• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınlarrr
sizi bi konuda eleştiricem kızmayın
hepiniz sanki mecbur olduğunuz için girip mönünüzü yazıp kaçıyosunuz
kimseye cvp yazmıyorsunuz
bu böyle çokkk sıkıcııı anladım haftasonu olduğu için
giremediniz
ama bari döndüğünüzde şöyle bi canlandırın şu topiği:5::8::52::17:

Kızmayız canım niye kızalım ama kendi adıma konuşursam cevap yazmadığımızı fark etmiyorum ben. Kim soru sorarsa yanıtlamaya çalışıyorum. Eğer girip sadece neden gelmediğimi yazıp çıkıyorsam zaten yazılanları okuyamamış oluyorum. Bundan sonra daha çok dikkat ederim şeker :34:

SEMİLUNA eline sağlık canım.
benim durum biraz karışık, ben bile işin içinden çıkamıyorum, bana sonsuz soru işareti koyabilirsin:1:
83 kiloya kadar inmiştim ama pis boğazlığımdan aldım kiloları.
neyseki dersimi aldım.

bu arada tartılma günümüz cuma ben zaten cuma başladığım için bildirim yapmadım ama yarın hastanede tartılırım evde tartım yok valla

ya kızlar sebzeler el yakıyo :9: ne bilim nrmaldede hiççç sevmem ben sebzeyi neyse zorlayayım bari kendimi yarın
ama çok puanlılar ya hem sevmiyorum hemde yüksek puanlılarrr

güzelim bende sebze sevmem ,arkadaşlar zamanında beni çok uyardılar ama sebzelere gereken önemi vermedim.
ben 1 ayda 8 kilo verdim bu dönem içinde proteinle beslendim, kabızlık yaşadım ve proteinden tiksindim.
diyete ara verdim 83 ten 89 a çıktım.
canım bunları benim yaptığım hataları yapma diye yazıyorum.

Aslı haftanın şampiyonu oldu :65: Kızlar çok çalışıp yakalamamız lazım Aslı'yı. Kaydi bakalım marş marş :32:

SEMİLUNA eline sağlık canım.
benim durum biraz karışık, ben bile işin içinden çıkamıyorum, bana sonsuz soru işareti koyabilirsin:1:
83 kiloya kadar inmiştim ama pis boğazlığımdan aldım kiloları.
neyseki dersimi aldım.

Sağol canım, zararın neresinden dönersek kardır. Şimdi başladın işte, artık geri dönmek yok, bu kış bizim kilo verme kışımız olacak. O yediğimiz herşeyi yıllardır çok çok yedik, artık doyduk, şimdi yıllardır giyemediklerimizi giyme vakti :34:

sabah:
2 yumurtayla,1 domates,1soğanla menemen yaptım

öğle:
tavuk sote (domatesli,yeşil biberli,soğanlı)
1 kase yoğurt

akşam:
öğlen le aynı

semilunacım; eline sağlık tablomuzu yapmışsın artık düzenli herkes girer inşallah...

fıstıklı dondurma; hafta sonu olduğu için sanırım çoğumuz yoğun oluyoruz...
hafta içi daha çok burada vakit geçirme şansımız oluyor...

nuyocum; verdiğin kiloları geri almana çok üzüldüm ama canım seninde dediğin gibi sebzesiz bir şey yemeden yapılan diyetlerin sonu malesef bu oluyor...
biz nasıl bu kiloları bir iki ayda almadıysak verirken de öyle bir ayda vermemeliyiz...

Önemli olan sağlıklı bir şekilde yağlardan kurtulmak ben mesela 10 ay gibi bir hedef koydum kendime 10 ayda 20 kilo gibi
şimdi 3 ay oldu başlayalı ve 7 kilo vermişim
ve umarım bu devam eder hepimiz için sağlıklı bir şekilde istediğimiz kilolara düşünceye dek...

tamam arkadaşlar tavsiyelerinizi dinliycem bende mönümü yazayım bu arada
sabah
2 kaşarlı yumurta 1 puan
sebze olarak yeşil zeytin :) 1 puan
uno denge lıght bir dilim 7.5 puan
ara
zero bide şeyyy:17: bir parçası sade ve sadeceee 6 karbon yapan bitter çikolata zaten bir parça yedim 6 puan

öğlen tavuk attım düdüklüye pişmesini bekliyorum ama bu arada azıcık kaşar ve mayonez atıştırdım

semilunacım; eline sağlık tablomuzu yapmışsın artık düzenli herkes girer inşallah...

fıstıklı dondurma; hafta sonu olduğu için sanırım çoğumuz yoğun oluyoruz...
hafta içi daha çok burada vakit geçirme şansımız oluyor...

nuyocum; verdiğin kiloları geri almana çok üzüldüm ama canım seninde dediğin gibi sebzesiz bir şey yemeden yapılan diyetlerin sonu malesef bu oluyor...
biz nasıl bu kiloları bir iki ayda almadıysak verirken de öyle bir ayda vermemeliyiz...

Önemli olan sağlıklı bir şekilde yağlardan kurtulmak ben mesela 10 ay gibi bir hedef koydum kendime 10 ayda 20 kilo gibi
şimdi 3 ay oldu başlayalı ve 7 kilo vermişim
ve umarım bu devam eder hepimiz için sağlıklı bir şekilde istediğimiz kilolara düşünceye dek...

sağol canım, artık bende sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışacağım.
bence koyduğun hedef çok iyi, umarım gerçekleştirirsin.

sağol canım, artık bende sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışacağım.
bence koyduğun hedef çok iyi, umarım gerçekleştirirsin.

umarım canım hepimiz istediğimiz kilolara ineceğiz birbirimize destek olarak ...

benim fikrim ve daha önceki denemelerimden elde ettiğim tecrübüye dayanarak söyleyebilirim ki hedef konmadan başlanan diyetler malesef başarısız oluyor ve hepimizde olduğu gibi az zamanda çok kilo vermek istiyoruz böyle olunca moralimiz bozuluyor ve motivasyonumuz düşüyor nasılsa kilo veremiyorum diye salıyoruz kendimizi ama ayda 2 kilo hedefleyip 3 kilo verdiğimiz zaman süper bir duygu oluyor canım o yüzden kilo vermek isteyenlerin önce hedef koymaları gerekiyor bence kendilerine...

selam kizlar bu sabah arkadasa kahvaltiya gittim oradanda carsiya gittim biraz dolastim yeni geldim ve hemen kendime bir kahve yapip oturdum bakalim bizim kizlar neler yazmis diye,

aslicim kilo almamis olmana ve hemen hizli bir dönüs yapmana sevindim canim kisa sürede cok güzel kilo verdin emegin bosa gitmesin

semilunacim emegine saglik tablomuz cok güzel olmus

nuyocum düsencelerimize hak verdigine ve pes etmeyip yine aramiza dönmüs olman cok güzel yolumuz uzun oldugu icin tek gida türlü beslenme dietin devamliligi acisindan iyi olmuyor herseyi özlüyoruz ve dieti birakincada herseye saldiriyoruz ondan sonra ugrasarak verdigimiz kilolar hoop geri bütün emeklerimiz bosa gidiyor:37:

tubacim cok dogru tespit yapmissin, cok haklisin ve hedefin cok güzel

fistikli dondurma senin ilk gruba katildigin zamanlar bayram zamaniydi zaten o zamanlar katilim azdi ve bayram dolayisiylada herkes ortadan yok olunca senin moralin bozuldu bir an kopmus olsanda yine aramizdasin süper ayrica 6 puanlik cikolata bence tatli krizleri icin cok masum .birde su sebze icin cözüm bulmalisin en azindan sote tarzi birseyler pisirip en azindan biber domates yiyebilirsin yoksa soteyidemi sevmiyorsun:52:

bu sabah arkadasa giderken botumu giyeyim dedim ve inanamadim topuklu ayakkabilarimi kisin hep mus corapla giyerim yani gecen senede öyle giyerdim resmen ayakkabi bol geldi cünkü gecen kisa göre nerdeye 10 kilo azim ayaklarim bile incelmis:52:

:13:
canlarım bende 3 gün oldum diyete başlayalı 65 kilom boyum 163 bu arada bu gün sabah kahvaltıda çok az yağda 1 yumurta ve 7 ince dilim sucuk ve bol yeşillik 1 fincanda papatya çayı içtim tabi şekersiz öğlen 1 elma saat 3 civarıda akşama beyaz lahana sarması hazırladım ince bulgurlu ve kıymalı. 4 kaşık falan ince bulgurdan kısır yapıp yedim akşamada 4 adet dolma 1kasede sebze çorbası yersem çok fazla olmaz değilmi bu aradada elimden su şişesini eksik etmiyorum yaklaşık 3 litre falan içiyorum inşallah başarırım..:44:

bu sabah arkadasa giderken botumu giyeyim dedim ve inanamadim topuklu ayakkabilarimi kisin hep mus corapla giyerim yani gecen senede öyle giyerdim resmen ayakkabi bol geldi cünkü gecen kisa göre nerdeye 10 kilo azim ayaklarim bile incelmis:52:

ciddimisin çookkkk sevindim bende bugün izinliydim oğlanı doktora götürecektim üstüme olmayan ve çok dar olan 2 eşofman altım ve bir bluzum vardı resmen çuval oldular not ben yola 85 le başlamıştım 1 kilo farktayım şu an :):17:

ne güzel bi duygudur kimbilir.bende de tam tersi durum:(
bugün 3. günüm ama sürekli başdönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum ve gidip yatıyorum,dön dön...
biraz daha dişimi sıkıcam çünkü başlarda hep oluyor bu.
yediklerime gelince:
uyanınca 5-6 ceviz
okuldan gelince tavada yumurtalı sucuk,çerkez peyniri
ardından bir avuç fındık.
bi çay bardağı yoğurt.

yine yeşillik yok farkındayım.aslında okul çıkışı marul aldım salata yaparım diye ama üşendim:(
kb hesaplaması yapmıyorum yani tek tek.

Back