• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar:3:yine ben geldim.
diyete ara vermiştim, artık proteinlerden tiksinmeye başladım.
hata yaptım , diyeti bırakmamalıydım, şuanda 89 kiloyum:43: verdiğim kiloları geri aldım, 91 den 83 kiloya inmiştim. of ooof

Ah nuyocum cok uzuldum geri almana..Ama işte gelmeyince zaten tahmin etmiştik diyeti bıraktıgını ve tekrar kilo aldıgını..
O kadar agresif rejim demek ki sana iyi gelmiyor..Çok az yiyordun ve sebze yemiyordun..Bu diyet o yuzden bırakır bırakmaz kilo aldın..
Neyse zararın neresinden dönsen kardır..En azından 91 kiloya çıkmadın tekrar..Zaten cok kısa bir surede vermiştin..
Eminim hemen toparlayıp vermeye başlarsın..Seni tekrar aramızda görmek guzel.

Hosgeldin aramıza..İnsallah dedigin gibi istedigin kiloya inmeden aramızdan ayrılmazsın..Biz de kalabalıklaşmaya çalışıyorduk ne guzel oldu bu..İstedigin herseyi sorabilirsin, elimizden geldigince yardımcı oluruz..
50 puan çok bence ilk etapta 30-35 lerde tutsan daha iyi olur.
Biz KB alırken ekmekten degilde daha masum olan sebze ve salatalardan KB almaya dikkat ediyoruz.
Cunku sonuc olarak hepsinde KB var sadece yumurta, peynir ve et balık ürünlerini istedigin gibi yiyebilirsin.
Kolay gelsin insallah sen de her gun katılıp bizlerle ne yedigini paylaşırsın ve yanlış bişey yaparsan beraber buluruz hataları çıkartırız.
hoşbulduk canım.. teşekkürler bu sıcak karşılama için.. 50 çok mu :9::9:

ben ekmek yemiyorum ama işyerinde düzensiz besleniyorum.. kıyafetler sıkmaya başladı :)) hem diyete başlama zamanım çoktan gelmiş iyi ki tatılmışım:9::9: tamam 50 lin atında başlayayım :DD ama kızlar sabah güzel kahvaltı yapmıştım bu akşam 0 olanları yiyeceğim ve bundan sonra da 35 puan tutacağım...

Arkadaslar haftabaşında anlattım ama bir daha anlatayım.
Dr Faruk Öncel diye bir akapunkturcu var. Ben 2 kere gittim bu adama daha önce..TV programlarında hep çıkar..Seda Sayanda filan rastlamışsınızdır bu adama belki..
Şimdi o adama gitmeden herzaman yaptırdıgı diyeti uyguluyorum. Gayet de başarılıyım..Yani akapunktur olmadan ben o diyete dayanamam diyordum ama gayet de dayanılıyor.
Beslenme ornegi vereyim size.
Sabah 8.30 da yarım litre sıcak su ( ılık degil biraz daha sıcaga yakın su öneriyor metabolizma hızı için. Yani banyo suyu gibi diyebiliriz)
Saat 9.00 da bir meyve ya da sebze ( ölcü önemli degil, istedigin kadar yiyebiliyorsun)
Saat 9.30 da bir çay bardagı soda ( sabahleyin 5 adet sodayı bir surahiye boşaltıp içine bir adet limon sıkıyoruz, gun boyu içicez bunu)
Saat 10.00 yarım litre sıcak su
Saat 10.30 bir yiyecek
Saat 11.00 bir cay bardagı soda
Bu sekilde akşama kadar besleniyoruz, ben gunde 4 litre su 1 litre de soda içiyorum. Surekli tuvaletteyim tabiki ama degiyor.
Sodayı sadece gucten düşmemek icin ve kaybedilen mineraller alınsın diye veriyor. Gazı kaçsın diye de sabah hazırlıyorsun.
Ayrıca yağ hiç kullanılmıyor, tuz da hiç konulmuyor.
ama diger baharatları kullanabiliyorsun.
Normalde peynir, yogurt yenmiyor ama ben her gun 2 kaşık en light yogurt yemeye basladım 2 gundur, yani ondan sos hazırlayıp haslanmıs sebzelerime koyuyorum. Nane, pulbiber, limon sarımsak bu tarz seylerle salatalarımı ve sebzelerimi renklendiriyorum. En gec 7 de bitiriyorum yemek olayını.Evde olan insanların yapamayacagı bir diyet degil. Ama kesinlikle ilk gun zor geliyor, sonra kilo verince insan alışıyor bir anda..Ayrıca sebzeleri ızgara ve közliyerek de pisiriyorum.
Benden bu kadar..:34:

oleyyyyyyyy sayfamiz cosmus yinne kizlar kilo vermis gibi sevindim:21: insallah kopmalar yasamadan sonuna kadar böyle devam ederiz

Arkadaslar haftabaşında anlattım ama bir daha anlatayım.
Dr Faruk Öncel diye bir akapunkturcu var. Ben 2 kere gittim bu adama daha önce..TV programlarında hep çıkar..Seda Sayanda filan rastlamışsınızdır bu adama belki..
Şimdi o adama gitmeden herzaman yaptırdıgı diyeti uyguluyorum. Gayet de başarılıyım..Yani akapunktur olmadan ben o diyete dayanamam diyordum ama gayet de dayanılıyor.
Beslenme ornegi vereyim size.
Sabah 8.30 da yarım litre sıcak su ( ılık degil biraz daha sıcaga yakın su öneriyor metabolizma hızı için. Yani banyo suyu gibi diyebiliriz)
Saat 9.00 da bir meyve ya da sebze ( ölcü önemli degil, istedigin kadar yiyebiliyorsun)
Saat 9.30 da bir çay bardagı soda ( sabahleyin 5 adet sodayı bir surahiye boşaltıp içine bir adet limon sıkıyoruz, gun boyu içicez bunu)
Saat 10.00 yarım litre sıcak su
Saat 10.30 bir yiyecek
Saat 11.00 bir cay bardagı soda
Bu sekilde akşama kadar besleniyoruz, ben gunde 4 litre su 1 litre de soda içiyorum. Surekli tuvaletteyim tabiki ama degiyor.
Sodayı sadece gucten düşmemek icin ve kaybedilen mineraller alınsın diye veriyor. Gazı kaçsın diye de sabah hazırlıyorsun.
Ayrıca yağ hiç kullanılmıyor, tuz da hiç konulmuyor.
ama diger baharatları kullanabiliyorsun.
Normalde peynir, yogurt yenmiyor ama ben her gun 2 kaşık en light yogurt yemeye basladım 2 gundur, yani ondan sos hazırlayıp haslanmıs sebzelerime koyuyorum. Nane, pulbiber, limon sarımsak bu tarz seylerle salatalarımı ve sebzelerimi renklendiriyorum. En gec 7 de bitiriyorum yemek olayını.Evde olan insanların yapamayacagı bir diyet degil. Ama kesinlikle ilk gun zor geliyor, sonra kilo verince insan alışıyor bir anda..Ayrıca sebzeleri ızgara ve közliyerek de pisiriyorum.
Benden bu kadar..:34:
canım diyetin güzelmiş.protein ne kadar tüketiliyo peki ?

PERİCİM geçmiş olsun, nasıl oldun?

canim benim cok tesekkür ederim pazartesi istirahatla bütün agirligi attim ve kendimi cok iyi hissediyorum

verdigin kilolari almana üzüldüm ama seni yine aramizda görmek cok güzel bundan sonra burdan ayrilma gercekten bu insanin motivasyonunu düsürüyor

Aman da aman, herkesler burdaymış :nazar:

Ben tuzsuz sebze yiyemem sanırım ya, tuzlamama izin verseler tüm gün haşlanmış brokoli, patates, karnıbahar, ıspanak, fasulye hepsini haşlar haşlar yerim ama tuz olmayınca olmuyor. Biliyorum 1 hafta kesebilsen tuzu damağın alışıyor ama çok denedim olmuyor.

evet canım.inş devam edicez.zaman zamn kopmalar olsa da dönüp dolaşıp geliyoruz))

esracim en sonunda hepimizin cagrisini duydun ve yeniden aramiza katildin seni yeniden görmek cok güzel insallah 5 günlük dietle güzel kilo verirsin peki ortalama kac kilo veriliyor biliyormusun bende kisa sürede fazla kilo verdircek bir program deniyeyim diyorum

kızlar bu diyeti yapmayı düşünüyorum puan listesini çıktı aldım. 50 puanı geçmeden rejim yapmayı düşünüyorum.

şimdi tartıldım 61,2 çıktı kilom

hedef 52

tecrübeli arkadaşlar bu diyet hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim...

herkes istediği kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşır inşh..:46::46:

öptüüümm

hosgeldin aramiza elimizden geldigince her konuda yardimci oluruz insallah kolaylikla istedigin kiloya inersin bunun icin motivasyon sart buda topikten kopmamak demek:1:

canim benim cok tesekkür ederim pazartesi istirahatla bütün agirligi attim ve kendimi cok iyi hissediyorum

verdigin kilolari almana üzüldüm ama seni yine aramizda görmek cok güzel bundan sonra burdan ayrilma gercekten bu insanin motivasyonunu düsürüyor

iyi olmana sevindim canım.
artık hergün burdayım, beraber şu kilolardan kurtuluruz inşallah

esracim en sonunda hepimizin cagrisini duydun ve yeniden aramiza katildin seni yeniden görmek cok güzel insallah 5 günlük dietle güzel kilo verirsin peki ortalama kac kilo veriliyor biliyormusun bende kisa sürede fazla kilo verdircek bir program deniyeyim diyorum

canım bilmiyorumki.daha önce hiç yapmadım.pazartesi başlamayı düşünüyorum.uzun süreli yapılırsa sağlıksız olurda bir haftalığına deneyim diyorum.

Esracım o kadar anlattım ama sanırım dikkatli okumadın. Protein sadece sebzede olan kadar alıyorsun bu diyette..
Sadece sebze ve meyve ile besleniyorsun. Ama istedigin kadar yani ölcü yok. Bir de yağ yok tuz yok dedigim gibi.
Mesela yeşil fasulyede mantarda da protein var..Ondan aldıgın kadarını alıyorsun.
Hayvansal gıda almıyorsun hiç anlayacagın..Neyse sen digerini dene, bu diyeti bırakmak da iyi degil cunku en az 1 ay yapmak lazım diyordu doktor..
Pericimm cnm cok saol yaa..Nasıl mutluyum anlatamam..Sanki kuş kadar hafifledim 1 haftada oyle hissediyorum. Darısı hepinizin başına..
Semilunacım patates yok tatlım..Patates haric genelde zaten diyetlerde patates olmaz ya senin diyet haric tabi..Neyse siz gene patates diyeti yapın da ben de takip edeyim..Neler yediginizi de yazarsınız gun ve gun.
Se yu cnm yag ile ilgili bir problemin yok sakın unutma..Yani yemeklerine ve salatana istedigin kadar yag koyabilirsin KB diyetinde..
Bu arada kızlar oyle degişik rejimlerden bahsediyoruz ki insanlar bunlar ne alaka bu topike takılıyor diyecekler..
Gelenleri de KB diyetinden sogutmayalım..
Sonucta benim en sevdigim diyet KB ve en kısa zamanda KB diyetine geri donecegim...

Esracım o kadar anlattım ama sanırım dikkatli okumadın. Protein sadece sebzede olan kadar alıyorsun bu diyette..
Sadece sebze ve meyve ile besleniyorsun. Ama istedigin kadar yani ölcü yok. Bir de yağ yok tuz yok dedigim gibi.
Mesela yeşil fasulyede mantarda da protein var..Ondan aldıgın kadarını alıyorsun.
Hayvansal gıda almıyorsun hiç anlayacagın..Neyse sen digerini dene, bu diyeti bırakmak da iyi degil cunku en az 1 ay yapmak lazım diyordu doktor..
Pericimm cnm cok saol yaa..Nasıl mutluyum anlatamam..Sanki kuş kadar hafifledim 1 haftada oyle hissediyorum. Darısı hepinizin başına..
Semilunacım patates yok tatlım..Patates haric genelde zaten diyetlerde patates olmaz ya senin diyet haric tabi..Neyse siz gene patates diyeti yapın da ben de takip edeyim..Neler yediginizi de yazarsınız gun ve gun.
Se yu cnm yag ile ilgili bir problemin yok sakın unutma..Yani yemeklerine ve salatana istedigin kadar yag koyabilirsin KB diyetinde..
Bu arada kızlar oyle degişik rejimlerden bahsediyoruz ki insanlar bunlar ne alaka bu topike takılıyor diyecekler..
Gelenleri de KB diyetinden sogutmayalım..
Sonucta benim en sevdigim diyet KB ve en kısa zamanda KB diyetine geri donecegim...

Ah nedir bu patatesciğin suçu, garibim, ben de çooook severim, kb rejiminde en çok özlediğim şey ama güzel gittiğim zamanlarda puna ayarlayıp nefsimi köreltiyorum bazen.

Evet farklı farklı rejimlerden bahsediyoruz ama ben biliyorum ki hiç birini yapamam. Mecbur karbonhidrat diyetine devam. Mecburdan öte değin gibi benim de en sevdiğim rejim bu. Çeşit bol, yaratıcılık had safhada artıyor, aç kalmıyorsun, restoranlarda mutlaka yiyebileceğn şeyler var. Daha ne olsun.

sabah:
geç kalktığım için 1 fincan sütlü kahve:6

öğle:
4 yk pirinç pilavı (kb değeri kaç bilmiyorum)
tavuk sote:3
1 kase yoğurt:6

akşam:
ton balıklı salata:6

kızlar kb değeri doğrumu yazdım bilmiyorum

kızlar benim yazıların altında birşeyler yazıyor ingilizce, anlayamadım.
bilen varmı:44:

Back