kızlar sarımsak çayına devam ediyorum bunun yanında soğan çayı da içecem sabah akşam içiliyormuş bir kaç kişi 10 kilo vermiş yemeklerinden kısmadan üstelik.. ben kb ye devam edecem ama çay çeşitlerini arttıracam.. bir tane soganı 4 bardak suyla 15 dk kaynatılıyormuş sabah akşam aç karnına içiliyormuş sıcak soğuk farketmiyormuş arada sırada tok ta içen varmış.. hemen kilo kaybı olmuyormuş özellikle ilk haftada sonra veriliyormuş ben iki hafta denicem üstelik sogan iltihaplara falan iyi geliyormuş bağırsak sorununuz varsa kullanabilirsiniz demiş bir tanesi.. bazıları bir kaç damla limon kullanmış ama aç karnına limon miğdeye zarar ben limonsuz yapacam.. soganın zararı olmaz denicem zayıflamaya giden sağlıklı tüm yollar mübahtır
sarimsakdan sonra birde sogan suyumuinsallah ictigine deger
ne suyu içeceğimizi şaşırdık ayol.soğan,sarımsak,lahana...
Merhaba arkadaslar,
Ben 80-89 Kilo Araligindakiler Birlikde Zayifliyor Topic'inden Gülcin.
1,5ay iciresinde 9.3kg verdim.
Yalniz bu aralar duruldu kilo vermem.
Arkadaslarim ise Kh diyeti yapmami önerdiler..
Sirf et yemem gerekiyormus galiba,
ama o kadar okumama ragmen kafam cooook karisti arkadaslar..
Sebze ve meyve yememek mi gerek, (SEKERDEN ZATEN UZAGIM, BIRAKTIM)
hep et yemek gerekmis nerdeyse.
Tabloyu gördüm, zayiflamak icin 50'yi gecmemek gerek.
Ama aklim coooooooooooooooook karisti..
Lütfen bana yardimci olur musunuz ?:44::44::44::44::44:
hoşgeldin canım.deneyimli arkadaşlar sana yardımcı olacaktır.sayfalardan birinde kb değerleri var.beslenmeni ona göre ayarlıyorsun.ayrıca 1 buçuk ayda harika kilo vermişsin,tebrikler.
Merhaba arkadaslar,
cnm regl dönemlerinde şeker krizi için ben ada çayı içiyorum ve tarçınlı çay içiyorum çok işe yarıyor sende dene istersen işe yaramazsa kare çikolatalardan bir parçasını yersin bitter bir karesi 3 kb
45 dk yürüdüm geldim, sporun metabolizmayı hızlandırdığına çok inanıyorum
akşam çerkez tavuğu yapcam kızlar ekmek olarak uno denge kullancam bir dilim, ceviz, sarımsaklı yoğurt, tavuk dimi, farklı bi tarfiniz varsa beklerim
cnm ben yörüksüt tulum peyniri kullanıyorum 100 gr yemiyorum küçük bir parça yiyorum yeterli geliyor.. ben iki saate bir besleniyorum evde ne varsa kb miktarına göre 6 öğüne dağıtıyorum. acıkmıyorum tozutmuyorum şeker krizleri olmadı bu hafta.. çok zorlarsa 0 kb lik ne varsa en çok onlardan tüketmeye çalışıyorumcanım ben bugun markete gıttım tavuk göğsü ve but aldım hanı paketlerde satılandan..
bıde yumurta aldım.. dil peynırı yıyormusun sen hangı marka???
baska ne almamı tavsıye edersın sen en cok ne tuketıyorsun mesela??
ben herşeyi ekmeksiz yemeye alıştım zaten öyle çok ekmek yiyen biri değildim arada canım çekiyor cıtır cıtır geliyor bir dilim yiyorum ama çoğunlukta yemiyorum haftada bir iki kez yemiş oluyorumçok az peynir ve 2 tane yeşil zeytin yedim.
ton balığını ben de eksik etmiyorum evden ama ekmeksiz de pek gitmiyo.
insallah haftaya daha fazla vermis olursun bu sekilde bu haftayi telafi etmis olursun
ay daha bitmedi bak sana anlatim sabah aç karnına bir kaşık saf zeytin yağı arkasından soğan çayı hemen sonra bir kuru kaysı ve sıcak su arkasından kahvaltı kahvaltı sonrası sarımsak çayı arkasından ara öğünüm arkasından yeşil çay öğle yemeği ara öğün sonra papatya çayı akşam yemeği sonrasında sarımsak çayı bi saat sonra sogan çayı ve yatmadan önce tekrar zeytin yağı bi kaşıkcıksarimsakdan sonra birde sogan suyumuinsallah ictigine deger
zayiflamak icin igrenc iceceklere bile katlaniliyor vallahi zamaninda bogazimizi tutsaydikda bu kadar kilo almasaydik ya ama yerken güzel o an sonucu fazla aklimiza getirmiyoruz yada ismize öyle geliyor:78:
Merhaba arkadaslar,
oh ne güzel yapmissin sporun artilari cokda maalesef bu konuda cok tembelim:78: en sevdigim spor bisikletle dolasmak onuda havalar güzel oldugunda yapiyorum
yemeginde cok güzel afiyet olsun
ya canım yanında yürüyüş arkadaşı olsa saatlerce yürünürde, yanlız olunca zor oluyo:13:
teşekkür ederim canım şimdi yaptım biraz yedim, çok doyucu oldu, kb diyetinde menüde olması gereken yemeklerden:13:
ama süzme yoğurt olarak yörsan almayın ben hiç beğenmedim
ay daha bitmedi bak sana anlatim sabah aç karnına bir kaşık saf zeytin yağı arkasından soğan çayı hemen sonra bir kuru kaysı ve sıcak su arkasından kahvaltı kahvaltı sonrası sarımsak çayı arkasından ara öğünüm arkasından yeşil çay öğle yemeği ara öğün sonra papatya çayı akşam yemeği sonrasında sarımsak çayı bi saat sonra sogan çayı ve yatmadan önce tekrar zeytin yağı bi kaşıkcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?