ay inşallah vermiş olurum 65 i görmek mümkün olmicakmış gibi geliyor ama çok umutluyum hazirana kadar fit olmayı hesaplıyorum 5 düğün var yazın..
Selam kızlar ben geldim ama ev işleriyle ugrasıyorum, yazılanları ancak okudum..
Ben de size menumu yazayım..
Sabah 1 dilim wasa peynirli (5kb)
Oglen Izgara levrek ve yeşil salata (max5KB)
Aksam kabak yemegi ( max 10KB)
Aralarda bişey yemedim hic yemiyecegim de..Toplam 20KB ile gunu kapamış oluyorum..
Dün de boyle yaptım ama tartılmaya benim de niyetim yok bir hafta daha, zaten bu sabah artıda görünce bu bana yetti..Bir süre tartılmayıp moral toplamalıyım..Suyu da 3 litreye çıkardım...Ayrıca yeşil çay da en az Yarım litre içiyorum gün boyunca..
Bu uzun bir yolculuk, acele etmeye gerek yok...Acele edip tartılıp moral bozmaya da gerek yok :)))
Selam kızlar ben geldim ama ev işleriyle ugrasıyorum, yazılanları ancak okudum..
Ben de size menumu yazayım..
Sabah 1 dilim wasa peynirli (5kb)
Oglen Izgara levrek ve yeşil salata (max5KB)
Aksam kabak yemegi ( max 10KB)
Aralarda bişey yemedim hic yemiyecegim de..Toplam 20KB ile gunu kapamış oluyorum..
Dün de boyle yaptım ama tartılmaya benim de niyetim yok bir hafta daha, zaten bu sabah artıda görünce bu bana yetti..Bir süre tartılmayıp moral toplamalıyım..Suyu da 3 litreye çıkardım...Ayrıca yeşil çay da en az Yarım litre içiyorum gün boyunca..
Bu uzun bir yolculuk, acele etmeye gerek yok...Acele edip tartılıp moral bozmaya da gerek yok :)))
selam canim hosgeldin aramiza öncelikle tebrik ederim cok güzel kilo vermissin. 746. sayfada yiceklerin kb degerleri yaziyor oradaki listeden sevdigin yiceklerle kendi menünü hazirlayabilirsin sebzeyi rahatlikla yiyebiliyoruz ama maalesef meyveden uzak duruyoruz aklina takilan birsey olursa hepimiz yardimci oluruz kolay gelsin:13:
cnm biz sadece et yemiyoruz herşeyi yiyoruz meyve sebze süt ürünü.. ama kb değerleri var yerken hesap yapıyoruz.. arada kaçamak oluyor falan sonra toparlıyoruz.. kb listesi al kendine orda değerlere göre yeme düzenini oluştur herşey yiyebilirsin ama kaç kaşık kaç porsiyon onları iyi ayarla bir de 6 öğünün etkisi büyük 6 öğüne böl.. meyve yiyorum ben mesela bugün akşam yarım elma yicem tam elma 16 kb yarısı 8 yenilebilir düzeye getiriyorum. mesela bugün sigara böreği vardı bir tanesi 8 kb bir tane yedim.. kekte yaptılar içindeki malzemeye göre dilim sayısına böldüm dilimi başına kb 20 düşüyor yarın yarısını dicem diger gün yarısını .. 10 kb listeme eklicem.. sende kendine göre düzen oluştur.. bir porsiyon yogurt 12 kb ama ben bir çay bardağı alıyorum her gün o da 6 kb yapıyor.. bunun gibi ufak tefek şeylere dikkat et verirsin. bir de kilo vermede duraklama dönemi yaşarsın bu çok normal bende her 5 kilo da 10 gün duruyor geçen sene öyle olmuştu bende 10 kilo vermiştim geçen yaz.. hiç canını sıkma.. bu diyet kasan sıkan bir diyet değil sadece ne zaman ne kadar ne yemen gerektiğini belirten bir diyet başarılar cnm
merhaba bende bu listeden çıkardım inşallah yapabilirim moralim çok bozuk 10 kilo vermem lazım 60 kiloyum boyum 1.52 15 kilo da ben 10 kilo diyeyim çalıştığım için sporda yapamıyorum sabahları işe giderken işten dönerken yürüyorum güzel havalarda 30 dk kadar ama hafta sonuda tempolu yürümeyi düşünüyorum bakalım bu diyet gayet mantıklı geldi bana inş yapabilirim
Verdiginiz bilgilerden dolayi cok tesekkür ederiyorum kizlar..
Bakdim, baya da arastirdim..Aslinda böyle duraklama olan zamanlarda,
bu diyeti uygulayan arkadaslarim tevsiye ettiler. Benimde tam zamani galiba...
Kahvalti :
4 Yesil zeytin: 1
Tost: 8
Bir cay bardagi yogurt: 6
Sekersiz kayisili form cayi
1,5lt su
Ögle:
2 adet but: 0
Sebze garnitür: 8
Aksam:
Omlet 2 yumurta (yagsiz, karisik): 8
Toplam:31 Gibi ..
Gündelik ortalama olarak :3-3;5lt su ve 3 kupa cay
Cok sagolun arkadaslar..
hazirana kadar en kötü ihtimal 62 kesin olursun belkide 60
3 ayda sadece 7 kilo mu verecemmm banane bananeeeee ben haziran en geç temmuzda 53 olacam 3 ayda 14 kilo verilmez mi... haftada bir kilodan 12 kilo yapar.. temmuz ortasında 53 olurum yaa heralde:26::26: 55 e de razıyımm ben düğünlerde fıstık olmak istiyorum bennnnnn zaten ondan herşeyi deniyorum ya yok sarımsak çayı yok sogan çayı yok zeytin yağı yok kaysı hohooooo belki bir yolunu bulurummmm
canım ben bugun markete gıttım tavuk göğsü ve but aldım hanı paketlerde satılandan..
bıde yumurta aldım.. dil peynırı yıyormusun sen hangı marka???
baska ne almamı tavsıye edersın sen en cok ne tuketıyorsun mesela??
selam kızlar epeydir giremedim siteye , bir yoğunluktur gidiyor ama nedense kilolar gitmiyor
hala aynı kilodayım yarın tartı günü.. 50 yerine 40 a çekeyim kbyi diye düşünüyorum 3 hafta oluyor ve sadece 2 kg..
canim ben iki ay olarak degerlendirdim mart bitti sayilir nisan mayisda haftada bir kilo versen toplamda 8 kg yapar aradada duraksamalar oluyor ya o yüzden en kötü ihtimal 62 dedim insallah senin hesapladigin sekilde olur
ya canım seni üzmek istemem ama gerçekten az vermişsin ya, en azında ilk iki hafta çok vermen gerekirdi, neden böyle oldu ki:26::26:
selam kızlar epeydir giremedim siteye , bir yoğunluktur gidiyor ama nedense kilolar gitmiyor
hala aynı kilodayım yarın tartı günü.. 50 yerine 40 a çekeyim kbyi diye düşünüyorum 3 hafta oluyor ve sadece 2 kg..
ay cnm ben işin eğlencesindeyimmmmhaziran dahil hesapladım ben ayda 2 3 kilo versem yeter 60 ta iyi bir sonuç benim için ee tabi düğünlerde ne kadar fıstık olursam o kadar keyfim yerinde olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?