Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Temizlik ürünleri satan bir markette buldum canım, sagolasın:)
Alışverişen şimdi geldim ve hala sabahki sucuktan başka birsey yemedim. Saatte 14.30 şimdi yapıp yesem, akşam yiyemem herhal. Ama kafam koydum kaşar, beyaz peynir karışımı yapacam kaşık yogurt koyacam:)

afiyet olsun
semilunaya katiliyorum cok az yiyorsun

kelebekcim sagol canim sükür kalkabildim
ayrica 700gr vermis olmanada cok sevindim:46:
dün mevlüttede iki kasik pilava ragmen aksam bunu dengelemen dahada güzel aslinda her zaman yapmamiz gereken bu:46:

teşekkür ederim canım sanırım ilk başlarda daha kolay kilo veriliyor ondandır diye düşünüyorum keşke hep bu hızla gitse
inşallah hepimiz vereceğiz bu kiloları..
en çokta burayı ve sizleri bulduğum için mutluyum çünkü hem moral motivasyon veriyorsunuz hem de süper tarifler
ve insanın kendisi gibi diyet yapanlar olduğunu bilmesi insanı rahatlatıyor...
hepinize gerçekten çoook teşekkürler canlarım...:29::29::29:

kızlar bu arada sizlere birşey sorucam ben normal çay yerine bitki karışımı çayları içiyorum
bim de 5 i bir yerde diye çay var ondan alıyorum geçen günde liptonun kiraz saplı form çayı varmış onu aldım kiraz sapı iltihap söktürücü ödem attırıcı diye aldım bir de yeşil çay içiyorum ... sizin de içtiğiniz varmı onu merak ettim...

kızlar bu arada sizlere birşey sorucam ben normal çay yerine bitki karışımı çayları içiyorum
bim de 5 i bir yerde diye çay var ondan alıyorum geçen günde liptonun kiraz saplı form çayı varmış onu aldım kiraz sapı iltihap söktürücü ödem attırıcı diye aldım bir de yeşil çay içiyorum ... sizin de içtiğiniz varmı onu merak ettim...

Ben 5 i bir yerdeyi uzun süre içtim, bir faydasını görmedim. Yeşil çayı sevmiyorum. Genelde kuşburnu ve liptonun pomegarante (narlı) olanını tüketiyordum. kb diyetine başladım içmiyorum şu anda.

teşekkür ederim canım sanırım ilk başlarda daha kolay kilo veriliyor ondandır diye düşünüyorum keşke hep bu hızla gitse
inşallah hepimiz vereceğiz bu kiloları..
en çokta burayı ve sizleri bulduğum için mutluyum çünkü hem moral motivasyon veriyorsunuz hem de süper tarifler
ve insanın kendisi gibi diyet yapanlar olduğunu bilmesi insanı rahatlatıyor...
hepinize gerçekten çoook teşekkürler canlarım...:29::29::29:

diette motivasyon gercekten cok önemli birbirimize verdigimiz destekle hepimiz insallah ideal kilolarimiza ulasicaz:8:
ilk diete basladigimiz zamanlar asli arkadasimiz 5´i biryerde caydan bahsedince ben bir süre denedim ama hazir poset olandan degil acik satilandan alip kendim evde hepsini karistirip ictim,gündede bir tane yesil cay icmeye calisiyorum cünkü ben kahve ve cay hastasiyimdir onun icin pek bitki caylarini aramiyorum:61:
ama icmeyi seviyorsan gönül rahatligi ile icebilirsin

kizlar ben ne yaptim biliyormusunuz size verdigim tarifin tatli olanini:52:
evde tuzsuz peynirim yoktu bende suda beklettim biraz tuzu gitsin diye verdigim ölcülere ilave icine tatlandirici ve tarcin koydum mis gibi olmus ikindi cayimda afiyetle yedim:56:

kizlar ben ne yaptim biliyormusunuz size verdigim tarifin tatli olanini:52:
evde tuzsuz peynirim yoktu bende suda beklettim biraz tuzu gitsin diye verdigim ölcülere ilave icine tatlandirici ve tarcin koydum mis gibi olmus ikindi cayimda afiyetle yedim:56:

Helal olsun vallahi, yaratıcılık had safhada..Ben biraz evvel 2 yumurta 1 kaşık yogurt, 50 gr kaşar,100 gr beyaz peynir, 50 gr sucuk rendeledim. Biraz kırmızı biber ve kekikle tatlandırım nefis oldu. Bu tatlı olay muhteşem. Şimdi kalkıp tek yumurta ile deneyecegim (canım tatlı istedi) Bu durumda balık ve semizotu yarına kalır sanırım. Sagol ppericim...

Eveeetttt yaptım, fırında şu an.:)
Eger bu gün balık ve semizotunu da dahil ederek yersem (ki hiç sanmıyorum) toplam 33 ünite kb ile günü bitirecegim..

Helal olsun vallahi, yaratıcılık had safhada..Ben biraz evvel 2 yumurta 1 kaşık yogurt, 50 gr kaşar,100 gr beyaz peynir, 50 gr sucuk rendeledim. Biraz kırmızı biber ve kekikle tatlandırım nefis oldu. Bu tatlı olay muhteşem. Şimdi kalkıp tek yumurta ile deneyecegim (canım tatlı istedi) Bu durumda balık ve semizotu yarına kalır sanırım. Sagol ppericim...

begenmene sevindim canim aslinda bu tarifi dukan dietinin atak evresini yaptigimda tuzlu olan tarifin yulaf kepeklisini yapmistim cok uzun süredir bu dietteyim ilk defa dün aklima geldi kepeksiz denemek iyikide geldi ve denemisim düsünsene yine yumurta ve peynir yiyoruz ama kücük ilaveli ve firinlanmis haliyle hemde cok leziz:56:

5. günüme giriyorum 3 kiloya yakın gitti. fazla sıkı yapıyorum yalnız sanırım ben.

neredeyse tek öğün yiyorum, onda da eskisine göre az tabiiki. 35 puanı hiç geçmedim. suyu normal ölçüde içiyorum, 6-7 bardak, iki bardak formun poşet çaylarından içiyorum ballı yeşil çay. çok acıkırsam yağsız yoğurt yiyorum veya soda içiyorum. ama açlık hissi yok diyebilirim.

bunların dışında kendimle ilgili yaptığım en net şey, ağzıma alkol sürmemek ve kaçamak yapmamak. yani önümde çikolata mı var, bakıyorum bakıyorum, bildiğin canım çekiyor ama yemiyorum. dört günlük çabayı çöpe atamam; diyorum. bir parça yesem aslında çok da bozulmayacak ama tamamen atıştırma işini kestim.

kendimi iyi tanıyorum bu sefer iradeli davranamazsam bir daha zor zayıflarım.

bir de spor yapmıyorum diyebilirim, evde bir iki hareket yapıyorum o kadar. neredeyse yorulacağım aktivitelere bile girmiyorum.

bu kadarını beklemiyordum, kaybettiğimin bir kısmı suysa 1 kilodan fazla vermişimdir galiba.

Günaydın kızlar. Ay vallahi sinirlerim bozuluyor artık. :5: Ölçülerim1 cm kadar artmış gözüküyor bu sabah,:53::52: terazi de 200 gr kadar artmış durumda. Dün günü 40 kb ile kapadım, kaçamakta yapmadım. Ben her sabah mutlaka kilo vermişimdir diye fırlıyorum yataktan, böyle olunca tüm motivasyonum düşüyor.:14: Anlaşılan ben tüm gün aç otursam da bu kilolar gitmeyecek benden diye düşünüyorum artık.:50: Akşam çok fazla su içtim 1-2 saat içinde bu sebep olabilirmi bilmiyorum,:59: ama diyet modunda yaşamaktan yoruldum vallahi. Kilo alırken cok uzun süre 72 de takılmıştım diye hatırlıyorum. Acaba verirkende mi takılıyor biliyorum ki.:26: Çok sinirlerim bozuldu, monti de yapsam kb de sonuç aynı offffff offfffff.:84::58:

Günaydın kızlar. Ay vallahi sinirlerim bozuluyor artık. :5: Ölçülerim1 cm kadar artmış gözüküyor bu sabah,:53::52: terazi de 200 gr kadar artmış durumda. Dün günü 40 kb ile kapadım, kaçamakta yapmadım. Ben her sabah mutlaka kilo vermişimdir diye fırlıyorum yataktan, böyle olunca tüm motivasyonum düşüyor.:14: Anlaşılan ben tüm gün aç otursam da bu kilolar gitmeyecek benden diye düşünüyorum artık.:50: Akşam çok fazla su içtim 1-2 saat içinde bu sebep olabilirmi bilmiyorum,:59: ama diyet modunda yaşamaktan yoruldum vallahi. Kilo alırken cok uzun süre 72 de takılmıştım diye hatırlıyorum. Acaba verirkende mi takılıyor biliyorum ki.:26: Çok sinirlerim bozuldu, monti de yapsam kb de sonuç aynı offffff offfffff.:84::58:

günaydınşeker.sıkma canını.bu olağan birdurummuş.vücutuzun süre muhafaza ettiğikiloyu vermekte zorlanırmış.bende dün nerdeyse sırfprotein yaptım ama kiloda değişiklik yok.

5. günüme giriyorum 3 kiloya yakın gitti. fazla sıkı yapıyorum yalnız sanırım ben.

neredeyse tek öğün yiyorum, onda da eskisine göre az tabiiki. 35 puanı hiç geçmedim. suyu normal ölçüde içiyorum, 6-7 bardak, iki bardak formun poşet çaylarından içiyorum ballı yeşil çay. çok acıkırsam yağsız yoğurt yiyorum veya soda içiyorum. ama açlık hissi yok diyebilirim.

bunların dışında kendimle ilgili yaptığım en net şey, ağzıma alkol sürmemek ve kaçamak yapmamak. yani önümde çikolata mı var, bakıyorum bakıyorum, bildiğin canım çekiyor ama yemiyorum. dört günlük çabayı çöpe atamam; diyorum. bir parça yesem aslında çok da bozulmayacak ama tamamen atıştırma işini kestim.

kendimi iyi tanıyorum bu sefer iradeli davranamazsam bir daha zor zayıflarım.

bir de spor yapmıyorum diyebilirim, evde bir iki hareket yapıyorum o kadar. neredeyse yorulacağım aktivitelere bile girmiyorum.

bu kadarını beklemiyordum, kaybettiğimin bir kısmı suysa 1 kilodan fazla vermişimdir galiba.

tbrler canım.ama yediklerin az değilmi?tek öğün yersen normal beslenme düzenine geçtiğindeçabuk geri almazmısın kiloları?

Kızlar yazıya bir göz atın, yapay tatlandıcılar da kullanamıycaz anlaşılan..

Kilo vermek için kullanılan yapay tatlandırıcılar, canevimizden vurdu!Tatlandırıcıların kilo verdirmediği gibi, kilo alınmasına da davetiye çıkarttığı tespit edildi. Özellikle kilo problemi yaşayan kadınların elinden düşürmediği "yapay tatlandırıcıların" gerçek yüzünü, "Liverpool Üniversitesi" ortaya çıkarttı. Prof. Soraya Shirazi-Beechey, ince bağırsaklardaki sindirim süreci üzerinde yaptığı incelemede, şekeri tanıyarak bağırsaktan kana geçmesini sağlayan hormonları salgılayan hücreleri belirledi. Bu hücrelerin yapay tatlandırıcılarla karşılaştığında aynı hormonları salgıladığı görüldü.

ŞEKER ETKİSİ
Araştırma sonuçlarına göre, insan vücudu kalorisiz yapay tatlandırıcılar ile gerçek şekeri ayırt edemiyor. Bu bağlamda tatlandırıcılar, tıpkı şeker gibi, glikozun emildiği bağırsaklardaki sensörleri harekete geçirerek şekerle aynı etkiyi gösteriyor. Bu nedenle rejim yapan bir kişide kilo kaybı görülmüyor. Aksine kişi, kilo almadığı düşüncesiyle sürekli bu yapay tatlandırıcıyı kullandığı için kilo bile

'AZ TÜKETİN'
Lİverpool Üniversitesi'nden Prof. Dr. Shirazi-Beechey, yapay tatlandırıcıların glikoz sensörlerini harekete geçirdiğini ve bağırsağın daha fazla şeker emme kapasitesini artırdığını söyledi. Beechey, "Yapay tatlandırıcıların kilo kaybetmek isteyenlerin işine yarayacağını düşünmüyorum.
Benim tavsiyem doğal gıdalar alsınlar, bunları az miktarda tüketsinler" dedi

Etiketler: kilo , Liverpool Üniversitesi , yapay tatlandırıcı

günaydınşeker.sıkma canını.bu olağan birdurummuş.vücutuzun süre muhafaza ettiğikiloyu vermekte zorlanırmış.bende dün nerdeyse sırfprotein yaptım ama kiloda değişiklik yok.

Şekercim günaydın. 16 eylülden beri 72 kilodayım ya artık sıktı yani:(

canım yaa hergün tatılmasan daha iyi olmazmı? bence biraz psikolojin bu durumu etkiliyo olabilir..bende böyle hergün tartıldığım dönemlerde hiç veremiyo gibi hissederdim,sinirlenip daha da yemek isterdim.şimdi öyle hergün tartılmıyorum,sanki daha iyi oluyo gibi..kafam bununla mesgul değil:) sende şöyle iki günde bi tartılmayı dene bakalım nasıl olacak.

Pperi yoksun topicte, merak ettim seni canım. İyisindir umarım

geldim canim kahvaltida arkadaslarim vardi anca girebildim

esranin dediklerine katiliyorum bazen insan uzun süre ayni kiloda kalinca vücut orda direnc gösterip inmekte inat ediyor ama sen dietine devam et nasil olsa o direnc kirilcak moral bozmak yok yolumuza devam

Son düzenleme:
canım yaa hergün tatılmasan daha iyi olmazmı? bence biraz psikolojin bu durumu etkiliyo olabilir..bende böyle hergün tartıldığım dönemlerde hiç veremiyo gibi hissederdim,sinirlenip daha da yemek isterdim.şimdi öyle hergün tartılmıyorum,sanki daha iyi oluyo gibi..kafam bununla mesgul değil:) sende şöyle iki günde bi tartılmayı dene bakalım nasıl olacak.

Zaten en son ayın 2 sinde tartılmıştım, bu gün 6 sı. 200 gr fazla gözüküyor:(

Back