Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar hepinize gunaydın!!
Pericim ellerine kollarına saglık..Yuksek mi bari ev? Ben korkarım cok yuksekte cama çıkamam asla da..
Bu arada bence bu kadar zamandır kaçamaksız olmanın karşılıgını alıcaksın sen bu cuma tatlım..
Ben tartıldım bu sabah, bu arada farkettimki neredeyse 10 gundur filan tartılmamışım..1 kg almışım ( Belki daha çoktu da dün toparlamışımdır azcık..Yani benim icin yarın da kilo bildirimi yok..En az 1 hafta daha tartılmayacagımm..
Ben daha once ara vermekle ilgili bir sey yazmıştım...Bence guzel giden bir rejimde ara vermek hic dogru bisey degil, hele de bizim gibi iştahlı insanlar icin, mide tekrar eski buyuklugune kavuşabiliyor cunku..O yuzden bir daha istedigim kiloya inene kadar durmak yok..Benim zaten oyle bir yapım var ki, bir kere ipin ucu kaçınca toparlamak çok zor oluyor..NEyse zararın neresinden dönülse kardır..Elbet gidecek bu kilolar..Ama oyle ama boyle..
1-2 saat sonra alışverişe gidicem, ogleden sonra ancak gelirim..Kolay gelsin hepinize kızlar..

insallah canim hepimiz cuma günü mutlu oluruz acikcasi bu sefer kac cikacagimi daha cok merak ediyorum ayin 14'ünden beri 30 kb'yi gecmedim ve insallah bu sefer baskül dietimin karsiligini gösterir:97:

inşallah canım, bence bahar temizliğide yaktırmıştır sana biraz kilo

günaydın arkadaşlar...
sabah 2 çeri domates,birkaç dal roka,1 haşlanmış yumurta,3 zeytin ,b.peynir ve 1 dilim ekmekten oluşan bir kahvaltı yaptım.20 kb. hesaplıyorum.
dün kendimle verdiğim savaştan sonra biraz daha dişimi sıkmaya karar verdim.

günaydın

dünkü menüm1 dilim b.peynir 5 dilim pastırma

öğlen tavuk göğüs bol baharatlı

arada 3 kare bitterçikolata

akşam

tavuk haşlama yarım porsiyon bi parçada hindi eti

Günaydın çıtırlarrrr
Ben dün akşam 1 tane bira ve 2 kadeh şarap içince yemek yemedim. Zaten öğle yemeğimi (8 köfte, 2 parça tavuk) sündüre sündüre akşam 4 e kadar yemiştim.

Bu sabah 1 haşlanmış yumurta 0
2 dilim domates 2
1 salatalık 4
1 dilim jambon 1

Öğlene ne yaparım bilmiyorum bakalım. Ben kendimi çok şiş hissediyorum ama ... Hareketsizken çok zor oluyor. Geçen hafta verememiştim bakalım yarın ne olacak

kızlar merhaba,

Şuan bu satırları yazarken bir taraftanda tahin helvası tırtıklıyorum. Beynim suçlu, yüreğim suçlu ama hala seni seviyorum tahin helvası... Her ne kadar aramıza karbonhidrat diyetleri girsede arada seninle böyle kaçamaklar yapsak nasıl olur canım tahin helvası :)))

canım dişini sıkmana gerek yok bu ağır bi diyet değil, ayrıca yaşamına çok kolay adapte edeceğin bi diyet

şu ettiğin kahvaltıya bakıyorumda diyet yapmayan birinin yiyceği şeyler, inanki ben bu diyete başlamadan önce kahvaltıda bunları yiyordum

doymadın mı? bi yumurta daha ekle, b.peynirin yanında azda lor ye ya da tulum

bence seni geren şey buna rejim denmesi yada diyet psikolojisi bence buna sağlıklı beslenme diye bakmalısın, yoksa diyet bitince kilo versen bile bi kaç ay içinde fazlasıyla geri alırsın

diyetten önce kahvaltıda neler yiyodun mesela?

Son düzenleme:

yaşadığınız aşkı kınıyorum

ben hala aynı kilodayımmm 67.5... üstelik hiç tozutmadım bu haftaa:95::95::95:

bozma moralini canım arada duraklar insan zaten diyet yapanların başına gelen bişey, ben de geçen hafta hiç vermemiştim, sağlıklı besleniyorum diye bak:13::13:

günaydın

dünkü menüm1 dilim b.peynir 5 dilim pastırma

öğlen tavuk göğüs bol baharatlı

arada 3 kare bitterçikolata

akşam

tavuk haşlama yarım porsiyon bi parçada hindi eti

süpersin canım, kendini sevdiğin şeylerdende mahrum etmeden süper ayarlıyosun:13:

tahin helvasıyla yasak aşk yaşıyorsunuz sanırım:)

genelde sabahları bişey yemem.ya da tatlı bişeyler atarım ağzıma.ben çok yemek yiyen biri değilim aslında.yani çoğu gün yemek namına bişey yemediğimi farkederdim.abur cubur özellikle de tatlı bana kilo aldıran.mesela gecenin bi yarısı uyanır pasta falan yerdim.
beni zorlayan tatlıdan uzak kalmak.eti de çok sevmem aslında.normalinde peynir ve yumurta da çok az tükettiğim şeylerdir.meyvenin yokluğunu da çok hissediyorum mesela.tamam canım tatlı çektikçe yarım muz yiyorum ama kesmiyor.
daha önceki beslenmemde yediklerimi toplayıp biraraya getirdiğimde çok az görünüp çok kalorili,sağlıksız bir tutum olduğunu görüyorum.bizde kahvaltılıklar genelde bozulup atılırdı.heleki peynir.çünkü kahvaltı yapmaya zamanımız ya da isteğimiz olmaz genelde.sadece h.sonları.ama şimdi peyniri kalıp kalıp tüketir oldum.meyveler çürümeye,tatlılar bayatlamaya başladı.işte böyle...

süpersin canım, kendini sevdiğin şeylerdende mahrum etmeden süper ayarlıyosun:13:
sağol canım benim tek sorunum aburcuburdu ama kafamdan tamamen sildim artık sağlıklı besleniyorum çok canım istediğindede bitterle köreltiyorum isteğimi gidicek bu kilolar başka yolu yok he gittiğinde abur cubura saldırcakmıyım hayırrr akıllandım bikere artık sağlıklı besleniyoruz

tamam canım işte eskiden oldukça sağlıksız besleniyormuşsun, diyeti bırakıp eski haline dönersen fazlasıyla kilo alcaksın
senin yapman gereken sadece sağlıklı beslenmek
sana dün ondan 21 gün dedim, mesela en düşkün olduğun tatlı mı, 21 gün boyunca içinde şeker ya da tatlandırıcı olan hiçbişeyi ağzına koyma, çünkü bi alışkanlığın oturması için 21 gün gerekiyormuş, 21 gün sonunada en sevdiğin tatlıdan bir porsiyon koy, 21 gün sonra tatcam nasılsa diye düşün

şeker, aburcuburun içindeki katkı maddeleri kanda morfin etkisi yaratıyo sana sahte bi mutluluk sağlıyo yani tamamen alışkanlık, her alışkanlık değiştirilir unutma

bi anlık mutluluklara için ömür boyu sürecek sağlık ve mutluluğu değişme derim ben

çok kötüsüüünnnnnnnn bir de tahin helvasııı allahım yarabbimmmmm.. ben tüm kaçamaklarımı terkettim benim kaçamak aşkım yok artık kızz yarın basküle yansımasın sakın

bugün kü menüm..
saat 8: bir kuru kaysı, bir su bardağı dolusu sıcak su (6)
saat 10: bir parça peynir, 2 siyah zeytin, 2 yeşil zeytin, ½ yumurta (6)
saat 12: ton balıklı salata(5)
saat 14: bir sigara böreği(8)
saat 16: bir çay bardağı yogurt(6)
saat 18: bir dolma(8) kb 39 etti ee yeterlii bugünlük
kızlar menun yeterli mi acıkmazmısın aç mı gezecen demeyin aç kalmıyorum miğdemi kandırıyorum ısırıkları küçülttüm tabakları küçülttüm kaşık çatalı küçülttüm bebeler gibi besleniyorum dünden bugüne kilo farketmemiş ama haftaya cumaya kadar farkeder sanırım şimdi de sarımsaklı çay içiyorum yarın büyük ihtimalle aynı kiloda çıkacam sorun değil en doğru formülü bulim yeter bana.. üstelik almamış olmakta büyük başarı bence aferin banaa

aldantecim bu benim açtığım bi başlık üşenmeden okumanı tavsiye ederim içindeki tüm yazıları
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/380828-seker-yeme-cocuguna-yedirme.html

inanki sağlıklı beslenmeyle ilgili bilgilerimle oturup kitap yazabilirim ama teoriyle pratik birbirini tutmuyo ne yazıkki.şimdi okuyorum canım.
reglim de gecikti,tatlı isteği iyice zorluyor beni.
bir de sizler de diyet yaparken adet döngünüzde değişiklik oluyor mu arkadaşlar?

cnm regl dönemlerinde şeker krizi için ben ada çayı içiyorum ve tarçınlı çay içiyorum çok işe yarıyor sende dene istersen işe yaramazsa kare çikolatalardan bir parçasını yersin bitter bir karesi 3 kb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…