selam hogget regl´ lin bitsin diyemi 12´sini bekliyorsun biz böyle durumlarda ara vermeden devam ediyoruz tabiki sen bilirsin kolay gelsin:)
aldentecim cok güzel gidiyorsun
ben gecenlerde sütlü bir tatli tarifi vermistim ve ayni tatliyi daha sonra bir arkadas yaparken süt kesildi deyince bende baska türlü deniyeyim dedim en azindan kesilme riski ortadan kalksin diye sütlü tatli seviyorsan tatli krizleri icin cok güzel bir tatli ben bugün bir kase yine yedim
2 bardak sütün icine tatlandirici koyup iyice kaynat ocaktan alip icine bir paket labne koyup hizli bir sekilde iyice karistir üstte biriken köpükleri atip kaselere bosalt iliyinca buzdolabina koy soguyunca üzerine tarcin serpip yiyebilirsin muhallebi gibi kivami koyu oluyor ben cok begenerek yiyorum
vasa nedir, bugün gittim bim e baktım bulamadım
başlangıç kilom: 66
ideal kilo: 60
boy:1.68
Kızlar selam,
Kaç gundur giremedim çünkü birden bire işe başladım.
Oglumun okulunda ingilizce ögretmenligine başladım. Minicik şeylere ingilizce ögretmeye calısıyorum.
O yuzden gunlerdir çok işim vardı. Bir turlu konsantra olup buraya gelemedim.
Onlara oyunlar hazırla, danslar hazırla öyle yani..
Tartılamadım bile anlayacagınız.
Ama p.tesi tartılıp bildiricem insallah..
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Semilunacım çok ama çok geçmiş olsun tatlım..Kendine iyi bak çok tehlikeli şeyler bunlar.
Kolay gelsin herkese iyi haftasonları..
bravo canım, böyle devam, darısı başımıza. Kızlar ben düşüp belimi ve ayağımı incittim. Yatıyorum. O yüzden yoktum. Eşim dün gece bilgisayarı getirdi. Ve malesef bütün gün yatınca eşim ne getirirse onu yiyebiliyorum. Bu haftam kayboldu yani. Neyseki almamışım. Herkes yapsın bildirimlerini de tabloyu yapayım.
evet kızlar,
bu maceraya sanırım 72 ile başlayıp 69da bırakmıştım.
aradan zaman geçti,74e dayandım.
bugün tam 1 hafta oldu başlayalı.sabah tartıldım
72.3 olmuşum.
yaklaşık 1.5 kg vermişim ama bugün okulda çok kötü başım döndü.eve gelince 1 muz yedim 2 wasa,diğerleri protein.
siz bildirim yaptınız mı?
canım ben migrosta buldum.
günaydın.6 günde çok iyi kilo vermişsiniz.baş ağrısıyapmasının sebebi karbon hidratı az almanızdanmı kaynaklanıyoki?diyetibozmadan düşükkarbonatlı besinleriçoğaltarak devam edebilirsiniz.günlük neler yiyosunki açkalmakta baş ağrısına sebepoluyo
Kızlar selam,
Kaç gundur giremedim çünkü birden bire işe başladım.
Oglumun okulunda ingilizce ögretmenligine başladım. Minicik şeylere ingilizce ögretmeye calısıyorum.
O yuzden gunlerdir çok işim vardı. Bir turlu konsantra olup buraya gelemedim.
Onlara oyunlar hazırla, danslar hazırla öyle yani..
Tartılamadım bile anlayacagınız.
Ama p.tesi tartılıp bildiricem insallah..
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Semilunacım çok ama çok geçmiş olsun tatlım..Kendine iyi bak çok tehlikeli şeyler bunlar.
Kolay gelsin herkese iyi haftasonları..
evet kızlar,
bu maceraya sanırım 72 ile başlayıp 69da bırakmıştım.
aradan zaman geçti,74e dayandım.
bugün tam 1 hafta oldu başlayalı.sabah tartıldım
72.3 olmuşum.
yaklaşık 1.5 kg vermişim ama bugün okulda çok kötü başım döndü.eve gelince 1 muz yedim 2 wasa,diğerleri protein.
siz bildirim yaptınız mı?
selam kizlar bende daha yeni nete girebiliyorum cok yogun bir gün gecirdim ve eve geleli yarim saat oldu ayrica türkiyeye gitme durumumuzda netlesti hatta bugün biletimizi aldik 29 aralikta gidiyoruz 2 haftaligina bende tartildim sadece 700 gr vermisim aslinda cok SIKI yapmistim ama belki regl durumundan olabilir neyse haftaya kadar bakalim ne kadar verebilicem
semilunacim cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum
aslicim hayirli olsun isin ama her firsat buldugunda girmeye calis sakin bizi ihmal etme
kilo veren arkadaslarida cok tebrik ederimböyle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?