Öncelikle merhabalar..Valla dün dengelerim bozuldu,kendimi çok kötü hissettim...Çarptı biraz diyet

Neyse şu an idare eder haldeyim..Ya acayip belli olmaya başladı zayıfladığım..Herkes bişi der oldu...Yok belin inceldi yok göbek gitti,yok yüzün küçüldü

78 küsürleri görmeye başladım..79dan düşmeye başladım.78.5 çıktım.Ama yine 77 olmadan 78 oldum diyemiyorum..HEp garantiye alıyorum.Çünkü açlık tokluk ve tuvalet durumları gramajlar oynattığı için korkuyor emin olamıyorum hedeflediğim kilonun bi altını görmeden :44: Pericim 10 kg harika bi skor...Belli bi zamandan sonra duraksamalar olabiliyor,ama sıkma canını...Sen en büyük engeli atlamışsın,bundan sonrada bazaen yavaş bazen hızlı devam edersin yoluna..Yeterki moralleri yüksek tutalım

Spor salonunada daha gidip soramadım..Kollarımın altı sarktı iğrenç duruyo

Sof sende çook istikrarlıısn maşallah..Ben inanıyorum ki hep beraber başarıcaz bizde bu inat varken kim tutar bizi

Bende 2 gün salat yedim 2 gün meyve,yarın ve ertesi günüm haşlanmış sebze ve meyve günüm...Patlıcan közledim yarına,birde pırasa haşladım.sonrada 2 gün yine haşlanmı sebze ve peynir günüm.Brokoli ve kabak aldım onları haşlayıp yiyeceğim sonraki günlerdede...Ama az kaldı haftaya perşembe bitiyor son günüm.Sonra hoop yeniden başaaa

Çevremden aldığım destekle pes etmeden 2 kez daha bu diyeti başa saracağım.İyşallah 31 martta ilk diyetim bittiğinde 77'yi görürüm

Sevgilerle kalın....