katılıyorum hogget o şişeyi bitirmek zorunda hissediyo ve anlamadan bitiyor
zaten.inşallah bizler verirriz ve ömür boyu almayız
sanada başrılar inşallah azimle ilerliycez arkadaşımm
ben bugün yediklerimide yazayım
sabah
sucuklu yumurta(1)
beyaz peynir(1)
2 dilim ekmek(24)
tere 5 dal(2)
öğlen
bir yemek tabağı yeşil salata(5)
1 kepçe tarhana azıcık şehriyeli(10)
yrım bardak ayran(2,5)
ara
2 kaşık yoğurt(5)
akşam
tavuk suyu çorba(0)
tavuk göğüs(0)
yarım yemek kaşığı pilav:)(5)
toplam:55,5
herkese merhaba :))) inşallah en yakın zamanda hedefiniz olan kilonuza ulaşırsınız:) bu diyeti tesadüfen internette rastladım ve forumda da bulunca çok mutlu oldum diyeti ben değil ama eşim yapıyor pzt başladı hiç zorlanmıyor aç kalmıyor ama uygulama sırasında ben bazı şeylere takılyorum netten falan bakıyorum bulamıyorum mesala toplam da 50 ile başladık ama bazı yerlerde 60 diyor bazı besinlerin değeri 0 ama bunların pişirilmesi neye göre afam karışıyr yardımcı olacak birilerine ihtiyacım var
günaydııın kızlar...
tuğba_a hoşgeldinn...
en rahat yapılan diyete hoşgeldin...
yardımcı olabileceğimiz birşey olursa seve seve yardımcı oluruz...
ilk öncelikle ilk sayfaları okuman çok faydalı olacaktır...
merhaba canım h.g.eşine başarılar.evet bazı besinlerin karbonhidrat değerisıfır yada çok az.bunlarda proteinler zaten.pişirmeşekline göre karbo değeri artıyo.mesela tavuk fileto yapıyosun diyelim.ızgarada yağsız pişirmekle paneleyip tavada kızartmak arasında değer farkıoluşur.hem kalori değeri hemde bizimdiyetimizdeönemliolan karbonhidrat değeri yükselir.
sağol canım.ben aslında ekmeği bıraksam kafadan 24 puan cepte kalıyo zaten.Gayet güzel hesaplamışsın :) bide 40 veya 50 üstü yiyince amaan yedim nasıl olsa demeyin.İlk zamanlar 55-60 gidiyo ama alışınca 30u bile dolduramıosunuz eskilerden biliyorum :)
herkese merhaba :))) inşallah en yakın zamanda hedefiniz olan kilonuza ulaşırsınız:) bu diyeti tesadüfen internette rastladım ve forumda da bulunca çok mutlu oldum diyeti ben değil ama eşim yapıyor pzt başladı hiç zorlanmıyor aç kalmıyor ama uygulama sırasında ben bazı şeylere takılyorum netten falan bakıyorum bulamıyorum mesala toplam da 50 ile başladık ama bazı yerlerde 60 diyor bazı besinlerin değeri 0 ama bunların pişirilmesi neye göre afam karışıyr yardımcı olacak birilerine ihtiyacım var
sağol canım.ben aslında ekmeği bıraksam kafadan 24 puan cepte kalıyo zaten.
inşallah daha dikkatli yapcam.dünakşam tavuğumu haşladım dolabıma
koydum gelip gidip acıktıkça ağzıma atıyorum.üstünede
koca bardak suyu içiyorum şişiyorum
bide bugün markete gittim ton balığı aldım iki çeşitti karbonhidrat değerlerine baktım
0 olanı aldımçavdar ekmeğide aldım ama beyaz ekmekle aynı sanırsam karbon değeri.
neyse en azından sağlıklı.
Ekmek konusunda bende dertliyim insan yemeden duramıyor yaakarbonhidratı düşük bi ekmek bulmak lazım
sağol canım.ben aslında ekmeği bıraksam kafadan 24 puan cepte kalıyo zaten.
inşallah daha dikkatli yapcam.dünakşam tavuğumu haşladım dolabıma
koydum gelip gidip acıktıkça ağzıma atıyorum.üstünede
koca bardak suyu içiyorum şişiyorum
bide bugün markete gittim ton balığı aldım iki çeşitti karbonhidrat değerlerine baktım
0 olanı aldımçavdar ekmeğide aldım ama beyaz ekmekle aynı sanırsam karbon değeri.
neyse en azından sağlıklı.
Ekmek konusunda bende dertliyim insan yemeden duramıyor yaakarbonhidratı düşük bi ekmek bulmak lazım
sevgi_kelebeği. canım bütün yicekleri puanlarıyla birlikte yaz yada çıktısını al göz önünde bir yere yapıştır ben mutfak dolabımın üzerine yapıştırdım birde eski zayıf halimi yapıştırdım:)inatla zayıflıcam kararlıyım.sende öyle yapabilirsin istediğin kiloya düştükten sonrada biraz dikkat et ha fazlamı kaçırdın 1 bardak sodalı su iç şu bildiğimiz aktarlarda satılan soda.yediklerinin kalorisini alıyor ve asla sporu ve suyu hayatından çıkartma kendine görev edin unuttuğun zaman vicdan azabı çekicek kadar benimse sporu ve suyu bak ozaman kilo almıcaksın zaten. hadi bakalım hedefini belirledin sanırım asla bozma bu arada kaç kilosun ve kaça düşmek istiyorsun?
[
sanada başrılar inşallah azimle ilerliycez arkadaşımm
5
canım kivinin karbonhidrat değeri 14.7. besinler.com adresi varmerak ettiğin herbesinin değerlerine ordan ulaşabilirsin.aramıza hoş geldin.umarım hedef kilona sağlıklı bir şekilde ulaşırsın.yaş kaç bu arada?
sağol canım inşllah, 1 aydır platese gidiyorum diyetsiz olnca suçluluk duyuyordum, böyle iyi oldu
canım link verebilir misin bulmadım bir türlü, 28 yaşındayım
kızlar bir şey soracağım tavuk balık 0 puan ya, tavada olursa 8 p diyorlar, neden? ben şöyle yapıyorum: tavuk üstünü geçmeyecek kadar su, baharat, çok az salça ile suyu çekip kendi yağı ile kızarıyor lezzetli oluyor bunun değeri ne?peki fırın poşetinde baharatla yapmak 0 mı? illla haçlamak yada ızgara mı gerekiyor, fikriniz var mı?
diyet yapamıyordum bunun ile herşeyden yemek var ama hesapla olunca farkına varmadan çook azalttım
ben kızartmada 0 sanıyodum :/ peki sosis döner gibi şeyleri nasıl yapıyorsunuz?
bak şekerim tava derken tavada kızartma anlamında kullanılmıştır.yağlı kağıtta yada farklışekildede yapabilirsin.yağda yapmadığın sürece besin değerinde farklılıkolmaz.
besinler.com - Ana Sayfa canım adresbu .burdan istediğin hertürlü bilgiyeulaşabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?