sabah:1 haşlanmış yumurta
iki vasa
az b.peynir
vasanın üstüne biraz t.yağı
sonrasında:
2 kase hazır mercimek çorbası(yalnız et suyuyla çoğalttım,zaten kbsi yüksek)
50 gr ayçekirdeği
1 wasa
zaten geç kalkmıştım.şu ana kadar yediklerim de beni hiç doyurmadı açıkçası ama en azından çabalıyorum:)
kızlar wasanın ambalajını atmıştım.1 tanesinde ne kadar var bilmiyorum.gerçi incecik bişey,doyurucu olduğu v da söylenemez.
ama fırında üstüne sucuk ve kaşarla hayal ettim de şimdi:)))
siz neler yediniz?
tşk canım.bardakölçüsü dahakolay uygulanırpeynir et vs ... listeside mevcuttu ama onları artık ezberlediğimiz için yazmadım burdaki listede su bardağı ölçüsü daha pratik olabilir diye düşünüyorum sonuçta karbonhidrat sayımı önemli
peynir et vs ... listeside mevcuttu ama onları artık ezberlediğimiz için yazmadım burdaki listede su bardağı ölçüsü daha pratik olabilir diye düşünüyorum sonuçta karbonhidrat sayımı önemli
valla bi önceki listelerdede sebzelerin kb si uçmuştu hangisine inanacağımızı şaşırdık yaa:44:
teşekkürler monolocum ama et ve süt ürünlerinin puanlarınıda yazsaydın benim gibi yeni girenler için pratik olucaktı varsa yazarsan sevinirim canım birde zero diye bir içicekten vede wasa diye bir yicekten bahsediliyor pardon ama ben anlayamadım biri bana anlatırsa çok mutlu olucam öpüyorum hepinizi kızlar...
Semiluna, Esra sizler nerdesiniz ??
Hani tablo yapıcaktın semilunacım?? Daha gelip kendi kilonu bildirmedin sekerim yaa..
Fıstıklı dondurmacım kalori diyetinde mi kilo aldın sen? Üzüldüm yaa..diyet yapıp kilo alan bir benim sanıyordum..
Bu arada kızlar yarın kayınvaldeme gitcez, hamsili pilav ziyafeti var ve ben elmamı armutumu brokolimi yanımda goturucem..
Kesinlikle kaçamak yapmak istemiyorum cünkü bir kere yaparsam ben asla bir daha toparlayamıyorum.
Daha şimdiden soyledim kayınvaldeme ben yiyemiyecegim diye, o da azcık yersin öyle şey olur mu diyip duruyor..
Tabi kendisi zayıf, yese de almıyor..Tok açın halinden anlamaz tabi..
Neyse şimdiden sizlere iyi haftasonları..Ben kesinlikle kaçamak yapmayacagım..Umarım aynı şekilde siz de yapmazsınız!
Optum herkesi..
teşekkürler monolocum ama et ve süt ürünlerinin puanlarınıda yazsaydın benim gibi yeni girenler için pratik olucaktı varsa yazarsan sevinirim canım birde zero diye bir içicekten vede wasa diye bir yicekten bahsediliyor pardon ama ben anlayamadım biri bana anlatırsa çok mutlu olucam öpüyorum hepinizi kızlar...
Kızlar gunaydın..
Haftasonu garip geçti benim için.
C.tesi gunu yemedim butun gun, bozmadım yani dikkat ettim..Ama işte eve gelince kayınvaldemin ev için koydugu yiyeceklerden baya bir yedim.
Gözüm döndü sanırım. Ama tabi korkunc bir pişmanlık sonra.
Pazar gunu çok sıkı bir şekilde diyet yaptım gene hiç kaçamaksız ve bu sabah tartıldım cuma sabahı ile aynı kilodayım. Demek ki dün yapmasaydım cok sıkı kilo başa dönebilirdi..
Neyse bakalım zararın hemen başında yakaladımm..Allahtan kilo almış degilim haftasonunda..
Haftasonların ben vermiyim razıyım yeter ki almıyayım..
Neyse kızlar bu aksam da benim misafirim var..Gene zor bir gün beni bekliyor.
Bir suru yemek yapacagım. Giremem buyuk ihtimalle buraya bugun..O yuzden sabahtan hemen yazayım dedim.
Laz böregi sözüm var çünkü o saatlerimi alır buyuk ihtimalle..
Optum hepinizi..İyi haftalar hepinize kızlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?