Aaaa valla kimseler yok. Biz Ankara'da çok yüksek bir yerde yaşıyoruz, cumadan beri mahsur kaldım evde kızlar. Telefon gitti, internet gitti. İşe de gelemedim. Artık dursun şu kar lütfen. O yüzden yoktum. Bu gün artık taksiyle işe geldim. Burdayım. Bildirim yapılmamış anlaşılan, ben de kızlara mahçup oldum tablo için diyordum. Ben 250 gr vermişim ancak ama az olsun benim olsun, zaten regl oldum cuma günü. Bence bu cuma değişir işler
selam hanımlar;
kaç gündür uğrayamadım diyete küçük kaçamaklarla devammm
74,3 kilodayım 200 gr daha gitmiş gram gram sayıyoruz ya gidenleri...
gelirken toplu geliryorlar giderken gram gram...
neyse herkesi öpüyorummm...
Bugün bende başladım..Tavuk suyuna çorba yapacağım ama bir yemek kaşık un ve yarım bardak yoğurt ile terbiyeliyeceğim..YOĞURT 6 UNDA 20 OLSA 26 SUYUNU BEŞE BÖLÜP TABAĞIMA KOYSAM 5-6 kb diye mi hesaplayayım ?
Bugün bende başladım..Tavuk suyuna çorba yapacağım ama bir yemek kaşık un ve yarım bardak yoğurt ile terbiyeliyeceğim..YOĞURT 6 UNDA 20 OLSA 26 SUYUNU BEŞE BÖLÜP TABAĞIMA KOYSAM 5-6 kb diye mi hesaplayayım ?
selam arkadaslar
ben pazar günü bomba gibi basliyacagim demistim ama cok ciddi bir rahatsizlik gecirdim hastaneye yattim ve bu sabah ciktim ve hemen size haber vereyim dedim
cumartesi aksami regl oldum ve sabaha kadar cok asiri yogun gecirdim ve sabah benim tansiyonum düsmeye basladi esim ev doktorunu aradi ve hemen hastaneye gidin dedi ve beni bir saat icinde ameliyata alip(cok afedersiniz) kanamayi yavaslattilar ve daha sonra kan takviyesi yaptilar doktor esime söylerken duydum ve sooook gecirdim vücudumda sadece % 25 oraninda kan kalmis ve hastaneye gelmeseydiniz geceye kadar kan kaybindan ölürdü dedi resmen ölümün esiginden dönmüsüm yanii . 3 ay ilac tedavisi uygulancak tabi bu 3 ay icerisinde beslenmemede cok dikkat etmem gerekiyor ama allahtan kan yapici yicekler bizim diete uygun yicekler yalniz dengeli beslenmek adina arada biraz bakliyat yiyecegim ve yumurtayi meyve suyu ile yemek yumurtadaki demir emilimini arttirdigi icin arada meyve suyuda icecegim, yani yine burdayim belki kilo vermem yavasliyabilir ama olsun yavas yavasda olsa vermek dieti birakmaktan iyidir
canım benim çoook geçmiş olsun...
çok ciddi bir rahatsızlık kansızlık...
bende 2,5 senedir tedavisini görüyorum...
Rabbim beterinden korusun canım benim çok dikkat et kendine...
selam arkadaslar
ben pazar günü bomba gibi basliyacagim demistim ama cok ciddi bir rahatsizlik gecirdim hastaneye yattim ve bu sabah ciktim ve hemen size haber vereyim dedim
cumartesi aksami regl oldum ve sabaha kadar cok asiri yogun gecirdim ve sabah benim tansiyonum düsmeye basladi esim ev doktorunu aradi ve hemen hastaneye gidin dedi ve beni bir saat icinde ameliyata alip(cok afedersiniz) kanamayi yavaslattilar ve daha sonra kan takviyesi yaptilar doktor esime söylerken duydum ve sooook gecirdim vücudumda sadece % 25 oraninda kan kalmis ve hastaneye gelmeseydiniz geceye kadar kan kaybindan ölürdü dedi resmen ölümün esiginden dönmüsüm yanii . 3 ay ilac tedavisi uygulancak tabi bu 3 ay icerisinde beslenmemede cok dikkat etmem gerekiyor ama allahtan kan yapici yicekler bizim diete uygun yicekler yalniz dengeli beslenmek adina arada biraz bakliyat yiyecegim ve yumurtayi meyve suyu ile yemek yumurtadaki demir emilimini arttirdigi icin arada meyve suyuda icecegim, yani yine burdayim belki kilo vermem yavasliyabilir ama olsun yavas yavasda olsa vermek dieti birakmaktan iyidir
selam arkadaslar
ayy çok geçmiş olsun ablacım.Allaha şükür doktora gitmişsin.Üzülme sakın yavaş kilo vericem diye.Sağlıklı ol da diyeti sonrada yaparsın.Herşeyin başı sağlık.
canımçok geçmiş olsun.Allah şifa versin inş.sana tavsiyem bol pekmez ye.benimkanımda düşüktü.doğal dut pekmezi getirttim köyden.şekersiz.çokişe yaradı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?