Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım , yeni yıla 82 kiloyla girmek istiyorum.
ay senin kilon iyiymiş canım, inşallah kısa zamanda ulaşırsın istediğin kiloya ama şimdi kilolu görünmüyorsundur
ah be canımsıkıldımartıkkilo alıp vermekten .deavmlı diyet yapmaktan.geçen yıl diyetebaşladığımda 59kiloydum.istediğimizi yesek ama hiç kilo derdimiz olmasa negüzelolurdun dimee))nuyocum cok tebrik ederim cok güzel gidiyorsun
esracim ne güzel o fazlaliklari vermissin süper canim bir ara 64 diyodun sadece ideal kilona 6 kilo kalmis darisi basimiza
kizlar bende tartildim ama moralim bozuldu acikcasi o kadar güzel diet yapiyorum ve hic kacamak yapmiyorum sadece 300 gr vermisim bendede adet düzensizligi var hatta pazartesi doktora gittim ilac verdi acaba o ilaclar etki edebilirmi kilo vermeme:44: benimde iki gündür ictahim biraz acik ama inanin hep peynir atistirdim yani diet disina cikmadim
üzülme canımaldığın gibiverirsin.kızlar bu haftayı sıkı tutalım.karbonhidratı olabildiğince azaltalım.birbirimize destek olarak haftaya cumaya eksilmiş kilo bildirimi yapalım .evet kızlar,
74üm(((
yani 1 700 almışım.
nefret nefret nefret ve üzüntüüüü(((
ah be canımsıkıldımartıkkilo alıp vermekten .deavmlı diyet yapmaktan.geçen yıl diyetebaşladığımda 59kiloydum.istediğimizi yesek ama hiç kilo derdimiz olmasa negüzelolurdun dimee))
selam kızlar;
dün uğrayamadım söylemiştim dr a gittim çok şükür çok önemli bir sorun yok ama kilo vermemi yavaşlatan bir faktör varmış...
tiroitlerim yeteri kadar çalışmıyormuş ve buda kilo vermemi zorlaştırıyormuş ayrıca kolesterol ve şekerde sınırda çıktı, genetik olduğu için risk grubunda oluyormuşum...
yani artık sırf protein günü yapmayacağım yine diyete devam edeceğim ama...
evet bugün kilomda çok bir değişiklik yok 75,8 yani 200 gr gitmiş geçen hafta 76 idim.
bugün acaip bir şişlik var reglimin son günü ama sanırım dünkü stresten çok şişmiş hissediyorum kendimi ki zaten karnım resmen davul gibi
bir iki gün sonra normale döner sanırım...
bu arada kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumdarısı benim başıma diyorum
![]()
üzülme canımaldığın gibiverirsin.kızlar bu haftayı sıkı tutalım.karbonhidratı olabildiğince azaltalım.birbirimize destek olarak haftaya cumaya eksilmiş kilo bildirimi yapalım .
evet kızlar,
74üm(((
yani 1 700 almışım.
nefret nefret nefret ve üzüntüüüü(((
canımne kadar kalcaksın türkiyede?bu kilolar igrenc bir sey yaa bir hafta dikkat et zorla 1 kilo civari ver ama kacamak yapinca fazlasiyla geri al sen yinede moralini bozma canim bak hepimiz bu haftayi cok SIKI gecirelim hatta yilbasina kadar cok SIKI yapalim cünkü yilbasinda hepimiz mutlaka bozucaz ondan sonra yine devam ederiz ama ben türkiyeden döndügümde katilirim yine araniza
canımne kadar kalcaksın türkiyede?
üzülme canımaldığın gibiverirsin.kızlar bu haftayı sıkı tutalım.karbonhidratı olabildiğince azaltalım.birbirimize destek olarak haftaya cumaya eksilmiş kilo bildirimi yapalım .
2 hatfa kalicaz ocagin 13´ünde dönücez
selam kızlar;
dün uğrayamadım söylemiştim dr a gittim çok şükür çok önemli bir sorun yok ama kilo vermemi yavaşlatan bir faktör varmış...
tiroitlerim yeteri kadar çalışmıyormuş ve buda kilo vermemi zorlaştırıyormuş ayrıca kolesterol ve şekerde sınırda çıktı, genetik olduğu için risk grubunda oluyormuşum...
yani artık sırf protein günü yapmayacağım yine diyete devam edeceğim ama...
evet bugün kilomda çok bir değişiklik yok 75,8 yani 200 gr gitmiş geçen hafta 76 idim.
bugün acaip bir şişlik var reglimin son günü ama sanırım dünkü stresten çok şişmiş hissediyorum kendimi ki zaten karnım resmen davul gibi
bir iki gün sonra normale döner sanırım...
bu arada kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumdarısı benim başıma diyorum
![]()
günaydın kızlar, dün cvp yazamadım, bilgiyarda sorun vardı.
inşllah hepimiz yaza incecik gireriz![]()
bu sabah tartıldım 85,100 geliyorum, bu hafta 1.300 verdim![]()
baştan belliydi böyle olacağı(
bugün regl olmam lazım bakalım bekliyorum.vücudum şiş ama yalan yok yedim de bu hafta.yerli malı olayı bitirdi beni,eskisi gibi olmasa da yedim yani.ucundan ucundan...
sanırım önümüzdeki hafta da böyle olur.ama sonrasında mutlaka devam.artık giyecek bişey bulamaz oldum üstüme.simit yaptım çok fena.kaç kazak denedim 1 tane alabildim.
olmaz bu böyleeeee!
tubacim troide ragmen yine baslangicta güzel kilo verdin saglik herseyin basi canim proetein günü yapmasan bile kendine uygun menülerle devam edersin