• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar kızlar.bende bugün ton balığı ve salata yedim sabahki facialardan sonra:17:
2 kaşıkta yoğurt yedim.
akşama ıspanak yaptım :1 tane orta boy havuç,2 yemek kaşığı pirinç
ama ıspanak baya vardı
acıkırsam yiyim mi yoğurtla beraber?

Kötü haber ! regl olunca diyette yalan oldu :/ bitene kadar dikkat edicem biter bitmez yeniden başlıcam hatta diğer döneme kadar yapsam çok çok iyi olur

günaydın çıtırlar. 60.5 kiloyum.bukadar yavaş bir metobolizma olurmu ya((neyse önümüze bakmak lazım.bugün tüm gün dışardayım.görüşmeküzere

kizlar ben döndüm:3:
dün gece geldik bugün hemen alisverisimi yaptim yarin bomba gibi basliyorum en son topige ugradigim zamandan sonra topik cok güzel cosmus bir sürü sayfa var okuncak diye düsünürken dün kilo bildirim günüydü esra disinda kimse ugramamis hadi toplanalim bahara fazla birsey kalmadi sonra keske dememek icin zamanimizi degerlendirelim

dün gece geldik bugün hemen alisverisimi yaptim yarin bomba gibi basliyorum en son topige ugradigim zamandan sonra topik cok güzel cosmus bir sürü sayfa var okuncak diye düsünürken dün kilo bildirim günüydü esra disinda kimse ugramamis hadi toplanalim bahara fazla birsey kalmadi sonra keske dememek icin zamanimizi degerlendirelim
canım hoşgeldn.umarımçok güzelbirtatil geçirmişsindir.şimdikaldığımız yerden devam::))

canım hoşgeldn.umarımçok güzelbirtatil geçirmişsindir.şimdikaldığımız yerden devam::))

saol esracim cok güzel bir tatil gecirdim iki hafta nasil gecti hic anlamadim keske biraz daha uzun olsaydi artik yazi bekliyecegim:31:
aynen canim kaldigimiz yerden devam korkudan tartilamadim en azindan cumaya kadar yediklerim biraz erir ve cuma günü kilo bildirimi yaparim insallah cok cikmam:26:

herkes kaçamak havasında olmalı:1:
bende hafta sonu kaçırdım biraz ama kilom aynı
inşallah vermeye devam ederiz hepimizz

Kimsecikler uğramıyo bizi bırakıp gittiler galiba :( neyse ben yinede kendimce yazym yediklerimi

Sabah
Sucuklu tost 17

Öğleden sonra
5 Sosis 1
Ketçap ve mayonez 4
Az biraz ekmek 3

akşam
Brokoli 7.5
Ciğer 3
Salatalık 4

Toplam 40 (umarım doğru hesaplamışımdır)

Kimsecikler uğramıyo bizi bırakıp gittiler galiba :( neyse ben yinede kendimce yazym yediklerimi

Sabah
Sucuklu tost 17

Öğleden sonra
5 Sosis 1
Ketçap ve mayonez 4
Az biraz ekmek 3

akşam
Brokoli 7.5
Ciğer 3
Salatalık 4

Toplam 40 (umarım doğru hesaplamışımdır)

Aaaa valla kimseler yok. Biz Ankara'da çok yüksek bir yerde yaşıyoruz, cumadan beri mahsur kaldım evde kızlar. Telefon gitti, internet gitti. İşe de gelemedim. Artık dursun şu kar lütfen. O yüzden yoktum. Bu gün artık taksiyle işe geldim. Burdayım. Bildirim yapılmamış anlaşılan, ben de kızlara mahçup oldum tablo için diyordum. Ben 250 gr vermişim ancak ama az olsun benim olsun, zaten regl oldum cuma günü. Bence bu cuma değişir işler :34:

iyi akşamlar kızlar.bende bugün ton balığı ve salata yedim sabahki facialardan sonra:17:
2 kaşıkta yoğurt yedim.
akşama ıspanak yaptım :1 tane orta boy havuç,2 yemek kaşığı pirinç
ama ıspanak baya vardı
acıkırsam yiyim mi yoğurtla beraber?

Çok geç oldu ama yine de yazayım başka zaman işine yarar :) acıkırsan yiyebilirsin elbette ama ben kıymalı yapıyorum ıspanağı, pirinç koymuyorum, bol bol yiyorum o zaman.

günaydın çıtırlar. 60.5 kiloyum.bukadar yavaş bir metobolizma olurmu ya((neyse önümüze bakmak lazım.bugün tüm gün dışardayım.görüşmeküzere

Arada yediklerini de yaz canım. Biraz hareket edebilsek hızlanır metabolizma ama bu karda kışta hareket de edemiyor insan.

Sabah
sucuklu yumurta
2 fincan yeşil çay

öğlen
soda

akşam ne yiyeceğim belli değil daha (:

Öğleni niye sodayla geçiştirdin canım ya, sonra akşam daha çok acıkırsın, metabolizma hızın düşer. Sabah ve öğleni güzel kullan, akşamı hafif atlat bence. Hem çok sıkarsan kendini çabuk vazgeçiyor insan.

Hoşgeldin canım, özledik vallahi. Herkese kar yağdı bu hafta sanırım. Ben bile evde mahsur kalınca giremedim. Başladın mı bomba gibi bakalım :34:

selam hanımlar;

kaç gündür uğrayamadım diyete küçük kaçamaklarla devammm

74,3 kilodayım 200 gr daha gitmiş gram gram sayıyoruz ya gidenleri...

gelirken toplu geliryorlar giderken gram gram...

neyse herkesi öpüyorummm...

Günaydın çıtır adayları :)
Haklısınız kar insanları eve mahkum etti ama olsun görüntüsüyle içimize ferahlık veriyo:)
Bende dün leslie ile 500 step yaptım 1 mil de yürüdüm yani 45 dk boyunca spor yaptım.
İyice diyet moduna girdim anlıcağınız :)
Sizde unutmayın fırsat buldukça yazın motive edelim birbirimiziii

Back