merhaba canım, çorbanın tarifini verebilirmisin, içine tavukmu koyuyorsun?
selam arkadaslar
ben pazar günü bomba gibi basliyacagim demistim ama cok ciddi bir rahatsizlik gecirdim hastaneye yattim ve bu sabah ciktim ve hemen size haber vereyim dedim
cumartesi aksami regl oldum ve sabaha kadar cok asiri yogun gecirdim ve sabah benim tansiyonum düsmeye basladi esim ev doktorunu aradi ve hemen hastaneye gidin dedi ve beni bir saat icinde ameliyata alip(cok afedersiniz) kanamayi yavaslattilar ve daha sonra kan takviyesi yaptilar doktor esime söylerken duydum ve sooook gecirdim vücudumda sadece % 25 oraninda kan kalmis ve hastaneye gelmeseydiniz geceye kadar kan kaybindan ölürdü dedi resmen ölümün esiginden dönmüsüm yanii . 3 ay ilac tedavisi uygulancak tabi bu 3 ay icerisinde beslenmemede cok dikkat etmem gerekiyor ama allahtan kan yapici yicekler bizim diete uygun yicekler yalniz dengeli beslenmek adina arada biraz bakliyat yiyecegim ve yumurtayi meyve suyu ile yemek yumurtadaki demir emilimini arttirdigi icin arada meyve suyuda icecegim, yani yine burdayim belki kilo vermem yavasliyabilir ama olsun yavas yavasda olsa vermek dieti birakmaktan iyidir
Kimsecikler uğramamıııııış
Neyse ben bugün diyete pek sadık kalamadım ama 25dk leslie yaptım yatarkende yarım saat yaparım.
Kaçamak yaptığım zaman sporu çok yapıyorum ozaman dengeleniyo
Bu arada bi yerde okudum yemekten önce ve yemekte su içince mide asidi seyreliyomuş bu yüzden zor hazmediliyomuş doğrumu acaba?
Tavuğu haşlıyorum..Suyuna bir yumurta sarısı,bir limon suyu ,2-3 kaşıkda unu bir kapta karıştırıp terbiyeliyorum..Tavuğuda didikleyip içine koyuyorum..Çok güzel oluyor..Afiyet olsun..
Çok geçmiş olsun..Üzüldüm ..Aman kendine dikkat..Boş ver diyeti falan sen iyi ol yeter..
cok tesekkür ederim
Kimsecikler uğramamıııııış
Neyse ben bugün diyete pek sadık kalamadım ama 25dk leslie yaptım yatarkende yarım saat yaparım.
Kaçamak yaptığım zaman sporu çok yapıyorum ozaman dengeleniyo
Bu arada bi yerde okudum yemekten önce ve yemekte su içince mide asidi seyreliyomuş bu yüzden zor hazmediliyomuş doğrumu acaba?
evet canım yemekten en az 20 dk önce su için yemek sırasında da su içmeyin diyordu okuduğum kitapta...
şu an can boğazdan çıkar adlı kitabı okumakla meşgulüm çok faydalı bilgiler var tavsiye ederim...
Periciğim çok ama çok geçmiş olsun. İyi ol kısa zamanda arkadaşım. Çok üzüldüm. Bu arada kırmızı etin kan yapma ve demir konusunda iyi olduğunu biliyorum. Elbette kilo vermen yavaşlayabilir ama sağlıklı beslenerek bence bizi bile geçersin:)
Arada bizimle de paylaşırsın olmaz mı :) Kısa kısa, hem hareket olur topikte
kizlar esim bir saat icinde eve gelecek ve ben yine doktora gitmek durumundayimyazmazsam bilinki hastanede kaldim
Çok iyi yapıyorsun bence. Ben duymadım su konusunu ama su candır, sağlıktır, ben çok içerim. Belki bilen biri vardır.
kizlar esim bir saat icinde eve gelecek ve ben yine doktora gitmek durumundayimyazmazsam bilinki hastanede kaldim
günaydııın
nuyo ben hemen hemen hergün yiyorum badem fındık ve ceviz çok abartmıyorum
mesela 5-6 fındık 5-6 badem 2-3 tane de ceviz bazen öğlen yemek yemediğimde hepsinden yiyorum
öğlen yemek yemişsem bir tanesini tercih ediyorum...
ceviz in içerisindeki vitaminler mutluluk hormonu salgılamaya sebep oluyor diye okumuştum bir yerde ne kadar doğrudur bilemiyorum ama
ben sevdiğim için taze kırılmış olarak tüketiyorum...
Tavuğu haşlıyorum..Suyuna bir yumurta sarısı,bir limon suyu ,2-3 kaşıkda unu bir kapta karıştırıp terbiyeliyorum..Tavuğuda didikleyip içine koyuyorum..Çok güzel oluyor..Afiyet olsun..
canım teşekkür ederim tarifin için, bugün yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?