kızlar benim yazıların altında birşeyler yazıyor ingilizce, anlayamadım.
bilen varmı:44:
Çizelgeni 80 günden fazladır güncellememişsin diyor. Lütfen güncelleyin diyor.
sabah:
geç kalktığım için 1 fincan sütlü kahve:6
öğle:
4 yk pirinç pilavı (kb değeri kaç bilmiyorum)
tavuk sote:3
1 kase yoğurt:6
akşam:
ton balıklı salata:6
kızlar kb değeri doğrumu yazdım bilmiyorum
,,valla şekerim yazzdım yazdım herkes kendi arasında konuşuyo kimse cvp yazmıyo bende sıkıldım diyeti bile bıraktım yani bıraktım derken kalori diyetine girmiştim ama bugün geri döndüm beni en iyi zayıflatan bu diyetmiş :))fıstıklı dondurma da yok....
Esracım o kadar anlattım ama sanırım dikkatli okumadın. Protein sadece sebzede olan kadar alıyorsun bu diyette..
Sadece sebze ve meyve ile besleniyorsun. Ama istedigin kadar yani ölcü yok. Bir de yağ yok tuz yok dedigim gibi.
Mesela yeşil fasulyede mantarda da protein var..Ondan aldıgın kadarını alıyorsun.
Hayvansal gıda almıyorsun hiç anlayacagın..Neyse sen digerini dene, bu diyeti bırakmak da iyi degil cunku en az 1 ay yapmak lazım diyordu doktor..
Pericimm cnm cok saol yaa..Nasıl mutluyum anlatamam..Sanki kuş kadar hafifledim 1 haftada oyle hissediyorum. Darısı hepinizin başına..
Semilunacım patates yok tatlım..Patates haric genelde zaten diyetlerde patates olmaz ya senin diyet haric tabi..Neyse siz gene patates diyeti yapın da ben de takip edeyim..Neler yediginizi de yazarsınız gun ve gun.
Se yu cnm yag ile ilgili bir problemin yok sakın unutma..Yani yemeklerine ve salatana istedigin kadar yag koyabilirsin KB diyetinde..
Bu arada kızlar oyle degişik rejimlerden bahsediyoruz ki insanlar bunlar ne alaka bu topike takılıyor diyecekler..
Gelenleri de KB diyetinden sogutmayalım..
Sonucta benim en sevdigim diyet KB ve en kısa zamanda KB diyetine geri donecegim...
Canım naçizane tavsiyem puan ayarlayıp pilav, makarna falan yerken protein ile karıştırmazsan daha iyi olur. Hatta aslında pilav yerine sebze yesen tam süper olur ama işte insan bazen ya bir şey bulamıyor ya da kendini tutamıyor. Onun dışında puanlarında falan bir sorun yok gibi. Salatanın içinde ne vardı, ona göre 3-4 puan oynayabilir. Bir de sabah geç de kalksan bir lokma peynir olsun at ağzına da metabolizma harekete geçsin.
,,valla şekerim yazzdım yazdım herkes kendi arasında konuşuyo kimse cvp yazmıyo bende sıkıldım diyeti bile bıraktım yani bıraktım derken kalori diyetine girmiştim ama bugün geri döndüm beni en iyi zayıflatan bu diyetmiş :))
,,valla şekerim yazzdım yazdım herkes kendi arasında konuşuyo kimse cvp yazmıyo bende sıkıldım diyeti bile bıraktım yani bıraktım derken kalori diyetine girmiştim ama bugün geri döndüm beni en iyi zayıflatan bu diyetmiş :))
gel yeniden katil aramiza bak topik cok neselendi bu sekilde insan daha cok motive oluyor
Di mi ama ne guzel neşeli neşeli bir gün oldu bu :))
Sayfayı refresh ettigimde bir sayfanın daha yazılmış oldugunu gormek cok guzel :)
Hadi kızlar yarın aynı kadro kilo bildirim lutfen!
Sakın unutmayın :))Verseniz de vermeseniz de en azından bildirin ve haftaya ne kadar verdiginizi ordan takip edelim..
iyi akşamlar kızlar...
ne güzel sayfalar dolmuş burada olup muhabbete katılamadığıma üzüldüm. İnşallah yarında burada olursunuz tabiii bende :) bugün arkadaşa gittim böyle halden anlayan insanlara bayılıyorum ben sadece çay alayım dedim hiç ısrar etmedi ne güzel bende protein günümü bozmamış oldum...
evet benim herkesten ricam günlük mönü yazmanız çünkü bazen çok tıkanıyorum yiyecek konusunda yazdıklarınız bana fikir veriyor... gelelim bugünkü mönüme :
sabah
sahanda bir yumurta
peynir
öğlen dışarıda olduğum için birşey yiyemedim
akşam
tavuk suyu çorba
kaşarlı haşlanmış yumurtalı ton balığı ve biraz da yoğurt
bakalım yarına bugünün yansıması olacak mı?
inşallah olur ...
insallah bundan sonra sayfalarimiz hep böyle olucakmisafirlige gitmene ragmen günü kazasiz bitirmene cok sevindim eminim bunun karsiligin yarin baskülde görürsün
gercekten öyle uzun süredir bu kadar canli keyifli gün olmamisti. bugün ilk actigimda okuncak bir kac sayfanin olmasi bile beni daha cok motive etti zaten yilbasina kadar cok SIKI yapmak istiyordum ama bunu sizlerle paylasarak ve desteginizle yapcak olmak dahada güzel
Evet herkesi canlandırmayı başardıgım için mutluyum şuanda..Demek ki birimizin gaza gelmesi yetiyor aslında..
Digerleri hazır canlanmaya ama birilerinin fişeklemesi gerekiyor..Sizde de öyle oldu..
Çok sıkı yapacagız yılbaşına kadar sen de guzel bişeyler gorucen..
Yarın kilo bildirimi yapacagız bak pericimm senin kaç kilo oldugunu bilmiyorum ben artık.
Eskiden biliyordum da bayadır paylaşmıyorsun sanki kilonu gibi geliyor..
Neyse korkunun ecele faydası yok..Ben de gecen sene 64 kgları gördüm ama tekrar yola 72 ile başladım..
Hiç yoktan iyidir napalım..
Yarın sabah gorusuruz kızlar ben kaçtım..Optum hepinizi iyi gecelerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?