• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarr günaydıın;

yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler...

bugün sabah programda iç hastalıkları ve obezite uzmanı bir dr kilo kontrolünün en önemli faktörü olarak yediklerinizi düzenli yazın dedi...
bu insanın kilo vermesini %30 etkiliyormuş ve bir danışanı böylelikle çok güzel ve rahat kilo vermiş onu anlattı...

bizde burda hergün yediklerimizi yazmaya çalışıyoruz ya ne kadar faydalı oluyormuş onu birkez daha anlamış oldum...

evet dünkü menüm;

sabah
peynir
bir dilim ekmek
şekersiz çay
2 zeytin

öğlen
1 dilim ekmek
üzerine domates ve kaşar koyup tost gibi yaptım

fındık, badem ve ceviz

akşam
tavuklu enginar
ve salata

şekersiz sütlü nescafe

çok dikkat edemesemde bugün başladım ve ağır geçmedi.
en azından ekmeklere pilav makarnaya saldırmadımm:)

Hayılı uğurlu, bol kilo kayıplı olsun :)
Seni listeye ekliyorum. Listemiz cumartesi yayınlanıyor, cuma da tartı günümüz. Neler yediğini yazarsan hem birbirimize örnek oluruz, hem de birbirimizi uyarırız. Bir de insan yazınca anlıyor bazen az mı yemiş, çok mu yemiş :34:

evet dünkü menüm;

sabah
peynir
bir dilim ekmek
şekersiz çay
2 zeytin

öğlen
1 dilim ekmek
üzerine domates ve kaşar koyup tost gibi yaptım

fındık, badem ve ceviz

akşam
tavuklu enginar
ve salata

şekersiz sütlü nescafe

Tavuklu enginar nasıl pişiriliyor canım? Ben çok severim enginarı da :34:

Hayılı uğurlu, bol kilo kayıplı olsun :)
Seni listeye ekliyorum. Listemiz cumartesi yayınlanıyor, cuma da tartı günümüz. Neler yediğini yazarsan hem birbirimize örnek oluruz, hem de birbirimizi uyarırız. Bir de insan yazınca anlıyor bazen az mı yemiş, çok mu yemiş :34:
teşekkür ederim canım hepimiz için bol
kayıp inşallah.
sabah
sucuklu yumurta(2)
2 dilim ekmek(24)
beyaz peynir(1)
tere(2)
çay(0)
toplam :29

öğlen yemeğini yemedim daha yoğurtlu havuç yesem olur mu?

Tavuklu enginar nasıl pişiriliyor canım? Ben çok severim enginarı da :34:

canım bende çok severim enginarı gerçekten...

önce soğanları kavuruyoruz sonra içine küp küp doğradığımız tavukları da atıp beraber kavuruyoruz. sonra 1 kaşık kadar un atıyoruz ve çok az da su koyuyoruz. su kaynayınca içine enginarları atıyoruz ve tuz karabiber (isteğe bağlı) ekleyip pişmeye bırakıyoruz. ben düdüklüde pişiriyorum 10 dk kadar yetiyor ama düdüklüden düdüklüye değişiyor biliyorsunuz...

ne güzel topiğimiz şenlenmiş.hepböylekalsın kızlar lütfennn.burayı kalabalık görünce diyete motive olabiliyorum.

Bu sabah da senin için yürüdüm canım, sen neler yapıyorsun, günümüzü aydınlayıp kaçıyorsun sonra. Rejim yapmasan da burda olman çok güzel, özletme kendini.

tşk canım.ben hep burdayım.yazmıyorum bazen ama hep takpteyim .kilom takıldı kaldıya ne yapsam gitmiyo.sporu artırmam gerek.hergün yrümeyi alışkanlık haline getiremedim birtürlü

Hoşgeldin canım, cumaları tartı günümüz, tablo hazırlıyoruz, bir kaç haftadır ortalık sakindi, yapmadım tabloyu ama yeni katılan arkadaşlarımızla berber bu cumartesi yapacağım. boy, kilo, hedef kilo yazarsan seni de eklerim.

Pirinçli ıspanak porsiyonu 20 birim ama bir kaşık demişsin, miktarına göre hesaplayabilirsin, bir tabağın yarısı ise 10, 4/1 ise 5 gibi. brokoli karnıbahar 6şar birim ama yine mikta önemli. Bence sağlıklı bir seçim ama yanında peynir, yoğurt gibi bir protein de alırsan daha iyi olur. Genel olarak sağlıklı bir menü. Başarılar.

hoşbulduk canım sömestre kadar umarım 2 kg veririm. boyum 158 kilom 58 hedefim 50 .kiviyi bulamadım kh değerini. dün 45 gibi bitirdim, bugün şimdiye kadar 30 oldu, akşama doğru menümü yazarım, ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canım

kızlarr günaydıın;

yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler...

bugün sabah programda iç hastalıkları ve obezite uzmanı bir dr kilo kontrolünün en önemli faktörü olarak yediklerinizi düzenli yazın dedi...
bu insanın kilo vermesini %30 etkiliyormuş ve bir danışanı böylelikle çok güzel ve rahat kilo vermiş onu anlattı...

bizde burda hergün yediklerimizi yazmaya çalışıyoruz ya ne kadar faydalı oluyormuş onu birkez daha anlamış oldum...

hoşbulduuuk teşekkürlerr. bol bol zayıflayalım , çıtır olalım

hoşbulduk canım sömestre kadar umarım 2 kg veririm. boyum 158 kilom 58 hedefim 50 .kiviyi bulamadım kh değerini. dün 45 gibi bitirdim, bugün şimdiye kadar 30 oldu, akşama doğru menümü yazarım, ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canım

canım kivinin karbonhidrat değeri 14.7. besinler.com adresi varmerak ettiğin herbesinin değerlerine ordan ulaşabilirsin.aramıza hoş geldin.umarım hedef kilona sağlıklı bir şekilde ulaşırsın.yaş kaç bu arada?

Çorba 17
amerikan salatası 4
ekmek de 8 gibi canım, çorba şehriyesiz olsa süper olurdu ama evde önceden yapılmıştı herhalde. Toplam 46 ile bitirmişsin günü. Sabahları başka bir şey yeme imkanın olmaz mı acaba ? Bir de neden öğlen yemedin, metabolizman yavaşlar, okulda mı oluyorsun?

sağol ablacım yardımın için.Ne yazıkki yicek fazla çeşit yok hepsi fast food yiyeceklerin o yüzden öğle bişey yiyemiorum.Şu 3-4 gün böyle geçiricem.Haftasonu alışverişe çıkarım.Sence ne yiyebilirim okulda?

kızlar ben geldim yaklaşık 10 gündür burlarda değildim o yüzden nete giremedim ama diyete devam ediyorum çok veremesemde arada kaçamaklar yaptım tabiki ama 10 hünde 2 kg verdim malesef oda sporla oldu yediklerime fazla dikkat edemedim şu anda 61.9 inşallah 2 ayakadar 55 kg düşüem bunu çok istiyorumkızlar konsantire olun sadece vericeniz kiloyu ne kadar zamanda vericenizi planlayıp o sürede kendinizi diyete adapte edin ve bunu hiçbirşey bozmasın nasılsa kilo verdikten sonra mahrum kaldığınız şeyleri yapıcaksınız tabiki abartmadan hadi kızlar hepinize başarılar yaz geliyor hepimiz istiyooruz incelmeyi diğilmi bu arada plateside şiddetle öneriorum verdiğiniz kilonun inanın 2 katı fazla vermiş hissi uyandırıyor lütfen yapın kendiniz için size sizden başkası değer veremez... :13:

[
canım kivinin karbonhidrat değeri 14.7. besinler.com adresi varmerak ettiğin herbesinin değerlerine ordan ulaşabilirsin.aramıza hoş geldin.umarım hedef kilona sağlıklı bir şekilde ulaşırsın.yaş kaç bu arada?

yaşım 28 canım 14.5 kh çokmuş. ben araştırıp bulamamıştım bu adres iyi oldu.inş ulaşırız hep birlikte.. 2 gündür çok iyi gidiyorum, çaya şekeri kestim ki bunu hiç yapmamıştım her gün çikolata yiyordum bıraktım aklıma bile gelmiyor , karbonhidrat değerlerini bilmek beni çok korkuttu.

Bu arada yeni gelenler hoşgeldi aramıza :) Birde günde 2-3 lt su içmeniz gerekiyor hadi hepimize kolay gelsn :)

hoşbılduk canıım, suyu yanıma koydum zsizi okurken baya içmişim

kızlar ben geldim yaklaşık 10 gündür burlarda değildim o yüzden nete giremedim ama diyete devam ediyorum çok veremesemde arada kaçamaklar yaptım tabiki ama 10 hünde 2 kg verdim malesef oda sporla oldu yediklerime fazla dikkat edemedim şu anda 61.9 inşallah 2 ayakadar 55 kg düşüem bunu çok istiyorumkızlar konsantire olun sadece vericeniz kiloyu ne kadar zamanda vericenizi planlayıp o sürede kendinizi diyete adapte edin ve bunu hiçbirşey bozmasın nasılsa kilo verdikten sonra mahrum kaldığınız şeyleri yapıcaksınız tabiki abartmadan hadi kızlar hepinize başarılar yaz geliyor hepimiz istiyooruz incelmeyi diğilmi bu arada plateside şiddetle öneriorum verdiğiniz kilonun inanın 2 katı fazla vermiş hissi uyandırıyor lütfen yapın kendiniz için size sizden başkası değer veremez... :13:

kilonuz azken 2 ayda 7 kg vermeyi planlamanız bana ümit verdi 1 yıldır sürekli az yemeye diyet yapmaya çalışıyorum, başarısız oldum hep aynıyım

10 günde 2 kg çok iyi , siz günde kaç karbonhidrat alıyorsunuz.diyetten sonra karbonhidratı çok da abartmadan yersek hemen kilo alır mıyız fikriniz var mı?

kızlarr ben tekrar geldim :) Yogun iki hafta geçirdim.sınavlarımla ugraşıyordum nasılsınız? Yarın diyete devam edeceğim..umarım yapabilirim bu sefer :)

hoşbılduk canıım, suyu yanıma koydum zsizi okurken baya içmişim

kilonuz azken 2 ayda 7 kg vermeyi planlamanız bana ümit verdi 1 yıldır sürekli az yemeye diyet yapmaya çalışıyorum, başarısız oldum hep aynıyım

10 günde 2 kg çok iyi , siz günde kaç karbonhidrat alıyorsunuz.diyetten sonra karbonhidratı çok da abartmadan yersek hemen kilo alır mıyız fikriniz var mı?

Şu 1.5 litrelik şişeleri öneririm sürekli göz önünde olunca suçluluk duyup mecbur içiyosun o yüzden iyi oluyo:) günlük 40-45 alıoruz ama arada 50-60 la bitiren de oluyo mesela dün ben 46 ile bitirdim.Ayrıca spor yaparsan sende rahatlıkla 10 günde 2 kilo verirsn.Bu arada benim bildiğim kadarıyla geri alınıyo zamanında arkadaşım 69 dan 59 a düştü bu diyetle şimdi 64 kiloymuş.Ama zayıflığın tadına varınca istesekde eskisi kadar yemek istemicez buna inanıyorum :)

Şu 1.5 litrelik şişeleri öneririm sürekli göz önünde olunca suçluluk duyup mecbur içiyosun o yüzden iyi oluyo:) günlük 40-45 alıoruz ama arada 50-60 la bitiren de oluyo mesela dün ben 46 ile bitirdim.Ayrıca spor yaparsan sende rahatlıkla 10 günde 2 kilo verirsn.Bu arada benim bildiğim kadarıyla geri alınıyo zamanında arkadaşım 69 dan 59 a düştü bu diyetle şimdi 64 kiloymuş.Ama zayıflığın tadına varınca istesekde eskisi kadar yemek istemicez buna inanıyorum :)

haftanın 3 günü platese gidiyorum canım, su şişeside yanımda duruyor bir de seviyorum içmeyi,ben de 2 gündür 45 civarı oluyor.. inş ya bir vereyim kesinlikle almayacağım, cünkü vermek gerçekten çok zorr

haftanın 3 günü platese gidiyorum canım, su şişeside yanımda duruyor bir de seviyorum içmeyi,ben de 2 gündür 45 civarı oluyor.. inş ya bir vereyim kesinlikle almayacağım, cünkü vermek gerçekten çok zorr

Ne güzel keşke bende gidebilsem ama o kadar yoruluyorumki evde videolardan izlediklerimi yapmam bile yetiyo heryerimin ağrımasına :( gerçi regl oldm ondan da mahrum kaldım 1 hafta zor geçicek benim için inş bozmam

katılıyorum hogget o şişeyi bitirmek zorunda hissediyo ve anlamadan bitiyor
zaten.inşallah bizler verirriz ve ömür boyu almayız:1:

sanada başrılar inşallah azimle ilerliycez arkadaşımm:51::51:
ben bugün yediklerimide yazayım
sabah
sucuklu yumurta(1)
beyaz peynir(1)
2 dilim ekmek(24)
tere 5 dal(2)
öğlen
bir yemek tabağı yeşil salata(5)
1 kepçe tarhana azıcık şehriyeli(10)
yrım bardak ayran(2,5)
ara