Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ben çok sıkı bir sekilde KB diyetime bugun geri dönüş yaptım.
Veremesem bile bu sefer pes etmiyecegim cunku birtek bu diyeti yaparken mutsuz degilim.
Bu yuzden gittigi yere kadar bunu yapacagım.
En iyi bildigim, en iyi kaçamaklarda gene bu diyette yapılıyor.
Neyse bugun en sıkı rejim günü olsun hepimiz için arkadaslar..

evet canım en uygun dyet bu.kaçamaklar açısından.birgünkaçırınca diğergün telafi edebiliyosun.ayrıca açkalmadan diyetyapıyosun.yaşambiçimi haline getirmeken güzeli.tek kötü yanı meyvaların değerinin yüksekolması((bu sefer başarılı birdiyet sürüveni olcak hepimiz içinn.yeterki motivasyonumuzu kaybetmeyelim.

Sen başlayabildin mi diyete Esracım?
Bu arada kesinlikle katılıyorum dediklerine..Hepimiz KB yaptıgımıza göre artık bir guzel gitsin şu diyet bozulmadan..Yetti canıma yaa..
Ben çıkıyorum çocugu okula bırakıp ordan pazar yapıp gelcem kızlar..Gorusuruz ogleden sonra..

günaydın kızlar, ben yine simit yiyorum ama akşamları yememeye karar verdim, akşam yemeklerini hayatımdan çıkaracağım.

canım benim denyeceğim beşgünlük bir diyet.bu hafta gezmetozmaçoktu oyüzden başlamadım.haftaya yapabilirim belki.sonra karbonhidrat diyetime dvm.metobolizmam biraz şaşırsın bakalım işe yaricakmı

günaydın canım.afiyetolsun .akşamları hafifyemek gerçekten işe yarıyo

merhaba canım, kardeşimin arkadaşı, akşamları yemeyerek ve hergün 1 saat yürüyerek 6 ayda 20 kilo vermiş, tabi ben bunu duyunca akşamları yememeye karar verdim.

günaydın kızlar...

akşamları yemeği hafif geçirmek çok işe yarıyor ama ben tamamen kaldırmak taraftarı değilim çünkü geceler çok uzun belki yemek saatini öne çekip 8 den sonra birşey yememek daha yararlı olabilir diye düşünüyorum...

Bu arada dün akşam regl oldum öncesinde resmen tatlı krizim tutmuştu daha günüm gelmemişti ne oluyor bana dedim ama sonra anladım sebebini
ve 2 parça çukulata ile dün kaçamak yaptım ama bu dönem başka tatlı yemektense çukulata en masum kalıyor gibi geliyor. Bir de acaip şiştim bu sefer...

nuyocum bencede tuba nın dediğigibi akşamları yemiyerek değilde hafif yiyerek birmenüoluşturmalıyız.son yemek saatimiziyatışsaatimize göre ayarlamalıyız

evet canımikiküçük çikolatayla iyi atlatmışsın.arada küçkükaçamaklar olmasa diyetuzun süreçliolamıyo malesef

günaydınlarrr diyet güzel gidiyorda bir sıkıntım var
regl tarihim gecikti hamile olmaktan çok korkuyorum kan verdim amacihaz bozukmuş bakalım cihaz düzelince yine vericem allahım ne olur olmasın yaaa

aslicim benimde en rahat yapabildigim diet bu, bütün yemek secenekleri bana göre lezzetli. ben salidan beri cok SIKI yapiyorum insallah cuma bunun karsiligini görürüm

günaydın kızlar, ben yine simit yiyorum ama akşamları yememeye karar verdim, akşam yemeklerini hayatımdan çıkaracağım.

aksam yemekleri konusunda bende esra ve tubaya katiliyorum hicbirsey yememektense biraz salata ile gecistirebilirsin

benim erkek kardesimde seker disinda hicbir kisitlama yapmadan sadece aksam yemeklerini kaldirip sadece meyve ile gecistirdi ve 10 kilo verdi ama iste erkek metabolizmasi mucize birsey

nuyocum bencede tuba nın dediğigibi akşamları yemiyerek değilde hafif yiyerek birmenüoluşturmalıyız.son yemek saatimiziyatışsaatimize göre ayarlamalıyız

canım haklısın ben saat 4 te yemeği bırakacağım, zaten öğle yemeğiyle geceyi geçirmek zor oluyor.

PERİCİM ben saat 4 gibi sadece protein tüketim diyordum ,acaba salatamı yesem?

PERİCİM ben saat 4 gibi sadece protein tüketim diyordum ,acaba salatamı yesem?

canim ben hic birsey yemicem dedigin icin bos gecirme en azindan salata ye demistim aslinda protein yemen daha iyi en ezindan uzun süre tok tutar aksami daha rahat gecirirsin

günaydınlarrr diyet güzel gidiyorda bir sıkıntım var
regl tarihim gecikti hamile olmaktan çok korkuyorum kan verdim amacihaz bozukmuş bakalım cihaz düzelince yine vericem allahım ne olur olmasın yaaa

hayırlısı olsun güzelim, sonucu bizede yaz

sabah: 1 simit

öğle: mantarlı tavuk sote ve salata

saat 4 te: sucuklu yumurta

2 tane 2si 1 arada kahve

slm larr hamile değilmişim çok şükürrrr
mönüme gelince
sabah sucuklu yumurta 1
kaşar1
peynir 1
zeytin 1
unu denge lıght bir lokma 2
6 puan
öğlen yumurta kaşarlı 1
mayonezli salam ve salatalık turşusu salatası 3
bir dilim uno denge lıght 7.5
bir parça çikolata(galiba regl olacam ondan dayanamadım 6
kabak çekirdeği 5
zero
22.5 puan
toplam 28.5 puan oldu

sağol canım fikir belirttiğin için.ben de kitabını almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…