• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Aslıcığım valla misket değil de küçüktü diyelim :26: Reglim de yakın bir de böyle sürekli bir şeyler yemek istiyorum mesela 8 köfteyi aslında 1 saatte yedim. Bir tane attım 15 dakika sonra iki tane falan öyle. Neyseki karbonhidrat aramıyorum. Şöyle kurutulmuş et olsa kemirsem bütün gün ne bileyim... Şimdi de o yazdığım iki parça tavuğu yedim mesela, öğlen almıştım ama yaydım da yedim. Bir ara et severler için çezrez çıkmıştı etlee falan diye. Ne güzeldi o ama tutmadı. Gerçi onda da koruyucu falan vardır. Ne yapsam ki ben???

kızlar tam beş tane kofte yedım onu kac sayıyorsunuz????????
lutfen yardım yenı basladım

kizlarr biliyorsunuzki ben rejime carsamba günü basladim yani tan 1 hafta oldu bugün
94 kg ile baslamistim ve bugün bi tartilayim dedim.........
91,9 gösterdi :66: cokkk mutlu oldum
bogazlarim agriyor antobiotik yazdi dr... süt ürünleri sabah ve aksam yiyemiyorum malesef...
sadece öglen.
bakalim cumaya kadar daha nekadar gidecek...
cuma 93 düm... cok gicik bir günde baslamisim ya :)

kizlarr biliyorsunuzki ben rejime carsamba günü basladim yani tan 1 hafta oldu bugün
bogazlarim agriyor antobiotik yazdi dr... süt ürünleri sabah ve aksam yiyemiyorum malesef...
sadece öglen.

süpersin canım ya:65::65:

kızlaaarrr nerdeesiiniiizzzzz:8::8::8: iğrenç sarımsak çayımı içiyommmm şimdi. bugün 6 öğün yedim hep bi kaşık iki kaşık bi parça olarak böldüm.. iki kaşığı bir porsiyondan saydım fazladan fazladan yazim dedim.. elmayı ta tüm yemedim yarısını yedim ablamla paylaştım.. hiç canım bi şey çekmedi ya da içimdeki yeme dürtüsü beni çıldırtmadı..sebzeden doymuyorum etten sıkıldım demiştim ya bir çay bardağı yogurt yemek tok tutuyormuş demek ki. aslında et köfte de yedim onunda etkisi olabilir.. kb 48 oldu.. seda sayanın dediği gibi herşeyden yiyorum ama tadımlık yiyorummm:52: netten araştırdığım kadarıyla yerken oyalanın diyor doygunluk en erken 10 dk önce kendini gösteriyormuş bende tabak ebatını küçülttüm ve tatlı kaşığı tatlı çatalıyla yemeye başladım.. cidden oyalıyormuşş.. tadımlık yediğim için koca tabakta komik duruyordu..çerez tabaklarında yiyorum artık.. cumaya kadar farkedecek mi bakalım halaaaa 67.5 im bu hafta hiç kaçamak yapmadım buna ragmen vermedim cuma olunca ne çıkacak acaba, 6 öğün ve çay işe yaricak mı bakalımmm:68::68::68:

Son düzenleme:
sadece öglen.

tebrikler aylin:46:

sadece öglen.

tbrkler cnm:46::46: bu haftanın birincisi sensin gibi geldi bana:64::64:

"egzersizden önce soğuk limonlu su içilecek yağların daha fazla yanması için.bardağın 3/4 ü soğuk su,1/4 oda sıcaklığında su olacak.içine göz kararı limon sıkılıp içilince yağ yakımı hızlanıyor.spordan yarım saat önce içilecek."

kızlar zamanında nerden duydum,nerden okudum da not ettim bilmiyorum,böyle bir not almışım işte :)) bilginize,uygulamak isteyen olursa araştırın isterseniz.

Son düzenleme:
Öncelikle merhabalar..Valla dün dengelerim bozuldu,kendimi çok kötü hissettim...Çarptı biraz diyet:1:
Neyse şu an idare eder haldeyim..Ya acayip belli olmaya başladı zayıfladığım..Herkes bişi der oldu...Yok belin inceldi yok göbek gitti,yok yüzün küçüldü:66:78 küsürleri görmeye başladım..79dan düşmeye başladım.78.5 çıktım.Ama yine 77 olmadan 78 oldum diyemiyorum..HEp garantiye alıyorum.Çünkü açlık tokluk ve tuvalet durumları gramajlar oynattığı için korkuyor emin olamıyorum hedeflediğim kilonun bi altını görmeden :44: Pericim 10 kg harika bi skor...Belli bi zamandan sonra duraksamalar olabiliyor,ama sıkma canını...Sen en büyük engeli atlamışsın,bundan sonrada bazaen yavaş bazen hızlı devam edersin yoluna..Yeterki moralleri yüksek tutalım:65:Spor salonunada daha gidip soramadım..Kollarımın altı sarktı iğrenç duruyo:34::50:Sof sende çook istikrarlıısn maşallah..Ben inanıyorum ki hep beraber başarıcaz bizde bu inat varken kim tutar bizi:10:Bende 2 gün salat yedim 2 gün meyve,yarın ve ertesi günüm haşlanmış sebze ve meyve günüm...Patlıcan közledim yarına,birde pırasa haşladım.sonrada 2 gün yine haşlanmı sebze ve peynir günüm.Brokoli ve kabak aldım onları haşlayıp yiyeceğim sonraki günlerdede...Ama az kaldı haftaya perşembe bitiyor son günüm.Sonra hoop yeniden başaaa:34:Çevremden aldığım destekle pes etmeden 2 kez daha bu diyeti başa saracağım.İyşallah 31 martta ilk diyetim bittiğinde 77'yi görürüm:50:Sevgilerle kalın....

Öncelikle merhabalar..Valla dün dengelerim bozuldu,kendimi çok kötü hissettim...Çarptı biraz diyet:1:
Neyse şu an idare eder haldeyim..Ya acayip belli olmaya başladı zayıfladığım..Herkes bişi der oldu...Yok belin inceldi yok göbek gitti,yok yüzün küçüldü:66:78 küsürleri görmeye başladım..79dan düşmeye başladım.78.5 çıktım.Ama yine 77 olmadan 78 oldum diyemiyorum..HEp garantiye alıyorum.Çünkü açlık tokluk ve tuvalet durumları gramajlar oynattığı için korkuyor emin olamıyorum hedeflediğim kilonun bi altını görmeden :44: Pericim 10 kg harika bi skor...Belli bi zamandan sonra duraksamalar olabiliyor,ama sıkma canını...Sen en büyük engeli atlamışsın,bundan sonrada bazaen yavaş bazen hızlı devam edersin yoluna..Yeterki moralleri yüksek tutalım:65:Spor salonunada daha gidip soramadım..Kollarımın altı sarktı iğrenç duruyo:34::50:Sof sende çook istikrarlıısn maşallah..Ben inanıyorum ki hep beraber başarıcaz bizde bu inat varken kim tutar bizi:10:Bende 2 gün salat yedim 2 gün meyve,yarın ve ertesi günüm haşlanmış sebze ve meyve günüm...Patlıcan közledim yarına,birde pırasa haşladım.sonrada 2 gün yine haşlanmı sebze ve peynir günüm.Brokoli ve kabak aldım onları haşlayıp yiyeceğim sonraki günlerdede...Ama az kaldı haftaya perşembe bitiyor son günüm.Sonra hoop yeniden başaaa:34:Çevremden aldığım destekle pes etmeden 2 kez daha bu diyeti başa saracağım.İyşallah 31 martta ilk diyetim bittiğinde 77'yi görürüm:50:Sevgilerle kalın....

:nazar: süper gidiyorsun cogu bitti zaten insallah 77'yi göreceksin . hic ara vermedenmi ikincisine devam ediceksin seni zorlamasin . bana gelince uzun süredede olsa 10kg vermis olmak süper bir duygu:8:

:13:
:nazar: süper gidiyorsun cogu bitti zaten insallah 77'yi göreceksin . hic ara vermedenmi ikincisine devam ediceksin seni zorlamasin . bana gelince uzun süredede olsa 10kg vermis olmak süper bir duygu:8:
O kadar özdeldimki ekmek arası şeyler yemeyi..Yada ekmeği bana bana yemek yemeyi..Ama ara verirsem kesinlikle koparım..Çünkü Geçen yılda ne güzel zayıflamıştım gene ilk diyette..Diyeti uygulayan arkadaş ara verme devam et bak benim gibi olursun sakın verme dedi..Ben iple çektim tabi bitincede ara verdim..ve 4 ay sonra yavaş yavaş yediklerimi yani abur cuburları artırıp tekrar özüme döndüm..Ama bu yıl daha sağlam yaptım diyeti..Dahada iradeli..Şimdi ara verirsem kesin salarım diye çoook ama çoook korkuyorum:18:Artı hedefim 72..Şimdi ara verirsem 2 kilo alırım yavaştan...Sonra o iki kiloyu ver tekrar 72ye uğraş..Eklenmeden hedefe ilerleyeyim bu kez diyorum..Geçen yıl yaptığım hatayı yapmamam gerek..Yeter ki siz yanımda oluuuun:13:Pericim bana hep destek olduğun için çook teşekkür ederiiiim....Yaşasın diye kardeşliği:13:

tskler kizlarrr :) bugün kücük kacamak oldu ama olsun

:13:
O kadar özdeldimki ekmek arası şeyler yemeyi..Yada ekmeği bana bana yemek yemeyi..Ama ara verirsem kesinlikle koparım..Çünkü Geçen yılda ne güzel zayıflamıştım gene ilk diyette..Diyeti uygulayan arkadaş ara verme devam et bak benim gibi olursun sakın verme dedi..Ben iple çektim tabi bitincede ara verdim..ve 4 ay sonra yavaş yavaş yediklerimi yani abur cuburları artırıp tekrar özüme döndüm..Ama bu yıl daha sağlam yaptım diyeti..Dahada iradeli..Şimdi ara verirsem kesin salarım diye çoook ama çoook korkuyorum:18:Artı hedefim 72..Şimdi ara verirsem 2 kilo alırım yavaştan...Sonra o iki kiloyu ver tekrar 72ye uğraş..Eklenmeden hedefe ilerleyeyim bu kez diyorum..Geçen yıl yaptığım hatayı yapmamam gerek..Yeter ki siz yanımda oluuuun:13:Pericim bana hep destek olduğun için çook teşekkür ederiiiim....Yaşasın diye kardeşliği:13:

rica ederim canim:16: hepimiz bir amac icin burdayiz inanin sizler kilo verdikce kendim vermis gibi seviniyorum . eger ikinciye baslamadan önce ara verince koparim diyorsan bunun üstüne kilo alabilirim diyorsan ara verme derim emeklerin bosa gitmesin AMA ara verseydin ikinciyi daha zevkli yapardin cünkü 25 gün uzun süre yani. su andaki iradenle ve azminle bence ara versen bile ipin ucunu kacirmazsin en azindan 2 gün ara versen sana cok iyi gelir ikincisinin devamliligi icin yinede sen bilirsin canim sonucta sen kendini daha iyi taniyorsun :34:

perşembe....
ben cumadan umutluyum kızlar bu sefer
:66::66:

insallah canim hepimiz cuma günü mutlu oluruz acikcasi bu sefer kac cikacagimi daha cok merak ediyorum ayin 14'ünden beri 30 kb'yi gecmedim ve insallah bu sefer baskül dietimin karsiligini gösterir:97:

Back
X