çok komik ya size yazyım derken elma diyetine girmişim bide 4 kilo verdim diye müjde veriyorum.elmanın diyetimi olur neyse kızlar tam 1 ay oldu diyete başlayalı 4 kilo verdim çokmutluyum.
çok komik ya size yazyım derken elma diyetine girmişim bide 4 kilo verdim diye müjde veriyorum.elmanın diyetimi olur neyse kızlar tam 1 ay oldu diyete başlayalı 4 kilo verdim çokmutluyum.
Çok şükür bu gün 1/2 simit olayını bıraktım. Çekirdeğe devam:) Zaten en büyük derdim açlık değil, akşam 20 den sonra oyalanmak. Bu yüzden de çekirdek veya uygun puanlı bir k.yemişten vaz geçemem sanırım. Zaten zor kilo veriyorken, bir de diyet moduna giersem hiç veremem. Bugünü 20 puanla ( fazla fazla yazdım değerleri) geçirmeyi düşünüyorum. Sabah biraz peynir ve çeyerk fincan süt katılmış nescafemi içitim. Öğlende 2 lop yumurta, teflonda kızartılmıs 6 ince dilim sucuk, yine 50 gr. kadar isli çerkes peyniri kızarttım. 50 gr. kadar da kaşar peynirini sucuga sarıp rulo yaptım çok güzel ve doyurucu oldu. Akşam tavuk suyu corba, haşlanıp 1 kaşık yağda kızartılan tavuk ve 100 gr çekirdekle yetinecegim.
bak buna cok sevindim . menün cok güzel peki sabah sadece peynir yetiyormu:26: kiymali yumurta benim favorilerim arasinda o da cok doyurucu ama kahvalti icin demiyorum arada aciktigindada tercih edebilirsin
su anda tek eksigin YINEsebze demiyecegim sen özlediginde menülerine dahil edersin
Sabahları genelde bir şey yemem ben zaten. 1 bardak sütlü nescafe yeterdi bana Şimdi çerek fincan süt katıp içiyorum. İlaç aldıgım için peyniri de mecburyetten yiyorum sabahları..
Şekercim ben kırmızı eti sevmiyorum( Evde kavurma falan yapılınca biraz tadıyorum. Kıymayı da bir tek köfte olarak seviyorum eh onda da ekmek var diye yiyemiyoruz tabi..Sebze olayında haklısın ama 3 ay boyunca sebze ,meyve agırlıklı beslendim montide. Salata yemekten, kabaktan, patlıcandan, brokoliden vs. gına gelmiş durumda. Meyveyi o kadar severim, İnan onu bile aramıyorum. Bu haliyle kb bana sanki diyete değilmişim gibi hissettiriyor. Zaten daha ilk haftadayım. Bir müddet sonra onları da özleyeceğime eminim. Bir tavuktan sıkılmaya başladım. Dün akşam yiyemedim mesela. Bugün o haşlanmış tavukları didikleyip kırmızı biber, kekik, nane ile az yagda kavurma gibi yapacagım. İşin kötüsü ton balıgını da çok sevmem. Yarın herhalde balık alıp bugulama yapacagım.Yanlız sütü özüyorum çok ( Gelecek günlerde yavaş yavaş sebze meyveye dönüş yaparım sanıyorum. Şekerim onlarında kb leri o kadar yüksek ki, aç kalacam gibi geliyor bana:)) Sen daha iyisin dimi bu arada? Sevgiler canım..
evet daha iyiyim tesekkür ederim canim hatta yavas yavas süpürgemi bile yaptim
meyve sebzeden biktigini cok iyi biliyorum onun icin sebze demiyecegim sen gerekli zamanda eklersin dedim
bende kirmizi eti köfte disinda hic sevmem,birde kiyma kavurmasi tabiki ama ben köfteyi cok tüketiyorum cünkü en sevdigim yiyecek tavukdan tiksiniyorum bazen ama köfteden bikmiyorum yaninda bol yesil salata ile en SIK yedigim yiyecek ve ekmeksiz yapiyorum kiymanin icine cok kücük bir sogan rendeliyorum baharatlarini ve yumurtasini ilave ediyorum elimi yagliyarak sekil veriyorum teflondada pisiriyorum tabi bazen tabakdan alirken sekli bozuluyor tavaya koyarken tekrar yuvarlayip koyuveriyorum
Yine de dikkat et beline derim, yorma kendini. O meret birden düzelmez,istirahat şart. Bak o kıyma koymadan köfte yapma olayını yapabilirim. Bir kaç kez denemiştim. Yanlız biz evde biraz kalablıgız kardemin bir takım sıkıntılarından olayı şu anda onlarla yaşıyorum. Benimde rahatsızlıgımdan dolayı kardeşim ayrı çıkmamı istemiyor ama ben aralık ayında çıkmayı düşünüyorum. Ev kalablık oluncada düzenden fazla çıkılmıyor. Onlar tavugu sevmiyorlar ben kırmızı eti. Böylelikle dengeleniyor olay. Köfte yapılırken bazen unutuyorlar benimkini ekmeksiz ayırmayı, arada kaynıyor falan. Kendi düzenimi kurarsam çok da kolay olacak inşallah yeme düzenim.
anladim canim insallah hersey yoluna girer en azindan kendi düzenini kurana kadar araliga bayagida var ne versen kär ondan sonrada ideal kilona fazla birsey kalmaz onuda cabucak verirsin
Günaydınn
Tebrikler, çok güzel gidiyorsun maşallah.
teşekkürler canım,ama sizin sayenizde beni gaza getirdiniz..insallah hepimiz ideal kilolarımıza kavuşuruz.
kizlarrr bakin ne yaptim tam dietimize uygun atistirmalik
]
Muhteşemsin valla, ellerine sağlık. Ne kadar güzel gözüküyorlar:) Tarifi iyice bir okuyayım da bende yaparım belki.Bu arada kardeşim incir getrmiş gözüme çok güzel göründü. Dayanamadım 4 tane yedim ama incirler küçüktü. Norma boyu nedir acab adetin? Şimdid vicdan yaptım iyimi( pişman oldum. of yaaaa.
Ben bu tarifi kesin yaparım sagol ppericim. Ya bişi sorcam toplam kaç ünite (kb) olmuştur bu yaptıgın
slmarkadaşlar ikigündür çok yoğundum.diyetadınabişey kalmadı.nekadar yasak varsa deldim((yarın saba itibariylediyetime ve sporadönüşyapıyorum.bu cuma tartılmicam.yoksa motivasyonum sıfırlanır.
sizler nasılsınız?nasılgidiyordiyet?
ya kızlar ben bu diyete başladım ama kafama takılan bir şey var. üç gündür yapıyorum 30-35 arası kaldım hep. lakin bu hızla bir haftada kaç kilo veriliyor.
yani demişiz ya 50'nin altında kal, kilo verirsin diye. ne kadar sürede kaç kilo?
bu arada ben üç gün önce başladım 58dim, şimdi 56yım. vücudum çok su toplar ama. onu atmış da olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?