- 21 Ocak 2010
- 859
- 35
- 118
- 45
esracım hiç gözünde büyütme bak benim 20 kilo daha vermem gerek ben ne edemmm
Evet bak benimde ama vereceğiz Ben hedef 58 koyuyorum ama gönlüm 53 diyor...:78:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esracım hiç gözünde büyütme bak benim 20 kilo daha vermem gerek ben ne edemmm
Ben bu diyeti uzun süre uygulayanlardanım. İlk seferinde verdiğim 12 kiloyu iki yıl almadım geri. Ama sen daha yeni başlamıştın. Vücudun zaten alarma geçmiştir karbonhidrat eksikliğinden ve geleni depolamıştır. Niye bıraktın rejimi ?
Bırakmadım ara verdim 2 hafta..
Şimdi kendimi hazırlıyorum bir ay hiç kaçamak yapmcm bakalım nolck
Hiç kaçamaksız 1 ay süper olur. En az 5-6 kilo gider, hatta daha da fazla. Zaten aldığın o iki kilo çok çabuk gidiyor yerleşmeden. Hadi bakalım herkse şampiyonluğa oynasın çıtır adayları
benim gönlümde 50 diyo.evlenirken 50 kiloydumEvet bak benimde ama vereceğiz Ben hedef 58 koyuyorum ama gönlüm 53 diyor...:78:
Günaydın canım, iyisin dimi
Yapcak bişi yok, yedim ama çok üzüldüm sonradan. İşte bu yüzden meyvaya yaklaşmak istemiyorum, başlayınca tutamıyorum kendimi. İncirlere 20 desek 45 kb falan almışım toplamda. Sen Ebru Akın ın blogunu okudunmu hiç? Orada 40 - 60 ünite arası mutlaka alınmalı diyo. Normal beslenme 70 kb imiş.
Sabah 1 yemek kaşıg yogurdun (50 gr) kb sini buldum 2.57 civarı aklında olsun. Yani iki kaşık yogurt 5.14 yapıyor. 6 saysak, 1 de peynir (100)gr desek, yumurta zaten sıfır 6,5 - 7 kb yapıyor aklında olsun. Bende akşam teflon 100 gr kadar kaşar koydum erittim.Üerine 1 yumurta ve 50 gr. beyaz peyniri çırpıp biraz sulandırarak kaşarın üzerine yaydım. Üzerine didikleyip kavurdugum kekikli, kırmızı biberli tavugu yaydım. En son 2 ince dilim sucugu tavuk kokusunu gidesin diye ince ince kesip üstüne yaydım. Soguyunc nefis bir pizza oldu. Yani denemeye değer..
Sabah ilaç alacam diye 'acep 1 incir mi yesem peynir yerine diyordum, yazdıkların okuyunca gerisin geri dolaba götüdüm. Peynire devam. Günün güzel gelsin canım. O güzel tariflerinden yaz yine.
Pperi bişi sorcam
Evde semizotu, patlıcan vs var. besinler com.da patlıcanın kb değeri çig 5.7 - aynı miktarda haşlanmısı ise 8.7 gösteriyo. Bendeki listede ise 4 kafam karıştı. Semizotuna baktım bir çok sitede kb değeri 0 gösteriyo. Ne diyorsun bu değelere?
Peri fotoğraf süper, minik kekler gibi olmuş. Ben beyaz peynir yiyemiyorum ne yazıkki. Kaşarla denesem mi acaba... Bir de fırında karnıbahar yaparken önce haşlıyoruz değil mi karnıbaharı???
Pperi sen o eynirli suflenin kalıplarını neredn aldın? ben bulamadım, sadece hazır sufle paketlerinde var....
günaydin canim
bugün cook daha iyiyim en azindan rahat kalkiyorum hafif bir tutukluk kaldi
eger günü incirlere ragmen 45 ile kapattiysan süper hic vicdan yapma
ebru akinin blogunu hic okumadim ama firsat buldugumda okuyacagim
benim aldigim yogurdun disinda 100gr´da 3.5 kb yaziyor benim dijital mutfak tartim var ve özellikle tarttim 2 yemek kasigi 50 gr geldi ama light ve bayagi duru türkiyedeki yogurtlar gibi degil koyu degil sizler isterseniz yogurt koyu oldugu icin 1 yemek kasigi koyabilirsiniz
seninde günün güzel gecsin canim
günaydıın hanımlar....
sabah cumayı bekleyemedim tartıya çıktım 700 gr vermiş görünüyorum çok mutlu oldum ... ki dün 52 mevlüdüne gitmiştim ve tavuklu pilav verdiler ben de sabah kahvaltımı bir güzel yapıp gitmiştim artık tavuklarını yiyip 1-2 kaşık da pilavından aldım mecburen ama akşam yemeğinde ve sonrasında çok az kh alarak dengelemeye çalıştım. eve geldiğimde üzülmüştüm ama sabah sevindim . inşallah hepimiz bu kilolardan kurtuluruz...
esracım tartılmayı sabah tuvaletini yaptıktan sonra aç karnına va sadece çamaşırlarınla yaparsan 1 kilo farkediyor canım benim üzülme belki şişkinliktir ...
benim de metobolizmam acaip yavaş çalışıyor ona rağmen ben bu liloları vermeye uğraşıyorum sakın canını sıkma ve moralini bozma bu kilolardan hep beraber kurtulacağız inşallah...
ppericim ayağa kalkmana sevindim ama yine de çok dikkatli ol güzelim kendini zorlama ve yorma...
bu arada verdiğin tarife bayıldım yarın misafirim gelecek bunu yapacağım hem ben de onunla birlikte yiyebilirim harika bir şey ellerine sağlık canım...
Eveeet birazdan dönemin ilk dersine gidiyorum. Hayırlı, uğurlu olsun. Yine bir sınıfa 91 kişi toplanmış. Ah ah
Sen Türkiyede değilmisin. :26:Ben seni burada sanıyordum. Haklısın burdaki değerlerfarklı, bende paket üzerlerinde yazana göre ayarlıyorum artık.
Bu arada semizotunun kb sini buldum 3.8 100 gr. İnan bu sabah 2 ince sucuktan başka bişi yemedim. Birde 50 gr.lık sütlü nescafe. Gün içinde ne yiyecegime karar vermediğim için beklemedeyim, zaten canım da istemiyor. Ama akşam semizotlu salata yapacam, birde balık var sanırım haşlayacagım. Unsuz kızartsam ne olur bilemedim çünkü tava değerleri farklı kb yazıyor. Acaba undan mı kaynaklanıyor.:26: çünkü sıvı yag değerleri de 0 kb. anlamadım yani. Yumurta sanırım fazla geliyor bünyeme. Geriye peynir kalıyor onu da canım istemedi.Sabah kırmızı etli biberle yapılmış omlet vardı. K.biberin kb. si dudak uçuklattı, yanına bile yanaşmadım. Eger senin o ufle kaplarından bulursam o tarif yapacam bugün.Tabi çekirdeğe devam. Ondan vaz geçemem tv karşısında bişi yemezsem huysuzlanıyorum.
Ya sanki bu diyeti bırakında sanki verilen tüm kilolar lop diye geliyo..
Bir haftadır normal düzendeyim verdigim 2 kiloyu aldım :/
günaydın canım.tartı ya çıktım ve tartı bana kaçgösterdi biliyomusun?inanamadım.63(( 4 kilo almışım yani bunun imaknı varmı ya?regl desem şişkinlik desemde bu kadar olmazki.çok moralim bozuldu.sıkı bir diyet moduna girmem gerek.işin kötüsü diyet modunda değilimhiç((
ben almanyada yasiyorum canim
listede kesin unlu kizartilmis degerlerdir onun icin degerleri fazla.baliklari unlamadan hafif yagda kizartabilir yada firin naylonuna koyarak firinda pisirebilirsin yaninada mis gibi semizotu salatasi afiyet olsun
o kalibi alana kadar söyle deneyebilirsin minik firina dayanikli kabin varsa onu margarinle yagla icine normal kek gibi döküp pisirebilirsin
Temizlik ürünleri satan bir markette buldum canım, sagolasın:)
Alışverişen şimdi geldim ve hala sabahki sucuktan başka birsey yemedim. Saatte 14.30 şimdi yapıp yesem, akşam yiyemem herhal. Ama kafam koydum kaşar, beyaz peynir karışımı yapacam kaşık yogurt koyacam:)