Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Sagol ppericim bunu söylediğin iyi oldu çünkü epey bi karışmıştı kafam, çünkü dukanı inceleyip sevmemiştim ben.

Şimdiye kadar yediklerimi yazıyorum kızlar sabah öğle toplam

Çay
Kola light 1 brdk
Peynir 1
Omlet. 1
3salata. 12
1 domates. 6
2 dilim kızarmış ekmek 16

Toplam 35 falandir
Aksam ne yesem ya

Ya kızlar tavayı kizdirp yağ koymadan tavuk göğsü pisirsem baharatlarla kb ünitesi 0 olur dmi

bu kuruyemislerin degeri konusunda hepimizin kafasi karisik degerler birbirini tutmuyor mesela benim aldigim badem paketinin üzerindeki degerle bu netteki degerler arasinda ciddi fark var simdi ay cekirdegi deyince evdeki aycekirdegi paketinin üzerindeki degere baktim bendeki pakettede 100 gr´da 5.44 kb yaziyor su anda en masum kuruyemis olarak görünüyor

Sagol ppericim bunu söylediğin iyi oldu çünkü epey bi karışmıştı kafam, çünkü dukanı inceleyip sevmemiştim ben.

Sık diytvdegistirmek beni yıpratti çok
Karar verdim.. 77 78 lerde zorlaniyorum vermekte.. Uzun sure bu kiloda kaldim evlendigim donem ama Çıkana kadar bu diyetteyim

Şimdiye kadar yediklerimi yazıyorum kızlar sabah öğle toplam

Çay
Kola light 1 brdk
Peynir 1
Omlet. 1
3salata. 12
1 domates. 6
2 dilim kızarmış ekmek 16

Toplam 35 falandir
Aksam ne yesem ya

salata ile istedigin et türü günü tamamlar

Banada öyle geliyo ama besinler combartmış.Bu gün markete gidip birkaç araştırma yapacam. Tanınmş markalar yalan yazmıyordur herhal değerleri. Paylaşımın için de ayrıca teşekkür ederim.

baharatlari rahat kullanabilirsin istersen tavayi hafifde yaglayabilirsin 100gr yagdada 0 kb var

Tava 8 unit yazıyor ya ondan sordum
Herhalde ssinitzeli kastediyor tava derken unlu falan kizartildigindan mı bahsediyor anlamadım ama baharat kkullanilmasi süper
Biraz sebze cesni eklemeyi dusunuyorum
Biraz salatayla yerim artik

Son düzenleme:

evet canım kuruyemişkonusunda çeşitlilikgösteriyo listeler.çok fazla yememek gerek bence

tava denildiğinde kızartmaoluyo bazen.bahartların değerleriyok.oyüzden bolcalezzet katmakiçinkullanabilirsin.

Tava 8 unit yazıyor ya ondan sordum
Herhalde ssinitzeli kastediyor tava derken unlu falan kizartildigindan mı bahsediyor anlamadım ama baharat kkullanilmasi süper
Biraz sebze cesni eklemeyi dusunuyorum
Biraz salatayla yerim artik

aynen dedigin gibi. daha önce bu celiskiyi arkadaslarla konusmustuk hem yagda kb yok ama kizartilinca kb degeri neden artiyor diye o zaman bir arkadasimiz demisti unlanarak kizartilmis degeri olabilir diye

Benim söyleyeceklerimi ppericiğim söylemiş. Atıştırmalıklara gelince ben ya protein ya da salatalık gibi sebzelerle atıştırmalık tabaklar hazırlıyorum. Ama laf aramızda gece yemeyince çok daha kolay gidiyor kilolar. Yine de liste şöyle:

Leblebi (50gr.) 16
Fındık (50gr.) 13
Fıstık (50gr.) 12
Badem (50gr.) 12
Ceviz (50gr.) 10
Patlamış mısır (50gr.) 10
Kuru üzüm (50gr.) 38
Kestane (50gr.) 35
Kuru incir (1 adet) 6
Cips (100gr.) 10
Ay çekirdeği (100gr) 19

Teşekkürler cnım, çok sagol

kacamak yapmadigin sürece cok rahat yapilabilinen ve güzel kilo verdiren bir diet ben yaptigim kacamaklar yüzünden ve araya giren tatiller yüzünden dietim bu kadar uzadi yoksa simdiye kadar cok rahat ideal kiloma inmistim

canım teşekkür ederim gaza geldim yarın sabah baslıycam. 2 ay sonra düğünüm var zayıflamam lazım(

canım teşekkür ederim gaza geldim yarın sabah baslıycam. 2 ay sonra düğünüm var zayıflamam lazım(

rica ederim canim aramiza hosgeldin kilon aslinda cok güzel tabi boyunu bilmiyorum gelinde olcakmissin 2 ay kacamak yapmadigin sürece cok güzel kilo verebilirsin simdiden basarilar:13:

halilari yikamam lazim bilgisayar basindan kalkamiyorum en iyisi baslamak gec olmadan yikiyayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…