Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yaa nerdesiniz? Bu kadar az kişi mi var KB diyeti yapan?
Geçen yıl en başlarda bu ve kalori diyeti takılırdı ama şimdi bakıyorum da dukan ve karatay diyetini yapan ne çok arkadas var..
Bildirim yapalım guzel liste tutalım.
Herkes diger topiklerde oldugu gibi bildirim yaparsa daha guzel bir tablo çıkar ortaya..
Örnek
Rumuz: helinaslı
Bildirim tarihi 02.12.11
Başlangıç kilo 72
Başlangıç tarihi 25.10.11
Bu haftaki kilo 68.4
Geçen haftaki kilo 72
Aradaki fark 3.6kg
Hedef kilo 58
Boy 1.63
Beden 40
Gunaydın çıtır adayları,
Super bir gun gene çünkü ben dünden bugune de kilo vermişim..O yuzden bugun de havalarda uçmaktayım..
Belki de çok hafifledim ondan uçuyorum havalarda bilemiyorum.
Dün tartılmıştım hepinie de yazmıştım burdan ama bugun sırf tartılma günümüz diye tartıldım.
Şimdi bir süre artık tartılmayacagım..
Bu sabah itibariyle tam olarak 68.4kg çıktım.
Yani tam olarak bir haftada 3.6 kg vermişim bu inanılmaz bir rakam benim için..
Gecen hafta başladım sayıyorum kendimi 72 den 68.4 e indim.
Kilom 68.4
Boyum 1.63
Hedefledigim kilo 58
Siz burda oldugunuz surece bende de bu gaz varken bu kiloya yakın zamanda inicem gibi hissediyorum ilk defa..
Aslıcım ne güzel emeklerinin karşılığını alıyorsun darısı bizim başımıza diyor ve bende kilo bildirimimi yapıyorum...
Başlangıç kilom : 83,5
Geçen hafta : 76,9
Bugün : 76
Boy : 1.70
Beden : 42
evet az da kilo vermiş olmak güzel şu 75 sınırımı bir atlatsam çok rahatlıyacağım...
kızlar sizden yardım isticektim, kilo çızelgesi oluşturdum ama k.k kabul etmiyor uygun formatta değil diye msj çıkıyor.
url ile başlayıp url ile biten yeri kopyalıyorum ama olmuyor.
konumuzla ilgili değil biliyorum ama diğer yerde soracak kimse bulamadım
dünde uğraştım olmadı, başıma ağrılar girdi.
http:// ............ png olan bölümü kaydetceksin
kızlar bende bu diyeti yapayım istiyorum destek olursanız sevinirim toplam 7 kg vermek istiyorum 2. bebek için kilo vermem lazım yoksa katlandıkça vermek çok zor ve zahmetli oluyor
gercekten iyi karar vermissin hamilelik öncesi fazlaligini vermeyi destek konusundada elimizden geldigince yardimci oluruz yeterki sende sürekli aramizda ol kolay gelsin:13:
kızlar bende bu diyeti yapayım istiyorum destek olursanız sevinirim toplam 7 kg vermek istiyorum 2. bebek için kilo vermem lazım yoksa katlandıkça vermek çok zor ve zahmetli oluyor