• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydn aradaşlar .bugün protein günüyapmayı düşünüyorum.semilunacımnerdesin şeker?sende yapıyosun dimi?

günaydıın arkadaşlar;

esracım ben sırf protein yapamıyorum artık kolesterolüm yüksek çıkmıştı bir dahaki kontrole kadar sırf protein yapamıyacağım...
ama mümkün olduğunca az kh almaya çalışıcam... gerçi bugün oğlumun arkadaşının doğum gününe gidicez nasıl olacak bilemiyorum ama :(((:43:

günaydıın arkadaşlar;

esracım ben sırf protein yapamıyorum artık kolesterolüm yüksek çıkmıştı bir dahaki kontrole kadar sırf protein yapamıyacağım...
ama mümkün olduğunca az kh almaya çalışıcam... gerçi bugün oğlumun arkadaşının doğum gününe gidicez nasıl olacak bilemiyorum ama :(((:43:

tamamcanım.önemliolan sağlık.doğumgününde amn dikkat et.pastaya yaklaşma.yada ucundan tadımlık.salata felan geçiştir.gitmeden karnını doyurkifazla göznkalmasın)

kızlar bir şey soracağım tavuk balık 0 puan ya, tavada olursa 8 p diyorlar, neden? ben şöyle yapıyorum: tavuk üstünü geçmeyecek kadar su, baharat, çok az salça ile suyu çekip kendi yağı ile kızarıyor lezzetli oluyor bunun değeri ne?peki fırın poşetinde baharatla yapmak 0 mı? illla haçlamak yada ızgara mı gerekiyor, fikriniz var mı?

diyet yapamıyordum bunun ile herşeyden yemek var ama hesapla olunca farkına varmadan çook azalttım

Aslında tava dedikleri una, galeta ununa bulanıp kızartma anlamına geliyor. Yağların karb. değeri 0. Baharatların miktarına oranladığında yine 0. Sadece salçada var karbonhidrat. O da az miktarda sana sorun çıkartacak bir şey değil canım merak etme. Bence pişirme şeklin doğru ve lezzetli. Üstelik yağ bile eklemiyorsun. Yağ sıfır olduğu halde çok kullanmamak lazım. Ben salatada zeytinyağını bolca kullanıyorum ama etleri kendi yağı ile pişiriyorum.

günaydıın arkadaşlar;

Geçmiş olsun canım, beyaz et ve bol çiğ sebze çok faydalı oluyor.

ben kızartmada 0 sanıyodum :/ peki sosis döner gibi şeyleri nasıl yapıyorsunuz?

Aslında kızartma un, galeta unu falan kullanılmadığı zaman sıfır ama çok sağlıklı değil tabi, sosisi ben de az yağlı tavada çeviriyorum, ya da tost makinasında pişiriyorum. Sosis hayat kurtarıyor, ben de çok kullnıyorum ama unutma sağlıksız ve içi nişastalı aslında. Döner daha iyi :34:

Hindi biftek pişirip yanıma almıştım ben canım. Onu yiyeceğim. Sen evdeysen neler var dolapta söyle bulalım bir şey :) Ben şimdi evde olsam yumurta haşlar, üzerine zeytinyağı, pul biber döker yerdim mmmmm

Hindi biftek pişirip yanıma almıştım ben canım. Onu yiyeceğim. Sen evdeysen neler var dolapta söyle bulalım bir şey :) Ben şimdi evde olsam y umurta haşlar, üzerine zeytinyağı, pul biber döker yerdim mmmmm[/QUOT
akşama tavuk yapıcam.canım balık istiyo.ben dışarıçıkim en iyisi hem yürüyeyim biraz hemde balık bakınim.bulursam fırında balık yaparım.yada tavada yağlıkağıtla. ımmmm karnım acıktı. hemen gidip geleyim

herkese selam kızlar.bende 3 gündür iy gidiyodum yani fena sayılmayacak kadar iyi.
babam sabah lavaş almış ondan yedim :30:
patateste yedim:50::50:
ama bitirmiyorum diyetimi dün ton balığı almıştım onunla salata yapcam yicem bugün.
dün wc ye gidememiştimakşam bitki çayımı içtim sabah gittim çok şükür
ve tok karnına wcden sonra 80,70 i gösterdi tartı:52::52:
allah hepimize güç kuvvet versin arkadaşlarım-tabi yemek için değil:1:-
ya tam lesslie yürüyüşü yapcaktım anneannemler geldi yapamadım ama yapcam bugünü
telafi etmeliyim:32:

herkese selam kızlar.bende 3 gündür iy gidiyodum yani fena sayılmayacak kadar iyi.
ama bitirmiyorum diyetimi dün ton balığı almıştım onunla salata yapcam yicem bugün.
ya tam lesslie yürüyüşü yapcaktım anneannemler geldi yapamadım ama yapcam bugünü

slm canım .hiçkaçamak yapmamış gibi devamm şeker...

Kesinlikle kaçamak yokmuş gibi devam et, Bundan sonra krb almayınca lavaşla patates yakılır. Yeter ki yedim ne de olsa deme tamam mı :) Lesslie de çok iyi, mutlaka yapmaya çalış :)

slm canım .hiçkaçamak yapmamış gibi devamm şeker...
tamam canım çok sağol...
Kesinlikle kaçamak yokmuş gibi devam et, Bundan sonra krb almayınca lavaşla patates yakılır. Yeter ki yedim ne de olsa deme tamam mı :) Lesslie de çok iyi, mutlaka yapmaya çalış :)

yapıcam canım spor yapmak şart ama
miskinlik üstüme üstüme çöküyo.hiç bi diyette devamlılık sağlayamadım
inşallah bu sefer olacak:7:

Aslında tava dedikleri una, galeta ununa bulanıp kızartma anlamına geliyor. Yağların karb. değeri 0. Baharatların miktarına oranladığında yine 0. Sadece salçada var karbonhidrat. O da az miktarda sana sorun çıkartacak bir şey değil canım merak etme. Bence pişirme şeklin doğru ve lezzetli. Üstelik yağ bile eklemiyorsun. Yağ sıfır olduğu halde çok kullanmamak lazım. Ben salatada zeytinyağını bolca kullanıyorum ama etleri kendi yağı ile pişiriyorum.

buna sevindim canım, teşekkür ederim, eskiden ne çok kh alıyormuşuz, sürekli şekerili çay, çikolata , şeker, zararsız diye bir sürü meyve yiyordumm. çoook dikkat ediyorum anlatamam ama daha akşamı yemedim 38p oldu, eşim sürpriz pasta almış, jilet gibi kessem kaç kalori olur acaba, yesem bi türlü yemesem bi türlü :( besinler com ma bakayım o site çok ii oldu, 50 den aşağı olnca mı kilo veriyoruz? ben şimdilik 300, 400 gr vermişim gibi

Hayır canım boşa gitmiş olur mu, yeterki 70 oldu amaaan diyerek devam etmemiş ol. 70 kilo kontrol miktarı hem merak etme.

tamam canım, onu çok yapıyorum aman gitti artık diyorum ama bu diyet acayip bir şey 100 kh düşünemiyorum.. mesela fasulye 52 kh ya ilerde zayıflayınca da nasıl yiyeceğim onu bilemiyorum

akşama tavuk yapıcam.canım balık istiyo.ben dışarıçıkim en iyisi hem yürüyeyim biraz hemde balık bakınim.bulursam fırında balık yaparım.yada tavada yağlıkağıtla. ımmmm karnım acıktı. hemen gidip geleyim

canım tavada yağlı kağıtla nasıl oluyor ilk defa duydum, sanırım yağ yerine kağıt koyuyorsunuz, şaşırdım, denemek lazım

Son düzenleme:
Back