Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınnnnn:126:....

73 kg ile dün başladım diyete. Hafta başı 72 idim, diyet değiştirecem diye 1 gün bozmam 1 kilo aldırmış bana.:53::59:

Dün yediklerim:
150 gr süt 6.75
lop yumurt 0
Tavuk ciğer+yürek haşlama 300 gr. 3
Kabak çekirdeği 100 gr 18
Eski kaşar 50 gr 1
Yogurt 100 gr (1 çay bardagı) 8
100 gr. beyaz peynir 1
Toplam 37 75 ünite
( hatam varsa düzeltin lütfen):97:
menün güzel canım.bu düzenle dvm edersen eminimkısa sürede başarırsın istediğinkiloya gelmeyi

Ben ne aldım ne verdim kızlar bu hafta..
Öyle aman aman da bı kaçamak yapmamıştım halbuki
Uzun süre bu kilolarda kalmıştım o yüzden bu kilodan düşmekten zorlanıyorum
Bı hafta farklı diyet yapıp sonra karbonhdrta dönmeyi dusunuyorum

Çok teşekkr ederim:) Birşey soracam sabah 100 gr kadar kaşar peyniri yedim, çok tuzlu geldi bana. Diyette tuz yasak mı?

canımdiyettetuz yasakdeğil. ama aztüketirsen daha iyi.çünkütuzun vücudumuzda su tutmaözelliği var.yaniödem yapıyo.busa tartıya kilo olarak yansıyo.lezzetlendirmek adına kullan ama abartma bence

günaydin arkadaslar ve en sonunda baskülle yüzlestim sonuc kötü tabiki ama neredeyse 1.5 ay tatil yaptim ve her istedigimi sinirsiz yedim buda bana 4.4kg olarak geri dönmüs yani giderken 68.7 kg idim simdi 73.1 kg´yum bu hafta dahada SIKI tutup güzel kilo vermek istiyorum

günaydin arkadaslar ve en sonunda baskülle yüzlestim sonuc kötü tabiki ama neredeyse 1.5 ay tatil yaptim ve her istedigimi sinirsiz yedim buda bana 4.4kg olarak geri dönmüs yani giderken 68.7 kg idim simdi 73.1 kg´yum bu hafta dahada SIKI tutup güzel kilo vermek istiyorum

Seninle aynı kilodayız:) Birbirimzi motive edelim, başaracagız evvel Allah canım..Zaten 60 lı kiloları görebilsem sevnç cıglıkları atacam. Sen görmüşsün ne güzel. Hemen de inersin zaten, oturmamıştır kilon. Darısı benim başıma...

olsun canım.şimdi önümüze bakma zamanı.hepbirlikte idealkilomuza kavuşcaz.

Seninle aynı kilodayız:) Birbirimzi motive edelim, başaracagız evvel Allah canım..Zaten 60 lı kiloları görebilsem sevnç cıglıkları atacam. Sen görmüşsün ne güzel. Hemen de inersin zaten, oturmamıştır kilon. Darısı benim başıma...

diet gercekten sabir isi ve bizde birbirimize destek olarak bunu kesin basaracagiz ama dedigin gibi o 70´i terketmek insana acayip moral oluyor sanki ideal kilona inmis gibi hissediyorsun bende terkettigimde mutluluktan delirmistim en yakin sürede ineriz bu sefer beraber deliririz:52:
semilunacim sende yakinsin terketmeye burda 70´i terketme partisi yapariz:1:

Kızlar yine bir sorum olacak, yardımcı olurmusunuz lütfen. Kardşim isli çerkes peyniri getirdi, ama üzerinde kb değeri yazmıyor. İnernette filan araştırdım ama bulamadım. Az yaglı, az tuzlu oldugundan bahsediliyor sadece. Bu peynir hakkında bilgisi olan varmı?
Birde et peynir vs gibi ürünlerin gramajını nasıl ayrlıyorsunuz? İlla bir mutfak terazisi mi almak gerekiyor?

Kızlar yine bir sorum olacak, yardımcı olurmusunuz lütfen. Kardşim isli çerkes peyniri getirdi, ama üzerinde kb değeri yazmıyor. İnernette filan araştırdım ama bulamadım. Az yaglı, az tuzlu oldugundan bahsediliyor sadece. Bu peynir hakkında bilgisi olan varmı?
Birde et peynir vs gibi ürünlerin gramajını nasıl ayrlıyorsunuz? İlla bir mutfak terazisi mi almak gerekiyor?

bu peynir hakkinda bilgim yok ama yag orani azaldikca kb degerinin arttigini biliyorum onun icin bu diette kalori dietinin tam tersi light ürünlerin tercih edilmemesi gerekiyor ayrica et ürünlerinin gramaji hic önemli degil degerleri sifir oldugu icin gönül rahatligiyla yiyebilirsin

bu peynir hakkinda bilgim yok ama yag orani azaldikca kb degerinin arttigini biliyorum onun icin bu diette kalori dietinin tam tersi light ürünlerin tercih edilmemesi gerekiyor ayrica et ürünlerinin gramaji hic önemli degil degerleri sifir oldugu icin gönül rahatligiyla yiyebilirsin

Sagol canım:) teşekkür ederim

kızlar hepimize kolay gelsin...yine ben dönüp dolaşıp kendimi bu diyette buluyorum:)))aralık ocak gibi de düğünüm olacak vermem gereken bir 5 kilo var...Daha önce fotolarımı paylaşmıştım,azimle olmayacak hiç birşey yok ben kilo verdiysem herkes verir..;)dün başladım,acil bir mutfak tartısı almam lazım:))100 gram pilav kaç kaşığa denk geliyor çok salakça da bi türlü tutturamadım:)))tavuk şişin yanında gelen pilavı yedim valla,akşam 1saat bisiklete binerek telafi etmeyi düşünüyorum umarım olur:)))hepimize kolay gelsin:)))sevgiler hepinize

Sabah bölümün sigortaları arızalıydı gelemedim kızlar. Elimdeki bilgilerin tablosunu veriyorum ki içini doldurmak için eksik bilgileri yazalım.

Ben bu hafta 600 gr vermişim.

23 – 30 Eylül Başlangıç Hedef Boy Geçen Hafta Bu Hafta Verilen Toplam Verilen
red 91 60 1.74 77.4 77.4 0 13.6
semiluna 79 58 1.65 74.6 74 0.6 5
mavi gibi 60.20 52 1.65
azra 2004 65 57 1.65 62 3
esra55
pperi 81.7 60 1.65 73.1 8.6
brcbyl
kelebek29
linve 64 60 1.65
montig 73 64 1.70
tertug

canım benim çok teşekkür ederim beni de eklemişsin,çok naziksin ben de acı gerçeği söyleyeyim boy 1,63 kilo 63 hedef 55...Ama yılmak yok,biz üzüleceğimize kilolar üzülsün:))

kızlar hepimize kolay gelsin...yine ben dönüp dolaşıp kendimi bu diyette buluyorum:)))aralık ocak gibi de düğünüm olacak vermem gereken bir 5 kilo var...Daha önce fotolarımı paylaşmıştım,azimle olmayacak hiç birşey yok ben kilo verdiysem herkes verir..;)dün başladım,acil bir mutfak tartısı almam lazım:))100 gram pilav kaç kaşığa denk geliyor çok salakça da bi türlü tutturamadım:)))tavuk şişin yanında gelen pilavı yedim valla,akşam 1saat bisiklete binerek telafi etmeyi düşünüyorum umarım olur:)))hepimize kolay gelsin:)))sevgiler hepinize

selam
yeniden hosgeldin aramiza dügünün aralikda bile olsa 5 kiloyu cok rahat verirsin aksam yemeginde hic kb almazsan pilavin o kadar zarari olmaz ki sporda yapicakmissin ayrica 100gr pilavda 28.6 kb var

semilunacim 600gr cok güzel bir sonuc tebrikler ayrica tablo icinde tesekkürler ellerine saglik:16:

selam kızlar temizlik işim bitmediği için giremedim siteye bir de akşama misafir gelecekmiş eşim haber verdi...
sizin anlayacağınız iki ayağım bir pabuca girdi...
neyse hemen bu hafta ki tartı sonucumu vereyim ...
iyi mi kötü mü bilemedim bir haftam boşuna gitmiş oldu aslında ama neyse...

boyum 1.70cm
diyete başlama kilom 83,5
bugün ki kilom : 80.1
geçen hafta aslında 79.1 e kadar inmiştim ama hafta sonu memlekete gitmek malesef işi maf etti..
dikkat ettim aslında ama tuvalet sorunu şişkinlik ısrar kıyamet geldiğimde 81.3 kiloydum pazartesi
yani pazartesi den itibaren bakarsak 1.2 kilo vermiş oluyorum

neyse bundan sonra daha verimli olur inşallah...
şişkinlik sorunum hala tam anlamıyla düzelmiş de değil bağırsaklarım düzelirse belki kilo vermem kolaylaşır...
bu süreçte sizlerin tavsiyeleri ve motivasyonu benim için çok önemli teşekkür ederim hepinize...:34:

Back