• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sen bilirsin malum bu durumlarda fazla cikiliyor bende dün oldum ama cok SIKI gecen bir diet haftasi sonunda basküle ne kadar yansicak merak ediyorum onun icin tartilicam

valla bilmiyomki geçen gün tartıldığımı sayayım ben ya sonra gider tartılırım fazla çıkarsinirden yemeğe dalarım aman hiççç tartılmayayımkalsın :)))

öğlen
kasaptan aldığım el yapımı sucuk (harika mis gibiydi bizimmardinde böyle şeyler meşhur bilirsiniz) üstünede yumurta kırdım yanında iki lokma etimek yedim 4 puan diyelim
zero
kabak çekirdeği 3 puan
7 puan

esra ve peri çok teşekkürler mönü yorumlarına:)))
ben dün karıştırdım diyodum ya bugün neler yaptım ahhh:(

sabah:3 wasa üstüne tereyağ ve labne peyniriyle,5-6 zeytin

öğlen:okulda çıldırıcam sandım kavaltıyı sağlam yaptığım halde aklım öğrencilerin yedikleri bisküvilerde kaldı:(((
eve gelince o açgözlülükle kıymalı yumurta yaptım.içine kaşar,biber ve domates de kattım.yalnız yağlı olmuş midem feci durumda.yanında dünden kalan salata 3 kaşık kadar.

bizmkiler ev gelince:oğlumun antep fıstıklarından yedim biraz ama az yani,gerçi onun da kbsi düşük:)))
2 kare bitter.
1 mandalina(önceden 3-5 tane yerdim)
2 kaşık yoğurt

çok da değilmiş yahu,yerken ne çok gelmişti bana....
regl olmama 1 hafta var ama canım deli gibi tatlı istiyo.
artık c.tesiyi bekliyeyim diyorum.tatlısız y.günü olmayacağına göre:)

yarın için çok heyecanlıyım kızlar umarım dumur olmam.
her sabah tartılıyorum ama bazen vücudum çok su topluyo,fazla çıkıyorum.
böylece kendimi saldığım zamanlarda nasıl da ağırlaştığıma tanık olacaksınız:(((

öpüyorum,hoşçakalın!

Ablalarıııııım!
Uzun bi aradan sonra döndüm.Nasıl gidiyo?durumlar ne?
Beni sorarsınız regl oldum.12sinde yeniden diyete başlıyoruumm hadi hayırlısı :)

aldentecim cok güzel gidiyorsun:nazar:

ben gecenlerde sütlü bir tatli tarifi vermistim ve ayni tatliyi daha sonra bir arkadas yaparken süt kesildi deyince bende baska türlü deniyeyim dedim en azindan kesilme riski ortadan kalksin diye sütlü tatli seviyorsan tatli krizleri icin cok güzel bir tatli ben bugün bir kase yine yedim

2 bardak sütün icine tatlandirici koyup iyice kaynat ocaktan alip icine bir paket labne koyup hizli bir sekilde iyice karistir üstte biriken köpükleri atip kaselere bosalt iliyinca buzdolabina koy soguyunca üzerine tarcin serpip yiyebilirsin muhallebi gibi kivami koyu oluyor ben cok begenerek yiyorum:56:

Ablalarıııııım!
Uzun bi aradan sonra döndüm.Nasıl gidiyo?durumlar ne?
Beni sorarsınız regl oldum.12sinde yeniden diyete başlıyoruumm hadi hayırlısı :)

selam hogget regl´ lin bitsin diyemi 12´sini bekliyorsun biz böyle durumlarda ara vermeden devam ediyoruz tabiki sen bilirsin kolay gelsin:)

kızlar günaydınlar çarşambadan bu ya ve dün regl olmama rağmen 200 gram daha vermişim :nazar::nazar::nazar:
başlangıç 80
hedef kilom 65
şuanki kilom 72,800 umarım yanlışp yazmamışşımdır hadi sizide görelim

kızlar günaydınlar çarşambadan bu ya ve dün regl olmama rağmen 200 gram daha vermişim :nazar::nazar::nazar:
başlangıç 80
hedef kilom 65
tbrler canım.reglşişliğide gidincedaha çok vermişolursun.benim tartıdakafayı yemiş bi çıkıyorum 63 göteriyo bi çıkıyorum 57 gösteriyo.1 dkiçinde üç kere farklı gösterdi.pili zayıflamış sanırım.net bir rakam yok yani.ben hafttayabildirim yaparımartık.hem belki vermişolurum biraz))

başlangıç 80
hedef kilom 65

:nazar: bravo canım, böyle devam, darısı başımıza. Kızlar ben düşüp belimi ve ayağımı incittim. Yatıyorum. O yüzden yoktum. Eşim dün gece bilgisayarı getirdi. Ve malesef bütün gün yatınca eşim ne getirirse onu yiyebiliyorum. Bu haftam kayboldu yani. Neyseki almamışım. Herkes yapsın bildirimlerini de tabloyu yapayım.

:nazar: bravo canım, böyle devam, darısı başımıza. Kızlar ben düşüp belimi ve ayağımı incittim. Yatıyorum. O yüzden yoktum. Eşim dün gece bilgisayarı getirdi. Ve malesef bütün gün yatınca eşim ne getirirse onu yiyebiliyorum. Bu haftam kayboldu yani. Neyseki almamışım. Herkes yapsın bildirimlerini de tabloyu yapayım.

canım benim yageçmişolsun.acil şifaler olsun inş.dr ne dedi önemlibişi yoktur umarım.

canım benim yageçmişolsun.acil şifaler olsun inş.dr ne dedi önemlibişi yoktur umarım.

Sağol canım, zaten belimde fıtık vardı benim, onu hortlatmışım. Doktor yat, dinlen dedi. Ağrılı dönem geçince de fizik tedavi. Çok sıkıldım şimdiden. İşler de kaldı.

tbrler canım.reglşişliğide gidincedaha çok vermişolursun.benim tartıdakafayı yemiş bi çıkıyorum 63 göteriyo bi çıkıyorum 57 gösteriyo.1 dkiçinde üç kere farklı gösterdi.pili zayıflamış sanırım.net bir rakam yok yani.ben hafttayabildirim yaparımartık.hem belki vermişolurum biraz))

:))) boşver sen 57 say en iyisi:)))
inşallah haftaya onunda altında çıkarsın canım allah hepimizin yardımcısı olsun

Sağol canım, zaten belimde fıtık vardı benim, onu hortlatmışım. Doktor yat, dinlen dedi. Ağrılı dönem geçince de fizik tedavi. Çok sıkıldım şimdiden. İşler de kaldı.

iyice dinlen beri.fıtıkönemli.işleri düşünme.hiçbişey sağlıktan daha önemli değil.

canım çok sağol amin.
bu arada çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık hiç dert etme kiloyu falan iyileşmene bak sen

günaydınnn

başlangıç kilom: 66

bugün tartıldım : 63.80 civarı :72: :21: :9::9::52:
boy:1.68

6 gündür diyet yapıyorum, bugün 7.günüm yarın ara verecem, sanki baş ağrısı yapıyor bende karbonhidrat diyeti, sizde de yapıyor mu?
bir gün aradan sonracumartesi tekrar başlayacam,

hedefim 60 tı amam aşağı çekiyorum 58 olsun :DDD. ne de olsa az kalmış, yaşadığım yer soğuk olmasa çıkıp yürüyüş yapacam ama maalesef olduka soğuk, hareket edemiyorum fazlaa:((. evde eliptik bisikletim var artık ona binerim :) paslanacak 3-4 aydır hiç kullanamadım.

wasa ekmek bölümüne baktım bulamadım,bugün gidip bir daha bakayım ,belki bulururm :((

günaydınnn

başlangıç kilom: 66

bugün tartıldım : 63.80 civarı :72: :21: :9::9::52:
boy:1.68

6 gündür diyet yapıyorum, bugün 7.günüm yarın ara verecem, sanki baş ağrısı yapıyor bende karbonhidrat diyeti, sizde de yapıyor mu?
bir gün aradan sonracumartesi tekrar başlayacam,

hedefim 60 tı amam aşağı çekiyorum 58 olsun :DDD. ne de olsa az kalmış, yaşadığım yer soğuk olmasa çıkıp yürüyüş yapacam ama maalesef olduka soğuk, hareket edemiyorum fazlaa:((. evde eliptik bisikletim var artık ona binerim :) paslanacak 3-4 aydır hiç kullanamadım.

wasa ekmek bölümüne baktım bulamadım,bugün gidip bir daha bakayım ,belki bulururm :((

günaydın.6 günde çok iyi kilo vermişsiniz.baş ağrısıyapmasının sebebi karbon hidratı az almanızdanmı kaynaklanıyoki?diyetibozmadan düşükkarbonatlı besinleriçoğaltarak devam edebilirsiniz.günlük neler yiyosunki açkalmakta baş ağrısına sebepoluyo

günaydın hanımlar...

semilunacım çok geçmiş olsun canım acil şifalar versin rabbim...

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
:46::46::46:

bende malesef değişiklik yok kilo almamış olmama sevinir hale geldim malum regl dönemi başlarda çok şişkinlik oluyor inşallah ondandır...

haftaya bakıcaz artık...

Back
X