nerde bizim diger kizlar kaldik yine 4 kisi gecenlerde ne güzel kalabaliklasmistik niye hep böyle devam etmiyor ama yaaa
kızlar belki kızacak ama genelde diyet bozulduğunda girilmiyor siteye.
ben öyle yapıyorum da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerde bizim diger kizlar kaldik yine 4 kisi gecenlerde ne güzel kalabaliklasmistik niye hep böyle devam etmiyor ama yaaa
ah be kızlar,
gece uyanıp b.dolabından mis gibi kabak tatlısını çıkarıp yarısını yedim.uykudan uyanınca anlamadan olup bitiyo herşey.aslında öncesinde yarım muz yedim.ağzım tatlıya alışınca ardından kabak geldi.regl olmam da yakın ya tutamadım kendimi.öyle olunca bugün gönlüme göre ekmekli ve kurabiyeli bir gün geçirdim.
çok utanıyorum
okuldaki pc bozuldu,tamirde eğet tamir olunabilecek tarafı varsa tabi.
evde de ancak el ayak çekilince gireb,iliyorum genelde.sanırım bu cuma feci olacak benim için.ama önümüzdeki günlere bakıcaz artık.
bir de yerli malı haftası bu hafta.okulda her yer hamurişi olur sanırım en az 1 hafta ...
bilemiyorum yani.
bende burdayım kızlar ben hep giriyorum ama kendi kendime konuştuğum için bişey yazma gereği duymuyorum artık sadece haftalık kilo bilgilerimi paylaşıcam kendimi motive etme adına..benim paylaşımlarımı yorumlama gereksinimi duyulmadığı bişeyler yazmayı düşünmüyorum..
günaydın şeker.rüyaların gerçekolsun inş.günaydın kızlar, bugün çok mutlu uyandım , rüyamda inceciktim, alışverişe çıkmıştım, kendime güvenim tam dı. kocama anlatmadım, bu rüyamı pek hayra yormaz (ancak rüyanda görürsün ) der, cevabı bildiğim için ona hiç anlatmicam.
ay inşallah gerçek olur
slm arkadaşlar
bende bu diyeti yapmaya çalışıyorum
size bişey soracağım
bu yiyecek paketlerinin üstündeki karbonhidrat değerleriyle
puanlarımızı hesaplayabilirmiyiz
günaydın kızlar, bugün çok mutlu uyandım , rüyamda inceciktim, alışverişe çıkmıştım, kendime güvenim tam dı. kocama anlatmadım, bu rüyamı pek hayra yormaz (ancak rüyanda görürsün ) der, cevabı bildiğim için ona hiç anlatmicam.
ay inşallah gerçek olur
slm arkadaşlar
bende bu diyeti yapmaya çalışıyorum
size bişey soracağım
bu yiyecek paketlerinin üstündeki karbonhidrat değerleriyle
puanlarımızı hesaplayabilirmiyiz
mrb bu patates haşlamanın değeri söylenmemiş ? bide ben kepek ekmek yiyorum ekmeğide kestim . kepekde arkadaşlarım daha çok karbonhidrat olduğunu söylüyo
nuyocum tebrikler.çokgüzelkilo vermişsin.bugünkilobildirimgünü ama pekkimseyok.bende 61 kiloyum.hedef55 .boy 165))