Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar kilo fazlam var, gerçekten işe yarayacak ve bana 1 ayda 10 kg verdirebilecek bir diyet istiyorum. sizce bu diyet bana uygun mu?

selam kizlar

masallahiniz var vallahi oku oku bitiremedim yazdiklarinizi ama süpersiniz
aslicim canim hosgeldin seni tekrar görmek cok güzel iste bizim tanidigimiz aslimiz bu:13: canim bu hafta esim öglenci ise gecirmeden acamiyorum normaldede gec kalkiyoruz kahvalti hazirla yap derken maalesef bu saati buluyor girmem esimi gecirdim hemen oturdum bilgisayar basina

arkadaşlar kilo fazlam var, gerçekten işe yarayacak ve bana 1 ayda 10 kg verdirebilecek bir diyet istiyorum. sizce bu diyet bana uygun mu?

hoşgeldin canım.1 ayda 10 kg vermek için bence diyet değil mucize gerek
eğer kilon çok fazlaysa 10 değilse de ayda 4-5 kg verebilirsin bence bu diyetle.

selam canim
bir ayda 10 kilo hem zor hem saglikli degil öncelikle 746. sayfadaki kb degeri düsük yicekleri,kesinlikle yasak olan yicekleri incele eger bu sekilde beslenmeyi seviyorsan bence sana uygun bir diet. simdiye kadar bazi arkadaslar denemek istedi bazilari yumurtayi sevmiyorum,eti sevmiyorum dedi tabiki normal olarak devam edemediler eger baslamaya karar verirsen kolay gelsin :13:

biraz sonra çıkıcam.bugün de iradem yerlerdeydi
öğlen bolca peynir,zeytin ve yanında yarım dilim ekmek(bir de diyebiliriz ama yalandan kim ölmüş)ve yarım poaça yedim.pişmanım
bir kaç gün ara verip tekrar mı başlasam diye düşünüyorum.
benim iradem bu kadar işte

kısa bir mola veriyorum... diyete devam edecğim ama internete giremeyeceğim bir süre. şehir dışına çıkmam gerekiyor. yayınımıza kısa bir süre ara veriyoruz yani...
yaşı müsait olanlar hatırlar eskiden trt yayınları kesilirdi, ekrana bir necefli maşrapa çıkardı. ekranın altında ''necefli maşarapa 14. yy'' yazardı. biz de aaa tv koptu derdik hatırlayan var mı??
ben de yayına ara verip necefli maşrapa resmi koyacağım bir süre :)))
işime gelmiyo da değil hani 60 ın üstüne çıktım laf aramızda bu haftaki kilo bildiriminden kaçıyorum böylece...

hatırlamıyorum valla, yaş kaç canım, şaka şaka

şekerim kendine 21 gün beyaz un yasağı koy, alışkanlık kazanmak için, 21 gün sonra az az yicem nasılsa diye düşün

sayfa bilmem kaçtaki ünite değeri yüksek gıdalarla yakınlaşmak,onları sarıp sarmalamak hatta içime almak istiyorum.
akşam yapacağım tatlının yarısını yemek,üstüne bastırmak için tuzlu,onu bastırmak için tekrar tatlı yemek...yemek...ve yemek istiyorum.
ama...
zayıflayıf,özgürce giyinmek,yolda bir mankenin podyumdaki edasıyla salınmak ve salınmak da istiyorum.
biliyorum çok şey istiyorum.
yol ayrımlarından,birini seçerken diğerini kaybetmekten nefret ediyorum.
iradesizliğimin had safhaya ulaşıp,forumlarda bana bu yazıları yazdırmasından da nefret ediyorum.
ama...
ama...
sizi seviyorum kızlar:2::2::2::2:

çok şanslısın.
ben de cuma gününü düşünüp duruyorum

Terkencim cnm iyi bak kendine..Ben geldim sen gidiyorsun ama çok özletme kendini..Kilo almadan tekrar aramıza katılmanı bekliyoruz sekerim..
Pericimm genelde sabahları girmezsin zaten biliyorum, en fazla nba seyredip sabahladıgında bir ugruyosun o kadar :)) Ben de mutluyum aranıza döndüğüm için..
Esracım yoksa sarımsak çayı mı içiyosun? Ya bi işe yaradıgını göreyim de ben de oyle deneyeyim bari..Boş yere o işkence cekilmez..Bir kere denedim ama ben sarımsagı fazla koydum sanırsam..
Semilunacım menun guzel ama bayaa bir yuklendin proteine sanki bugun..Kız sekiz kofte derken minik misket kofte filan di mi ? Regl mi yakın nedir bu iştah :) Bu arada afiyet olsun bendeki kofteler de cok lezzetliydi :)
Chess helal sana valla ne guzel yuruyorsun..Super bir duygu olsa gerek o benim tadamayacagım..Neyse sen bizim yerimize de yürü bari :))

Valla hiç gulecegim yoktu..Elbette senin bu istediklerinin hepsini biz de istiyoruz, cunku hepimiz ne yazık ki iştahlı insanlarız...Zaten iştahlı olmasak kilo almayız, kilo almasak da diyet yapmayız..Diyet yapmasak da burda işimiz ne..
Ama benim en çok istedigim, deli gibi yemek yiyip, asla kilo almayan insanlardan olmak...Hic hayatında kilo problemi yaşamamış ve hatta hamileligini bile en fazla 10 kilo ile tamamlayan insanlardan olmak istiyorum..

canım iki ay sonra kaynıcak burası yürüdüm yürüdüm baharda yürüdüm yani

evet ben hatırlıyorum nasıl geçiyor zaman

kilolarımızı verdikmi Allahın izniyle beş yaş daha genç gösteririz inşallah. Buarada necefli maşrapa çok kalmasın yayında tez zamanda bekleriz canım.

aldente çok cabuk vazgeçiyosun önce beyninde bitir canım zayıflama olayını bigün rejim yapıyorum bigün yiyorum olmaz ben sağlıklı besleniyorum bundan sonraki hayatım için istediklerimi giyinebilmek için daha doğru kendim için zayıflayacağım ve sağlıklı olacağım nokta virgül değil canım beynin bunu kabul etsin ondan sonra başla umarım kızmasın yazıklarıma daha öncede oğlen arkadaşlarla bunu yedik dediğinde seni uyarmak istedim ama yanlış anlamandan korktum

aslıcım evet canım o tadı kötü olan çayı içiyorum bakalım cuma faydasını görücekmiyiz hakkaten içilecek gibi değil ama aahhh kilolar aahhh yağlar neler yaptırıyo insana

ben size başlamadan önce bigünde yediklerimi anlatsam yuhhh dersiniz bana bukadar şey yenirmi yemekle aram hiç yoktur ama abur cubura dayanamam onuda abartırda abartırdım heran ağzım dolu bişeyler yemek isterdim ama baktım bu boyle gitmiyo üstelik 26 yaşındayım daha pantolonlarım ki doğumdan sonra aldığım pantolanlar kapanmamaya başladı yani hat safhada uzun süre oturdummu açmadan duramazdım düğmesini eşime bakıyorum herzman bakımlı spor yapan yediklerine dikkat eden kilo alsa yesede sporunu artıran birisi ben sürekli ye sürekli ye nereye kadar dedim esra bi dur oturdum düşündüm sen ne istiyosun kesinlikle zayıflamak istiyorum giydiklerim yakışsın istiyorum bi badi giydiğimde yanlardan taşmasın istiyorum ozman söz ver dedim kendime mayıs 30a kadar 70 olucaksın söz verdim kimse kuralımı bozamaz dışarıda çıkmaz önüme çörekler börekler tatlılarda gelse vazgeçmiycem çünkü ne istediğimi niçin istediğimi özellikle kendim için istediğimi biliyorum üstelik ikinci cocukk düşünürken ondan sonrada 100 olurum heralde buraya başlama tarihim miladım oldu başladım ve 30 mayısa kadar burdayım verdiğim haftalardada burdayım veremediklerim zmanlardada herşey kendimiz için bunu unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…