slmarkadaşlar ikigündür çok yoğundum.diyetadınabişey kalmadı.nekadar yasak varsa deldim((yarın saba itibariylediyetime ve sporadönüşyapıyorum.bu cuma tartılmicam.yoksa motivasyonum sıfırlanır.
sizler nasılsınız?nasılgidiyordiyet?
ya kızlar ben bu diyete başladım ama kafama takılan bir şey var. üç gündür yapıyorum 30-35 arası kaldım hep. lakin bu hızla bir haftada kaç kilo veriliyor.
yani demişiz ya 50'nin altında kal, kilo verirsin diye. ne kadar sürede kaç kilo?
bu arada ben üç gün önce başladım 58dim, şimdi 56yım. vücudum çok su toplar ama. onu atmış da olabilirim.
Günaydın
İyi yapmışsın, bazen olur öyle ama tartılmamazlık yapma bana kalırsa. O zaman kendini takip edemezsin. Ayrıca oturmamış kilo çok çabuk verilyor. Hatta bugün tartıl, kb yi biraz düşük tut, cuma tartıldıgında kilo vermiş olursun kesinlikle. Ama tabi sen bilirsin..
bu saatte moralini bozmak istemem ama 100gr taze incirde 20 kb varmissakin fazla oldu diye moralini bozma yine ekmek ve sekere göre masum kb ayrica yarin daha az kb alarak telafi edersin
yumurtaya 1kb desek peynire 1 kb desek yogurtada fazladan 2 kb desek toplam 4 kb´yi gecmez süper demi
günaydın canım.tartı ya çıktım ve tartı bana kaçgösterdi biliyomusun?inanamadım.63(( 4 kilo almışım yani bunun imaknı varmı ya?regl desem şişkinlik desemde bu kadar olmazki.çok moralim bozuldu.sıkı bir diyet moduna girmem gerek.işin kötüsü diyet modunda değilimhiç((
ikiayrı tartıya çıktım.dijitalde diğeride aynı gösterdi.normaldebenimbelimincedir vücuduma göre.kilo alınca direk basen kısmına toplanır.şimdi görsen resmen 4 5 aylık hamile gibigöbek oluştu.karboyu azaltıp bol prolu beslenicem bikaç gün.yürüyüş yaptım biraz önce yarım saatHiiççç moralini bozma derim
Bal baklava yesen de 2 günde 4 kilo alamazsın. Vücudun ödem yapmıştır kesinlikle. Bir de benim evdeki tartı bazen aşırıyor ve yüksekgösteriyor. Bu yüzden bir kaç kez inip çıkıyorum ve en düşü göstergey baz alıyorum. Sen bugün kb ne başl bak cumaya kadar nasıl inecek görürsün.Sıkı diyet mouna da girme tabiki kb oranı düşük yiyecklerden tüket bol bol. Moral bozmak yok, yola devam..
ikiayrı tartıya çıktım.dijitalde diğeride aynı gösterdi.normaldebenimbelimincedir vücuduma göre.kilo alınca direk basen kısmına toplanır.şimdi görsen resmen 4 5 aylık hamile gibigöbek oluştu.karboyu azaltıp bol prolu beslenicem bikaç gün.yürüyüş yaptım biraz önce yarım saat
Bak birde en iyi yöntem ne biliyormusun. Ben genellikle emin olamadıgım durumlarda ölçü olarak kullandıgım bir pantolonum var hemen onu giyerim ve ne durumda oldugumu anlarım. 4 gün önce giydiğin pantolonu dene derim. Ben bu iyete perşembe günü başladım ve bir gün öncesi senin yaptıgın gibi ama 1 gün olarak bozdum. Kurabiye yapmıştım (tatlı) gittim geldm onu yedim, bir sürü bademli yaz helvası yedim, yetmedi normal öğünlerimi yedim Yani çatlayana kadar yedim ve aldıgım1 kilo idi. (hadi sende 2 kilo almıs ol 2 gün için) Perşembe diyete başladım 2 gün sonra 1 kg. gitti, hatta neredeyse yarım kg daha gitmiş gibi gözüküyo ve daha 1 hafta olmadı. Ayrıca benim yaşım 50 ve metobolizmayı yavaşlatan bir ilacı da kullanmak zorundayım. Senin yaşın benden cok daha gençtir ve tıkır tıkır işleyen bir metobolizman vardır, bu yüzden bunları yazdımki sana moral olsun, diyete olan isteğini arttırsın diye:) Sevgiler canım
günaydıın hanımlar....
sabah cumayı bekleyemedim tartıya çıktım 700 gr vermiş görünüyorum çok mutlu oldum ... ki dün 52 mevlüdüne gitmiştim ve tavuklu pilav verdiler ben de sabah kahvaltımı bir güzel yapıp gitmiştim artık tavuklarını yiyip 1-2 kaşık da pilavından aldım mecburen ama akşam yemeğinde ve sonrasında çok az kh alarak dengelemeye çalıştım. eve geldiğimde üzülmüştüm ama sabah sevindim . inşallah hepimiz bu kilolardan kurtuluruz...
esracım tartılmayı sabah tuvaletini yaptıktan sonra aç karnına va sadece çamaşırlarınla yaparsan 1 kilo farkediyor canım benim üzülme belki şişkinliktir ...
benim de metobolizmam acaip yavaş çalışıyor ona rağmen ben bu liloları vermeye uğraşıyorum sakın canını sıkma ve moralini bozma bu kilolardan hep beraber kurtulacağız inşallah...
ppericim ayağa kalkmana sevindim ama yine de çok dikkatli ol güzelim kendini zorlama ve yorma...
bu arada verdiğin tarife bayıldım yarın misafirim gelecek bunu yapacağım hem ben de onunla birlikte yiyebilirim harika bir şey ellerine sağlık canım...
keşke dediğin gibi olsa.ama malesef değil canım.bende adet düzensizliği var.ilaç kullanıyorum.kilo yapan bir ilaçdaha doğrusu iştah açan. çok yavaş işleyen bir metobolizmam var.yani metobolizmamla hep bir çatışma halindeyiz))
Şekercim ben de 2 ilaç kullanıyorum lityum iştah açıp, aşırı tatlı ve kb isteği yaratıyor, digeri ise metobolizmayı yavaşlatıyor.Ayrıca menepoza gireli de çok oldu. Eh yaş faktörü, ilaçlar, menepoz diye bakarsak, sen benden daha şanslısın inan bana ve bozma moralini. Bak ne diyorum aldıgım 1 kiloyu diyetin 2.ci günü verdim, sende vereceksin:) Diyette motivasyon çok önemli.. Pantolon denedin mi?
evet okadar zor kapattımki düğmeyi.normalde okadar dar olmuyodu((neyse artık olanoldu.önüme bakmam lazım.veririmkısa zamanda inş.şuan itibariyle 8kilo vermem lazım.
veririz hep birlikte yla devam...esracım hiç gözünde büyütme bak benim 20 kilo daha vermem gerek ben ne edemmm
Ya sanki bu diyeti bırakında sanki verilen tüm kilolar lop diye geliyo..
Bir haftadır normal düzendeyim verdigim 2 kiloyu aldım :/
evet canımya moralim bozuktu biraz.şimdi iyiyim ama.yürüyşü alışkanlık edinmenne güzel.dışarda yürümek daha zevkli.özellkle yanında biriolunca.Esra'cığım ne bu moral bozukluğu??? Hiç yakışmıyor sana. Bak bugün başladın değil mi tekrar rejime. Tamam demek ki gidecek o kilolar. Yürüyüş de yapmışsın. Beni sen motive etmiştin yürüyüş için, ben her öğlen ormanda yokuşlu falan bir rota yapıyorum 45 dakika. İlk günler çok zordu, şimdi keyif oldu. Perşembe de protein günümüz var. Gidecek o kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?