Ben çok sıkı bir sekilde KB diyetime bugun geri dönüş yaptım.
Veremesem bile bu sefer pes etmiyecegim cunku birtek bu diyeti yaparken mutsuz degilim.
Bu yuzden gittigi yere kadar bunu yapacagım.
En iyi bildigim, en iyi kaçamaklarda gene bu diyette yapılıyor.
Neyse bugun en sıkı rejim günü olsun hepimiz için arkadaslar..
evet canım en uygun dyet bu.kaçamaklar açısından.birgünkaçırınca diğergün telafi edebiliyosun.ayrıca açkalmadan diyetyapıyosun.yaşambiçimi haline getirmeken güzeli.tek kötü yanı meyvaların değerinin yüksekolması((bu sefer başarılı birdiyet sürüveni olcak hepimiz içinn.yeterki motivasyonumuzu kaybetmeyelim.
canım benim denyeceğim beşgünlük bir diyet.bu hafta gezmetozmaçoktu oyüzden başlamadım.haftaya yapabilirim belki.sonra karbonhidrat diyetime dvm.metobolizmam biraz şaşırsın bakalım işe yaricakmıSen başlayabildin mi diyete Esracım?
Bu arada kesinlikle katılıyorum dediklerine..Hepimiz KB yaptıgımıza göre artık bir guzel gitsin şu diyet bozulmadan..Yetti canıma yaa..
Ben çıkıyorum çocugu okula bırakıp ordan pazar yapıp gelcem kızlar..Gorusuruz ogleden sonra..
günaydın kızlar, ben yine simit yiyorum ama akşamları yememeye karar verdim, akşam yemeklerini hayatımdan çıkaracağım.
günaydın canım.afiyetolsun .akşamları hafifyemek gerçekten işe yarıyo
günaydın kızlar...
akşamları yemeği hafif geçirmek çok işe yarıyor ama ben tamamen kaldırmak taraftarı değilim çünkü geceler çok uzun belki yemek saatini öne çekip 8 den sonra birşey yememek daha yararlı olabilir diye düşünüyorum...
Bu arada dün akşam regl oldum öncesinde resmen tatlı krizim tutmuştu daha günüm gelmemişti ne oluyor bana dedim ama sonra anladım sebebinive 2 parça çukulata ile dün kaçamak yaptım ama bu dönem başka tatlı yemektense çukulata en masum kalıyor gibi geliyor. Bir de acaip şiştim bu sefer...
Ben çok sıkı bir sekilde KB diyetime bugun geri dönüş yaptım.
Veremesem bile bu sefer pes etmiyecegim cunku birtek bu diyeti yaparken mutsuz degilim.
Bu yuzden gittigi yere kadar bunu yapacagım.
En iyi bildigim, en iyi kaçamaklarda gene bu diyette yapılıyor.
Neyse bugun en sıkı rejim günü olsun hepimiz için arkadaslar..
günaydın kızlar, ben yine simit yiyorum ama akşamları yememeye karar verdim, akşam yemeklerini hayatımdan çıkaracağım.
nuyocum bencede tuba nın dediğigibi akşamları yemiyerek değilde hafif yiyerek birmenüoluşturmalıyız.son yemek saatimiziyatışsaatimize göre ayarlamalıyız
PERİCİM ben saat 4 gibi sadece protein tüketim diyordum ,acaba salatamı yesem?
günaydınlarrr diyet güzel gidiyorda bir sıkıntım var
regl tarihim gecikti hamile olmaktan çok korkuyorum kan verdim amacihaz bozukmuş bakalım cihaz düzelince yine vericem allahım ne olur olmasın yaaa
evet canım o kadar çok benziyor ki bizim yaptığımız diyetle...
bende inceledim biraz hatta kitabını almaya karar verdim ...
kuruyemiş olması sebze ve protein ağırlıklı beslenme konusunda bir yaşam biçimi haline getirdiğimizde
hem formda kalıp hem de sıkılmayacağımızı düşünüyorum...
bunun öncelikle bir süreç olduğunu ama sonrada tekrar kilo almama adına yaşam tarzına dönüşmesi gerektiğini düşünüyorum...
kitabı okuduğumda daha net bilgi verebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?