hadi şeker topla motivasyonunu gel.bekliyoruz..ah canım,aynı dertten muzdaribim.69dum bıraktığımda 71e çıktım sonra indim.ama şu an regl öncesi şişliği de var sanırım 71-72 arasıyım.nolacak bizim bu halimiz kaşıkla verip kepçeyle alıyoruz.ve ben diyet moduna giremedim hala.her zamanki gibi kabızlık sorunum da var.sizleri takip ediyorum ama başlayamadığım için de yazamıyorum.
periyi bekliyorum,gelip beni hizaya soksun diye:)
protein günü kesinlikle iyi fikir.
sıcak havalarda protein alamak zor geliyor bana.çok meyve yiyorum.havalar soğusa da prolara yönelsem iyi olacak.
canım bana çokuygun birdiyet gibigelmedi.sabahları hepekmek var. ve hiçyumurta yok.oysaki yumurtan hem kalori olarak düşük hemde saf protein.tok tutma açısındanda çokiyi.sana sabah ları mutlaka yumurta yemeni tavsiye ederim.
herkese selammmmmm
bende bu qünden itibaren kh diyetine başlıyorummm
bana yardımcı olun yahu kilo vermekte çok zorlanıyorum
1 haftadır diyetteyim ama hiç kilo veremedim
aylar önce kh diyetiyle 5 haftada 8 kilo vermiştim
kh diyeti bana çok yarıyor...
o yüzden kh diyetine dönüş yaptımm
inşallah yine faydasını qörür biran önce şu lanet kilolarımı veriirm..
hadi şeker topla motivasyonunu gel.bekliyoruz..
h g canım aramıza.umarım gene başarılıolursun diyetinde. yardımcıolabileceğimiz her konuda yanındayız
h.g .yediklerin az değilmi?bukadar yemeyle doydumu karnın?
çekirdek yiyip bir yandan yazıyorum.bu arada 100 gr çekirdeğin kbsi 5,44 yani rahatlıkla yiyebilirim:)şu andan itibaren başlamış bulunuyorum ama ne zaman biter garanti veremem.
ben bi türlü toparlayamadım kendimi.
selam kızlar,
bugün başladım diyete ama şimdiden tatlı krizim tuttu.bugün yediklerim:
sabaha doğru 100 gr kadar çekirdek(6 kb)
göbek,maydanoz,yarım domates ve b.peynirle yaptığım salata,çok lezzetli oldu tavsiye ederim(10kb desek)
2 erik irice(emin değilim kbsinden 15 desek)
5 tane tavuk pirzola(0)
yarım dilim ekmek(6 kb)
yaklaşık 40 kb diye hesaplıyorum.karnım tok ama gözüm aç.canım nasıl yoğurt çekti serin serin yağlı yiyecekleri tüketince.
kola zero sipariş verdim az sonra gelir.kendimi onunla kandırıcam şeker artı serinlik:)
yarın okulda olucam ve ne yiyeceğimi düşünüyorum şimdiden.
çok acıkırsam geceye doğru yumurta haşlarım.
yarın görüşmek üzere arkadaşlar.kolay gelsin.
Merhaba tam 10 kilo almış bunalımda bir insan olarak sanırım en hızlı bu diyet ile kilolarımdan kurtulabilirim
sürekli başlatıp en fazla 3 gün sürdürebiliyorum
Lütfen motive edin başlayım artık
Sürekli yarın başlıycam diyerek gün içinde birsürü tatlı yiyorum doğal olarak giderek kilo alıyorum
Yardımmmmmmm
Heyyooo, bak en zorunu yapmışsın ve başlamışsın. Gerisi gelecektir. Hatırla, en zoru ilk günler, ben de kola ile dost olmuştum o zamanlar ama sonradan aramaz oldum. Bence menü de güzel olmuş. Perşembe günü de Esra ve benimle protein gününe ne dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?