Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hoşgeldn.umarımçok güzelbirtatil geçirmişsindir.şimdikaldığımız yerden devam::))kizlar ben döndüm
dün gece geldik bugün hemen alisverisimi yaptim yarin bomba gibi basliyorum en son topige ugradigim zamandan sonra topik cok güzel cosmus bir sürü sayfa var okuncak diye düsünürken dün kilo bildirim günüydü esra disinda kimse ugramamis hadi toplanalim bahara fazla birsey kalmadi sonra keske dememek icin zamanimizi degerlendirelim
canım hoşgeldn.umarımçok güzelbirtatil geçirmişsindir.şimdikaldığımız yerden devam::))
Kimsecikler uğramıyo bizi bırakıp gittiler galiba neyse ben yinede kendimce yazym yediklerimi
Sabah
Sucuklu tost 17
Öğleden sonra
5 Sosis 1
Ketçap ve mayonez 4
Az biraz ekmek 3
akşam
Brokoli 7.5
Ciğer 3
Salatalık 4
Toplam 40 (umarım doğru hesaplamışımdır)
herkes kaçamak havasında olmalı
bende hafta sonu kaçırdım biraz ama kilom aynı
inşallah vermeye devam ederiz hepimizz
iyi akşamlar kızlar.bende bugün ton balığı ve salata yedim sabahki facialardan sonra
2 kaşıkta yoğurt yedim.
akşama ıspanak yaptım :1 tane orta boy havuç,2 yemek kaşığı pirinç
ama ıspanak baya vardı
acıkırsam yiyim mi yoğurtla beraber?
günaydın çıtırlar. 60.5 kiloyum.bukadar yavaş bir metobolizma olurmu ya((neyse önümüze bakmak lazım.bugün tüm gün dışardayım.görüşmeküzere
Sabah
sucuklu yumurta
2 fincan yeşil çay
öğlen
soda
akşam ne yiyeceğim belli değil daha
kizlar ben döndüm
dün gece geldik bugün hemen alisverisimi yaptim yarin bomba gibi basliyorum en son topige ugradigim zamandan sonra topik cok güzel cosmus bir sürü sayfa var okuncak diye düsünürken dün kilo bildirim günüydü esra disinda kimse ugramamis hadi toplanalim bahara fazla birsey kalmadi sonra keske dememek icin zamanimizi degerlendirelim