Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

halilari yikamam lazim bilgisayar basindan kalkamiyorum en iyisi baslamak gec olmadan yikiyayim

Tek başına nasıl yıkayacaksın canım yaaa, bir de buralar soğuk ya ürperdim sen halı yıkamak falan deyince. Neyse sporunu da yapmış olacaksın o zaman Kolay gelsin.

Tek başına nasıl yıkayacaksın canım yaaa, bir de buralar soğuk ya ürperdim sen halı yıkamak falan deyince. Neyse sporunu da yapmış olacaksın o zaman Kolay gelsin.

tesekkür ederim ama gercekten spor yapmis gibi terledim.hali yikama makinesi ile yikadim bitirdim bile yerleri silmem lazim yoruldum kahve molasi verdim ondan sonra dusumu alip yine gelirim

kolay gelsin pericimm

bende camlar perdeler derken şimdi halıları halledicem inş...

bugünlük spor yapmış oluruz sanırım

bir de protein günü yaptım bugün ama sabah 1 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek yedim
öğlen de küçük bir dilim çavdar ekmeği yedim tavuk suyunun yanında...
akşama da haşlanmış tavuk var inş...
bakalım sabah tartılıp haber veririm son durumları
öptüm hepinizi...

kızlar kolay gelsin kendinizi fazla yormadan yapın.ben yürüyemedim canım.akşama yürümeyi düşünüyorum.yarın kilo bildirimi yapcaz.ben hiç umutlu değilim((

saol canim sanada kolay gelsin gercekten spor yapmis gibi terledim .cam perde ve kapilari dün bitirdim

yalniz protein gününde kesinlikle kb yok

kızlar kolay gelsin kendinizi fazla yormadan yapın.ben yürüyemedim canım.akşama yürümeyi düşünüyorum.yarın kilo bildirimi yapcaz.ben hiç umutlu değilim((

saol canim kendimi cok yormuyayim diye her güne bir is ayarladim insallah yarin bitiricem
evet yarin tartilma günü bende kac cikacagimi cok merak ediyorum esim bile 6kg almis yarin baskülle yüzlesme günü:44: niye umutlu degilsin moralini bozuyorsun bu hafta kacamak yaptigin oldumu olduysa bile bugün protein günü ile telafi etmis oldun

Kolay gelsin canım. Yarın tartı günü olması sevindirdi beni. Hiç değilse diyte başladıktan sonraki gün olma, kendimi takip etmek açısındanda iyi olacak.
Yarından itbaren yediklerim de yazacagım, yanlış bir şey yaparsam düzeltin diye:) Akşam da dahil bu günü 33 ünite ile bitirecegim sanırım. Çok zorlanırsam 40 ı tamamlarım. Bu yeterli değilmi?

saol canim yarin insallah temizligi bitiricem.günü cok güzel tamamlamissin 40 ile bile bitirsen süperr

canım bu aralar kaçamakolyını abarttımbiraz.sporda yapmadım.bakalım düzene girer belki haftaya

canım bu aralar kaçamakolyını abarttımbiraz.sporda yapmadım.bakalım düzene girer belki haftaya

kilo vermesen bile moralini bozma. tamam gectigimiz haftayi alistirma evresi olarak kabul edip önümüzdeki hafta bunu telafi edelim. bu kendim icinde gecerli. bende kacamak yapmadim ama midem büyüdügü sifir olan yiceklerden biraz fazla yedim yarin yeni bir baslangic yapalim önümüzdeki hafta ne verebilirsek verelim

Kızlar bu gün neredyse bana kalan tüm günümü liste kaşılaştırmakla geçirdim emin olana kadar (akşam üzeri) b.peynir dışında bir sey yemedim.
Nescafenin hayatımdaki yeri çok büyük. Bu yüzden de sütlü sevdiğimden süt değelerini araştırdım. Bana verilen listede 1 su bardagı süt 6 ünite idi. Bu tamamen yanlış. Marketten aldıgım süt/ler 3 çeşit ve besinler com. da 100 gr. yani bir çay bardagı (normal boy bardak) 4.5 v 4.7 ünitelerinde. Bendeki sütler yarım yaglı oldugu için besinler com.u baz aldım. böylece;
1 su bardagı (250 gr) süt 11.25, 1 çay bardagı (100 gr) süt 4.5 ünite, 1 litre süt ise 45 ünitedir.(bendeki Ebru Akın listesi de aynı) Belki işinize yarar..Ben ilk günü 37.75 ile kapattım. Hem de 100 gr kabak çekirdegi yiyerek. Ohh be dünya varmış, diyet psikozundan çıktım resmen:))))

ikna olmana ve moralli baslamana sevindim cünkü bu diette devamlilik acisindan cok önemli

rica ederim canim aramiza hosgeldin kilon aslinda cok güzel tabi boyunu bilmiyorum gelinde olcakmissin 2 ay kacamak yapmadigin sürece cok güzel kilo verebilirsin simdiden basarilar:13:

canım boyum 1.65 var biraz fazlalıklarım, en azından 60 a düşsem biraz daha iyi olurum diye düşünüyorum.ama kafama taktığımdanmıdır nedir bilmiyorum 100 gr bile veremez hale geldim... neyse psikolojimi düzelttim bugün basladım, kilo verecegime inanıyorum:))hepimize basarılar:)

günaydın arkadaşlar.ilkkilobildirimini ben yapayım.60((malesef artıdayım.ama dediğimgibi çok kaçamak yaptım.regl olmama bikaçgün var.bahanem çok yani)) haftaya dikkat edp daha güzel birkiloile karşınızda olurum umarım.haydişekerler bekliyorum bildirimlerinizi..

Günaydınnnnn:126:....

73 kg ile dün başladım diyete. Hafta başı 72 idim, diyet değiştirecem diye 1 gün bozmam 1 kilo aldırmış bana.

Dün yediklerim:
150 gr süt 6.75
lop yumurt 0
Tavuk ciğer+yürek haşlama 300 gr. 3
Kabak çekirdeği 100 gr 18
Eski kaşar 50 gr 1
Yogurt 100 gr (1 çay bardagı) 8
100 gr. beyaz peynir 1
Toplam 37 75 ünite
( hatam varsa düzeltin lütfen):97:

Son düzenleme:
canım süt 6 puan değilmiydi? yoksa ben yanlışmı baktım:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…