• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar.. yumurtanın kh ı 0 niye çeyrek yumurta yiyosunuz? ben hep tam yiyorum.benim de yarın 1 hafta oluyor ama daha gram oynamadı :)) çok mu yiyorum acaba? :))

Yumurtayı alerjin yoksa ve seviyorsan rahatlıkla tüketebilirsin. Neler yediğini yazarsan neden kilo vermediğine beraber bakarız canım. Bazen ilk hafta korumaya da geçebilir vücut, direnmek lazım. Ama sen neler yediğini yaz bence.

Güzel bir hafta olması dileğiyle çıtır adayları :34:

Ankara yine kara uyandı. Ben de arabayı bıraktım, koştum bir otobüs yakaladım. Bir durak önce indim ve yumuşacık, taze karda yürüdüm. Hava limonata gibiydi, tabi soğuk bir limonata ama olsun :1: Kendimi iyi hissettim o kısacık yürüyüşle bile. Hepinize tavsiye ederim. Umutsuzluğum, mutsuzluğum dağaldı gitti. İşe gelince bir bardak domates çorbası içtim. Öğlen için iki kaşık zeytinli tonbalığı, minik bir enginar, iki kaşık taze fasulye ve üç dilim hindi füme getirdim.

Günümüz aydın olsun, umarım bugün uğrarsınız buralara.

günaydıın hanımlar herkese mutlu ve sağlıklı haftalar diliyorum...:34:

Ablalarıııım diyetimin ilk günü bugün :) Sizde durumlar nasıl moraliniz yerine gelmiştir umarım :)
Bu arada yediklerim

SABAH
Karışık tost 17

AKŞAM
1 tabak tel şehriyeli ayranlı çorba
50 gr amerikan salatası
kibrit kutusu kadar beyaz ekmek

Semiluana ablacım akşam yediklerimi hesaplarsan çok sevinirim

bugün tartıya çıktım nedenini bende bilmiyorum sadece cumaları çıkıyorum çünkü ama iyi ki çıkmışım o kadar sevindim ki tartıda 74.8 gördüm ve kahvaltımı falan yapmıştım yani karnım toktu tokken daha fazla çıkar kilo biliyorsunuz... nasıl mutlu olduğumu anlatamam size acaba tartı mı yanlış diye tam 5 kez tartıldım :9: ama hepside aynı çıktı...

bugün tartıya çıktım nedenini bende bilmiyorum sadece cumaları çıkıyorum çünkü ama iyi ki çıkmışım o kadar sevindim ki tartıda 74.8 gördüm ve kahvaltımı falan yapmıştım yani karnım toktu tokken daha fazla çıkar kilo biliyorsunuz... nasıl mutlu olduğumu anlatamam size acaba tartı mı yanlış diye tam 5 kez tartıldım :9: ama hepside aynı çıktı...

senin adına sevindim ablacm umarım bende ilk 55 sonrada bi 53 olurum darısı başımıza :)

Güzel bir hafta olması dileğiyle çıtır adayları :34:

Ankara yine kara uyandı. Ben de arabayı bıraktım, koştum bir otobüs yakaladım. Bir durak önce indim ve yumuşacık, taze karda yürüdüm. Hava limonata gibiydi, tabi soğuk bir limonata ama olsun :1: Kendimi iyi hissettim o kısacık yürüyüşle bile. Hepinize tavsiye ederim. Umutsuzluğum, mutsuzluğum dağaldı gitti. İşe gelince bir bardak domates çorbası içtim. Öğlen için iki kaşık zeytinli tonbalığı, minik bir enginar, iki kaşık taze fasulye ve üç dilim hindi füme getirdim.

Günümüz aydın olsun, umarım bugün uğrarsınız buralara.

ne zevklidir karlarabasa yürümek.nasıl rahatlatır insanı...düşünülmesi bile çok güzel..benimyerimede tadını çıkar canım

tebrikler canım darısı başımıza

bu diyeti araştırdım hoşuma gitti sizlerin de yaptığını görünce çok sevindim ben bugün başladım.güzel ve kolay bir gün geçirdim

58 kiloyum hedef kilom 50. asla veremiyorumm :( ve bu diyetle vereceğimi düşünüyorum

bugün ki menüm

sabah
çok tahıllı ekmek ile sucuklu , kaşarlı tost (18p)
şekersiz yeşil çay
4 zeytin(2 p)
yarım domates(3 p)

öğle
1 kaşık prinçli ıspanak ?
4 kaşık yoğurt
1 kivi

ikindi
1 tavuk but 0
yarım domates 3p
light kola 0

ara
1 bardak süt 6p

akşam
brokoli, karnıbahar salatası ?

nasıl kızlar yorum yapar mısınız? yarışma yapıyor musunuz?

Son düzenleme:
çok dikkat edemesemde bugün başladım ve ağır geçmedi.
en azından ekmeklere pilav makarnaya saldırmadımm:)

günaydın kızlar:3:
ben bugün diyete başladım ama bugün arkadaşımızın doğum günü var, umarım akşama diyeti bozmam.

Ablalarıııım diyetimin ilk günü bugün :) Sizde durumlar nasıl moraliniz yerine gelmiştir umarım :)
Bu arada yediklerim

SABAH
Karışık tost 17

AKŞAM
1 tabak tel şehriyeli ayranlı çorba
50 gr amerikan salatası
kibrit kutusu kadar beyaz ekmek

Semiluana ablacım akşam yediklerimi hesaplarsan çok sevinirim

Çorba 17
amerikan salatası 4
ekmek de 8 gibi canım, çorba şehriyesiz olsa süper olurdu ama evde önceden yapılmıştı herhalde. Toplam 46 ile bitirmişsin günü. Sabahları başka bir şey yeme imkanın olmaz mı acaba ? Bir de neden öğlen yemedin, metabolizman yavaşlar, okulda mı oluyorsun?

günaydın kızlar:3:
ben bugün diyete başladım ama bugün arkadaşımızın doğum günü var, umarım akşama diyeti bozmam.

Günaydın canım, bugünü geçiş gibi düşün o zaman, mümkün olduğunca az yen doğumgününde. Yarın da tam başlamış olursun. Bir de doğumgününde yediğin orada kalsın, nasılsa yedim diye devam etme, o zaman bir şey olmaz :)

Çok sevindim canım, aynen devam :nazar:

bu diyeti araştırdım hoşuma gitti sizlerin de yaptığını görünce çok sevindim ben bugün başladım.güzel ve kolay bir gün geçirdim

58 kiloyum hedef kilom 50. asla veremiyorumm :( ve bu diyetle vereceğimi düşünüyorum

bugün ki menüm

sabah
çok tahıllı ekmek ile sucuklu , kaşarlı tost (18p)
şekersiz yeşil çay
4 zeytin(2 p)
yarım domates(3 p)

öğle
1 kaşık prinçli ıspanak ?
4 kaşık yoğurt
1 kivi

ikindi
1 tavuk but 0
yarım domates 3p
light kola 0

ara
1 bardak süt 6p

akşam
brokoli, karnıbahar salatası ?

nasıl kızlar yorum yapar mısınız? yarışma yapıyor musunuz?

Hoşgeldin canım, cumaları tartı günümüz, tablo hazırlıyoruz, bir kaç haftadır ortalık sakindi, yapmadım tabloyu ama yeni katılan arkadaşlarımızla berber bu cumartesi yapacağım. boy, kilo, hedef kilo yazarsan seni de eklerim.

Pirinçli ıspanak porsiyonu 20 birim ama bir kaşık demişsin, miktarına göre hesaplayabilirsin, bir tabağın yarısı ise 10, 4/1 ise 5 gibi. brokoli karnıbahar 6şar birim ama yine mikta önemli. Bence sağlıklı bir seçim ama yanında peynir, yoğurt gibi bir protein de alırsan daha iyi olur. Genel olarak sağlıklı bir menü. Başarılar.

ne zevklidir karlarabasa yürümek.nasıl rahatlatır insanı...düşünülmesi bile çok güzel..benimyerimede tadını çıkar canım

Bu sabah da senin için yürüdüm canım, sen neler yapıyorsun, günümüzü aydınlayıp kaçıyorsun sonra. Rejim yapmasan da burda olman çok güzel, özletme kendini.

günaydın kızlar.benimde
başlangıç 83
şimdi 81,5
boy 163
beden 46
hedef(şimdilik) 65-60
listeye benide ekler misiniz

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım, cumaları tartı günümüz, tablo hazırlıyoruz, bir kaç haftadır ortalık sakindi, yapmadım tabloyu ama yeni katılan arkadaşlarımızla berber bu cumartesi yapacağım. boy, kilo, hedef kilo yazarsan seni de eklerim.

Pirinçli ıspanak porsiyonu 20 birim ama bir kaşık demişsin, miktarına göre hesaplayabilirsin, bir tabağın yarısı ise 10, 4/1 ise 5 gibi. brokoli karnıbahar 6şar birim ama yine mikta önemli. Bence sağlıklı bir seçim ama yanında peynir, yoğurt gibi bir protein de alırsan daha iyi olur. Genel olarak sağlıklı bir menü. Başarılar.

benide listeye alır mısınız arkadaşım.yukarıya yazdım bilgilerimi

Back