• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canım benim geçmiş olsun..Ne guzel çorba yapmayı bilen bir eşin var..Ben hasta olsam degil çorba çay bile demleyemez.
Neyse umarım ciddi birsey degildir ve hemen iyileşirsin.
Bu arada evet cok mutluyumm..Ve kesinlikle hiç kaçamak yapmadan devam edecegim çunku kaçamak olayına bir kere girince mahvoluyor hersey..
Opuyorum cok kendine iyi bak..

saol aslicim aslinda benim esimde cok beceriksizdir ama ben hasta oldugumda bana bebekler gibi bakar ilgilenir saolsun
kacamaklar gercekten herseyi mahvediyor bende o kadar güzel baslamistim akillandim falan diyordum ama araya giren mazeretler yüzünden dagildim ama hemen toparlanicam

Ben yine buradayım ama kimsecikler yok. Olsun umudum tam :34: Şimdi toparlanmazsak baharda çoook canımız sıkılacak kızlar. Hadi bir gayret.

Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğlen köfte ve salata getirdim evden
Akşam dükkana gideceğim ve hamsi yaptıracağım kendime, buğlama, yanında da 1 kadeh rakı :32:

Ben yine buradayım ama kimsecikler yok. Olsun umudum tam :34: Şimdi toparlanmazsak baharda çoook canımız sıkılacak kızlar. Hadi bir gayret.

Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğlen köfte ve salata getirdim evden
Akşam dükkana gideceğim ve hamsi yaptıracağım kendime, buğlama, yanında da 1 kadeh rakı :32:

Oh afiyet olsun..Benim içinde ye hamsiden..Lakin ben biraz özlicem..
Ama en kısa zamanda dönücem KB diyetine..İnsan rakı balık yapmayı 3 gunde özlermi yaa..
Bu arada dükkan nasıl gidiyor tatlım..Şimdi dedin de aklıma geldi..Umarım o kadar yorulmanıza ugrasmanıza değiyodur.

bende burdayim:3: ama yine yeni gelen arkadaslarin hepsi yok oldu kaldik basbasa esra eksik ama:31: esra duy sesimizi gel artik:92:

semilunacim cok haklisin gercekten toplanma zamani ve ben yine simdiye kadar zamanimi iyi degerlendiremedigim icin(her zaman yaptigim gibi:26:) ilk keskemi yasadim bile eger bir aksilik cikmazsa yilbasini ailemin yaninda gecirmek istiyoruz iki haftaligina türkiyeye gidicez o zamana kadar cok SIKI yapmam gerekiyor

bende burdayim:3: ama yine yeni gelen arkadaslarin hepsi yok oldu kaldik basbasa esra eksik ama:31: esra duy sesimizi gel artik:92:

semilunacim cok haklisin gercekten toplanma zamani ve ben yine simdiye kadar zamanimi iyi degerlendiremedigim icin(her zaman yaptigim gibi:26:) ilk keskemi yasadim bile eger bir aksilik cikmazsa yilbasini ailemin yaninda gecirmek istiyoruz iki haftaligina türkiyeye gidicez o zamana kadar cok SIKI yapmam gerekiyor

Canım yılbasına ne kaldı şurda..Sen kesin şimdik yılbaşından sonraya atarsın toparlanma olayını..
O da ne yazık ki kotu olur..Neden boyle soyluyorum moralin bozulsun da yılbaşından sonraya atma diye..
Cunku ne yazık ki hep bir bahanemiz var yemek yemek icin, misafir geldi ye, misafirlikte ye, hastalandım ye, çok stresliyim ye, cocuk hasta ugrasamıcam diyetle ye, kırk yılın başında dışarı cıktık ye....diye say say bitmez..
Bende de var aynı şey valla ne yazık ki ama ben yılbaşında bile bozmayı düşünmüyorum.
Görümcemin evinde butun kuzenler filan toplanıcaz ve baklava açmaya söz verdim ama ona ragmen yemiyecegim
Elbet yılbaşında da yiyecek diyet yemekleri bulunur.. Ben diyette degilim diyorum kendime..
Diyette olan diyetini bozar, kaçamak yapar..Bu benim yaşam tarzım artık.
Her zaman yiyecek biseyler bulunur diyet yapanlara öyleyse sorun yok..:)))
Ben de kasım ayını boş gecirdigim için çok mutsuzum da ondan saçmalıyorum boyle :))
Ama zararın neresinden dönülse kardır..En azından cuma gunu basladım çok sıkı diyetime..

Canım yılbasına ne kaldı şurda..Sen kesin şimdik yılbaşından sonraya atarsın toparlanma olayını..
O da ne yazık ki kotu olur..Neden boyle soyluyorum moralin bozulsun da yılbaşından sonraya atma diye..
Cunku ne yazık ki hep bir bahanemiz var yemek yemek icin, misafir geldi ye, misafirlikte ye, hastalandım ye, çok stresliyim ye, cocuk hasta ugrasamıcam diyetle ye, kırk yılın başında dışarı cıktık ye....diye say say bitmez..
Bende de var aynı şey valla ne yazık ki ama ben yılbaşında bile bozmayı düşünmüyorum.
Görümcemin evinde butun kuzenler filan toplanıcaz ve baklava açmaya söz verdim ama ona ragmen yemiyecegim
Elbet yılbaşında da yiyecek diyet yemekleri bulunur.. Ben diyette degilim diyorum kendime..
Diyette olan diyetini bozar, kaçamak yapar..Bu benim yaşam tarzım artık.
Her zaman yiyecek biseyler bulunur diyet yapanlara öyleyse sorun yok..:)))
Ben de kasım ayını boş gecirdigim için çok mutsuzum da ondan saçmalıyorum boyle :))
Ama zararın neresinden dönülse kardır..En azından cuma gunu basladım çok sıkı diyetime..

yok aslicim yilbasindan sonraya atarmiyim toparlanma isini yilbasina kadar elimden geldigince cok SIKI yapip güzel kilo vermek istiyorum daha bir ay var degerlendirmek icin, az zaman degil yani ne versem kär diye düsünüyorum

ppericim çok geçmiş olsun canım benim , dikkat et lütfen kendine...

bu arada 1 hafta 10 gündür hem gündüz hem gece hem de yatılı misafirim var o yüzden çok takılamıyorum...
öğünlerime dikkat etsemde kendime özel bir mönü uygulayamıyorum malesef umarım bu hafta birşeyler olur yoksa bende aslı gibi farklı diyetler denemeye başlayacağım...
:50:

Kızlar gunaydın hepinize,
Ya gecen sene nasıl surekli muhabbet eden bir grup vardı burda..Bir gun gelmeyince 3-5 sayfa yazı okuyodum en az..
Ama şimdi biri bırakınca digerleri de bırakıyor anında.
Ben bu diyeti yapmadıgım halde burdayım cunku eninde sonunda bu diyete geri dönücem..
Cunku en cok sevdigim diyet bu..Normal yaşantının içinde kolayca uygulanabilecekk bir diyet..
Fakat ben uzum zamandır karşılık alamadım bu diyetten o yuzden baska diyet yapıyorum.
İnsallah alınıp da küsmez bana KB diyetim :) Gene sacmalıyorum kızlar..
Neyse cumaya az kaldı..Lutfen versek de vermesek de bir kilo bildirimi yapalım cuma gunu ve liste tutmaya baslayalım..
Kimin tuttugu önemli degil ama toparlanmak lazım..Ben bu hafta tartılmayacagım bahanesi yok..
Burda olan herkes en azından bir kilo sölesin ve kaç kişiyiz ona bakalım.
Buraya sıklıkla ugramayınca diyetinde ucu kaçıyor..
Buraya gelmeyip de hiç rejimini bozmayan var mı aramızda..Genelde hiç olmuyor bu ne yazık ki..
O yuzden buraya gelip bir sekilde en azından gunde 1 mesaj atıp diyette oldugumuzu birbirimize hatırlatmamız lazım..
Yeni gelen arkadaslar sizler de birer mesajla kaç kilo oldugunuzu boyunuzu kaç kilo olmak istediginizi filan yazın da hepimiz birbirimizi daha iyi tanıyalım..
Hadi optum çıtırlar hepinizi:))

Ya gecen sene nasıl surekli muhabbet eden bir grup vardı burda..Bir gun gelmeyince 3-5 sayfa yazı okuyodum en az..
Ben bu diyeti yapmadıgım halde burdayım cunku eninde sonunda bu diyete geri dönücem..
Cunku en cok sevdigim diyet bu..Normal yaşantının içinde kolayca uygulanabilecekk bir diyet..
Fakat ben uzum zamandır karşılık alamadım bu diyetten o yuzden baska diyet yapıyorum.
Neyse cumaya az kaldı..Lutfen versek de vermesek de bir kilo bildirimi yapalım cuma gunu ve liste tutmaya baslayalım..
Kimin tuttugu önemli degil ama toparlanmak lazım..Ben bu hafta tartılmayacagım bahanesi yok..
Buraya gelmeyip de hiç rejimini bozmayan var mı aramızda..Genelde hiç olmuyor bu ne yazık ki..
O yuzden buraya gelip bir sekilde en azından gunde 1 mesaj atıp diyette oldugumuzu birbirimize hatırlatmamız lazım..
Yeni gelen arkadaslar sizler de birer mesajla kaç kilo oldugunuzu boyunuzu kaç kilo olmak istediginizi filan yazın da hepimiz birbirimizi daha iyi tanıyalım..

aslıcım ben buraya hergün uğrayamasam da diyetimi bozmadım sadece kendime özel mönü hazırlayamadım ve malesef proteini hep azda olsa kh larla tükettiğim için sanırım faydasını göremiyorum. Mesela ben ton balığı ve tavuk suyu çorbayı çok tüketiyordum ama misafir olunca hergün de aynı çorba yapılamadığı için yapamadım...:50:

Çok haklısın canım, kim varsa sen ben bizim çocuklar, boy, kilo, hedef bildirimi yapsın bu cuma, ben de tablo yapayım. Küsmez sana diyetin merak etme, dört gözle bekler seni :34: Benim de en sevdiğim diyet bu işte ne yapayım. Başka hangi diyette balık rakı keyfi var di mi :34: Sen bu rejimi bitirene kadar sabret, sonra güzel bir balık rakı yap. Belki bir gün beraber yapmak da nasip olur kim bilir :34:

Oh afiyet olsun..Benim içinde ye hamsiden..Lakin ben biraz özlicem..
Ama en kısa zamanda dönücem KB diyetine..İnsan rakı balık yapmayı 3 gunde özlermi yaa..
Bu arada dükkan nasıl gidiyor tatlım..Şimdi dedin de aklıma geldi..Umarım o kadar yorulmanıza ugrasmanıza değiyodur.

Son haftalarda işler açılmaya başladı canım sonunda. Ufak tefek değişikliklerle çok güzel, çok sıcak bir yer oluyor yavaş yavaş, insan kendi dükkanını bu kadar sever mi, seviyorum valla :16:

Allah daha çok versin inşallah..İnsan kendi dükkanını sevmez olur mu..Sevilmeden yapılacak iş degil bu.
Sen istanbula gelicek olursan haber ver belki kısmet olur beraber rakı balık yapmak..
Ben de seviyorum KB diyetini,ama bazen degişiklik şart..
Cuma kilo bildirimi yapıyoruz tamam sen de not alıyorsun bundan boyle her hafta..
Tubacım cnm sen de haklısın..Her zaman diyet olmuyor ama işte ne yazık ki bırakınca ben de hep pişman oluyorum..

ppericim çok geçmiş olsun canım benim , dikkat et lütfen kendine...

bu arada 1 hafta 10 gündür hem gündüz hem gece hem de yatılı misafirim var o yüzden çok takılamıyorum...
öğünlerime dikkat etsemde kendime özel bir mönü uygulayamıyorum malesef umarım bu hafta birşeyler olur yoksa bende aslı gibi farklı diyetler denemeye başlayacağım...
:50:

saol canim cok sükür bir gün istirahatla agirligi attim daha gecmedi tabiki ama kendimi iyi hissediyorum

canim sende bu dieti tam uyguladiginda güzel sonuclar almistin misafirlerini gecirdikten sonra tam anlamiyla yapmaya devam edersen yine güzel kilolar verirsin

evet aslicim gecen sene ne kadar kalabaliktik ve güzel paylasimlar oluyordu bir an kalabaliklastik ne güzel diyorum iki gün icinde herkes kayboluyor:50:

evet aslicim gecen sene ne kadar kalabaliktik ve güzel paylasimlar oluyordu bir an kalabaliklastik ne güzel diyorum iki gün icinde herkes kayboluyor:50:

Evet yaa, Kasımda başlamışım ben bu KB sayfasına, o zamanlara bakıyorum da, herkes super destek oluyordu birbirine, bırakmaya yüzümüz olmuyordu diyeti..Birbirimizden sorumluyduk resmen..Keske gene oyle bir rakama çıkabilsek..
Arkadaslar bir görünüp kaybolmayın lutfen, gelin ve sürekliliginizi sağlamaya çalışın..
Kalabalık olmayınca bizim de gelmemiz seyrekleşiyor..Cunku bir gun gelmeyince eskiden okumak zor olurdu o yuzden her gun gelmeye calısırdık..Ama simdi 1 hafta gelmesek 3-5 sayfa hemen okuyup yakalıyor insan olan biteni..:)

Kimse bizi sevmiyor :5:

Geçen sene oku oku bitmezdi sayfalar. Siz de kaybolmayın kızlar, vallahi şişko kalırım ben sonra

Yok canım ben burdayım..
Bu kadar laftan sonra gidersem ayıp zaten rezil olurum..
Bugun Arzuyla konustum..Buraya gelmesi için ikna ettim ama çok mutsuz o da..Bakalım gelicek mi tekrar aramıza..
Hep ne hayal ediyordum gecen sene kızlar, kiloları vericem yaza kadar bir daha da asla almıcam..
Burda gelenlere yardımcı olucam diyet yapmadıgım halde filan..Nerdeee bende o azim..
Neyse bu sene olur insallah:)

Yok canım ben burdayım..
Bugun Arzuyla konustum..Buraya gelmesi için ikna ettim ama çok mutsuz o da..Bakalım gelicek mi tekrar aramıza..
Hep ne hayal ediyordum gecen sene kızlar, kiloları vericem yaza kadar bir daha da asla almıcam..
Burda gelenlere yardımcı olucam diyet yapmadıgım halde filan..Nerdeee bende o azim..

Sen her halükarda çok yol aldın Aslı'cığım. Bu yaz bu yolu tamamlamış olacaksın, ben inanıyorum. Umarım Arzu'da döner aramıza. Esraaaaaaa da

evet kızlar en azından mönü yazarak başlayalım bir yerden ...

sabah
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
şekersiz çay
yarım dilim ekmeğin kabuğundan yedim...

öğlen
yarım sahanda yumurta

ikindi
gezmeye gitmiştim :(
1 kurabiye
2 tane de küçük tuzlu gevrek

akşam
salata ve ıspanak yedim

bugün bol kh lı :( sıfır proteinli bir gün oldu yine

yarın sırf protein yapmayı düşünüyorum
sizler yine perşembeleri tek protein yapmaya ne diyorsunuz???

Yok canım ben burdayım..

bende sonuna kadar burdayim bu sefer o hayallerimiz gercek olacak ben buna inaniyorum.insallah arzuda katilir aramiza

Back