Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel bi duygudur kimbilir.bende de tam tersi durum
bugün 3. günüm ama sürekli başdönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum ve gidip yatıyorum,dön dön...
biraz daha dişimi sıkıcam çünkü başlarda hep oluyor bu.
yediklerime gelince:
uyanınca 5-6 ceviz
okuldan gelince tavada yumurtalı sucuk,çerkez peyniri
ardından bir avuç fındık.
bi çay bardağı yoğurt.
yine yeşillik yok farkındayım.aslında okul çıkışı marul aldım salata yaparım diye ama üşendim
kb hesaplaması yapmıyorum yani tek tek.
ben karbonhidrat diyeti ve akapunturla 2 ayda 15 kilo verdim 15 daha versem yeterli olucak benim için![]()
:13:canlarım bende 3 gün oldum diyete başlayalı 65 kilom boyum 163 bu arada bu gün sabah kahvaltıda çok az yağda 1 yumurta ve 7 ince dilim sucuk ve bol yeşillik 1 fincanda papatya çayı içtim tabi şekersiz öğlen 1 elma saat 3 civarıda akşama beyaz lahana sarması hazırladım ince bulgurlu ve kıymalı. 4 kaşık falan ince bulgurdan kısır yapıp yedim akşamada 4 adet dolma 1kasede sebze çorbası yersem çok fazla olmaz değilmi bu aradada elimden su şişesini eksik etmiyorum yaklaşık 3 litre falan içiyorum inşallah başarırım..:44:
2 ayda 15 kilomucok fazla ama süper basari
:2: heyoooooo bugün tartıldım ve tahmin edin kilommmmmmmm
tam tamına 73
yaşasınnnn haftanın birincisi benimmmmmm :)))))):122:
Kızlar selam,
Bu kadarmış benim diyet maceralarım..Artık KB diyetime geri döndüm.
Sosyal hayattan soyutlanmak beni psikolojik olarak çok etkiliyor, o yuzden bu sekilde devam edemeyecegim.
Ama KB diyetini yağsız yapmaya karar verdim.
Mumkun oldugu kadar yağsız ürünleri yiyip, zeytinyag olmadan devam edicem bir süre de bu diyetime..
Bakalım bu sefer neler olucak..Sanki doğduğum günden beri diyetteyim gibi geliyor.
Hiç diyet yapmadığım uzun bir süre olamayacak mı acaba benim merak ediyorum.
Neyse okudum butun yazılanları.
Fıstıklı dondurma senin sitemini anlıyorum ama sen yaz insanların yazdıklarına..Eger hala sana karsılık vermiyosa kimse o zaman haklısın.
Ben adım gectigi zaman hemen herzaman cevap yazıyorum.
Mesela bana nazar mı degdi acaba demiş nuyocum, ama bilemiyorum işte KB dışında hiçbir diyeti çok uzun süre yapamıyorum ben zaten cnm..
Semilunacım evet birinciyim ama sanırm bu hafta sondan birinci olucam tatlım..
Pericimm tekrar KB diyeti yapmaya geldim, lutfen beni de aranıza alın :)))))
Bu arada kızlar hakikaket bu yağ olayına dikkat etmek istiyorum, başka turlu sonuc alamıyorum cunku..
Neyse sabahtan beri 1 litre bitki çayı içtim hala kahvaltı yapmadım ama cocugu okula bırakıp gelince bişeyler atıcam agzıma..
Hiç canım bişey istemiyor nedense bugun..Konusuruz sonra öptüm herkesi..
bu sabah arkadasa giderken botumu giyeyim dedim ve inanamadim topuklu ayakkabilarimi kisin hep mus corapla giyerim yani gecen senede öyle giyerdim resmen ayakkabi bol geldi cünkü gecen kisa göre nerdeye 10 kilo azim ayaklarim bile incelmis![]()
tam tamına 73
tam tamına 73
:13:canlarım bende 3 gün oldum diyete başlayalı 65 kilom boyum 163 bu arada bu gün sabah kahvaltıda çok az yağda 1 yumurta ve 7 ince dilim sucuk ve bol yeşillik 1 fincanda papatya çayı içtim tabi şekersiz öğlen 1 elma saat 3 civarıda akşama beyaz lahana sarması hazırladım ince bulgurlu ve kıymalı. 4 kaşık falan ince bulgurdan kısır yapıp yedim akşamada 4 adet dolma 1kasede sebze çorbası yersem çok fazla olmaz değilmi bu aradada elimden su şişesini eksik etmiyorum yaklaşık 3 litre falan içiyorum inşallah başarırım..:44:
canım, su içmen çok güzel, ben bir türlü su içmeyi alışkanlık haline getiremedim,1 lt zor içiyorum.
Kızlar selam,
Bu kadarmış benim diyet maceralarım..Artık KB diyetime geri döndüm.
Sosyal hayattan soyutlanmak beni psikolojik olarak çok etkiliyor, o yuzden bu sekilde devam edemeyecegim.
Ama KB diyetini yağsız yapmaya karar verdim.
Mumkun oldugu kadar yağsız ürünleri yiyip, zeytinyag olmadan devam edicem bir süre de bu diyetime..
Bakalım bu sefer neler olucak..Sanki doğduğum günden beri diyetteyim gibi geliyor.
Hiç diyet yapmadığım uzun bir süre olamayacak mı acaba benim merak ediyorum.
Neyse okudum butun yazılanları.
Fıstıklı dondurma senin sitemini anlıyorum ama sen yaz insanların yazdıklarına..Eger hala sana karsılık vermiyosa kimse o zaman haklısın.
Ben adım gectigi zaman hemen herzaman cevap yazıyorum.
Mesela bana nazar mı degdi acaba demiş nuyocum, ama bilemiyorum işte KB dışında hiçbir diyeti çok uzun süre yapamıyorum ben zaten cnm..
Semilunacım evet birinciyim ama sanırm bu hafta sondan birinci olucam tatlım..
Pericimm tekrar KB diyeti yapmaya geldim, lutfen beni de aranıza alın :)))))
Bu arada kızlar hakikaket bu yağ olayına dikkat etmek istiyorum, başka turlu sonuc alamıyorum cunku..
Neyse sabahtan beri 1 litre bitki çayı içtim hala kahvaltı yapmadım ama cocugu okula bırakıp gelince bişeyler atıcam agzıma..
Hiç canım bişey istemiyor nedense bugun..Konusuruz sonra öptüm herkesi..
günaydın çıtır adayları.iki gündür dışardayım.umarım herkesin diyeti yolundadır.
tam tamına 73