Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım bana özelden atarmısın merak ettimdiyetini.

Şekercim 13 sayfayı özelden atamamki Biz monti grubunda genede mail yolu ile atıyoruz uzun şeyleri. İster mail adresini ver, istersen kk da wight watchers olarak bir topic var 25 sayfa kadar. Orayı oku ilginizi çekerse ya bir topic açarız ya da o topiği devam ettiririz nasıl uygun olursa. Ben 2 gündür yapıyorum inanılmaz özgür ve rahatım. Şöyle söyleyeyim kısaca kb gibi puan sistemi var. Ama yaşa, boya, cinsiyete,aktiviteye göre değişiyor puanlama sistemi ve hemen herşeyi içeriyor. Ben 13 sayfayı burayada eklerim ama sayfa kurallarını bozar herkesin kafası karışır:) Ortak karar veremiz gerek. En azında şu anki aktif üyelerle...Benim burada bu sistemi sizinle paylaşmamın nedeni, hem muhtşem bir yeme şekli olması, hem kb ile benzerlikleri olması hem de özllikle peri ve sizleri sevmemden ötürüdür. İyice inceleyip kafama yattıktan ve listeleme yaptıktan sonra sizlerlede paylaşmak istedim:)

Son düzenleme:

ismini duymustum ama ayrintilari hakkinda hicbir bilgim yoktu simdi biraz inceledim yiyecek secenekleri hosuma gitti meyvelerdede belli bir sinirlama olmasina ragmen degeri düsük meyveler var diger yiceklerin puanlarini ayrintili incelemedim ama patates gözüme carpti bir patatesde 1 puan var yani yenilebileckler arasinda buna keza ekmekde rahat tüketilebilen yicekler arasinda sasirdim

bu dietinde kendine göre puanlama sistemi var benim benim günlük almam gereken puan 19 cikti

Pericm selam
3 gündür aralıksız 8 saat ingilizce türkçe araştrmadııgm yer kalmadı. Muhteşem bir şey ve kesin çözümlü, saglıklı. Şu anda almanya da hala aktif ve ücretli bir sistem bu. Ama panlama sistemini değişirip, bonus eklemişler kimse memnun değilmiş yeni istemden. Elma armut ve benzeri meyveler bedava yani 0 puan. Bir çok sebzede öyle. Çikolata dondurma yani ne ararsan var. patates doyana kadar yagsız 4 puan, makana da öyle. yag var her çeşit ama kısıtlı. Yani herşey var ama kızartma yasak. haşlama, fırınlama, buharda pişirmek var. Yani böyle işte...Türkiyede de Sibel Can ın zayıfladıgı sistem. Almanca sitesi de var ilginirsen.

selam canim bizim kb dietinde en özledigimiz meyve ama dedigin sistemde yenilebicek meyvelerin olmasi cok güzel en cokda ondan dolayi ilgimi cekti kb dietinde kasdan ziyade yag kaybediyorsun digerinde nasil acaba:26:

selam canim bizim kb dietinde en özledigimiz meyve ama dedigin sistemde yenilebicek meyvelerin olmasi cok güzel en cokda ondan dolayi ilgimi cekti kb dietinde kasdan ziyade yag kaybediyorsun digerinde nasil acaba:26:

Kilo verme sistemi çook hızlı değiliş zaten. haftada 1 1,5 kg hedeflenen. Puanların kesinlikle kullanılası öneriliyor, kullanılmazsa metebolizma yavaşlyormuş. Benim dr.um 3 senedir aynı kilodaymış, ve kesinlikle yagdan veriliyormus kilolar. zaten o önerdi bana da. İngilizce Türkçe yüzlerce yorum okudum. Herkez zayıflamışş.

Peri topicte çok kalabalık değiliz zaten, ortak bir karar olursa ve isterseniz buraya aktarayım 13 sayfayı? Benim zaten 2. günüm ww de....

Son düzenleme:
kizlar bir an cikmam gerekti geri geldim ikinize ortak cevap yaziyorum

dietin yagdan veriliyor olmasi cok güzel birde haftada bir kilo muhtesem yani ayda 4 kilo yapar buda en ideali yani
montigcim istersen yazabilirsin bence sakincasi yok ama daha önce dukan dietinin atak evresini bana öneren arkadas vardi ve benimle baskka arkadaslarda denedi bu durumdan rahatsiz olanlar olmustu istersen verdigin linke aktar bu dietle ile ilgili yorumlarimizi ordan devam ettirelim

bizmdiyetle benzer yanları var.peri ne düşünüyosun diyet hakkında canım?

esracim benim icin önemli olan yag kaybi oluyor olmasiydi buda oluyorsa deneyebiliriz aslinda. hic olmazsa arada meyve yemis oluruz

Son düzenleme:

Aynı şeyi düşünüyorum bende...Artık yarın kısmet olursa eklerim,gerçekten yordu beni bu listeler..Yarın ekleyince yazarım buradan size.
Sevgiler canım....

bende bu diyeti uygulamak isterimde 1. ve 13. sayfaya baktım ama listeyi göremedim. eğer şuan uygulayanlar varsa grup olalım mı?

Aynı şeyi düşünüyorum bende...Artık yarın kısmet olursa eklerim,gerçekten yordu beni bu listeler..Yarın ekleyince yazarım buradan size.
Sevgiler canım....

tamam canim sana zahmet ekleyince bize bildir ordan sohbetimize devam ederiz

bende bu diyeti uygulamak isterimde 1. ve 13. sayfaya baktım ama listeyi göremedim. eğer şuan uygulayanlar varsa grup olalım mı?

bazi yiceklerin puanlari yaziyor bende bütün sayfalari okumadim eger katilmak istersen montigin verdigi linkten devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…