Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ay, benim kilo çizelgem yok olmuş.niye ki anladım:44:
nasıl becerdiysem artık

Canım naçizane tavsiyem puan ayarlayıp pilav, makarna falan yerken protein ile karıştırmazsan daha iyi olur. Hatta aslında pilav yerine sebze yesen tam süper olur ama işte insan bazen ya bir şey bulamıyor ya da kendini tutamıyor. Onun dışında puanlarında falan bir sorun yok gibi. Salatanın içinde ne vardı, ona göre 3-4 puan oynayabilir. Bir de sabah geç de kalksan bir lokma peynir olsun at ağzına da metabolizma harekete geçsin.

pardon canım dikkatli okumamışım.

canım haklısın , dikkate alacağım.
salatanın içinde marul,roka,yeşil soğan var

canım benim, sakın diyeti bırakma sonra benim gibi kilo alırsın
hep birlikte kilolardan kurtulacağız

Guzelim niye oyle diyorsun yaa..
Hepimiz elimizden geldigince konusuyoruz yazıyoruz..Sakın küsme ve gitme..
Bak yavaştan çoğalıyoruz, çok guzel olucak ben bundan eminim..
Kalori diyetinde kilo verdin mi peki?

gel yeniden katil aramiza bak topik cok neselendi bu sekilde insan daha cok motive oluyor

gel yeniden katil aramiza bak topik cok neselendi bu sekilde insan daha cok motive oluyor

Di mi ama ne guzel neşeli neşeli bir gün oldu bu :))
Sayfayı refresh ettigimde bir sayfanın daha yazılmış oldugunu gormek cok guzel :)
Hadi kızlar yarın aynı kadro kilo bildirim lutfen!
Sakın unutmayın :))Verseniz de vermeseniz de en azından bildirin ve haftaya ne kadar verdiginizi ordan takip edelim..

iyi akşamlar kızlar...

ne güzel sayfalar dolmuş burada olup muhabbete katılamadığıma üzüldüm. İnşallah yarında burada olursunuz tabiii bende :) bugün arkadaşa gittim böyle halden anlayan insanlara bayılıyorum ben sadece çay alayım dedim hiç ısrar etmedi ne güzel bende protein günümü bozmamış oldum...

evet benim herkesten ricam günlük mönü yazmanız çünkü bazen çok tıkanıyorum yiyecek konusunda yazdıklarınız bana fikir veriyor... gelelim bugünkü mönüme :

sabah
sahanda bir yumurta
peynir

öğlen dışarıda olduğum için birşey yiyemedim

akşam
tavuk suyu çorba
kaşarlı haşlanmış yumurtalı ton balığı ve biraz da yoğurt

bakalım yarına bugünün yansıması olacak mı?
inşallah olur ...

gercekten öyle uzun süredir bu kadar canli keyifli gün olmamisti. bugün ilk actigimda okuncak bir kac sayfanin olmasi bile beni daha cok motive etti zaten yilbasina kadar cok SIKI yapmak istiyordum ama bunu sizlerle paylasarak ve desteginizle yapcak olmak dahada güzel

insallah bundan sonra sayfalarimiz hep böyle olucak misafirlige gitmene ragmen günü kazasiz bitirmene cok sevindim eminim bunun karsiligin yarin baskülde görürsün

insallah bundan sonra sayfalarimiz hep böyle olucak misafirlige gitmene ragmen günü kazasiz bitirmene cok sevindim eminim bunun karsiligin yarin baskülde görürsün

umarım ppericim umarım bakalım görücez yarın hayırlısıyla...

Evet herkesi canlandırmayı başardıgım için mutluyum şuanda..Demek ki birimizin gaza gelmesi yetiyor aslında..
Digerleri hazır canlanmaya ama birilerinin fişeklemesi gerekiyor..Sizde de öyle oldu..
Çok sıkı yapacagız yılbaşına kadar sen de guzel bişeyler gorucen..
Yarın kilo bildirimi yapacagız bak pericimm senin kaç kilo oldugunu bilmiyorum ben artık.
Eskiden biliyordum da bayadır paylaşmıyorsun sanki kilonu gibi geliyor..
Neyse korkunun ecele faydası yok..Ben de gecen sene 64 kgları gördüm ama tekrar yola 72 ile başladım..
Hiç yoktan iyidir napalım..
Yarın sabah gorusuruz kızlar ben kaçtım..Optum hepinizi iyi gecelerr..

tamam geldim zaten diğer diyetlerde kilo veremedim döndüm dolaştım bu diyete tekrar başladım seviyorum yaaa hiç acıkmıyorum bunda ben zaten sebze falan çok sevmem bana yumurta peynir verin yeter umarım hep dinamik ve hareketli tutarız bu topiği bu arada akşamki menüm
fırında tavuk
tavuk suyu herkese iyi geceler hazır oğlum uyumuşken uyuyayım bizim burda mesailer 7 ye alındı neymiş efendim pilot bölgeymişiz başarılı olursak heryerde öesailer 7 olacak yaktın bizi enerji bakanıııı :18:

gercekten bu canlanma iyi oldu zamaninda ben cok cagri yaptim ama hicbiriniz sesimi duyup gelmediniz ama olsun kismet bu zamanaymis önemli olan yeniden hep beraber baslamak
aslicim inan kilomu bende bilmiyorum:26: esimin bir persembe aksami pizzaciya gitmek istemesiyle baskülle aramiza ayrilik girdi ondan sonra 4 günlük tatil ve esimin isi dolayisiyla baska yere gitmemiz falan derken diet yapamadigim icin tartilmak istemedim ama yarin baskülle yüzlesme zamani bir aksilik olmazsa 4 hafta sonra türkiyeye gitmeyi planliyoruz o zamana kadar ne kadar vericemide görmek istiyorum bu yüzden yarin kesin tartilicam

Gunaydın çıtır adayları,
Super bir gun gene çünkü ben dünden bugune de kilo vermişim..O yuzden bugun de havalarda uçmaktayım..
Belki de çok hafifledim ondan uçuyorum havalarda bilemiyorum.
Dün tartılmıştım hepinie de yazmıştım burdan ama bugun sırf tartılma günümüz diye tartıldım.
Şimdi bir süre artık tartılmayacagım..
Bu sabah itibariyle tam olarak 68.4kg çıktım.
Yani tam olarak bir haftada 3.6 kg vermişim bu inanılmaz bir rakam benim için..
Gecen hafta başladım sayıyorum kendimi 72 den 68.4 e indim.
Kilom 68.4
Boyum 1.63
Hedefledigim kilo 58
Siz burda oldugunuz surece bende de bu gaz varken bu kiloya yakın zamanda inicem gibi hissediyorum ilk defa..

Kızlar yaa nerdesiniz? Bu kadar az kişi mi var KB diyeti yapan?
Geçen yıl en başlarda bu ve kalori diyeti takılırdı ama şimdi bakıyorum da dukan ve karatay diyetini yapan ne çok arkadas var..
Bildirim yapalım guzel liste tutalım.
Herkes diger topiklerde oldugu gibi bildirim yaparsa daha guzel bir tablo çıkar ortaya..
Örnek
Rumuz: helinaslı
Bildirim tarihi 02.12.11
Başlangıç kilo 72
Başlangıç tarihi 25.10.11
Bu haftaki kilo 68.4
Geçen haftaki kilo 72
Aradaki fark 3.6kg
Hedef kilo 58
Boy 1.63
Beden 40

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…