selam kızlar bugün misafirim olduğu için siteye daha yeni giriş yapabildim...
bugün yediklerimi yazayım öncelikle
sabah
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği : 8
2 küçük dilim peynir : 1
2 bardak şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
ara
az şekerli türk kahvesi
öğlen
2 küçük dilim kızarmış çavdar ekmeği arasına 1 dilim kaşar : 10 olsun (ekmek dilimleri çok küçüktü ikisini toplasan 1 dilim bile etmez hani)
ara
5 tane fındık ve sade soda
akşam yemeği
tavuk suyu çorba (içine limon sıktım) 1 olsun hadi
soğanlı et kavurması içinde çok az krema da vardı hadi 5 olsun
kendimi tuttum ve misafirlere hazırladığım kıymalı böreğin sadece içinden 1 çay tabağı kadar yedim
tatlı yemedim ama sarma vardı 2-3 tane dayanamadım yedim...(ama çok güzel di ne yapayım)
fındıkın değerini bilemiyorum birde yanlışım varsa ünite değeri olarak düzeltirseniz sevinirim...
acaba sarma da ne kadar kh vardır
Teşekkür ederim canım. Daha iyisi sana olsun. Bilgilerini girdim ama 1 kilo aldığını yazmıyorum, haftaya cuma verdiğini yazacağım tamam mı şeker
canım kilo verme konusunda acele ediyosun sanırım.karbon değerini ne kadar düşük tutarsan okadar hızlı kilo verirsin.örneğin dukan diyetinin atak döneminde karbon değerini sıfır tutp sadece protein tüketiliyo.hızlı birkilo verimioluyo.yani vücuttaki su atılıyo.ama bu su oluyo yağ değil.
kilolar ne kadar hızlı verilirse geri dönme olasılığı okadar yüksek olur.yavaş ve sağlam gitmek gerek bence.ayrıca başka bir diyetten yeni çıktığını söylemiştin sanırım.metobolizmanıçok yorma bence.acizane fikrim sadece...))
Şekerm yanıtına sagol:)
Anlatmak istediğim 4 ay monti yapıp 1 gün ara verdim (1 kg aldım, oturmamış kilo yani) ve hmen kb ye başladım. O oturmamış kilo gider diye düşünmüştüm( Aylardır diyetteyim artık biiraz fark görek istiyrum. Motivasyonum sıfır durumda....kb de 40 üniye çıkmıyorum bile...
Bu arada siyah zeytinin kb si yazmyo. Yeşil zetinle aynı mı?
diet esnasinda yapilan büyük kacamaklar sonucunda alinan kilolar hemen gittigi gibi bazende kalici olabiliyor su anda kb dietinde kb miktarini biraz daha düsürüp proteine agirlik verirsen tokluk sürenin uzadigi gibi basküldeki rakamlardada düsmeler hizlanicaktir ama moralini bozma sakin yoksa diette devamlilik acisindan hic iyi degil(bunu diete ilk basladigim zamanlar yasamistim o moral bozuklugu ile dietten tamamen koptum ve verdigim kilolar fazlasiyla geri gelmisti ayrica sonra diete geri adapte olmak dahada zorlasiyor) sabir lütfen
siyah zeytinin kb´si yesil zeytine göre biraz daha düsük yani cok az fark var aralarinda
İşine yarayabilir diye yazayım istedim..ppericim selam canım sana birşey sormak istiyorum
marul salatasında kaç kh vardır
marul yeşillik ve kurusoğandan oluşan nasıl hesaplarız bunu
ppericim selam canım sana birşey sormak istiyorum
marul salatasında kaç kh vardır
marul yeşillik ve kurusoğandan oluşan nasıl hesaplarız bunu
Önerini dikkate alacagım canım, sagolasın. Zaten karbonu 1,5 kahve fincanı süt 5.1 ünite - yarım simit 12. ünite ve 100 gr. kabak çekirdeği 18 ünite ile dolduruyordum zaten.Ama öyle özlemişim ki 4 aydır bunları. Neyse. Sütü tamamen kaldırıp, kabak.ç 50 gr.a indiriyorum. simiti de 1/4 yapıyorum hemen. Bu da 20.35 ünite demektir. Bunun dışındakile de 10 falan olur sanırım yeteli olur sanırım...
Kızlarrrr
2 gündür su tüketimim acaip artmış durumda. Wc den çıkamaz oldum:) Sizde de böyle mi?
Günaydınnnnnn
Bu sabah tartıldım aldıgım 1 kiloyu vermişim, ölçülerimde de eksilme var.Ölçü olarak kullandıgım ve giremediğim kotuma çok kolay olmamakla birlikte girdim
( yagdan mı gitti, su mu kaybettm emin olayım diye 3 ayrı ölçü kullandım)Çok şükür..Bu gün 32 ünityi geçeyecegim. İnşallah böyle devam eder....
iste bu süper senin adina cok sevindim 1 kiloyu vermen kadar moralinin yerine gelmesine daha cok sevindim tebrikler
Teşekkür ederim:) Hakikatn moral oldu. İnan bu gün açlık krizi bile yaşamadım şu ana kadar...Sadece dün midem kötü durumdaydı, ilaç almak zorunda kaldım. İnşallah bu gün rahat geçer...
aslinda hicbir zaman aclik krizine girmene gerek yok bu dietin en güzel yani bu aslinda ac kalmiyorsun aclik hissettiginde degeri düsük bir sürü secenek var hemen ondan atistirip mideni kandir
Haklsın da şu ara simit ve çekirdek takıntım oldugu için yumurta ve etten başka fazla seçenegim olmuyorki. Eh yaş faktörüde var kollestol korkusundan tavuk dışında azla bir seçenek kalmıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?