Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

hadi şeker topla motivasyonunu gel.bekliyoruz..

sağol canım bende görünce şaşiırdım ben hiç ekmek yemiyorum çok canım isterse içini çıkarıp kabuğunu yiyorum bir dilimin...
siz söylediğinizden itibaren her sabah yumurta yiyorum gerçekten çok tok tutuyor hatta öğlenleri bile acıkmıyorum ama öğün atlamamak adına tavuk suyu falan içtim...

bir de neredeyse hergün simit yazmışlar ... netteki her listeye güvenmiyorum o yüzden size sorayım istedim daha tecrübeli olduğunuz için...

Merhaba tam 10 kilo almış bunalımda bir insan olarak sanırım en hızlı bu diyet ile kilolarımdan kurtulabilirim

sürekli başlatıp en fazla 3 gün sürdürebiliyorum

Lütfen motive edin başlayım artık

Sürekli yarın başlıycam diyerek gün içinde birsürü tatlı yiyorum doğal olarak giderek kilo alıyorum

Yardımmmmmmm

cnmm birbirimize destek olalımm olalım o zaman ben de bugün başladımm

gitsin şu kilolar

hadi şeker topla motivasyonunu gel.bekliyoruz..

çekirdek yiyip bir yandan yazıyorum.bu arada 100 gr çekirdeğin kbsi 5,44 yani rahatlıkla yiyebilirim:)şu andan itibaren başlamış bulunuyorum ama ne zaman biter garanti veremem.
ben bi türlü toparlayamadım kendimi.

h g canım aramıza.umarım gene başarılıolursun diyetinde. yardımcıolabileceğimiz her konuda yanındayız

teşekkür ederim canım...
eğer sizler qünlük menülerinizi paylaşırsanız
birbirimize daha qüzel örnek oluruz
benim aklıma kh az olan yemek çeşitleri
ve öğünler qelmio mesela
sizlerin öğünlerine bakarak daha düzenli diyet yapabilirm
:26:

selam kızlar,
bugün başladım diyete ama şimdiden tatlı krizim tuttu.bugün yediklerim:
sabaha doğru 100 gr kadar çekirdek(6 kb)
göbek,maydanoz,yarım domates ve b.peynirle yaptığım salata,çok lezzetli oldu tavsiye ederim(10kb desek)
2 erik irice(emin değilim kbsinden 15 desek)
5 tane tavuk pirzola(0)
yarım dilim ekmek(6 kb)
yaklaşık 40 kb diye hesaplıyorum.karnım tok ama gözüm aç.canım nasıl yoğurt çekti serin serin yağlı yiyecekleri tüketince.
kola zero sipariş verdim az sonra gelir.kendimi onunla kandırıcam şeker artı serinlik:)
yarın okulda olucam ve ne yiyeceğimi düşünüyorum şimdiden.
çok acıkırsam geceye doğru yumurta haşlarım.
yarın görüşmek üzere arkadaşlar.kolay gelsin.

selam kızlar,
bugün başladım diyete ama şimdiden tatlı krizim tuttu.bugün yediklerim:
sabaha doğru 100 gr kadar çekirdek(6 kb)
göbek,maydanoz,yarım domates ve b.peynirle yaptığım salata,çok lezzetli oldu tavsiye ederim(10kb desek)
2 erik irice(emin değilim kbsinden 15 desek)
5 tane tavuk pirzola(0)
yarım dilim ekmek(6 kb)
yaklaşık 40 kb diye hesaplıyorum.karnım tok ama gözüm aç.canım nasıl yoğurt çekti serin serin yağlı yiyecekleri tüketince.
kola zero sipariş verdim az sonra gelir.kendimi onunla kandırıcam şeker artı serinlik:)
yarın okulda olucam ve ne yiyeceğimi düşünüyorum şimdiden.
çok acıkırsam geceye doğru yumurta haşlarım.
yarın görüşmek üzere arkadaşlar.kolay gelsin.

h.g .yediklerin az değilmi?bukadar yemeyle doydumu karnın?

doyduuum ben zaten kiloları tatlı ve ağır yemek sevmemden aldım..
miktar olarak fazla fazla doydum hatta yumurta yediğim için.
siz ne yiyosunuz ki??

çekirdek yiyip bir yandan yazıyorum.bu arada 100 gr çekirdeğin kbsi 5,44 yani rahatlıkla yiyebilirim:)şu andan itibaren başlamış bulunuyorum ama ne zaman biter garanti veremem.
ben bi türlü toparlayamadım kendimi.

Aman tanrıııım
bayılırım çekirdeğe!!!!

bu diyetle beraber bi hassas tartı lazım adama ya.. aliim bi tane..

bugün;
peynir
1dilim çavdar ekmeği
2 yumurtayla salamlı omlet
1yk mayonez z ketçap
çay 18

750 gr kadar kavun
salam
peynir 30

2köfteyi yagsız tavada diderek pişirdim üstüne 2 yumurta kırdım
az ketçap az mayonez eşliğinde ohh miss yedim =)
soda 2

toplam 50

böyle hesaplarken herşeyin miktarını çok abartıyorum fazla olsun az olmasın diye evet bi tartı şart =/

kızlar şiddetle doğadan kayısılı form çayını tavsiye ediyorum yatmadan önce 1 fincan içiyorum.. sindirime çok faydası var..

Heyyooo, bak en zorunu yapmışsın ve başlamışsın. Gerisi gelecektir. Hatırla, en zoru ilk günler, ben de kola ile dost olmuştum o zamanlar ama sonradan aramaz oldum. Bence menü de güzel olmuş. Perşembe günü de Esra ve benimle protein gününe ne dersin :)

Düşün o tatlılardan zaten yedin hem de çok yedin, ne oldu?? Kilo oldu, sen de küstün tatlılara tamam mı Bir süre görüşmek istemiyorsun. Bu arada bizim rejim kaçamağı affetmez ama kaçamak yapmazsan aç kalmadan tıkır tıkır verirsin 10 kiloyu, o ne ki benim 20 kilom var Neyse, ben daha önce yaptığımda tatlı krizlerini light kola ve bitter çikolata ile geçiştirebilmiştim. Bitter derken en karası ama. Onun kb değeri düşük. Ağızda erite erite oyalanıyorsun valla. Hem de faydalı.

Yeni gelen arkadaşlar için eski tariflerden bulduklarımı koyayım tekrar dedim.

BEYAZ SOSLU TAVUK

MALZEMELER:
-göğüs bonfile
-Yarım kase yoğurt
-1 kaşık labne
-4 adet salatalık turşusu
-1-2 adet acı biber turşusu
-1 sarmısak

Tavuklar yağsız tavada kızartılır.

Yoğurt ve labne beraber çırpılır.İçine kıyılmış sarmısak ilave edilir.Turşular minik doğranarak içine konur.
Beraber servis edilir.

KABAK KAVURMA

MALZEMELER:
-4 kabak
-1 soğan
-2-3 sarmısak
-1 kırmızı biber
-3 domates
-yarım demet maydanoz
-kimyon
-tuz

Soğan ve sarmısak beraber kavrulur.Biber ve domatesler doğranıp eklenir.Beraberce pişirilir.
Kabaklar ufak doğranarak eklenir.Suyunu salıp çekmeye başladığında kimyon ve tuz eklenir ve tüm suyunu çekip kavrulana dek pişirilir.Ateşten alınca maydanozlar doğranarak eklenir.(dereotu da kullanabilirsiniz fakat o zaman kimyon eklememenizi öneririm.İkisi de baskın tadlar olduğundan istediğiniz lezzette olmuyor)

Yalancı Pizza :)
minik tavada kaşarı eritiyorsun, içine domates sosu yapıyorsun sevdiğin baharatlarla, sonra sosis, sucuk, mantar, biber koyuyorsun. Biraz soğuyunca kalıp gibi çıkınca altta hamuru olmayan pizza oluyor. Ya da light ekmek diliminin ya da Wasa 'nın üzerine de yapılabilir.

Kızlar, herkes nerelere kayboldu ???

Başka tarifler de vereyim ben o zaman. Kabakları tüm haşlıyorum ben, diri şekilde, sonra kayık gibi açıp içine kavrulmuş kıyma ve kaşar koyup fırınlıyorum. Kıyma harcını zevkinize göre yapabilirsiniz, ben baharat, maydonoz ve çok az domates koyuyorum. Aslı arkadaiımız kıyma yerine beyaz peynir, yumurta ve otlar koyuyordu diye hatırlıyorum. Sonra ızgarada dilimlenmiş patlıncanları pişirip yine istediğiniz çeşit peynirle rulo yapıp fırınlayabilirsiniz.

günaydın..nereerdisiniz topik sakinleri?semilunacım ellerine sağlık.tarifler harika

dünkü menüm:

sabah saat: 10:00
1 dilim kaşarlı,ketçaplı tost
1 kk peynir
yarım salatalık
2 dilim salam
1 fincan yeşil çay

ara
yok...

öğle saat: 16:30
50 gr. belkide daha azdır tavuk döner
1 fincan yeşil çay

ara
yok...

akşam 19:00
3 kaşık menemen
1 dilim ekmek kabuğu
1 dubble bardak zero
1 tanecik tadına bakmak için cips ama çok canım çekmişti

(ara öğünlerimi hiç acıkmadığım için yiyemedim aynı zamanda dışardaydım
fırsatımda olmadı zaten dışarda 2 saat boyunca tempolu yürüyüş yaptım)

slm kızlar günaydınnn

kaç gündür yazamıyorum ...
kh düşük protein bol gıdalar alıyorum dediğiniz gibi
şimdi kahvaltıda sahanda 1 tane çok az yağda yapılmış yumurta yedim
ekmek ve şekeri hayatımdan çıkardım nescafe içiyorum arada 10kh mış galiba onuda şekersiz içiyorum
çok tatlı ile aram olmadığı için tatlı krizim tutmuyor allahtan
öğleni şeftali ile geçiştirip akşama imambayıldıdan küçük bir tane yemeği düşünüyorum
patlıcanı kızartmadan yapıyorum ben çok yağ çekmiyor o yüzden kh diyetine başlayalı 2 kilo vermişim iyi sanırım bu durum

isim başlangıç kilo
aldente 71
azra2004 62,5
esra55 59
semiluna 76

katılım çok azdı arkadaşlar.bu cuma şöyle bi liste hazırlıyacağız hazırlıklı olun
isim başlangıç kilo bu hafta boy hedef

beni de listeye ekler misin canım mümkünse:26:

canım benim dün oğlumun d.günüydü.yedim yani,regl öncesi bir de.epey uçtum 2 gündür.pasta bitmeden bana huzur yok:)
dönücem ama krizlerim son bulunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…