Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

islerinizin iyi gitmesine cok sevindim allah bol kazanclar versin sende sadik arkadaslarimizdansin senin bizi birakacagin aklimdan bile gecmedi dedigin gibi hafta sonu sessizlik normal disarida oldugumda bende bazen giremiyorum sabah kimse girmedigi icin sessizlerdeyiz demistim

pericim geçmişolsun.yarın misafir var kalabalık baya.hazırlık yapıyorum.oyüzden sohbetinize katılamıyorumama okuyorum ara ara.motivasyonunuz çok iyi gidiyo.sizi okumak bana iyi geliyo

saol canim, tesekkürler zaten yattigimdan yerden laptopdan yaziyorum oturmam mümkün degil.paketin üzerindeki deger düsük yaziyorsa icerigindeki nisasta yazisina o kadar takilma demekki kb degerini etkilemiyecek kadar az ilaveli

pericim geçmişolsun.yarın misafir var kalabalık baya.hazırlık yapıyorum.oyüzden sohbetinize katılamıyorumama okuyorum ara ara.motivasyonunuz çok iyi gidiyo.sizi okumak bana iyi geliyo

saol canim sanada kolay gelsin misafirlerini agirladiktan sonra bekliyoruz

bende zaten yeni basladi bu ikinci tutulmam ameliyatin cözüm olmadigini biliyorum onun icin aklimdan bile gecmiyor ilk tutulmada merhem cok iyi gelmisti bu sefer demekki temizlikden dolayi daha cok zorladim insallah yarin kalkarim:44:

saol canim, tesekkürler zaten yattigimdan yerden laptopdan yaziyorum oturmam mümkün degil.paketin üzerindeki deger düsük yaziyorsa icerigindeki nisasta yazisina o kadar takilma demekki kb degerini etkilemiyecek kadar az ilaveli

Aslında haklısın. Tanınmış firmalar değerler ile oynamazlar herhalde. Benim kafam iyice karıştı zaten. İki ayrı firmanın ürünlerine bakıyorum içek aynı, değerler farklı. Elimdeki liste ise ayrı telden çalıyor. Bende en yüksek hangisi ise, düşük olanda bile o değeri baz alıyorum. Neyse canım çok sagol. Acil şifalar diliyorm sana:)

ben önce paket üzerindeki degerleri baz aliyorum artik bütün yiceklerin üzerinde degerleri yaziyor dietimize uygun sebzeleride biliyorum unlu ve sekerli gidada almadigim icin cogu zaman hesaplama bile yapmiyorum

ben önce paket üzerindeki degerleri baz aliyorum artik bütün yiceklerin üzerinde degerleri yaziyor dietimize uygun sebzeleride biliyorum unlu ve sekerli gidada almadigim icin cogu zaman hesaplama bile yapmiyorum

Yani paket üzerinde yazılanlar güvenlir mi diyorsun? Mesela 100 gr. tadım ay çekirdek kb. 5.44 yazarken, dia nın ay çekirdegi 16 kb diyor. sos falan da yok. besinler com da da 16 kb diyo? Tadım farklı birşey de yapmamış tadı tuzu aynı. Bunun gibi birkaç üründe de oldu bu. kb oranı az yazılsa bile her ihtimale karşı ben en yükseği baz alıyorum. Hata mı yapıyorum acep???

Mesela süt. o da öyle. 1 fincan (75 gr) süt 3.40 kb. Nescafemin tadı kaçtı valla)

Son düzenleme:

maalesef süt ve yogurdun kb´si dedigin gibi biraz fazla ama kuruyemislere hicbirimiz simdiye kadar bir anlam veremedik hicbir ürünün degeri birbirini tutmuyor , tutmadigi gibi burdaki ürünlerle oradaki ürünlerde birbirini tutmuyor yalniz aycekirdeginin degeri bendeki pakettede 5.44 yaziyor. ben kuruyemisler disinda genel olarak yiceklerin paket üzerindeki degerleri baz aliyorum

kizlar allaha sükür biraz iyilestim hemen kalkip gecende bahsettigim patlicanli yemegi yaptim resmini de sizinle paylasmak istedim

Son düzenleme:
kızlaarr..ben 3 gündür nete giremiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum listemle dolasıyorum resmen:) tam olarak bazı yiyeceklerin puanınını netleştiremesemde 5o yi geçmemeye çalışyıorum. bugün bi baktım kii 63 kiloyum:))).çok mutluyuum 3 günde 1 kilo bana göre süper:)) azimle devam öpüyorum:))

kizlar allaha sükür biraz iyilestim hemen kalkip gecende bahsettigim patlicanli yemegi yaptim resmini de sizinle paylasmak istedim
]
Günaydın canım iyi olmana sevindim. Yemeğinde nefis görünüyor, ellerine sağlık Zahmet olmazsa tarifini tekrar verirmisin:)

Günaydınn
Tebrikler, çok güzel gidiyorsun maşallah.

Periciğim kalkmana çok sevindim. Yemek de enfes görünüyor, benim de yapmam lazım bugün mmmm.

Linve tebrik ederim. 1 kilo gerçekten güzel bir sonuç, cuma tartı günü unutma. Listede şampiyonluğa oynayabilirsin.

Son düzenleme:
Ben öğlen yürüyüşlerini rutine oturttum gibi kızlar. Bölümden 3 kız da katıldığı için birbirimizi ite kaka götürüyoruz. Birazdan çıkacağım, ormanda sıkı bir yürüyüş. En az 45 dakika yürüyorum. 1 haftada bile etim sıkılaştı Esra nın bugün misafirleri var herhalde ama sonra okur, hadi bak sen başlatmıştın beni yürüyüşe şeker. Sen de devam. Bu arada benimle yürüyüş yapan kızların biri çok zayıf ama bel ağrıları için yapıyormuş yürüyüşü. Periciğim aklında olsun.

Günaydın canım iyi olmana sevindim. Yemeğinde nefis görünüyor, ellerine sağlık Zahmet olmazsa tarifini tekrar verirmisin:)

sanada günaydin canim ,tesekkür ederim

patlicanlari serit halinde soydum halka halka kesip firin tepsisine firin kagidi koyup patlicanlari tek sira yaydim yumusayinca cikardim ayri yerde teflona yag koymadan kiymayi kavurdum icine cok az salca koydum birazda su ileve ettim sonra bu sapi cikan tavalar varya ona bir sira patlican siraladim üzerine kiymali harcdan koydum sonra bir sira daha patlican siralayip kalan harcin hepsini döktüm firina sürdüm suyunu cekmesine yakin cikarip üzerine bol kasar serptim kasarlar kizarinca cikardim mutlaka deneyin cok lezzetli bir yemek

saol canim iki gün yatmak gercekten cok kötüydü sükür kalkabildim yemek gercekten cok lezzetli denemelisin
yürüyüs fikri aslinda cok iyide hep diyorum ya ben spor konusunda gercekten cok tembelim evde aletlerim var yanina bile yaklasmiyorum:78:

masallah diyorum

Ellerine saglık canım, mutlaka deneyeceğim...

çok komik ya size yazyım derken elma diyetine girmişim bide 4 kilo verdim diye müjde veriyorum.elmanın diyetimi olur neyse kızlar tam 1 ay oldu diyete başlayalı 4 kilo verdim çokmutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…