Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba bayanlar cuma günü 62 ydim hiç kilo veremedim diiye yazmadım zaten küçük kaçamaklarımda olmuştu ve sadece 1 gün spora gidebildim. neyse bugün tekrar tartıldım ve 61 geldim o kadar gaza geldimki bugün akşama kadar hiç birşey yemedim(tabiiki iyi bir örnek değil )neyse akşamda haşlanmış hindi ve televizyon karşısında 1 avuç çam fıstığı yedim.neyse çok mutluyum bu hafta hiç kaçamak yapmayacağım.darısı sizin başınıza:54:

azracim cok sevindim tebrikler ama biz her türlü durumu burda paylasiyoruz seni daha SIK görmek isteriz:34:

bu arada bendende hepinize kocaman merhaba

topigimiz canlandi derken yine sessizlerdeyiz:50:

ben kurtarici olarak hemen peynir yiyorum bazen kasarin icine hemen bir sosis sarip yiyorum yada ince bir dilim salatalik yaninda yine beyaz peynir yiyorum mide kandirmada birebir

Herkeze mutlu haftalar
Peynir bende de kurtarıcı görevi görüyor. B.peynir, kaşar, isli peynir yiyorum ama midemi kaynatıyor..2 katı yumurta yiyorum her gün ama korkarak (kollestrol ne durumda acep). Sade tavuk suyu çorba içip, haşlanmış tavuk yiyorum akşamları. Kaşar sosis olayı güzel gerçekten. Ama sosislerin kb leri çok yüksek, içine nişasta kattıkları için. Dün tavuk sucuk aldım içinde nişasta yok diye. Sosis aldım ama kb.yüksek diye yemicem:( Salamlarda gözüm kaldı. kb.leri 100 gramında 5 - 6ünite. Simit ve çekirdek olayını 2 - 3 gün daha götürecem ( en büyük zevkim onlar bu diyette) sonra tekrar bakacam duruma. Paylaşımın için teşekkür ederim.

Herkeze mutlu haftalar
Peynir bende de kurtarıcı görevi görüyor. B.peynir, kaşar, isli peynir yiyorum ama midemi kaynatıyor..2 katı yumurta yiyorum her gün ama korkarak (kollestrol ne durumda acep). Sade tavuk suyu çorba içip, haşlanmış tavuk yiyorum akşamları. Kaşar sosis olayı güzel gerçekten. Ama sosislerin kb leri çok yüksek, içine nişasta kattıkları için. Dün tavuk sucuk aldım içinde nişasta yok diye. Sosis aldım ama kb.yüksek diye yemicem:( Salamlarda gözüm kaldı. kb.leri 100 gramında 5 - 6ünite. Simit ve çekirdek olayını 2 - 3 gün daha götürecem ( en büyük zevkim onlar bu diyette) sonra tekrar bakacam duruma. Paylaşımın için teşekkür ederim.

rica ederim püf noktalari paylasicazki zorlanmadan kilolarimizdan kurtulalim ben hep hindi salam ve sosis aliyorum paketlerin üzerinde 100gr´da 1 kb yaziyor kasar ve beyaz peynirdede ayni sekilde 100gr´da 1 kb yaziyor onun icin rahat rahat yiyorum sende sucuk almissin o zaman sucuklari teflonda biraz pisirip kasar arasina sararak yada yaninda beyaz peynirle yiyebilirsin:56:

rica ederim püf noktalari paylasicazki zorlanmadan kilolarimizdan kurtulalim ben hep hindi salam ve sosis aliyorum paketlerin üzerinde 100gr´da 1 kb yaziyor kasar ve beyaz peynirdede ayni sekilde 100gr´da 1 kb yaziyor onun icin rahat rahat yiyorum sende sucuk almissin o zaman sucuklari teflonda biraz pisirip kasar arasina sararak yada yaninda beyaz peynirle yiyebilirsin:56:

Evet ya bu çk güzel bir fikir. Bu öglen yapacagım hemen. Sagol ya senfikirverdikçe benim ufkum genişlyor:) Ne hikmettir bilmem ne bim de ne carrefour da ne de dia da rastlamadım hindili ürünlere Belkide gözümden kaçtı. Senden ricam evde varsa bu ürüner içeriklerine bir baksana. Benim baktıgım salam ve sosisler de de kb.lri düşük, içeriklerinde ise nişasta vardı. Nişasta olunca kb leri bu kadar düşük olması imkansız. Bir de 1 yemek kaşıgı un kaç kb bilgin varmı? krep yapayım az sütle isedim ama unun kb sini bulamadım. Topiğin sssizliği de sıkıcı gerçekten, ben aynı zamanda monti topiğini takip ediyorum, arkadaşlarım orada diye. Çok hareketli orası maşallah....

Ppericim arama unu canım eveki una bakıp buldum 100gr. 74 kb imiş.:(( Krepe elveda tabiki...Acabaaaa un yerine rendelenmiş kaşar koysam krep gibi olurmu:))) 1 tane yapar teflonda sogumasını beklerim:)))) Yaratıcılıgın sonu yok nasıl olsa..

selam hanımlarr

dün bimde örgü peynir var ondan aldım kh ı kaşardan bile düşük kh alımı fazla olduğu günler ondan yiyebiliriz sanırım

bu arada dün alışveriş yaptım ama aldığım herşeyin kh baktığım için çok uzun sürmüşşş:1: eşim isyanlarda:40:

şimdi kendime yumurta haşlayıp marul salatası yapıcam yanına ...
sabah da 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği ile 1 dilim kaşar yemiştim
akşama saklıyorum haklarımı...

çok üst üste oldu ama size bir şey soracağım galiba besinler.net sitesinde idi ama başka sitede olabilir bilemedim şimdi
kuru biber in kh ı yeşil bibere göre çok fazlaymış öyle okudum bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi...
bilginin doğruluğundan emin olamadım ... ama öyleyse çoook üzüleceğim...:5:

Ppericim arama unu canım eveki una bakıp buldum 100gr. 74 kb imiş.:(( Krepe elveda tabiki...Acabaaaa un yerine rendelenmiş kaşar koysam krep gibi olurmu:))) 1 tane yapar teflonda sogumasını beklerim:)))) Yaratıcılıgın sonu yok nasıl olsa..

sosis ve salamin icerigine baktim un yada nisasta yok ayrica paketin üzerinde degerleri yaziyor 100gr´da 1 kb yaziyor

semiluna arkadasimizdi yanlis hatirlamiyorsam dedigin gibi kasari eritip sogutmustu üzerine de istenilen malzemeyi eklemis pizzaya benzetmisti gercekten süper bir fikir

bende fitik baslangici var dün belim tutuldu inan dünden beri yataktayim ona ragmen topigimiz bos kalmasin diye giriyorum ama baska gelen yokk:59:

sosis ve salamin icerigine baktim un yada nisasta yok ayrica paketin üzerinde degerleri yaziyor 100gr´da 1 kb yaziyor

semiluna arkadasimizdi yanlis hatirlamiyorsam dedigin gibi kasari eritip sogutmustu üzerine de istenilen malzemeyi eklemis pizzaya benzetmisti gercekten süper bir fikir

bende fitik baslangici var dün belim tutuldu inan dünden beri yataktayim ona ragmen topigimiz bos kalmasin diye giriyorum ama baska gelen yokk:59:

ben de buradayım ppericimmm:80:
çok geçmiş olsun dikkat et kendine bel ağrısı da hiç bir şeye benzemiyor insanı mafediyor
rabbim tez zamanda acil şifalar versin
canım dr gittinmi hiç ne dedi fıtık için???

çok üst üste oldu ama size bir şey soracağım galiba besinler.net sitesinde idi ama başka sitede olabilir bilemedim şimdi
kuru biber in kh ı yeşil bibere göre çok fazlaymış öyle okudum bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi...
bilginin doğruluğundan emin olamadım ... ama öyleyse çoook üzüleceğim...:5:

bu yazini okuyunca besinler.com sitesine girip baktim 100gr olarak degerlerine baktim tamam kurutulmus biber tazeye göre daha hafif ceker yani 100gr olarak degerlendirirsek kuruda daha cok biber sayisi olur ama cig ile kiyaslandiginda arada cok fark var ama kurutulmus bir tane kirmizi biberdede 0.4 kb var süper ben bunu görmemistim daha önce

ben de buradayım ppericimmm:80:
çok geçmiş olsun dikkat et kendine bel ağrısı da hiç bir şeye benzemiyor insanı mafediyor
rabbim tez zamanda acil şifalar versin
canım dr gittinmi hiç ne dedi fıtık için???

saol canim cok tesekkür ederim doktora gitmistim daha yeni basladi demisti ve cok uzun süredir tutulmuyordu herhalde temizlik yaparken zorladim merhem verdi onu sürüyorum ileriki dönemlerde istenirse ameliyatda olunabilirmis ama benim bir arkadasim ameliyat olmustu yine problemleri bitmedi arada halä beli tutuluyor bakalim ileride ne yapicam

saol canim cok tesekkür ederim doktora gitmistim daha yeni basladi demisti ve cok uzun süredir tutulmuyordu herhalde temizlik yaparken zorladim merhem verdi onu sürüyorum ileriki dönemlerde istenirse ameliyatda olunabilirmis ama benim bir arkadasim ameliyat olmustu yine problemleri bitmedi arada halä beli tutuluyor bakalim ileride ne yapicam

allah beterinden korusun...
ameliyat çözüm değil diye biliyorum bende ama drlar daha iyi bilir sonuçta
ama bir dr a bakıp hemen de ameliyat olmamak gerekir diye düşünüyorum...
bende 2. hamileleğimden kalma bel ağrım var hatta son aylar da neredeyse ayağa kalkmam imkansız hale gelmişti
yataktan doğrulmam bile yarım saatimi alıyordu neredeyse ama zamanla geçti dikkat ettim ama nereye kadar çocuklar ev işi derken bazen bir tutulyor belim
düz duramıyorum ...

allah beterinden korusun...
ameliyat çözüm değil diye biliyorum bende ama drlar daha iyi bilir sonuçta
ama bir dr a bakıp hemen de ameliyat olmamak gerekir diye düşünüyorum...
bende 2. hamileleğimden kalma bel ağrım var hatta son aylar da neredeyse ayağa kalkmam imkansız hale gelmişti
yataktan doğrulmam bile yarım saatimi alıyordu neredeyse ama zamanla geçti dikkat ettim ama nereye kadar çocuklar ev işi derken bazen bir tutulyor belim
düz duramıyorum ...

saol canim
bende arkadasimdan dolayi ameliyatin cözüm olmadigini biliyorum onun icin zaten ameliyata sicak bakmiyorum aynen bende dedigin gibi dogrulamiyorum yatip kalkerken esim destek oluyor

Son düzenleme:
saol canim
bende arkadasimdan dolayi ameliyatin cözüm olmadigini biliyorum onun icin zaten ameliyata sicak bakmiyorum aynen bende dedigin gibi dogrulamiyorum yatip kalkerken esim destek oluyor

Geçmiş olsun Periciğim. Akut dönem geçtikten sonra doktorların verdiği egzersizleri yaparsan çok faydasını görürsün. Benim boynumda 1, belimde iki fıtık var. Bir kaç yılda bir yatırır zorlarsam ama ameliyata karşı bir doktorum var. Egzersizleri yapıp dikkatli olarak koruyabiliyorsun. Uzun süre oturacağın zaman ayağının altına bir yükselti koyabilirsin. Ben masa başı çalıştığım için tahtadan yaptırdım. Ütü bulaşık gibi ayakta iş yaparken de bir yükselti koyup arada değiştirerek ayaklarını koy, çok işe yarıyor. Yani hep bir diz kırık kalacak ayaktayken. Gece yatarken yan dönüp bir dizini kendine çekerek yatmak en çok omurgayı rahatlatan pozisyon. Başta garip gelse de alışınca çok iyi oluyor. Kırdığın dizin altına bir de yastık koyarsan süper.

bu arada bendende hepinize kocaman merhaba

topigimiz canlandi derken yine sessizlerdeyiz:50:

Haftasonu nihayet işler açıldı. Çok yoruldum ama çok da sevindim. Çok boştu haftalardır. O yüzden gelemedim canım. Yoksa sessiz bırakmam bir daha buraları. Sanırım haftasonu eş ve çocuklarla uğraşmaktan da giremiyor arkadaşlar.

Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar. Hareket veya sandalyeye oturmak zorlayabilir ama seni. Önce sağlık..
Ben kırmızı et sevmediği için tavuk sosis salama baktım kb düşük ama içerik nişastalı idi. Hindi arastıratım bende.Tekrar geçmiş olsun..

Şekercim sade melhemle olmaz ki; nasıl dr.O ? Bende de var bel fıtıgı yıllardır. Ameliyatı hiç akllımdan geçirmedim. Mutlaka bir adele gevşetici kullanman gerek orada sıkışan sinirlerin sancı ile şişmemesi için. Ben bilirim o mereti İstanbul depreminden sonra 17 gün yerde yatırmıştı beni. Tuvalete bile sürünerek 45 dakkada gidiyordum. Mutlaka adele gevşetici al derim ben....

Geçmiş olsun Periciğim. Akut dönem geçtikten sonra doktorların verdiği egzersizleri yaparsan çok faydasını görürsün. Benim boynumda 1, belimde iki fıtık var. Bir kaç yılda bir yatırır zorlarsam ama ameliyata karşı bir doktorum var. Egzersizleri yapıp dikkatli olarak koruyabiliyorsun. Uzun süre oturacağın zaman ayağının altına bir yükselti koyabilirsin. Ben masa başı çalıştığım için tahtadan yaptırdım. Ütü bulaşık gibi ayakta iş yaparken de bir yükselti koyup arada değiştirerek ayaklarını koy, çok işe yarıyor. Yani hep bir diz kırık kalacak ayaktayken. Gece yatarken yan dönüp bir dizini kendine çekerek yatmak en çok omurgayı rahatlatan pozisyon. Başta garip gelse de alışınca çok iyi oluyor. Kırdığın dizin altına bir de yastık koyarsan süper.

saol canim bütün dediklerini not alicam cok yararli bilgiler:16:

Back