günaydın kızlar, 1 saat önce uyandım 1 simit yedim, ne zaman simit yesem geçmiş yazılarını okuduğum 4 ayda 26 kilo veren selintepe arkadaşımız aklıma geliyor.
yada simit yediğim için kendimi teselli etmeye çalışıyorum
PERİCİM haklısın canım simit yememem lazım, benim de kilo vermemi engelliyor ama görünce dayanamadım
tebrik eden tüm arkadaşlara çok teşekkürler allah hepimizin yüzünü güldürsün bu konuda
bu arada arkadaşlar siz yağsız yemeye falan başlamışsınız ama ben yumurtayı teryağına kırıyorum mesela yada yaptığım protein yemeklerimede yağ koyuyorum yağdan hiç kısmadım bilmemki kısmalımıyız öyleyse nasıl kg verebiiyorum:44::44::44:
tebrik eden tüm arkadaşlara çok teşekkürler allah hepimizin yüzünü güldürsün bu konuda
bu arada arkadaşlar siz yağsız yemeye falan başlamışsınız ama ben yumurtayı teryağına kırıyorum mesela yada yaptığım protein yemeklerimede yağ koyuyorum yağdan hiç kısmadım bilmemki kısmalımıyız öyleyse nasıl kg verebiiyorum:44::44::44:
canım bence yağdan kısma, ben yağsız protein tüketiyordum ve kabızlık sorunu yaşadım ama şimdi yağdan kısıtlama yapmadığım için kabızlık sorunum kalmadı.
ben protein yemeklerine yag kisitlamasi yapayim diye degil kiymanin yagi yemege yettigi icin koymuyorum birde yag ilave edersem yiyememArada tereyeg kullanmam gereken yemekler olursada rahat kullaniyorum yumurta gibi yada yogurtlu sebze yersem üzerine tereyaginda biraz kirmizi biber yakip gibi tabi abartmadan
selam esracim bende seni merak ediyordum dedigin diete basladinmi acikcasi sonucunu merak ediyorum.ben salidan beri süper kacamaksiz ve cok SIKI bir sekilde devam ediyorum.
pericim haklısın,aylardır başlamaya cesaret edememiştim.en büyük başarım bu oldu zaten:)
bugün 4. günüm.daha ,iyi hissediyorum kendimi ama her an uykum gelebilir.3 gecedir saat 8 benim enerji bitik ve yatak:))
okulda giremiyorum pcm bozuldu pat diye kapanıyo.
2 gündür şeker ihtiyacımı karşılamak için kola zero içiyorum.hatta bugün abarttım ama iyi geldi:)
mönümüze gelelim:
uyanınca:yani okula gitmeden,3 haşlanmış yumurta,kibrit kutusu kadar kaşar ve 1 wasa
okulda:tüm ikramları reddettim,öğretmenler odasına uğramadım,malum masa üstleri ıvır zıvırla dolu oluyo...
zorlandım ama başardım yememeyi.
eve gelince:sıkı durun:))3 kase et suyu çorbası,kendim yapmıştım kemikli etin suyuna.
100 gr çekirdek
mevsim salatası(bu kesinlikle çok iyi geldi)
3 bardak kola zero
küçük bir kase yoğurt.
bu okuldaki iraden icin
karatay dietini acikcasi ayrintili bilmiyorum onun icin pek fikrim yok. yanlis hatirlamiyorsam bir ara asli bahsetmisti belki sana bu konuda yorum yapabilir
uzun zamandır karatay diyetini takip ediyorum.kızlar dikkatimi çeken karatayda bizim yediklerimize ilave olarak sebze,yoğurt,süt ve baklafgiller de eklenebiliyor bir miktar.yani bizim diyete göre daha çok seçenek var ve uygulaması kolay görünüyo.özellikle kuruyemişi bolca yiyebiliyosun ki bana en cazip gelen yönü bu olsa gerek çünkü her gün mutlaka çerez yiyorum ben.karatayı da düşününce içim daha rahat oluyor.
siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?
iki diyetin temelinde de şeker,unlu gıdalar ve hatta karbonhidratlardan uzak durmak var.zaten k.hidratdan uzak duruyoruz.yani fazladan seçenek de var.
ben mi yanlış yorumluyorum karatayı?
lütfen fikirlerinizi paylaşır mısınız?
sağol canım:)
bu da senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?