Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar çok yardımcı oluyorsunuz,teşekkürler.evet tarçını unutmuştum.kan şekerini ayarlamak için iyi bir seçim.tadını da çok severim zaten ama tatlının üstünde
biliyorum ben iflah olmam

kızlar sarımsak çayına devam ediyorum bunun yanında soğan çayı da içecem sabah akşam içiliyormuş bir kaç kişi 10 kilo vermiş yemeklerinden kısmadan üstelik.. ben kb ye devam edecem ama çay çeşitlerini arttıracam.. bir tane soganı 4 bardak suyla 15 dk kaynatılıyormuş sabah akşam aç karnına içiliyormuş sıcak soğuk farketmiyormuş arada sırada tok ta içen varmış.. hemen kilo kaybı olmuyormuş özellikle ilk haftada sonra veriliyormuş ben iki hafta denicem üstelik sogan iltihaplara falan iyi geliyormuş bağırsak sorununuz varsa kullanabilirsiniz demiş bir tanesi.. bazıları bir kaç damla limon kullanmış ama aç karnına limon miğdeye zarar ben limonsuz yapacam.. soganın zararı olmaz denicem zayıflamaya giden sağlıklı tüm yollar mübahtır

kızlar çok yardımcı oluyorsunuz,teşekkürler.evet tarçını unutmuştum.kan şekerini ayarlamak için iyi bir seçim.tadını da çok severim zaten ama tatlının üstünde
biliyorum ben iflah olmam

ben iflah oluyorsam, herkes olur hiç canını sıkma hep beraber başaracaz

çok kötüsüüünnnnnnnn bir de tahin helvasııı allahım yarabbimmmmm.. ben tüm kaçamaklarımı terkettim benim kaçamak aşkım yok artık kızz yarın basküle yansımasın sakın

soff en sevdiğim laf "atın ölümü arpadan olsun" heheh :) yansıtmayız. birazdan dışarı çıkıcam enerjiye ihtiyacım var :)))

selam kızlar bı sorum olacak sız deneyımlısnız benden
ya bu dil peynırı nı hangı marka alıyorsunuz bugun aradım aradım mıgrosun kını bulabıldım ancak:18:bıde cok kalorılı degılmı sızce 100 gramda 0.39 karbonhıdrat ve 336 kalorı yazıyorduuuuuu
aldım ama napıcam bılemıyorum fıkır versenız bana

cnm biz kalori hesabı yapmıyoruz karbonhidrat diyeti yapıyoruz 100 gr peyniri 1 kb sayıyoruz.. 50 kb ye kadar hakkımız var çok uygun bence.. rahat 100 gr kadar yiyebilirsin bence..

cnm biz kalori hesabı yapmıyoruz karbonhidrat diyeti yapıyoruz 100 gr peyniri 1 kb sayıyoruz.. 50 kb ye kadar hakkımız var çok uygun bence.. rahat 100 gr kadar yiyebilirsin bence..

canım ben bugun markete gıttım tavuk göğsü ve but aldım hanı paketlerde satılandan..
bıde yumurta aldım.. dil peynırı yıyormusun sen hangı marka???
baska ne almamı tavsıye edersın sen en cok ne tuketıyorsun mesela??

saol canim ev isinde en sevmedigim isdi ama yaptim üstümden yük gitti evim ikinci katta. burda genelde camlar tek parca ve aciliyor yani ordaki gibi acilmayan sabit cam yok 10. kattada olsa yani farketmez aslinda silmesi kolayda sevmiyorum iste
insallah 1 kg fazla cikman kalici kilo degildir ve cabucak gider

günaydın

dünkü menüm1 dilim b.peynir 5 dilim pastırma

öğlen tavuk göğüs bol baharatlı

arada 3 kare bitterçikolata

akşam

tavuk haşlama yarım porsiyon bi parçada hindi eti

esracim süper gidiyorsun azminden dolayida ayrica tebrik ederim önemli olan zaten önce beyinde bitirmek sen bunu basardin:13:

tahin helvasimi:18: kb deposu

ben iflah oluyorsam, herkes olur hiç canını sıkma hep beraber başaracaz

başarırız di mi?
ben daha önceki diyetlerimde de böyleydim.ikide bir isyan bayrağını çıkarır,arkadaşları da yoldan çıkarırdım
ama isyanlarıma rağmen ve sık sık kaytarmama,4 buçuk ayda 10 kgye yakın vermiştim.evet ilk kez bu kadar uzun süreli bir diyet yapmıştım ve bir daha bu kadar azimli olabilir miyim bilmiyorum.orda da yazıştığımız bir blog vardı ve bizi motive eden de buydu sanırım.o arkadaşlarımızla hala görüşüyoruz ve yazışıyoruz kendi açtığımız blogda.hatta yüzyüze görüştük bazılarımız.daha doğrusu yazışıyoduk,biliyosunuz bloglar mahkeme kararıyla kapandı.

slm arkadaşalr.ben bu hafta iyice bozdum diyeti.dün günüm vardı.neler yediğimi düşündükçe kendim bile şaşırıyorm.bu sabah tartıya çıksam en az iki kilo fazla çıkardım herhalde.sabah iki yumurta yedim.şimdide alabalık pişiyo fırında.bugün ve önümüzdeki bikaç günü en az karbon ve bol suyla geçirmeye çalışcam.yarın tartılmak istemiyorum.çünkü tartıda çıkan rakam motivasyonumu bozabilir.en azından dün yediklerimi eriteyim bikaç gün.

aldentecim insallah zamanla daha bir düzene oturtabilirsin her zamanmi böyle kahvalti yapiyorsun bilmiyorum ama tek kahvalti icin 20 kb bence fazla:44:

esracim en iyisini yaparsin o fazlalik insanin acayip moralini bozuyor bende hafta sonu kacamaklarindan sonra tartilmaktan hep kacmisimdir nasil olsa diete geri dönüyorsun bir sekilde erir o fazlaligi görüp moral bozmaya ne gerek var

aldentecim insallah zamanla daha bir düzene oturtabilirsin her zamanmi böyle kahvalti yapiyorsun bilmiyorum ama tek kahvalti icin 20 kb bence fazla:44:

bu diyette bu ilkti.
öğlen sapıtmamak adına kahvaltı yaptım.benim o saatlerde canım çay ve sigara dışında bişey istemez.ama kahvaltı yaparsam da klasik kahvaltıdan ziyade roka,domates,salatalık gibi sebze tabağını ve tereyağını tercih ederim,yanına da reçel fena olmaz.dı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…