Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydn aradaşlar .bugün protein günüyapmayı düşünüyorum.semilunacımnerdesin şeker?sende yapıyosun dimi?
günaydıın arkadaşlar;
esracım ben sırf protein yapamıyorum artık kolesterolüm yüksek çıkmıştı bir dahaki kontrole kadar sırf protein yapamıyacağım...
ama mümkün olduğunca az kh almaya çalışıcam... gerçi bugün oğlumun arkadaşının doğum gününe gidicez nasıl olacak bilemiyorum ama (43:
Burdayım canım, yapıyorum, sen de bana eşlik ediyorsun ne güzel
kızlar bir şey soracağım tavuk balık 0 puan ya, tavada olursa 8 p diyorlar, neden? ben şöyle yapıyorum: tavuk üstünü geçmeyecek kadar su, baharat, çok az salça ile suyu çekip kendi yağı ile kızarıyor lezzetli oluyor bunun değeri ne?peki fırın poşetinde baharatla yapmak 0 mı? illla haçlamak yada ızgara mı gerekiyor, fikriniz var mı?
diyet yapamıyordum bunun ile herşeyden yemek var ama hesapla olunca farkına varmadan çook azalttım
kızlar ben dün ve önceki gün 40 ,50 arası bugün 70 e yakın kh aldım, boşuna mı gitti 2 gün
günaydıın arkadaşlar;
esracım ben sırf protein yapamıyorum artık kolesterolüm yüksek çıkmıştı bir dahaki kontrole kadar sırf protein yapamıyacağım...
ama mümkün olduğunca az kh almaya çalışıcam... gerçi bugün oğlumun arkadaşının doğum gününe gidicez nasıl olacak bilemiyorum ama (43:
ben kızartmada 0 sanıyodum :/ peki sosis döner gibi şeyleri nasıl yapıyorsunuz?
Hindi biftek pişirip yanıma almıştım ben canım. Onu yiyeceğim. Sen evdeysen neler var dolapta söyle bulalım bir şey :) Ben şimdi evde olsam y umurta haşlar, üzerine zeytinyağı, pul biber döker yerdim mmmmm[/QUOT
akşama tavuk yapıcam.canım balık istiyo.ben dışarıçıkim en iyisi hem yürüyeyim biraz hemde balık bakınim.bulursam fırında balık yaparım.yada tavada yağlıkağıtla. ımmmm karnım acıktı. hemen gidip geleyim
herkese selam kızlar.bende 3 gündür iy gidiyodum yani fena sayılmayacak kadar iyi.
babam sabah lavaş almış ondan yedim
patateste yedim
ama bitirmiyorum diyetimi dün ton balığı almıştım onunla salata yapcam yicem bugün.
dün wc ye gidememiştimakşam bitki çayımı içtim sabah gittim çok şükür
ve tok karnına wcden sonra 80,70 i gösterdi tartı
allah hepimize güç kuvvet versin arkadaşlarım-tabi yemek için değil-
ya tam lesslie yürüyüşü yapcaktım anneannemler geldi yapamadım ama yapcam bugünü
telafi etmeliyim
kıymalı yumurta ve yoğurt.yeşil çayımı yudumluyorum...
herkese selam kızlar.bende 3 gündür iy gidiyodum yani fena sayılmayacak kadar iyi.
babam sabah lavaş almış ondan yedim
patateste yedim
ama bitirmiyorum diyetimi dün ton balığı almıştım onunla salata yapcam yicem bugün.
dün wc ye gidememiştimakşam bitki çayımı içtim sabah gittim çok şükür
ve tok karnına wcden sonra 80,70 i gösterdi tartı
allah hepimize güç kuvvet versin arkadaşlarım-tabi yemek için değil-
ya tam lesslie yürüyüşü yapcaktım anneannemler geldi yapamadım ama yapcam bugünü
telafi etmeliyim
tamam canım çok sağol...slm canım .hiçkaçamak yapmamış gibi devamm şeker...
Kesinlikle kaçamak yokmuş gibi devam et, Bundan sonra krb almayınca lavaşla patates yakılır. Yeter ki yedim ne de olsa deme tamam mı :) Lesslie de çok iyi, mutlaka yapmaya çalış :)
Aslında tava dedikleri una, galeta ununa bulanıp kızartma anlamına geliyor. Yağların karb. değeri 0. Baharatların miktarına oranladığında yine 0. Sadece salçada var karbonhidrat. O da az miktarda sana sorun çıkartacak bir şey değil canım merak etme. Bence pişirme şeklin doğru ve lezzetli. Üstelik yağ bile eklemiyorsun. Yağ sıfır olduğu halde çok kullanmamak lazım. Ben salatada zeytinyağını bolca kullanıyorum ama etleri kendi yağı ile pişiriyorum.
Hayır canım boşa gitmiş olur mu, yeterki 70 oldu amaaan diyerek devam etmemiş ol. 70 kilo kontrol miktarı hem merak etme.
akşama tavuk yapıcam.canım balık istiyo.ben dışarıçıkim en iyisi hem yürüyeyim biraz hemde balık bakınim.bulursam fırında balık yaparım.yada tavada yağlıkağıtla. ımmmm karnım acıktı. hemen gidip geleyim