• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar, bugün geç uyandım, gerçi bu aralar hep geç uyanıyorum.
neyse hemen kahvaltımı edeceğim:
1 haşlama yumurta
domates
salatalık

bundan sonra erken kalkmaya çalışacağım

Kızlar yaa nerdesiniz? Bu kadar az kişi mi var KB diyeti yapan?
Geçen yıl en başlarda bu ve kalori diyeti takılırdı ama şimdi bakıyorum da dukan ve karatay diyetini yapan ne çok arkadas var..
Bildirim yapalım guzel liste tutalım.
Herkes diger topiklerde oldugu gibi bildirim yaparsa daha guzel bir tablo çıkar ortaya..
Örnek
Rumuz: helinaslı
Bildirim tarihi 02.12.11
Başlangıç kilo 72
Başlangıç tarihi 25.10.11
Bu haftaki kilo 68.4
Geçen haftaki kilo 72
Aradaki fark 3.6kg
Hedef kilo 58
Boy 1.63
Beden 40

canım çok sevindim kilo vermene:52:
darısı başımıza..

Aslıcım ne güzel emeklerinin karşılığını alıyorsun darısı bizim başımıza diyor ve bende kilo bildirimimi yapıyorum...

Başlangıç kilom : 83,5
Geçen hafta : 76,9
Bugün : 76
Boy : 1.70
Beden : 42

evet az da kilo vermiş olmak güzel şu 75 sınırımı bir atlatsam çok rahatlıyacağım...

sllmm hanımlar bu sabah
sahanda sucuklu yumurta
uno denge lıght yarım dilim
az peynir
az yeşil zeytin

ara çok acıktım bir haşlanmış yumurta hüplettim

Tubacım tebrikler cnm sana da..900 gram göz ardı edilicek bir kilo degil..
Eminim 75 sınırını aşınca çok rahatlayacaksın..Şunun şurasında bişeyde kalmadı yani..
Fıstıklı dondurma ve nuyocum sizler bildirim yapmadınız..
Boyunuzu kilonuzu kaç olmak istediginizi filan falan yazsanız hazır gelmişken..
Bu arada mutlulugumu paylaşan arkadaslarıma şimdiden tesekkurler..

başlangıç kilom: 91
şimdiki kilom : 89
hedef kilo:56 (aslında 64 e insem yeter diyordum ama 64 kilo olan resimlerime baktım da kilolu görünüyorum)
boyum:1.64

Gunaydın çıtır adayları,
Super bir gun gene çünkü ben dünden bugune de kilo vermişim..O yuzden bugun de havalarda uçmaktayım..
Belki de çok hafifledim ondan uçuyorum havalarda bilemiyorum.
Dün tartılmıştım hepinie de yazmıştım burdan ama bugun sırf tartılma günümüz diye tartıldım.
Şimdi bir süre artık tartılmayacagım..
Bu sabah itibariyle tam olarak 68.4kg çıktım.
Yani tam olarak bir haftada 3.6 kg vermişim bu inanılmaz bir rakam benim için..
Gecen hafta başladım sayıyorum kendimi 72 den 68.4 e indim.
Kilom 68.4
Boyum 1.63
Hedefledigim kilo 58
Siz burda oldugunuz surece bende de bu gaz varken bu kiloya yakın zamanda inicem gibi hissediyorum ilk defa..

valla aslicim süpersin:nazar: cok tebrikler:46:

Aslıcım ne güzel emeklerinin karşılığını alıyorsun darısı bizim başımıza diyor ve bende kilo bildirimimi yapıyorum...

Başlangıç kilom : 83,5
Geçen hafta : 76,9
Bugün : 76
Boy : 1.70
Beden : 42

evet az da kilo vermiş olmak güzel şu 75 sınırımı bir atlatsam çok rahatlıyacağım...

tubacim bencede 900gr cok iyi bir sonuc tebrikler:46:

kızlar sizden yardım isticektim, kilo çızelgesi oluşturdum ama k.k kabul etmiyor uygun formatta değil diye msj çıkıyor.
url ile başlayıp url ile biten yeri kopyalıyorum ama olmuyor.
konumuzla ilgili değil biliyorum ama diğer yerde soracak kimse bulamadım:(
dünde uğraştım olmadı, başıma ağrılar girdi.

kızlar sizden yardım isticektim, kilo çızelgesi oluşturdum ama k.k kabul etmiyor uygun formatta değil diye msj çıkıyor.
url ile başlayıp url ile biten yeri kopyalıyorum ama olmuyor.
konumuzla ilgili değil biliyorum ama diğer yerde soracak kimse bulamadım:(
dünde uğraştım olmadı, başıma ağrılar girdi.

http:// ............ png olan bölümü kaydetceksin:34:

Son düzenleme:
:55:kızlar bende bu diyeti yapayım istiyorum destek olursanız sevinirim toplam 7 kg vermek istiyorum 2. bebek için kilo vermem lazım yoksa katlandıkça vermek çok zor ve zahmetli oluyor :49:

:55:kızlar bende bu diyeti yapayım istiyorum destek olursanız sevinirim toplam 7 kg vermek istiyorum 2. bebek için kilo vermem lazım yoksa katlandıkça vermek çok zor ve zahmetli oluyor :49:

gercekten iyi karar vermissin hamilelik öncesi fazlaligini vermeyi destek konusundada elimizden geldigince yardimci oluruz yeterki sende sürekli aramizda ol kolay gelsin:13:

sabah:
1 haşlanmış yumurta
domates-salatalık

öğle:
tavuk haşlama
salata

akşam:
eşimle kebapçıya gideceğiz, ciğer ve salata yanındada ayran içeceğim

1,5 lt su

gercekten iyi karar vermissin hamilelik öncesi fazlaligini vermeyi destek konusundada elimizden geldigince yardimci oluruz yeterki sende sürekli aramizda ol kolay gelsin:13:

:emir_bebek:pper çok saol canım desteğin için bu bana moral oldu bende burda sizlerle birlikte gün gün zayıflıcam umarım hepimiz başarılı olup mutlu oluruz.

hoşgeldin canım, umarım istediğin kiloya kısa zamanda ulaşırsın. 7 kilo fazla değil çabuk verirsin

bildireyim
boy 160
kilo 75 (74 tü başka diyetlere kayınca bir kilosunu geri aldım :(((
başlangıç tarihim 02.12.2012
hedef kilom 60
daha önce yaklaşık 2.55 kilomu bu diyetle vermiştim 1 haftada

bu arada öğlen
2 yumurta
az peynir
bir bardak zero

akşam fırında hamsi

sizler neler yediniz

Semiluna, Esra sizler nerdesiniz ??
Hani tablo yapıcaktın semilunacım?? Daha gelip kendi kilonu bildirmedin sekerim yaa..
Fıstıklı dondurmacım kalori diyetinde mi kilo aldın sen? Üzüldüm yaa..diyet yapıp kilo alan bir benim sanıyordum..
Bu arada kızlar yarın kayınvaldeme gitcez, hamsili pilav ziyafeti var ve ben elmamı armutumu brokolimi yanımda goturucem..
Kesinlikle kaçamak yapmak istemiyorum cünkü bir kere yaparsam ben asla bir daha toparlayamıyorum.
Daha şimdiden soyledim kayınvaldeme ben yiyemiyecegim diye, o da azcık yersin öyle şey olur mu diyip duruyor..
Tabi kendisi zayıf, yese de almıyor..Tok açın halinden anlamaz tabi..
Neyse şimdiden sizlere iyi haftasonları..Ben kesinlikle kaçamak yapmayacagım..Umarım aynı şekilde siz de yapmazsınız!
Optum herkesi..

Back