montigcim dukan dietinin atak evresini uygulamis biri olarak sana sunu söyleyebilirim bizim diete göre cok kati kurallari var onda sebze bile kisitli sirf protein agirlikli besleniyorsun tamam bizdede protein agirlikli ama gün icinde puanini ayarlayip meyvede yiyebilirsin ben bazen mesela canim tatli istediginde günlük 10 ünite hakkimi cikolataya ayirabiliyorum yada meyveye en güzelide ne biliyormusun salatamda rahat zeytinyagi kullanabiliyorum yagsiz salata düsünemiyorum
Kızlar elimde tadımın 82e(gr) ay çekirdegi poşsetind 100 gr kb degeri 5,44 olarak verilmiş bu eni sevindirmişti. Ama besinler com da 100 gr.18,8 gözüküyor. Kafamı karıştıranlar arasnda bu da var. Leblebi mesela, o da çok farklı çıkıyo..
Ya kızlar tavayı kizdirp yağ koymadan tavuk göğsü pisirsem baharatlarla kb ünitesi 0 olur dmi
Sagol ppericim bunu söylediğin iyi oldu çünkü epey bi karışmıştı kafam, çünkü dukanı inceleyip sevmemiştim ben.
Şimdiye kadar yediklerimi yazıyorum kızlar sabah öğle toplam
Çay
Kola light 1 brdk
Peynir 1
Omlet. 1
3salata. 12
1 domates. 6
2 dilim kızarmış ekmek 16
Toplam 35 falandir
Aksam ne yesem ya
bu kuruyemislerin degeri konusunda hepimizin kafasi karisik degerler birbirini tutmuyor mesela benim aldigim badem paketinin üzerindeki degerle bu netteki degerler arasinda ciddi fark var simdi ay cekirdegi deyince evdeki aycekirdegi paketinin üzerindeki degere baktim bendeki pakettede 100 gr´da 5.44 kb yaziyor su anda en masum kuruyemis olarak görünüyor
baharatlari rahat kullanabilirsin istersen tavayi hafifde yaglayabilirsin 100gr yagdada 0 kb var
Kızlar elimde tadımın 82e(gr) ay çekirdegi poşsetind 100 gr kb degeri 5,44 olarak verilmiş bu eni sevindirmişti. Ama besinler com da 100 gr.18,8 gözüküyor. Kafamı karıştıranlar arasnda bu da var. Leblebi mesela, o da çok farklı çıkıyo..
tava denildiğinde kızartmaoluyo bazen.bahartların değerleriyok.oyüzden bolcalezzet katmakiçinkullanabilirsin.Tava 8 unit yazıyor ya ondan sordum
Herhalde ssinitzeli kastediyor tava derken ünlü falan kuşattıklarından mı bahsediyor anlamadım ama baharat kkullanilmasi süper
Biraz sebze cesni eklemeyi dusunuyorum
Biraz salatayla yerim artik
Tava 8 unit yazıyor ya ondan sordum
Herhalde ssinitzeli kastediyor tava derken unlu falan kizartildigindan mı bahsediyor anlamadım ama baharat kkullanilmasi süper
Biraz sebze cesni eklemeyi dusunuyorum
Biraz salatayla yerim artik
montigcim dukan dietinin atak evresini uygulamis biri olarak sana sunu söyleyebilirim bizim diete göre cok kati kurallari var onda sebze bile kisitli sirf protein agirlikli besleniyorsun tamam bizdede protein agirlikli ama gün icinde puanini ayarlayip meyvede yiyebilirsin ben bazen mesela canim tatli istediginde günlük 10 ünite hakkimi cikolataya ayirabiliyorum yada meyveye en güzelide ne biliyormusun salatamda rahat zeytinyagi kullanabiliyorum yagsiz salata düsünemiyorum
Benim söyleyeceklerimi ppericiğim söylemiş. Atıştırmalıklara gelince ben ya protein ya da salatalık gibi sebzelerle atıştırmalık tabaklar hazırlıyorum. Ama laf aramızda gece yemeyince çok daha kolay gidiyor kilolar. Yine de liste şöyle:
Leblebi (50gr.) 16
Fındık (50gr.) 13
Fıstık (50gr.) 12
Badem (50gr.) 12
Ceviz (50gr.) 10
Patlamış mısır (50gr.) 10
Kuru üzüm (50gr.) 38
Kestane (50gr.) 35
Kuru incir (1 adet) 6
Cips (100gr.) 10
Ay çekirdeği (100gr) 19
kacamak yapmadigin sürece cok rahat yapilabilinen ve güzel kilo verdiren bir diet ben yaptigim kacamaklar yüzünden ve araya giren tatiller yüzünden dietim bu kadar uzadi yoksa simdiye kadar cok rahat ideal kiloma inmistim
o zaman benide listeye ekleyin.yarın sabah baslıyorum 64 kiloyumevet uygulayıp başarılı olan arkadaşlarımız varSizi de armıza bekleriz
canım teşekkür ederim gaza geldim yarın sabah baslıycam. 2 ay sonra düğünüm var zayıflamam lazım(
semilunacım bugün saf pro yapıyoruz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?