arkadaşlar kilo fazlam var, gerçekten işe yarayacak ve bana 1 ayda 10 kg verdirebilecek bir diyet istiyorum. sizce bu diyet bana uygun mu?
arkadaşlar kilo fazlam var, gerçekten işe yarayacak ve bana 1 ayda 10 kg verdirebilecek bir diyet istiyorum. sizce bu diyet bana uygun mu?
kısa bir mola veriyorum... diyete devam edecğim ama internete giremeyeceğim bir süre. şehir dışına çıkmam gerekiyor. yayınımıza kısa bir süre ara veriyoruz yani...
yaşı müsait olanlar hatırlar eskiden trt yayınları kesilirdi, ekrana bir necefli maşrapa çıkardı. ekranın altında ''necefli maşarapa 14. yy'' yazardı. biz de aaa tv koptu derdik hatırlayan var mı??
ben de yayına ara verip necefli maşrapa resmi koyacağım bir süre :)))
işime gelmiyo da değil hani 60 ın üstüne çıktım laf aramızda bu haftaki kilo bildiriminden kaçıyorum böylece...
biraz sonra çıkıcam.bugün de iradem yerlerdeydi
öğlen bolca peynir,zeytin ve yanında yarım dilim ekmek(bir de diyebiliriz ama yalandan kim ölmüş)ve yarım poaça yedim.pişmanım
bir kaç gün ara verip tekrar mı başlasam diye düşünüyorum.
benim iradem bu kadar işte
kısa bir mola veriyorum... diyete devam edecğim ama internete giremeyeceğim bir süre. şehir dışına çıkmam gerekiyor. yayınımıza kısa bir süre ara veriyoruz yani...
yaşı müsait olanlar hatırlar eskiden trt yayınları kesilirdi, ekrana bir necefli maşrapa çıkardı. ekranın altında ''necefli maşarapa 14. yy'' yazardı. biz de aaa tv koptu derdik hatırlayan var mı??
işime gelmiyo da değil hani 60 ın üstüne çıktım laf aramızda bu haftaki kilo bildiriminden kaçıyorum böylece...
hatırlamıyorum valla, yaş kaç canım, şaka şaka
sayfa bilmem kaçtaki ünite değeri yüksek gıdalarla yakınlaşmak,onları sarıp sarmalamak hatta içime almak istiyorum.
akşam yapacağım tatlının yarısını yemek,üstüne bastırmak için tuzlu,onu bastırmak için tekrar tatlı yemek...yemek...ve yemek istiyorum.
ama...
zayıflayıf,özgürce giyinmek,yolda bir mankenin podyumdaki edasıyla salınmak ve salınmak da istiyorum.
biliyorum çok şey istiyorum.
yol ayrımlarından,birini seçerken diğerini kaybetmekten nefret ediyorum.
iradesizliğimin had safhaya ulaşıp,forumlarda bana bu yazıları yazdırmasından da nefret ediyorum.
ama...
ama...
sizi seviyorum kızlar:2::2::2::2:
:)))) hainsin :)))) yaş 35 Dante gibi ortasındayız ömrün demiş şair...ya da Dante'nin dediği gibi ''yaşam yolumuzun yarısında '' :))))
Terkencim cnm iyi bak kendine..Ben geldim sen gidiyorsun ama çok özletme kendini..Kilo almadan tekrar aramıza katılmanı bekliyoruz sekerim..
Pericimm genelde sabahları girmezsin zaten biliyorum, en fazla nba seyredip sabahladıgında bir ugruyosun o kadar :)) Ben de mutluyum aranıza döndüğüm için..
Esracım yoksa sarımsak çayı mı içiyosun? Ya bi işe yaradıgını göreyim de ben de oyle deneyeyim bari..Boş yere o işkence cekilmez..Bir kere denedim ama ben sarımsagı fazla koydum sanırsam..
Semilunacım menun guzel ama bayaa bir yuklendin proteine sanki bugun..Kız sekiz kofte derken minik misket kofte filan di mi ? Regl mi yakın nedir bu iştah :) Bu arada afiyet olsun bendeki kofteler de cok lezzetliydi :)
Chess helal sana valla ne guzel yuruyorsun..Super bir duygu olsa gerek o benim tadamayacagım..Neyse sen bizim yerimize de yürü bari :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?