cnm regl dönemlerinde şeker krizi için ben ada çayı içiyorum ve tarçınlı çay içiyorum çok işe yarıyor sende dene istersen işe yaramazsa kare çikolatalardan bir parçasını yersin bitter bir karesi 3 kb
bugün öğlen sadece peynir yemeyi düşünüyorum.
kızlar çok yardımcı oluyorsunuz,teşekkürler.evet tarçını unutmuştum.kan şekerini ayarlamak için iyi bir seçim.tadını da çok severim zaten ama tatlının üstünde
biliyorum ben iflah olmam
tahin helvasıyla yasak aşk yaşıyorsunuz sanırım:)
çok kötüsüüünnnnnnnn bir de tahin helvasııı allahım yarabbimmmmm..ben tüm kaçamaklarımı terkettim benim kaçamak aşkım yok artık kızz yarın basküle yansımasın sakın
selam kızlar bı sorum olacak sız deneyımlısnız benden
ya bu dil peynırı nı hangı marka alıyorsunuz bugun aradım aradım mıgrosun kını bulabıldım ancak:18:bıde cok kalorılı degılmı sızce 100 gramda 0.39 karbonhıdrat ve 336 kalorı yazıyorduuuuuu
aldım ama napıcam bılemıyorum fıkır versenız bana
cnm biz kalori hesabı yapmıyoruz karbonhidrat diyeti yapıyoruz 100 gr peyniri 1 kb sayıyoruz.. 50 kb ye kadar hakkımız var çok uygun bence.. rahat 100 gr kadar yiyebilirsin bence..
Kızlar hepinize gunaydın!!
Pericim ellerine kollarına saglık..Yuksek mi bari ev? Ben korkarım cok yuksekte cama çıkamam asla da..
Bu arada bence bu kadar zamandır kaçamaksız olmanın karşılıgını alıcaksın sen bu cuma tatlım..
Ben tartıldım bu sabah, bu arada farkettimki neredeyse 10 gundur filan tartılmamışım..1 kg almışım( Belki daha çoktu da dün toparlamışımdır azcık..Yani benim icin yarın da kilo bildirimi yok..En az 1 hafta daha tartılmayacagımm..
Ben daha once ara vermekle ilgili bir sey yazmıştım...Bence guzel giden bir rejimde ara vermek hic dogru bisey degil, hele de bizim gibi iştahlı insanlar icin, mide tekrar eski buyuklugune kavuşabiliyor cunku..O yuzden bir daha istedigim kiloya inene kadar durmak yok..Benim zaten oyle bir yapım var ki, bir kere ipin ucu kaçınca toparlamak çok zor oluyor..NEyse zararın neresinden dönülse kardır..Elbet gidecek bu kilolar..Ama oyle ama boyle..
1-2 saat sonra alışverişe gidicem, ogleden sonra ancak gelirim..Kolay gelsin hepinize kızlar..
inşallah canım, bence bahar temizliğide yaktırmıştır sana biraz kilo
günaydın
dünkü menüm1 dilim b.peynir 5 dilim pastırma
öğlen tavuk göğüs bol baharatlı
arada 3 kare bitterçikolata
akşam
tavuk haşlama yarım porsiyon bi parçada hindi eti
kızlar merhaba,
Şuan bu satırları yazarken bir taraftanda tahin helvası tırtıklıyorum. Beynim suçlu, yüreğim suçlu ama hala seni seviyorum tahin helvası... Her ne kadar aramıza karbonhidrat diyetleri girsede arada seninle böyle kaçamaklar yapsak nasıl olur canım tahin helvası :)))
ben iflah oluyorsam, herkes olurhiç canını sıkma hep beraber başaracaz
günaydın arkadaşlar...
sabah 2 çeri domates,birkaç dal roka,1 haşlanmış yumurta,3 zeytin ,b.peynir ve 1 dilim ekmekten oluşan bir kahvaltı yaptım.20 kb. hesaplıyorum.
dün kendimle verdiğim savaştan sonra biraz daha dişimi sıkmaya karar verdim.
bende ton balığı salatası yapacaktım canım istemedi yarım kutu ton balığı yedim çok bile geldi
slm arkadaşalr.ben bu hafta iyice bozdum diyeti.dün günüm vardı.neler yediğimi düşündükçe kendim bile şaşırıyorm.bu sabah tartıya çıksam en az iki kilo fazla çıkardım herhalde.sabah iki yumurta yedim.şimdide alabalık pişiyo fırında.bugün ve önümüzdeki bikaç günü en az karbon ve bol suyla geçirmeye çalışcam.yarın tartılmak istemiyorum.çünkü tartıda çıkan rakam motivasyonumu bozabilir.en azından dün yediklerimi eriteyim bikaç gün.
aldentecim insallah zamanla daha bir düzene oturtabilirsin her zamanmi böyle kahvalti yapiyorsun bilmiyorum ama tek kahvalti icin 20 kb bence fazla:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?