• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

semiluna çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin inş...bende diyete 65 le başlamıştım bu gün 6. günüm 63.4 grm olmuşum bu arada regli olmama rağmen ben evde egzersizde yapıyorum devlet hastanesine obezite bölümüne gittim bana bazı hareketler verdi onları yapuyorum günde 5 defa yapıyorum 10 dak sürüyor vücudumunda sıkılaştığını hissettim hem diyet hem spor 1 aya kalmaz forma giricem galiba müthiş bir duygu..:34:

Kızlar selam,
Kaç gundur giremedim çünkü birden bire işe başladım.
Oglumun okulunda ingilizce ögretmenligine başladım. Minicik şeylere ingilizce ögretmeye calısıyorum.
O yuzden gunlerdir çok işim vardı. Bir turlu konsantra olup buraya gelemedim.
Onlara oyunlar hazırla, danslar hazırla öyle yani..
Tartılamadım bile anlayacagınız.
Ama p.tesi tartılıp bildiricem insallah..
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Semilunacım çok ama çok geçmiş olsun tatlım..Kendine iyi bak çok tehlikeli şeyler bunlar.
Kolay gelsin herkese iyi haftasonları..

merhaba kızlar, dün misafirlerim geldi bugünde burdalar, birtürlü fırsatını bulup bilgisayarın başına oturamadım.
sabah tartıldım 86,4 geliyorum. öpüyorum hepinizi.
fazla zamanım yok, yazdıklarınızı okuyamadım çünkü başımda misafirimizin çocuğu bekliyor sanırım oyun oynicak o yüzden bana sıra gelmiyor:5:

aldentecim cok güzel gidiyorsun:nazar:

ben gecenlerde sütlü bir tatli tarifi vermistim ve ayni tatliyi daha sonra bir arkadas yaparken süt kesildi deyince bende baska türlü deniyeyim dedim en azindan kesilme riski ortadan kalksin diye sütlü tatli seviyorsan tatli krizleri icin cok güzel bir tatli ben bugün bir kase yine yedim

2 bardak sütün icine tatlandirici koyup iyice kaynat ocaktan alip icine bir paket labne koyup hizli bir sekilde iyice karistir üstte biriken köpükleri atip kaselere bosalt iliyinca buzdolabina koy soguyunca üzerine tarcin serpip yiyebilirsin muhallebi gibi kivami koyu oluyor ben cok begenerek yiyorum:56:

mutlaka deniycem:)

Kızlar selam,
Oglumun okulunda ingilizce ögretmenligine başladım. Minicik şeylere ingilizce ögretmeye calısıyorum.
Semilunacım çok ama çok geçmiş olsun tatlım..Kendine iyi bak çok tehlikeli şeyler bunlar.

ne güzel.hayırlı olsun:)

:nazar: bravo canım, böyle devam, darısı başımıza. Kızlar ben düşüp belimi ve ayağımı incittim. Yatıyorum. O yüzden yoktum. Eşim dün gece bilgisayarı getirdi. Ve malesef bütün gün yatınca eşim ne getirirse onu yiyebiliyorum. Bu haftam kayboldu yani. Neyseki almamışım. Herkes yapsın bildirimlerini de tabloyu yapayım.

çok geçmiş olsun canım.Allah tez şifalar versin inşallah!

evet kızlar,
bu maceraya sanırım 72 ile başlayıp 69da bırakmıştım.

aradan zaman geçti,74e dayandım.
bugün tam 1 hafta oldu başlayalı.sabah tartıldım
72.3 olmuşum.
yaklaşık 1.5 kg vermişim ama bugün okulda çok kötü başım döndü.eve gelince 1 muz yedim 2 wasa,diğerleri protein.
siz bildirim yaptınız mı?

evet kızlar,

72.3 olmuşum.
yaklaşık 1.5 kg vermişim ama bugün okulda çok kötü başım döndü.eve gelince 1 muz yedim 2 wasa,diğerleri protein.

maşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar: bende toplamda 2.200 verdim 1 haftada bildirimimi yaptım
ayyyyy hep böyle devam eder inşallahhh:1:

günaydın.6 günde çok iyi kilo vermişsiniz.baş ağrısıyapmasının sebebi karbon hidratı az almanızdanmı kaynaklanıyoki?diyetibozmadan düşükkarbonatlı besinleriçoğaltarak devam edebilirsiniz.günlük neler yiyosunki açkalmakta baş ağrısına sebepoluyo

aslında çok az yiyor sayılmam ama ekmeği çok yerdim önceden şimdi ya hiç yemiyorum yada çok çok az yiyorum,bazen 37 oluyor bazen 50 karbonhidratım. çok almamaya çalışıyorum. 0 lardanda abartmıyorum kolesterolden korkuyorum sürelki hafif baş ağrısı yapınca :(.

selam kizlar bende daha yeni nete girebiliyorum cok yogun bir gün gecirdim ve eve geleli yarim saat oldu ayrica türkiyeye gitme durumumuzda netlesti hatta bugün biletimizi aldik 29 aralikta gidiyoruz 2 haftaligina bende tartildim sadece 700 gr vermisim aslinda cok SIKI yapmistim ama belki regl durumundan olabilir neyse haftaya kadar bakalim ne kadar verebilicem

semilunacim cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum:54:

aslicim hayirli olsun isin ama her firsat buldugunda girmeye calis sakin bizi ihmal etme

kilo veren arkadaslarida cok tebrik ederim:46: böyle devam:34:

Karbonhidratsız 2 gün 4 kilo verdiriyor
İNGİLTERE’NİN Manchester Üniversitesi’nde yürütülen araştırmalarda, haftada iki gün karbonhidrat tüketmeyerek kilo vermenin daha sağlıklı bir yol olduğu ortaya kondu
115 kadın katılımcı üç gruba ayrıldı, her gruba farklı beslenme düzeni uygulandı. Bir grup, haftanın iki günü 650 kaloriyi geçmeyecek şekilde tüm karbonhidratlardan uzak, kalan beş gün ise miktar fark etmeksizin sağlıklı besinler tüketerek beslendi. Üç ayın sonunda, ilk iki gruptaki katılımcıların dört kilo verdikleri; klasik diyet uygulayanların 2.4 kilo verdikleri görüldü. Uzmanlar, haftanın iki günü karbonhidrat tüketmemenin doğal olarak az yemeyi sağladığını

Kızlar selam,

canım hayırlı olsun.

evet kızlar,

72.3 olmuşum.

tbrler canım.süper gidiyosun.

selam kizlar bende daha yeni nete girebiliyorum cok yogun bir gün gecirdim ve eve geleli yarim saat oldu ayrica türkiyeye gitme durumumuzda netlesti hatta bugün biletimizi aldik 29 aralikta gidiyoruz 2 haftaligina bende tartildim sadece 700 gr vermisim aslinda cok SIKI yapmistim ama belki regl durumundan olabilir neyse haftaya kadar bakalim ne kadar verebilicem

semilunacim cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum:54:

aslicim hayirli olsun isin ama her firsat buldugunda girmeye calis sakin bizi ihmal etme

kilo veren arkadaslarida cok tebrik ederim:46: böyle devam:34:

canım çok sevindim senin adına.yeni yıla ailenin yanında giricekolman çok güzel.

Back