Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sarimsakdan sonra birde sogan suyumu insallah ictigine deger

ne suyu içeceğimizi şaşırdık ayol.soğan,sarımsak,lahana...

zayiflamak icin igrenc iceceklere bile katlaniliyor vallahi zamaninda bogazimizi tutsaydikda bu kadar kilo almasaydik ya ama yerken güzel o an sonucu fazla aklimiza getirmiyoruz yada ismize öyle geliyor:78:

Merhaba arkadaslar,
Ben 80-89 Kilo Araligindakiler Birlikde Zayifliyor Topic'inden Gülcin.
1,5ay iciresinde 9.3kg verdim.
Yalniz bu aralar duruldu kilo vermem.
Arkadaslarim ise Kh diyeti yapmami önerdiler..
Sirf et yemem gerekiyormus galiba,
ama o kadar okumama ragmen kafam cooook karisti arkadaslar..
Sebze ve meyve yememek mi gerek, (SEKERDEN ZATEN UZAGIM, BIRAKTIM)
hep et yemek gerekmis nerdeyse.
Tabloyu gördüm, zayiflamak icin 50'yi gecmemek gerek.
Ama aklim coooooooooooooooook karisti..
Lütfen bana yardimci olur musunuz ?:44::44::44::44::44:

Son düzenleme:

hoşgeldin canım.deneyimli arkadaşlar sana yardımcı olacaktır.sayfalardan birinde kb değerleri var.beslenmeni ona göre ayarlıyorsun.ayrıca 1 buçuk ayda harika kilo vermişsin,tebrikler.

hoşgeldin canım.deneyimli arkadaşlar sana yardımcı olacaktır.sayfalardan birinde kb değerleri var.beslenmeni ona göre ayarlıyorsun.ayrıca 1 buçuk ayda harika kilo vermişsin,tebrikler.

Tesekkür ederim güzelim, cok spor yapiyorum ondan galiba..

selam canim hosgeldin aramiza öncelikle tebrik ederim cok güzel kilo vermissin. 746. sayfada yiceklerin kb degerleri yaziyor oradaki listeden sevdigin yiceklerle kendi menünü hazirlayabilirsin sebzeyi rahatlikla yiyebiliyoruz ama maalesef meyveden uzak duruyoruz aklina takilan birsey olursa hepimiz yardimci oluruz kolay gelsin:13:

45 dk yürüdüm geldim, sporun metabolizmayı hızlandırdığına çok inanıyorum
akşam çerkez tavuğu yapcam kızlar ekmek olarak uno denge kullancam bir dilim, ceviz, sarımsaklı yoğurt, tavuk dimi, farklı bi tarfiniz varsa beklerim

kızlar regli zamanındaki ağrıların sebebi magnezyumun azalmasıymış, yani biraz kuruyemiş ve magnezyum içeriği yüksek sodalardan içmek lazım, ben efe doğal mineralli soda alıyorum magnezyum içreiği yüksek, bi dediğin gibi doğal östrojen ada çayı:13:

oh ne güzel yapmissin sporun artilari cokda maalesef bu konuda cok tembelim:78: en sevdigim spor bisikletle dolasmak onuda havalar güzel oldugunda yapiyorum
yemeginde cok güzel afiyet olsun

cnm ben yörüksüt tulum peyniri kullanıyorum 100 gr yemiyorum küçük bir parça yiyorum yeterli geliyor.. ben iki saate bir besleniyorum evde ne varsa kb miktarına göre 6 öğüne dağıtıyorum. acıkmıyorum tozutmuyorum şeker krizleri olmadı bu hafta.. çok zorlarsa 0 kb lik ne varsa en çok onlardan tüketmeye çalışıyorum

çok az peynir ve 2 tane yeşil zeytin yedim.
ton balığını ben de eksik etmiyorum evden ama ekmeksiz de pek gitmiyo.
ben herşeyi ekmeksiz yemeye alıştım zaten öyle çok ekmek yiyen biri değildim arada canım çekiyor cıtır cıtır geliyor bir dilim yiyorum ama çoğunlukta yemiyorum haftada bir iki kez yemiş oluyorum

insallah haftaya daha fazla vermis olursun bu sekilde bu haftayi telafi etmis olursun

ay inşallah vermiş olurum 65 i görmek mümkün olmicakmış gibi geliyor ama çok umutluyum hazirana kadar fit olmayı hesaplıyorum 5 düğün var yazın..

sarimsakdan sonra birde sogan suyumu insallah ictigine deger
ay daha bitmedi bak sana anlatim sabah aç karnına bir kaşık saf zeytin yağı arkasından soğan çayı hemen sonra bir kuru kaysı ve sıcak su arkasından kahvaltı kahvaltı sonrası sarımsak çayı arkasından ara öğünüm arkasından yeşil çay öğle yemeği ara öğün sonra papatya çayı akşam yemeği sonrasında sarımsak çayı bi saat sonra sogan çayı ve yatmadan önce tekrar zeytin yağı bi kaşıkcık

zayiflamak icin igrenc iceceklere bile katlaniliyor vallahi zamaninda bogazimizi tutsaydikda bu kadar kilo almasaydik ya ama yerken güzel o an sonucu fazla aklimiza getirmiyoruz yada ismize öyle geliyor:78:

ben 50 kiloya düşim bir daha tövbe kilo almak mı ben bi aslaaaaaaa!!!! her daim dikkat edecem evlenirsem doğurursam fazla kilom olur onu da veririm fazla almamaya da çalışırım olur biter.. bu kadar zorluk çekiyorum vallahi o kadar yemiş olmaya degmez altı üstü iki kıytırık yiyecek hem görüntü eziyeti hem psikoloji eziyeti hem cebe eziyet hem kendine eziyet bir de çevrede aaaa kilo almışş aa sen kilo vermek alla alla görmeden inanmam sözleri ayyy katlanamam bir daha bu kadar şeye.. en iyisi az yemek öz yemek yerinde yemek dikkat etcem öyle yaşicam kendimi hazırlıyorum bu duruma o laf söyleyenlerde görecek gününü hırslandım bir kaç gündür delirdim yaa

cnm biz sadece et yemiyoruz herşeyi yiyoruz meyve sebze süt ürünü.. ama kb değerleri var yerken hesap yapıyoruz.. arada kaçamak oluyor falan sonra toparlıyoruz.. kb listesi al kendine orda değerlere göre yeme düzenini oluştur herşey yiyebilirsin ama kaç kaşık kaç porsiyon onları iyi ayarla bir de 6 öğünün etkisi büyük 6 öğüne böl.. meyve yiyorum ben mesela bugün akşam yarım elma yicem tam elma 16 kb yarısı 8 yenilebilir düzeye getiriyorum. mesela bugün sigara böreği vardı bir tanesi 8 kb bir tane yedim.. kekte yaptılar içindeki malzemeye göre dilim sayısına böldüm dilimi başına kb 20 düşüyor yarın yarısını dicem diger gün yarısını .. 10 kb listeme eklicem.. sende kendine göre düzen oluştur.. bir porsiyon yogurt 12 kb ama ben bir çay bardağı alıyorum her gün o da 6 kb yapıyor.. bunun gibi ufak tefek şeylere dikkat et verirsin. bir de kilo vermede duraklama dönemi yaşarsın bu çok normal bende her 5 kilo da 10 gün duruyor geçen sene öyle olmuştu bende 10 kilo vermiştim geçen yaz.. hiç canını sıkma.. bu diyet kasan sıkan bir diyet değil sadece ne zaman ne kadar ne yemen gerektiğini belirten bir diyet başarılar cnm

Son düzenleme:
oh ne güzel yapmissin sporun artilari cokda maalesef bu konuda cok tembelim:78: en sevdigim spor bisikletle dolasmak onuda havalar güzel oldugunda yapiyorum
yemeginde cok güzel afiyet olsun

ya canım yanında yürüyüş arkadaşı olsa saatlerce yürünürde, yanlız olunca zor oluyo:13:
teşekkür ederim canım şimdi yaptım biraz yedim, çok doyucu oldu, kb diyetinde menüde olması gereken yemeklerden:13:
ama süzme yoğurt olarak yörsan almayın ben hiç beğenmedim

aynen bende yanimda arkadas olsa sabahtan aksama kadar yürürüm aslinda seviyorum ama yanliz olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…