ah bi bilsemmm..sabahları 1 dilim ekmek yiyordum onu da bırakayım bari
birde 40'da dene bakalim insallah bu ise yarar. sende benim gibi zor veriyorsun su an kendi listeme baktim ilk 3 haftada bende 2.1 vermisim hemde kacamaksiz ondan sonra dietten koptum bensen sakin ayni hatayi yapma bu sadece dietin uzamasina neden oluyor
birde 40'da dene bakalim insallah bu ise yarar. sende benim gibi zor veriyorsun su an kendi listeme baktim ilk 3 haftada bende 2.1 vermisim hemde kacamaksiz ondan sonra dietten koptum bensen sakin ayni hatayi yapma bu sadece dietin uzamasina neden oluyor
ayyy yok ben az takıntılıyımmm öyle ulaşamayacağım hedefler koyarım çabalarımmm farkındayım yaniiiay iyi o zaman bende moralini bozdum diye üzülmüstüm:78:
sonra nasıl 10 kg verdin peri? bu diyetle mi?
sonra nasıl 10 kg verdin peri? bu diyetle mi?
yaaa bu vagus için güzel bi haber o zaman, ilk iki hafta sudanda gidiyo ya, yeni gelen arkadaşlar ilk haftalar çok kilo veriyolar o yüzden, belkide siz sudan vermediniz
canımsın bu kadar çok karıştırma istersen yazık ama sana ağız tadı falan kalmıycak sonraay daha bitmedi bak sana anlatim sabah aç karnına bir kaşık saf zeytin yağı arkasından soğan çayı hemen sonra bir kuru kaysı ve sıcak su arkasından kahvaltı kahvaltı sonrası sarımsak çayı arkasından ara öğünüm arkasından yeşil çay öğle yemeği ara öğün sonra papatya çayı akşam yemeği sonrasında sarımsak çayı bi saat sonra sogan çayı ve yatmadan önce tekrar zeytin yağı bi kaşıkcık
tahin helvasimi:18: kb deposu
Merhaba arkadaslar,
Ben 80-89 Kilo Araligindakiler Birlikde Zayifliyor Topic'inden Gülcin.
1,5ay iciresinde 9.3kg verdim.
Yalniz bu aralar duruldu kilo vermem.
Arkadaslarim ise Kh diyeti yapmami önerdiler..
Sirf et yemem gerekiyormus galiba,
ama o kadar okumama ragmen kafam cooook karisti arkadaslar..
Sebze ve meyve yememek mi gerek, (SEKERDEN ZATEN UZAGIM, BIRAKTIM)
hep et yemek gerekmis nerdeyse.
Tabloyu gördüm, zayiflamak icin 50'yi gecmemek gerek.
Ama aklim coooooooooooooooook karisti..
Lütfen bana yardimci olur musunuz ?:44::44::44::44::44:
cnm bir şey olmaz dogal malzeme bunlar o yüzden problem yaratacağını sanmıyorum bir hafta denicem sonra işe yaramazsa normal düzenime girecem zatencanımsın bu kadar çok karıştırma istersen yazık ama sana ağız tadı falan kalmıycak sonra
aylincim yarın listeyi sen yapacaksın sanırım :)
ben şimdiden söyliyim,yarın vaktim olmayabilir
ben reglim o yüzden tartılmıcam :)) kesin fazla çıkar hiç moralimi bozmayayım
kilomu aynı olarak kalmış kabul edelim :)
öteki cuma inşallah :)
sofcum valla o kadar çaya inanıyorumki güzel sonuçlar gelecek :))
peki zeytinyağı ne iş yapıyor ? :)
ben de biberiye çayına başlıcam,reglim bitince
direkt yağ yakıcı deniyor,bakalım neler olacak
merhaba dolorincold, ben de dil peynirini çok yiyorum, bahçıvanın light dil peynirini alıyorum, kalorisini de biraz azaltmış oluyorum 100 gr da 224 kcal var, çantamdan eksik etmiyorum arada açlık hissedince tırtıklıyorum, ne kadar ince liflere ayırırsam o kadar oyalanıyorum, tuzu da az ödem olmuyor, afiyet olsuuun
aylincim yarın listeyi sen yapacaksın sanırım :)
ben şimdiden söyliyim,yarın vaktim olmayabilir
ben reglim o yüzden tartılmıcam :)) kesin fazla çıkar hiç moralimi bozmayayım
kilomu aynı olarak kalmış kabul edelim :)
öteki cuma inşallah :)
sofcum valla o kadar çaya inanıyorumki güzel sonuçlar gelecek :))
peki zeytinyağı ne iş yapıyor ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?