Uzmanlara göre haftada 500 gr - 1 kg arası en sağlıklısı.
Ayda 4 kiloya tekabül ediyor zaten.
Evet haklısın bazen su kaybı da yaşıyoruz.
Bazen şok diyetler yapmak iyi oluyor ama vücut şaşırıyor.
Ben de normalde 1 haftada gramlar veririm.
Şok diyetlerde 2 kg falan verebiliyorum. Dikkat ettiğimde şok diyetlerde verdiğim kiloları geri almadım.
Günaydın çıtır adaylarıııı.....
Süper bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
Ne güzel bir çok yeni arkadaiımız gelmiş. Ben çok yoğun bir haftasonu geçirdim. Düğün, doğumlar derken koşturdum. O yüzden gelemedim. Dün rejime döndüm.
Sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 domates
Öğlen ızgara tavuk ve yeşil salata
Akşam porsiyon döner ve salata
Daha önce bunlardan sıkıldıkça yaptığımız rejime uyan değişik tarifleri paylaşmıştık. Yeni gelen arkadaşlar için yine tariflerimizi paylaşalım derim. Bir de cuma tartı günü olsun yine. Eskiden her cuma tartılır hatta haftanın şampiyonunu belirlerdik. Çizelge yapardık.
Esra'cığım bence haftada bir gün full protein yapma fikri süper. Bu perşembe başlayalım derim.
Bu gün sabah kaşarlı omlet ve domates (bahçemin :)))) yedim.
Öğlen için köfte yapacağım galiba bakalım.
Günaydın çıtır adaylarıııı.....
Süper bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
Ne güzel bir çok yeni arkadaiımız gelmiş. Ben çok yoğun bir haftasonu geçirdim. Düğün, doğumlar derken koşturdum. O yüzden gelemedim. Dün rejime döndüm.
Sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 domates
Öğlen ızgara tavuk ve yeşil salata
Akşam porsiyon döner ve salata
Daha önce bunlardan sıkıldıkça yaptığımız rejime uyan değişik tarifleri paylaşmıştık. Yeni gelen arkadaşlar için yine tariflerimizi paylaşalım derim. Bir de cuma tartı günü olsun yine. Eskiden her cuma tartılır hatta haftanın şampiyonunu belirlerdik. Çizelge yapardık.
Esra'cığım bence haftada bir gün full protein yapma fikri süper. Bu perşembe başlayalım derim.
Bu gün sabah kaşarlı omlet ve domates (bahçemin :)))) yedim.
Öğlen için köfte yapacağım galiba bakalım.
Ne güzel canımm ya.
Bende hafta da 2 kilo vermek istiyorum.
Akşamları nivea bodyle dinamik sabahlar cdsiyle beraber spor yapıyorum.
Örnek bi menün var mı bende çook kg vermek istiyorum.
Yardımcı olur musun?
slm kızlar bende bugünkü menümü yazayım;
sabah 1 dilim içi çıkarılmış ekmek 2 dilim karpuz
2 bardak şekersiz çay (ekmeğin üzerine çok az tereyağı ve biber salçası sürdüm)
öğlen şekersiz çay 3 bardak
akşam
1 kase domates çorbası
2 yemek kaşığı bamya yemeği
1 saat sonra da soda içmeyi düşünüyorum...
yalnız bugün çok k.h almadığımı düşünerek kaçamak yaptım2 tatlı kaşığı sütlaç yedim...:26:
aslında yarım saat de olsa yürüyüşe başlamak istiyorum ama hala başlayamadım...
bayanlar ben cuma günleri tartı günü yapalım diyorum.bu cuma başlangıç kilolarımızı yazarız.ben listeyi hazırlarım yine, ne dersiniz.
canım h.g.ohhh diyete dönmüşsün ne güzel.çok güzel başarılar bekliyorum senden.bende isterim bahçenin domateslerinden.mis gibi ne güzel dimi kendi yetiştirdiğini yemek.
şeker perş. saf protein yapalım.cumada tartılırız dediğin gibi.ama çizelgeyi kim yapcak?
canım h.g.ohhh diyete dönmüşsün ne güzel.çok güzel başarılar bekliyorum senden.bende isterim bahçenin domateslerinden.mis gibi ne güzel dimi kendi yetiştirdiğini yemek.
şeker perş. saf protein yapalım.cumada tartılırız dediğin gibi.ama çizelgeyi kim yapcak?
protein tüketiminçok az.karbon ağırlıklı olmuş.belkikalori bakımından bakıldığında uygun görülebilir ama bizimdiyete göreuygun değilcanımslm kızlar bende bugünkü menümü yazayım;
sabah 1 dilim içi çıkarılmış ekmek 2 dilim karpuz
2 bardak şekersiz çay (ekmeğin üzerine çok az tereyağı ve biber salçası sürdüm)
öğlen şekersiz çay 3 bardak
akşam
1 kase domates çorbası
2 yemek kaşığı bamya yemeği
1 saat sonra da soda içmeyi düşünüyorum...
yalnız bugün çok k.h almadığımı düşünerek kaçamak yaptım2 tatlı kaşığı sütlaç yedim...:26:
aslında yarım saat de olsa yürüyüşe başlamak istiyorum ama hala başlayamadım...
bayanlar ben cuma günleri tartı günü yapalım diyorum.bu cuma başlangıç kilolarımızı yazarız.ben listeyi hazırlarım yine, ne dersiniz.
Azra ben yaparım diyor çizelgeyi canım, gözümüz aydın :))) Vallahi diğerlerini beceremiyorum ama domates yetiştirmeyi öğrendim iyice. Hatta kendi domateslerimden tohum alıp fide yapıyorum yani hormon yok, ilaç asla kullanmıyorum ve sadece doğal gübre veriyorum o da ilk dikimden önce bir kere. Kokusunu bir duysan. Gönderebilsem keşke...
bilmezmiyim canım.kayınvalidemlerin evide bahçeli.onlardayetiştiriyolar.organiktüketiyoruz yani.eşimle hayalimiz kendiyaptığımız bahçelibirevdeyaşamak.çardakta çayımızıiçmek.oğlumdabayılıyo doğal hayata.civcivler tavuklar.izin versemev hayvanat bahçesinden farksızolur))
yarın protein yapıyoruz dimi.bugün bol sebze tükeeyimbari))sabah omlet yedim domates salatalık.öğlen balıkyapıcam.akşamadagüveçyapmayı düşünüyorm.
selam kizlar
inanin yazdiklarinizi okudum simdiden cok heveslendim haftaya cuma dönüyorum hemen size katilacagim
azracim cizelgeyi yapmana da cok sevindim gercekten motive acisindan cok iyi oluyor
firsat buldukca girerim yine bu siralar gezmekten pek nete giremiyorrum ama takipcinizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?