Kızlar hepinize gunaydın!!
Gene çok güzel bir gün bugun benim icin.Çunku sabah tartıldım.
Normalde bu rejimde 3 gune bir tartılıyorduk o yuzden ben de öyle tartıldım.
P.tesi 69.5 olmuştum yani 2.5 kilo vermiştim. Biliyorsunuz cuma gunu basladım ben bu diyete..
Bu sabah 68.9 u gördüm ki bu beni nasıl mutlu etti anlatamam..Bakalım yarın da size bildirim için tartılıcam.
Şuanda 3.1 kg vermiş görünüyorum. Ama yarın 1 hafta dolacak o yüzden tam olarak bir haftada kaç olacak merak ediyorum.
Neyse çok ama çok mutlu bir gün..İnanın hiçbir yiyecek bana şuanda hissettigim mutlulugu hissettiremezdi..
Çikolata dahil bu dedigime..Kesinlikle kilo verdigimi görüp motivasyonum daha da arttı..O yuzden full gaz devam..
Arzucummm söz verdin hadi gel sen de aramıza tekrar..Burdan yazışmayı özledim senle...
Oh be, Esra da döndü sonunda :) metabolizma şaşırtma fena fikir değil. Ben de düşünmüyor değilim arada sırada. Ben bu sene başlarken patates rejimi yapmıştım 1 hafta, nasılsa çok özleyeceğim diye ve 3 kilo vermiştim. Patates seviyorsan uygulayabilirsin.
Tuba Sultan bu gün ben yapıyorum sırf protein, dün erken çıkmışım görmedim yazdığını tüh. Ben her perşembe yaparım yine bana katılırsan. Kurabiyeleri saymazsan menün çok da kötü değilmiş canım, boşuna üzme kendini. Akşam sebze salata iyi olmuş mesela. Gündüz de yumurtadan protein almışsın.
hb canım.senigörmekteçok güzel eski bir arkadaımı görmüş gibioldum))canımbenimdediğimdiyet sadece birgün patates ikincigün sebze,yumurta,meyva gibi.özelliğihergün tek çeşit beslenmek.bakalım belki bir değişiklik yaratır vücudumda.meyva yemeyi çok özledim .Semilunacım evet çok kolay bir rejim degil tabiki ama meyve ben de sevmem çok..Yemesem yıllarca aramam, ama önüme konursa yerim filan..Neyse sonuc olarak bir degişik şeyler deneyin de ne olursa olsun..Vucudun şaşırması çok iyi geldi bana..
Haşlanmış patates rejimini duydum ben ama o bana ters olur çünkü haşlanmış patates bagırsakları tutar ve kabızlık yapabilir.
Ben o ihtimal olunca bile kabız olabilirim o yuzden ben bunda kalayım..
Esracımm hoşgeldin cnm..Seni görmek cok guzel..Lutfen artık ne rejimi olursa olsun burda kal ve paylaş bizlen herseyi..Kesinlikle burda olunca insana çok iyi geliyor ve diyete daha bir baglanıyor insan..
Ay az önce tatlı yaptım kendime..Super geldi..Elmayı dogradım üzerine tarcin serptim ve az su katıp pişirdim..Resmen elmalı kurabiye yemiş gibi oldum..Bir tek kurabiyesi eksikti ama olsun..Biraz sonra da armuttan yapacagım..Onu da cok severim..:))Boylelikle bugunku tatlı krizim de geçmiş olur..
hb canım.senigörmekteçok güzel eski bir arkadaımı görmüş gibioldum))canımbenimdediğimdiyet sadece birgün patates ikincigün sebze,yumurta,meyva gibi.özelliğihergün tek çeşit beslenmek.bakalım belki bir değişiklik yaratır vücudumda.meyva yemeyi çok özledim .
Ben de deli gibi meyve yiyorum bu diyette bana da iyi geldi aslında..
Sana da iyi gelicektir kesin, yap bakalım bir sure ne sonuc alacaksın ben de merak ettim..
Arzu da gelcekti sözde bakalım sözünde durucak mı merak ediyorum...
Gene kalabalık olalım yaa..
Yenilerden bir TubaSultan var, herkes sıkılıyor gidiyor..
Ne kadar kalabalık olunca o kadar artıyor motivasyon cunku..
kızlar bu diyeti yapmayı düşünüyorum puan listesini çıktı aldım. 50 puanı geçmeden rejim yapmayı düşünüyorum.
şimdi tartıldım 61,2 çıktı kilom
hedef 52
tecrübeli arkadaşlar bu diyet hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim...
herkes istediği kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşır inşh..
öptüüümm
hg canım aramıza.ihtiyacın olan herkonuda yardımcı olmaya çalışırız.başarılarkızlar bu diyeti yapmayı düşünüyorum puan listesini çıktı aldım. 50 puanı geçmeden rejim yapmayı düşünüyorum.
şimdi tartıldım 61,2 çıktı kilom
hedef 52
tecrübeli arkadaşlar bu diyet hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim...
herkes istediği kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşır inşh..
öptüüümm
merhaba kızlaryine ben geldim.
diyete ara vermiştim, artık proteinlerden tiksinmeye başladım.
hata yaptım , diyeti bırakmamalıydım, şuanda 89 kiloyumverdiğim kiloları geri aldım, 91 den 83 kiloya inmiştim. of ooof
Ben de deli gibi meyve yiyorum bu diyette bana da iyi geldi aslında..
Sana da iyi gelicektir kesin, yap bakalım bir sure ne sonuc alacaksın ben de merak ettim..
Arzu da gelcekti sözde bakalım sözünde durucak mı merak ediyorum...
Gene kalabalık olalım yaa..
Yenilerden bir TubaSultan var, herkes sıkılıyor gidiyor..
Ne kadar kalabalık olunca o kadar artıyor motivasyon cunku..
nuyocum h.g. proteinleri yerken çeşitlendir biraz .sebzelerle salatalarla.bıkmamışolursun böylece.hadibakalım kilolaryeniden gitmeye başlasın.bu sefer gerigelmemek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?