sen bilirsin malum bu durumlarda fazla cikiliyor bende dün oldum ama cok SIKI gecen bir diet haftasi sonunda basküle ne kadar yansicak merak ediyorum onun icin tartilicam
vasa nedir, bugün gittim bim e baktım bulamadım
başlangıç kilom: 66
ideal kilo: 60
boy:1.68
Ablalarıııııım!
Uzun bi aradan sonra döndüm.Nasıl gidiyo?durumlar ne?
Beni sorarsınız regl oldum.12sinde yeniden diyete başlıyoruumm hadi hayırlısı :)
tbrler canım.reglşişliğide gidincedaha çok vermişolursun.benim tartıdakafayı yemiş bi çıkıyorum 63 göteriyo bi çıkıyorum 57 gösteriyo.1 dkiçinde üç kere farklı gösterdi.pili zayıflamış sanırım.net bir rakam yok yani.ben hafttayabildirim yaparımartık.hem belki vermişolurum biraz))kızlar günaydınlar çarşambadan bu ya ve dün regl olmama rağmen 200 gram daha vermişim
başlangıç 80
hedef kilom 65
şuanki kilom 72,800 umarım yanlışp yazmamışşımdır hadi sizide görelim
kızlar günaydınlar çarşambadan bu ya ve dün regl olmama rağmen 200 gram daha vermişim
başlangıç 80
hedef kilom 65
şuanki kilom 72,800 umarım yanlışp yazmamışşımdır hadi sizide görelim
Ablalarıııııım!
Uzun bi aradan sonra döndüm.Nasıl gidiyo?durumlar ne?
Beni sorarsınız regl oldum.12sinde yeniden diyete başlıyoruumm hadi hayırlısı :)
bravo canım, böyle devam, darısı başımıza. Kızlar ben düşüp belimi ve ayağımı incittim. Yatıyorum. O yüzden yoktum. Eşim dün gece bilgisayarı getirdi. Ve malesef bütün gün yatınca eşim ne getirirse onu yiyebiliyorum. Bu haftam kayboldu yani. Neyseki almamışım. Herkes yapsın bildirimlerini de tabloyu yapayım.
canım benim yageçmişolsun.acil şifaler olsun inş.dr ne dedi önemlibişi yoktur umarım.
tbrler canım.reglşişliğide gidincedaha çok vermişolursun.benim tartıdakafayı yemiş bi çıkıyorum 63 göteriyo bi çıkıyorum 57 gösteriyo.1 dkiçinde üç kere farklı gösterdi.pili zayıflamış sanırım.net bir rakam yok yani.ben hafttayabildirim yaparımartık.hem belki vermişolurum biraz))
Sağol canım, zaten belimde fıtık vardı benim, onu hortlatmışım. Doktor yat, dinlen dedi. Ağrılı dönem geçince de fizik tedavi. Çok sıkıldım şimdiden. İşler de kaldı.
bravo canım, böyle devam, darısı başımıza. Kızlar ben düşüp belimi ve ayağımı incittim. Yatıyorum. O yüzden yoktum. Eşim dün gece bilgisayarı getirdi. Ve malesef bütün gün yatınca eşim ne getirirse onu yiyebiliyorum. Bu haftam kayboldu yani. Neyseki almamışım. Herkes yapsın bildirimlerini de tabloyu yapayım.
günaydınnn
başlangıç kilom: 66
bugün tartıldım : 63.80 civarı
boy:1.68
6 gündür diyet yapıyorum, bugün 7.günüm yarın ara verecem, sanki baş ağrısı yapıyor bende karbonhidrat diyeti, sizde de yapıyor mu?
bir gün aradan sonracumartesi tekrar başlayacam,
hedefim 60 tı amam aşağı çekiyorum 58 olsunDD. ne de olsa az kalmış, yaşadığım yer soğuk olmasa çıkıp yürüyüş yapacam ama maalesef olduka soğuk, hareket edemiyorum fazlaa (. evde eliptik bisikletim var artık ona binerim :) paslanacak 3-4 aydır hiç kullanamadım.
wasa ekmek bölümüne baktım bulamadım,bugün gidip bir daha bakayım ,belki bulururm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?