• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Nerdesiniz kızlar??
Bu sefer de ben geldim siz yoksunuz..
Rejim cok zor kızlar..Bakalım ne kadar dayanabilecegim..
Fakat şöyle söyliyeyim, ilk defa bu sabah ekside çıktım tartıda..
Yani dün sabaha göre bu sabah direk kilo vermiştim. Bu yuzden bırakmayı hiç düşünmüyorum.
Eger veremeseydim o zaman belki bırakırdım ama dayanmak icin cok gecerli bir sebebim var..
Sonunda gene KB ye gececegim ama en az bir 10 kilo vermem lazım ondan sonra geçebilirim.
Bakalım p.tesi sabahı kaç kilo çıkacagım çok merak halindeyim..Pazartesi 3 gun bitmiş olucak çünkü..
Neyse heyecanla bekliyorum..
Pericimmm Esracımm Semilunacımmm nerdesiniz kızlarr?? Destek lutfen..

Nerdesiniz kızlar??
Bu sefer de ben geldim siz yoksunuz..
Rejim cok zor kızlar..Bakalım ne kadar dayanabilecegim..
Fakat şöyle söyliyeyim, ilk defa bu sabah ekside çıktım tartıda..
Yani dün sabaha göre bu sabah direk kilo vermiştim. Bu yuzden bırakmayı hiç düşünmüyorum.
Eger veremeseydim o zaman belki bırakırdım ama dayanmak icin cok gecerli bir sebebim var..
Sonunda gene KB ye gececegim ama en az bir 10 kilo vermem lazım ondan sonra geçebilirim.
Bakalım p.tesi sabahı kaç kilo çıkacagım çok merak halindeyim..Pazartesi 3 gun bitmiş olucak çünkü..
Neyse heyecanla bekliyorum..
Pericimmm Esracımm Semilunacımmm nerdesiniz kızlarr?? Destek lutfen..

Ben buradayım canım. Haftasonu malum dükkandan çıkamıyorum. Ben sana sonuna kadar destek olmak isterim elbette ama bu gidişle topik kapanıp gidecek. Günlerdir eskilerden ses yok. Ben yine de buradayım. Tüm hafta içi rahat rahat girerim ama sen de daha sık gel olur mu:34: Yarın sabah durumu haber ver, heyecanlandım ben de :52:

Bravo arkadaşım valla. Hoşgeldin aramıza diyeceğim ama bizim kızlar kayboldu bu hafta.

sagol arkadasım :) su an regl dönemındeyim yogunluktn dolayı baslayamadm. 2 gün sonra şişliğim gder diye hesapladıgımdan basşıyoruumm bendeee.. inşallah vaktim oldukca yazıcam buraya

Ben buradayım canım. Haftasonu malum dükkandan çıkamıyorum. Ben sana sonuna kadar destek olmak isterim elbette ama bu gidişle topik kapanıp gidecek. Günlerdir eskilerden ses yok. Ben yine de buradayım. Tüm hafta içi rahat rahat girerim ama sen de daha sık gel olur mu:34: Yarın sabah durumu haber ver, heyecanlandım ben de :52:

Gunaydın cnm..ve gunaydın herkese..
Ayy ne kadar guzel bir gün tarifi imkansız..O kadar uzun zamandır diyetteyim ve kilo veremiyorum ki, mutlulugumu tarif etmem çok zor..
Diyet yapmayıp bozdugum icin kilo veremiyor degildim..Sanırım vucudum kırılma noktasındaydı..Ve ben kilo alıp alıp onu kırdım..
Yaz başındaki kiloma dogru hızlıca ilerliyorum şimdi.
Cuma sabahı tam olarak 72 gösteriyordu tartı..
Bu sabah itibariyle tam olarak 69.5 gördüm..2.5 kilo sonunda ben de mutluyum işte..
Bu diyeti yıllar önce iki kere yapmıştım. Faruk Öncel diye bir doktor var daha dogrusu akapunkturcu adam. Surekli kadın programlarına filan çıkar..Onun diyeti bu. Tabi ona giderken kulagından aynı zamanda iştahını kesiyordu.
Bu sefer iştahımı birsey kesmedi ama rejimi birebir hic bozmadan uyguladım. Sadece sebze ve meyve ile besleniyorum. Gunde 4-5 litre su iciyorum, sabahleyin 5 adet sodayı bir surahiye bosaltıyorum ve icine 1 limon sıkıyorum. Gun boyunca bu sodadan bir cay bardagıyla iciyorum. Gunun sonunda bitmiş oluyor. Gazlı içmiyorum sadece kaybettigim mineralleri almak adına bu işlem yapılıyor. Ve sabah mesela 8.30 da yarım litrelik bardakla sıcak su iciyorum. Saat 9 da istedigin kadar meyve ve sebze sonra 9.30 da bir cay bardagı soda iciyorum. Saat 10 da tekrar sıcak su diye devam ediyor..Cok zor bir rejim cunku evde olman gerekiyor bu rejimi yaparken surekli tuvalete gitmen gerekiyor..Ama resmen eritiyor insanı..Hiç yağ yok, tuz yok, seker yok, hayvansal gıda yok, un yok..Sadece sebze ve meyve..Sarımsaklı sirkeli ya da limonlu soslarla butun gun yedigim sebzelerin uzerini tatlandırdım..Baharat da kullandım..Butun gun yemek yedigim icin cok acıkmaya fırsat kalmıyor..Surekli elimde bir iki elma ve armut oluyor..Neyse yaptıgım diyet boyle..Daha önce de yaptıgım icin biliyorum vucudumun tepkisini..Aslında verecegime emindim..Bakalım ne kdar daha devam edebilecegim..Sonra cok yorulunca yavas yavas diyet yogurt diyet peynir haslanmıs yumurta ile çogaltacagım diyetimi..kilo vermek istemedigim zaman da KB yapacagım gene tabiki..Ben normalde en fazla 35 gun dayandım bu diyete..Ve her seferinde 12 kilo verdim..Bakalım bu sefer neler olucak :))))

Ayy ne kadar guzel bir gün tarifi imkansız..O kadar uzun zamandır diyetteyim ve kilo veremiyorum ki, mutlulugumu tarif etmem çok zor..
Diyet yapmayıp bozdugum icin kilo veremiyor degildim..Sanırım vucudum kırılma noktasındaydı..Ve ben kilo alıp alıp onu kırdım..
Bu sabah itibariyle tam olarak 69.5 gördüm..2.5 kilo sonunda ben de mutluyum işte..
Bu diyeti yıllar önce iki kere yapmıştım. Faruk Öncel diye bir doktor var daha dogrusu akapunkturcu adam. Surekli kadın programlarına filan çıkar..Onun diyeti bu. Tabi ona giderken kulagından aynı zamanda iştahını kesiyordu.
Bu sefer iştahımı birsey kesmedi ama rejimi birebir hic bozmadan uyguladım. Sadece sebze ve meyve ile besleniyorum. Gunde 4-5 litre su iciyorum, sabahleyin 5 adet sodayı bir surahiye bosaltıyorum ve icine 1 limon sıkıyorum. Gun boyunca bu sodadan bir cay bardagıyla iciyorum. Gunun sonunda bitmiş oluyor. Gazlı içmiyorum sadece kaybettigim mineralleri almak adına bu işlem yapılıyor. Ve sabah mesela 8.30 da yarım litrelik bardakla sıcak su iciyorum. Saat 9 da istedigin kadar meyve ve sebze sonra 9.30 da bir cay bardagı soda iciyorum. Saat 10 da tekrar sıcak su diye devam ediyor..Cok zor bir rejim cunku evde olman gerekiyor bu rejimi yaparken surekli tuvalete gitmen gerekiyor..Ama resmen eritiyor insanı..Hiç yağ yok, tuz yok, seker yok, hayvansal gıda yok, un yok..Sadece sebze ve meyve..Sarımsaklı sirkeli ya da limonlu soslarla butun gun yedigim sebzelerin uzerini tatlandırdım..Baharat da kullandım..Butun gun yemek yedigim icin cok acıkmaya fırsat kalmıyor..Surekli elimde bir iki elma ve armut oluyor..Neyse yaptıgım diyet boyle..Daha önce de yaptıgım icin biliyorum vucudumun tepkisini..Aslında verecegime emindim..Bakalım ne kdar daha devam edebilecegim..Sonra cok yorulunca yavas yavas diyet yogurt diyet peynir haslanmıs yumurta ile çogaltacagım diyetimi..kilo vermek istemedigim zaman da KB yapacagım gene tabiki..Ben normalde en fazla 35 gun dayandım bu diyete..Ve her seferinde 12 kilo verdim..Bakalım bu sefer neler olucak :))))

eşim de dukan diyeti yaptı baya 5,6 kilo verdi ama 1 hafta dayandı o da:))

mutlaka okuyun
merhaba arkadaşlar bende kaç haftadır forumdan uzağım.sınavım var umarım sınavdan sonra başlıcam tekrar.dün akşam bi film izledim belki sizlerde izlemişsiinizdir kızlar.lorenzonun yağı.filmde bir çocuk 5 yaşında ALD adlı bir hastalığa yakalanıyor. ve bu hastalıkta vücut yağı yakamıyor.bu yüzden doktorlar çocuğa özel bir diyet uyguluyorlar.diyette yağsız gıdalar tüketiliyor.sürekli yağsız yediği halde çocuğun vücudundaki yağ oranı artıyor. çocuğa aile film boyunca makarna verdi. ve bunun dışında bir beslenme kesinlikle doktorlar tarafından tahlikeli bulundu. ama çocuğun hastalığı sürekli ilerledi. daha sonra diyetin işe yaramadığını keşfeden baba çalışmaları sonucu çocuğa saf bir zeytinyağı veriliyor. ve çocuk iyileşme gösteriyor.bilim adamları doktorlar buna karşı çıkıyor. 80 li yılllarda bilimadamları düz mantık düşünüyor yağ yersen vücutta yağ olur. aslında şekerli karbonhidratlı besinlerin yağa dönüştüğünü kabul edemiyorlar.2 yıl yaşaması beklenen çocuk babasının bulduğu bu yağ sayesinde 20 yıl daha uzun süre yaşadı.ve 2 sene önce öldüğünü öğrendim.aslında kanser ald şeker obezite açısından bu rafine ürünleri bırakmamız gerekiyor ve bence yüksek karbonhidratlı gıdaların üzerine sigarada olduğu gibi etiketler konması gerekir ancak ozaman tehlikenin farkına varırız.

mutlaka okuyun
merhaba arkadaşlar bende kaç haftadır forumdan uzağım.sınavım var umarım sınavdan sonra başlıcam tekrar.dün akşam bi film izledim belki sizlerde izlemişsiinizdir kızlar.lorenzonun yağı.filmde bir çocuk 5 yaşında ALD adlı bir hastalığa yakalanıyor. ve bu hastalıkta vücut yağı yakamıyor.bu yüzden doktorlar çocuğa özel bir diyet uyguluyorlar.diyette yağsız gıdalar tüketiliyor.sürekli yağsız yediği halde çocuğun vücudundaki yağ oranı artıyor. çocuğa aile film boyunca makarna verdi. ve bunun dışında bir beslenme kesinlikle doktorlar tarafından tahlikeli bulundu. ama çocuğun hastalığı sürekli ilerledi. daha sonra diyetin işe yaramadığını keşfeden baba çalışmaları sonucu çocuğa saf bir zeytinyağı veriliyor. ve çocuk iyileşme gösteriyor.bilim adamları doktorlar buna karşı çıkıyor. 80 li yılllarda bilimadamları düz mantık düşünüyor yağ yersen vücutta yağ olur. aslında şekerli karbonhidratlı besinlerin yağa dönüştüğünü kabul edemiyorlar.2 yıl yaşaması beklenen çocuk babasının bulduğu bu yağ sayesinde 20 yıl daha uzun süre yaşadı.ve 2 sene önce öldüğünü öğrendim.aslında kanser ald şeker obezite açısından bu rafine ürünleri bırakmamız gerekiyor ve bence yüksek karbonhidratlı gıdaların üzerine sigarada olduğu gibi etiketler konması gerekir ancak ozaman tehlikenin farkına varırız.

Teşekkürler canım paylaştığın için. Çok güzel filmdi, ben seyredeli yıllar oldu, unutmuşum.

Canım mutlu olmana çok sevindim, kilo vermene de. Gerçekten çok zor bir rejim yalnız, kolay gelsin sana. Gerçi sen meyve sebze sevdiğin için dayanacaksındır eminim. Tüm gelişmeleri paylaş, bak buradayım, bekliyorum :34: peri de dönecekmiş yakında. Soda iyi fikir aslında kaybedilen mineraller için. Ben zaten kola içmemek için doğal mineral soda yazmasına dikkat ederek içiyorum arada.

sagol arkadasım :) su an regl dönemındeyim yogunluktn dolayı baslayamadm. 2 gün sonra şişliğim gder diye hesapladıgımdan basşıyoruumm bendeee.. inşallah vaktim oldukca yazıcam buraya

Evet regl dönemi zor oluyor başlamak ama buradayız, bekliyoruz :34:

merhaba cevabın için teşekkürler canım. sosirler parmak boyu canım.dün dışarıya çıkmadan kahvaltıdan kalanları yedim.ama bugun tarhana çorba - 5p ve 2 servis k patlıcan yemeği -5 yedim. akşama tavugum hazır.böreğide görmediğin için teşekkürler:)))

birde farklı sitelerde farklı değerler var. ben özellikle marul kıvırcıkta karışıyorum. değeri tam olarak nedir? tam değerli listeniz varsa paylaşırsanız çok çok sevinirim..

Aslında ben şöyle yapıyorum, zaten düşük karbonhidratlı ve sağlıklı şeylerin puanların çok takmıyorum. Marul ortala 6-8 birim olmalı. Bir marulla koca salata yapıyorsun. Sağlıklı ve düşük karbonhidratlı, onu çok takma derim. Ama tabi gün içerisinde sağlıksız karbonhidratlardan almışsan ince hesap yapmak gerekiyor. Ben o durumda akşamı etle kapatıyorum mesela.

Slm. Kizlar;
Yaklasik yarim saatir okuyorum. Bende sizinle bu diyeti yapmak istiyorum. Ama puanlamayi nasil yapiyorsunuz. En fazla kac pan yiyebiliriz. Bir cok bilgiye ihtiyacim var lütfen yardim edin.. 21 yasinda 55 kilo iken 2 cocuktan sonra simdi 31 yasinda 89,5 :( kiloyum.Acil yardima ihtiyacim var. Yarin baslamak istiyorum. Simdiden tesekkürler.

Canım ilk sayfalarda aslında liste ve pek çok bilgi var. İlk sayfadaki listeyi buraya kopyalıyorum senin için. Bu liste dışında besinler.com sitesinde isim isim besinlerin değerlerini aratabiliyorsun. Aslında olay mümkün olduğunca pilav, makarna, ekmek, tatlı, şekerden uzak durmak, sebze, salata, et, tavuk, yumurta, balık, peynir gibi besinleri tüketmek.

"şimdi kızlar. bu diyette önemli olan değer.gün içinde toplam 50 puanı geçmeyerek zayıflıosun.puan listesi aşağıda"

Çorbalar Karbonhidrat değeri

Tavuk suyu 0
Et suyu sade 0
İşkembe 10
Paça 12
Sebze 12
Mantar 15
Domates 16
Kuşkonmaz 16
Şehriye 17
Tarhana 17
Mercimek 18
Bezelye 20
Sebzeler Karbonhidrat değeri
Patlıcan (1 adet) 4
Kabak (1 adet) 4
Dolmalık biber (1 adet) 4
Kuşkonmaz 5
Enginar (1 adet) 6
Karnabahar 6
Kereviz 6
Kıymalı ıspanak 6
Etli lahana dolması 8
Püre ıspanak 8
Pırasa 8
Havuç 9
Bamya 10
Zeytinyağlı lahana dolması 18
Mısır (1 adet) 18
Pirinçli ıspanak 20
Taze bezelye 20
Çiğ Sebzeler Karbonhidrat değeri
Taze soğan (1 adet) 1
Maydanoz (10 gr.) 2
Kımızı turp (4 adet) 2
Yeşil biber (1 adet) 3
Salatalık (1 adet orta boy) 4
Havuç (1 adet orta boy) 4
Domates (1 adet orta boy) 6
Çiğ lahana (1 porsiyon) 7
Marul (1 adet orta boy) 8
Bakliyat Karbonhidrat değeri
Mercimek (100gr.) 48
Bezelye (100gr.) 45
Bakla (100gr.) 47
Nohut (100gr.) 50
Fasulye (100gr.) 52
Pirinç (100gr.)
Et Karbonhidrat değeri
Şiş ızgara 0
Biftek ızgara 0
Bonfile ızgara 0
Pirzola ızgara 0
Köfte ızgara 1
Kuş başı sebzeli 6
Köfte tava 8
Döner 0
Pide döner 25
İskender 28

*Et porsiyonları 200 gramdır.

Tavuk Karbonhidrat değeri
Tavuk çevirme 0
Tavuk haşlama 0
Tavuk döner 0
Tavuk tava 8

*Tavuk porsiyonları 400 gramdır.

Sakatat Karbonhidrat değeri
Beyin salatası (1 porsiyon) 8
Beyin haşlama (100gr.) 1
Beyin tava (100 gr.) 10
Yürek ızgara (200gr.) 1
Böbrek sote (200gr.) 1
Böbrek ızgara (200gr.) 1
Ciğer ızgara (200gr.) 3
Ciğer tava (200gr.) 6
Dil haşlama (250gr.) 0
Dil tava (250gr.) 12
Şarküteri Karbonhidrat değeri
Sosis 1
Salam 1
Jambon 1
Pastırma 1
Sucuk 1
Yumurta Karbonhidrat değeri
Haşlanmış (1 adet) 0
Sahanda (1 adet) 0
Omlet sade (2 adet) 1
Omlet sebzeli (2 adet) 1
Omlet patatesli (2 adet) 22
Sucuklu sahanda (2 adet) 1
Pastırmalı sahanda (2 adet) 1
Menemen (2 adet) 11
Süt mamülleri Karbonhidrat değeri
İnek sütü (1 su bardağı) 6
Ayran (1 Su Bardağı) 5
Keçi sütü (1 su bardağı) 13
Kaymak (1 yemek kaşığı) 1
Krem şanti (1 yemek kaşığı) 1
Yoğurt (250gr.) 12
Beyaz peynir (100gr.) 1
Kaşar (100gr.) 1
Dil peyniri (100gr.) 1
İçkiler Karbonhidrat değeri
Kırmızı şarap (1/4 litre) 2
Rakı (1/6 litre) 0
Viski (1/6 litre) 0
Votka (1/6 litre) 0
Cin (1/6 litre) 0
Mezeler Karbonhidrat değeri
Çiroz (100gr.) 1
Ançuez (100gr.) 1
Lakerda (100gr.) 1
Ciğer ezmesi (100gr.) 3
Rus salatası (100gr.) 8
Turşu (100gr.) 6
Fava (100gr.) 47
Sardalya (3 adet) 0
Hardal (1 tatlı kaşığı) 2
Mayonez (1 yemek kaşığı) 1
Ketçap (1 yemek kaşığı) 4
Sirke (1 yemek kaşığı) 1
Limon (1 adet) 6
Kuruyemişler Karbonhidrat değeri
Leblebi (50gr.) 16
Fındık (50gr.) 13
Fıstık (50gr.) 12
Badem (50gr.) 12
Ceviz (50gr.) 10
Patlamış mısır (50gr.) 10
Kuru üzüm (50gr.) 38
Kestane (50gr.) 35
Kuru incir (1 adet) 6
Cips (100gr.) 10
Hamur işi ve tatlılar Karbonhidrat değeri
1 dilim francala (20gr.) 11
1 dilim ekmek (20gr.) 12
Tost (20gr.) 8
Sandviç (50gr.) 25
Makarna (50gr.) 18
Börek (50gr.) 33
Pilav (50gr.) 10
Simit (1 adet) 25
Bisküvi (1 adet) 4
Kesme şeker (1 adet) 12
Baklava (1 porsiyon) 105
Muhallebi (1 porsiyon) 30
Çikolatalı pasta (1 porsiyon) 65
Kremalı pasta (1 porsiyon) 62
Meyvalı pasta (1 porsiyon) 50
Kek (1 porsiyon) 30
Dondurma (1 porsiyon) 20
Karamela (100gr.) 68
Bonbon (100gr.) 72
Bitter çikolata (100gr.) 24
Bitter çikolata (100gr.) 55
Reçel (1 tatlı kaşığı) 14
Bal (1 tatlı kaşığı) 16
Balıklar Karbonhidrat değeri
Trança ızgara 0
Kılıç ızgara 0
Kefal ızgara 0
Levrek ızgara 0
Barbunya ızgara 0
Barbunya tava 12
Çupra ızgara 0
Kalkan tava 12
Kefal tava 12
Hamsi tava 15
İstavrit tava 12
İstavrit ızgara 0
Lüfer tava 12
Lüfer ızgara 12
İstakoz haşlanmış (1 pors) 0
İstakoz kokteyl (1 pors) 1
Karides kokteyl (1 pors) 1
Karides tava (6 adet) 8
Karides haşlanmış (6 adet) 0
Midye tava (8 adet) 10
Midye dolma (1 adet) 2
Midye haşlanmış (8 adet) 1
Kalamar tava (1 porsiyon) 10
Meyveler Karbonhidrat değeri
Erik Tatlı (1 adet) 4
İncir (1 adet) 4
Kayısı (1 adet) 5
Şeftali (1 adet) 12
Elma Ortaboy (1 adet) 16
Armut Ortaboy (1 adet) 18
Mandalina (1 adet) 9
Portakal (1 adet) 17
Greyfurt (1 adet) 16
Muz (1 adet) 22
Üzüm (100 gr) 9
Karpuz (100 gr) 4
Kavun (100 gr) 4
Yeşil Erik (100 gr) 6
Çilek (100 gr) 8
Kiraz (100 gr) 8
Doğal meyve suları Karbonhidrat değeri
Greyfurt 24
Portakal 28
Mandalina 24
Domates 10
Elma 32
Armut 36
Üzüm 42
Şeftali 30
Vişne 34
Kayısı 34
Çilek 24
Kola 23
Gazoz 21
Çay 0
Çay (tek şekerli) 12
Soda 0

Semilunacım evet zor biraz ama kilo verme olayı olunca zorluga katlanırım.
Cok ugrasıyorum cunku 2 aydır gram verememiştim.
Bu arada dukan demiş arkadas bu diyet dukandan cok farklı.
Bunda protein degil sadece sebze meyve yeniyor.
Ben de merak ediyorum ne kadar dayanabilecegime..
Bugun sinemaya gittim görsen elimde 2 şişe su ve 2 tane elma öyle girdim filme..:))
Pericikkkk nerdesin hala yoksun yaaa..
Esraya noldu bu arada..O da kayıplarda...

Semilunacım evet zor biraz ama kilo verme olayı olunca zorluga katlanırım.
Cok ugrasıyorum cunku 2 aydır gram verememiştim.
Bu arada dukan demiş arkadas bu diyet dukandan cok farklı.
Bunda protein degil sadece sebze meyve yeniyor.
Ben de merak ediyorum ne kadar dayanabilecegime..
Bugun sinemaya gittim görsen elimde 2 şişe su ve 2 tane elma öyle girdim filme..:))
Pericikkkk nerdesin hala yoksun yaaa..
Esraya noldu bu arada..O da kayıplarda...

Esra'nın morali bozuktu en son. Esraaaaaa
Rejim yapmasan da gel bak biz burdayız.

Evet fark ettim dukan yazmış ama anlayamamıştım. Bu arada iyiymiş sinemada elma su, sağlıklı atıştırmalık, ben de tuzlu fıstık ve diyet kola kullanıyorum ama benimki sağlıklı sayılmaz :34:

Esra'nın morali bozuktu en son. Esraaaaaa
Rejim yapmasan da gel bak biz burdayız.

Evet fark ettim dukan yazmış ama anlayamamıştım. Bu arada iyiymiş sinemada elma su, sağlıklı atıştırmalık, ben de tuzlu fıstık ve diyet kola kullanıyorum ama benimki sağlıklı sayılmaz :34:

Sinemada insanlar mısır yerken en azından fıstık, fındık yemek daha guzel. Kesinlikle çok daha sağlıklı..Kola olayına gelince ne yazık ki ben de cok seviyorum ama içmiyorum diyetteyken..Hep boşa kürek çekmek gibi geliyor. Ama kırk yılın başında bişey olmaz sonucta..
Elma çıtır diye birsey var, paketlerde satılıyor, elma kurusu..Orda var mı bilemiyorum ama burda buyuk marketlerde var..
Cips gibi çıtırçıtır onu yiyorum bu tarz diyetlerde guzel oluyor hem kendimi kandırmış oluyorum hem de saglıklı atıştırmalık..
Ama KB diyetine gore uygun degil tabiki..O zaman fındık fıstık en iyisi..

selam hanımlar

evde olmadığımız da misafir olduğunda ne kadar zor diyet yapmak

herkese dert anlat ısrarlara dayan... offff off

kizlar gecde olsa geldim cünkü inanin yeni kalktim sabaha dogru ateslendim ev doktoru 7´de aciliyordu sabah doktora gittik ilac verdi gelince esim hazir corba yapti biraz ictim ilaclarimi aldim ve yeni biraz kendime geldim hemen size haber vereyim dedim biliyorsunuz ben her durumda burdayim tabi bundan sonrada olucam

aslicim kilo vermis olmana cok sevindim sen bu moralle sonu getirirsin artik:34:

kizlar gecde olsa geldim cünkü inanin yeni kalktim sabaha dogru ateslendim ev doktoru 7´de aciliyordu sabah doktora gittik ilac verdi gelince esim hazir corba yapti biraz ictim ilaclarimi aldim ve yeni biraz kendime geldim hemen size haber vereyim dedim biliyorsunuz ben her durumda burdayim tabi bundan sonrada olucam

aslicim kilo vermis olmana cok sevindim sen bu moralle sonu getirirsin artik:34:

Çok geçmiş olsun canım, hemen iyileş inşallah. Eşin hazır da olsa çorba yapmış ne güzel :34: Üşütmüş müsün? Başka bir şey yok değil mi?

selam hanımlar

evde olmadığımız da misafir olduğunda ne kadar zor diyet yapmak

herkese dert anlat ısrarlara dayan... offff off

Evet çok zor gerçekten de. İnsanları da anlamıyorum, nasıl da rahat burunlarını sokuyorlar her şeye. Aaaa ye canım, bu kadarcıktan bir şey olmaz, ne o rejim mi ay çok tehlikeli, canım senin vücut yapın böyle incalmazsin, ya hep rejim diyorsun da bir göremedik sonunu, sen kilo mı almışsın, yeme hayatım sen de.... Böyle sürer gider bıt bıt bıt bıt bıt

Canım benim geçmiş olsun..Ne guzel çorba yapmayı bilen bir eşin var..Ben hasta olsam degil çorba çay bile demleyemez.
Neyse umarım ciddi birsey degildir ve hemen iyileşirsin.
Bu arada evet cok mutluyumm..Ve kesinlikle hiç kaçamak yapmadan devam edecegim çunku kaçamak olayına bir kere girince mahvoluyor hersey..
Opuyorum cok kendine iyi bak..

Çok geçmiş olsun canım, hemen iyileş inşallah. Eşin hazır da olsa çorba yapmış ne güzel :34: Üşütmüş müsün? Başka bir şey yok değil mi?

saol canim bütün gün yatdim ama istirahat beni kendime getirdi o agirlik gitti üzerimden simdi kendimi cok daha iyi hisediyorum

Back