Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kimsecikler uğramamıııııış
Neyse ben bugün diyete pek sadık kalamadım ama 25dk leslie yaptım yatarkende yarım saat yaparım.
Kaçamak yaptığım zaman sporu çok yapıyorum ozaman dengeleniyo
Bu arada bi yerde okudum yemekten önce ve yemekte su içince mide asidi seyreliyomuş bu yüzden zor hazmediliyomuş doğrumu acaba?

merhaba canım, çorbanın tarifini verebilirmisin, içine tavukmu koyuyorsun?

Tavuğu haşlıyorum..Suyuna bir yumurta sarısı,bir limon suyu ,2-3 kaşıkda unu bir kapta karıştırıp terbiyeliyorum..Tavuğuda didikleyip içine koyuyorum..Çok güzel oluyor..Afiyet olsun..

Çok geçmiş olsun..Üzüldüm ..Aman kendine dikkat..Boş ver diyeti falan sen iyi ol yeter..

evet canım yemekten en az 20 dk önce su için yemek sırasında da su içmeyin diyordu okuduğum kitapta...
şu an can boğazdan çıkar adlı kitabı okumakla meşgulüm çok faydalı bilgiler var tavsiye ederim...

cok tesekkür ederim

cok tesekkür ederim

Periciğim çok ama çok geçmiş olsun. İyi ol kısa zamanda arkadaşım. Çok üzüldüm. Bu arada kırmızı etin kan yapma ve demir konusunda iyi olduğunu biliyorum. Elbette kilo vermen yavaşlayabilir ama sağlıklı beslenerek bence bizi bile geçersin:)

Çok iyi yapıyorsun bence. Ben duymadım su konusunu ama su candır, sağlıktır, ben çok içerim. Belki bilen biri vardır.

Arada bizimle de paylaşırsın olmaz mı :) Kısa kısa, hem hareket olur topikte

saol canim evet dedigin gibi kan yapici yicekler bizim diete cok uygun sadece arada bakliyat yiyecegim ki oda et ile pisirildiginde dahada faydali imis eee buda süper yani:)

kizlar esim bir saat icinde eve gelecek ve ben yine doktora gitmek durumundayim yazmazsam bilinki hastanede kaldim

Çok iyi yapıyorsun bence. Ben duymadım su konusunu ama su candır, sağlıktır, ben çok içerim. Belki bilen biri vardır.

Bi kitapta okumuştum abla böyle diyordu.Eğer o kitabı bulabilirsem bende sizinle paylaşırım öğrendiklerimi :)

kizlar esim bir saat icinde eve gelecek ve ben yine doktora gitmek durumundayim yazmazsam bilinki hastanede kaldim

Aman ablam iyi düşün iyi olsun sıkma canını gittiğin gibi geliceksn yanımıza :)

canım, geçmiş olsun , sağlığın herşeyden önemli, dikkat et kendine, umarım en kısa zamanda iyi olursun

canım haklı olabilirsin ,ben 2 gündür simit yerine 1 avuç ceviz yiyorum kendimi daha dinç hissediyorum

Periciğim nasıl oldun, yazmadığına göre hastanede mi kaldın Ne olur güzel haberlerini alalım.
Bu gün bildirim yapacak var mı kızlar ??? Ben yarım kilo vermişim. Hadi bakalım. Tablo yapacak veri yok elimizde.

peri şekercimnasılsın girmedin hala.hastanedemisin merak ediyoruz.inş. biran önce sağlığına kavuşursun.dualarım seninle

evet ya ppericim girmemiş hastaneye yattı herhalde...

canım benim acil şifalar versin Rabbim...

bir an önce sağlığına kavuşursun umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…