Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evettt bugün tartı günümüzz:18::18:

gerçi ben daynamayıp çarşamba da tartılmıştım :1:

sonuç bu hafta 900 gr gitmiş

geçen hafta 80.1 kiloydum bugün : 79.2 çıktım ...

80 lerden kurtulduk inşallah şu yetmişlerden de bir kurtulabilsek....:31:

kelebek, montig ikinizide tebrik ederim cok güzel vermissiniz:nazar:

esracim moralini sakin bozma bu hafta telafi haftasi yaparsin:34:

sifir kacamaksiz bir haftanin sonucu bende 800 gr vermisim bende su 70´i tekrar terketsem cok sevinicem ne güzel terketmistim:97:

kelebek, montig ikinizide tebrik ederim cok güzel vermissiniz:nazar:

esracim moralini sakin bozma bu hafta telafi haftasi yaparsin:34:

sifir kacamaksiz bir haftanin sonucu bende 800 gr vermisim bende su 70´i tekrar terketsem cok sevinicem ne güzel terketmistim:97:

Selammm
Sende çok güzel vermişsin.:nazar: 70 i bende görmek istemiyorum artık. 60lı hanelerede düşeriz inşallah..:13:

merhaba bayanlar kilo bildirimi yapıyorum.

başlangıç 65
geçen hafta :62
bu hafta :61
hedef :57
boy:1,67
geçen hafta bildirim yapmamışytım ama 62 ydim.

sağolun kızlarr destekleriniz için valla burayı okumak bile insanı motive ediyor...

hepinizi öpüyorum...

selam kızlar bu diyet nasıl oluyor basit mi bende polikistik over var kilo vermem lazım yanlız kisten dolayı zor oluyor bana yardımcı olabilirmisiniz?

selam kızlar bu diyet nasıl oluyor basit mi bende polikistik over var kilo vermem lazım yanlız kisten dolayı zor oluyor bana yardımcı olabilirmisiniz?

Googleden Ebru Akın blogunu bulun karbonhidrat diyeti diye bir blok burası. Nasıl uygulanacagı. yiyeceklerin kb. değerler ve bir dolu okuyucu yorumu ve cevabı var. Sorularınıza yanıtları bulursunuz:) Kolay gelsin

bu diyet hakkında bana yardımcı olacak kimse yok heralde:63:

olmazmiyiz hic birinci sayfada yiceklerin kb degerleri var amac baslangicta günde 50 kb´yi gecmemek sonrasinda bunu yavas yavas azaltmak
benim rahatsizligin ile ilgili pek bilgim yok bu beslenme sekli senin icin uygunmu bilemiyecegim ama bunda daha cok protein agirlikli beslenmen gerekiyor un ve sekeri her diette oldugu gibi bu diettede unutman ayrica meyveyi günlük kb sayina göre yiyebilirsin yani kisitli yicekler arasinda cünkü meyvenin kb degerleri cook yüksek gündede mutlaka bir kere sebze yemek bagirsaklar acisindan en sagliklisi

özetle bu yapmaya karar verirsen her konuda dahada yardimci oluruz bekleriz

evet bende ebru akının blogunu söyleyecektim montig benden önce davranmış...
ana hatları ve kuralları oradan ve bu topicik ilk sayfalarından okursan anlayabilirsin anlayamadığın veya tereddüt ettiğin konularda burada arkadaşlarla yardımcı olmaya çalışırız gerçi bende daha çok yeniyim ama arkadaşlar sağolsunlar yardımcı oluyorlar sana da yardımcı oluruz seve seve...

iyi akşamlar hanımlar, ben daha önce buradaydım ama uzun zamandır diyete ara vermiştim. şimdi tekrar başladım. kilo verme durumlarınız nasıl? ben 2 hafta kadar normal sebzeli meyveli diyet yaptım bu sabahta tekrar karbonhidrata başladım.
geçen sene burada diyete başladığımda 118 kiloydum şu an 109 kiloyum. açıkçası karbonhidrat diyetiyle verdiğim kilolarımı pek almadım arada 1 2 kilo oynadı o kadar. şu an 90 kilonun üzerindekiler topiğindeyim ara ara sizlere de uğrayıp bakıyorum. hepinize kolay gelsin :)

iyi akşamlar hanımlar, ben daha önce buradaydım ama uzun zamandır diyete ara vermiştim. şimdi tekrar başladım. kilo verme durumlarınız nasıl? ben 2 hafta kadar normal sebzeli meyveli diyet yaptım bu sabahta tekrar karbonhidrata başladım.
geçen sene burada diyete başladığımda 118 kiloydum şu an 109 kiloyum. açıkçası karbonhidrat diyetiyle verdiğim kilolarımı pek almadım arada 1 2 kilo oynadı o kadar. şu an 90 kilonun üzerindekiler topiğindeyim ara ara sizlere de uğrayıp bakıyorum. hepinize kolay gelsin :)

selam ayseebru ben seni hatirliyorum biz diet yaparken ugramistin ama cabuk gitmistin ama yeniden baslamana sevindim her zaman bekleriz.
sanada kolay gelsin:)

selam ayseebru ben seni hatirliyorum biz diet yaparken ugramistin ama cabuk gitmistin ama yeniden baslamana sevindim her zaman bekleriz.
sanada kolay gelsin:)

sağol canım evet fazla devam edemedim. hastalandım ameliyat oldum falan bir sürü sıkıntı ama başladım çok şükür sonunda.
diyeti yapanlar arasında kilo verme durumu nasıl?
duraklamalar oldu mu ben geçmiş yazıları pek okuyamadım.

sağol canım evet fazla devam edemedim. hastalandım ameliyat oldum falan bir sürü sıkıntı ama başladım çok şükür sonunda.
diyeti yapanlar arasında kilo verme durumu nasıl?
duraklamalar oldu mu ben geçmiş yazıları pek okuyamadım.

gecmis olsun senin o ugradigin zamanlardaki arkadaslardan sadece ben semiluna ve esra var diger arkadaslar maalesef ugramiyorlar ben 68.7 kiloya kadar düstüm ama 1.5 aylik türkiye tatilinde 4.4 kg aldim simdi tekrar basladim arada duraklamalarda oldu bizim kacamaklarda oldu derken yolumuza devam ediyoruz insallah bu sefer ideal kilolarimiza ulasiriz

h.gcanım.diyetinde başarılar

gecmis olsun senin o ugradigin zamanlardaki arkadaslardan sadece ben semiluna ve esra var diger arkadaslar maalesef ugramiyorlar ben 68.7 kiloya kadar düstüm ama 1.5 aylik türkiye tatilinde 4.4 kg aldim simdi tekrar basladim arada duraklamalarda oldu bizim kacamaklarda oldu derken yolumuza devam ediyoruz insallah bu sefer ideal kilolarimiza ulasiriz

inşallah canım. ama sen güzel kilo vermişsin. 4 kiloyuda eminim çabucak verirsin. burası benim selintepe nin olduğu dönem çok hareketli ve çok kalabalıktı. canım kolay gelsin ben tekrar gelip kilo verip vermediğimi yazarım. görüşürüz.

Googleden Ebru Akın blogunu bulun karbonhidrat diyeti diye bir blok burası. Nasıl uygulanacagı. yiyeceklerin kb. değerler ve bir dolu okuyucu yorumu ve cevabı var. Sorularınıza yanıtları bulursunuz:) Kolay gelsin

olmazmiyiz hic birinci sayfada yiceklerin kb degerleri var amac baslangicta günde 50 kb´yi gecmemek sonrasinda bunu yavas yavas azaltmak
benim rahatsizligin ile ilgili pek bilgim yok bu beslenme sekli senin icin uygunmu bilemiyecegim ama bunda daha cok protein agirlikli beslenmen gerekiyor un ve sekeri her diette oldugu gibi bu diettede unutman ayrica meyveyi günlük kb sayina göre yiyebilirsin yani kisitli yicekler arasinda cünkü meyvenin kb degerleri cook yüksek gündede mutlaka bir kere sebze yemek bagirsaklar acisindan en sagliklisi

özetle bu yapmaya karar verirsen her konuda dahada yardimci oluruz bekleriz

çok teşekkür ederim kızlar oraya bakıyım birde:71::71::71:

Back