cildimdeki değişim benim de dikkatimi çekti.hatta dün eşime söyledim:bu diyete başladığımdan beri cildim güzelleşti diye.oysa yağlı gıdaların cildimizi bozduğunu düşünürdüm hep.demekki suçlu şekermiş.çünkü bu diyetle yeme düzenimde yeptığım en belirgin değişim şekeri hayatımdan çıkarmak oldu.ben çayı şekersiz içerim,ekmeği de çok az tüketirim genelde ama tatlı krizim tutunca yarım kg baklavalıyı gün içinde yiyebilirim.
şekere hayır!demek istiyorum ben de.
Kızlar gunaydın!
Hızlı bir şekilde diyetime başladım tekrar..Artık bırakmak yok.Yeter bu kadar ara vermek..
Aldıgım kiloları vermem lazım hemen..Yani öyle hissediyorum kesin aldım, ama tartılıp moralimi bozmayacagım..Zaten 2 haftadır tartılmıyorum..Ama bu cuma tartılıcam artık..Cumaya kadar kilolar oturmadan insem bari hemen..Neyse ümitsizlige kapılmak yok artık benim için..
Az kaldı yaza en az 6 kiloyu mayıs sonuna kadar verebilmeliyim..Haziran ve temmuzda 2-3 kilo versem tamam işte..Hiçbiseyin beni üzmesine izin vermiyecegim...Ya da şöyle diyim, hiçbir tersligin rejimimi bozmasına izin vermeyecegim..
Henuz kahvaltı etmedim, su içiyorum cünkü dün o kadar yemişim ki hiç acıkmadım hala..Sadece susuzlugumu giderebilmek icin 1 litre suyumu ictim..
Birazdan 1 adet yumurta haşlamayı düşünüyorum o kadar..O da yemiş olmak icin..Bugun 3-4 litre su içmek istiyorum..Vucudum yedigim şeylerden ödem yaptıysa onu atmak adına..
Hepinize tekrar merhaba kızlar :))))))
günaydın.aslıcım hoşgeldin.benim motivasyonum çok düşük iki üç gündür.bugünde günümüz var.üfff hiç diyet yapasım yok(((
ara öğün yemek isteyen arkadaşlar için bizim diyetimizdede en uygun luruyemiş pericime katılıyorum
menü süper allah bozmasın
bende arada yapardım canım bunu ama ekmekle yemesine ayrı bayılırımöğün konusunda sana katılıyorum vucut ihriyaç duyarsa bencede yemeli ben sadece akşam üzeri çok acıkıyorum mesela yaa kuruyemiş ya bi parça çikolata işimi görüyo
merhaba canım seni boyle görmek çok güzel ama şu kırmızıyla işaretlediğim yere ayrıca katılıyorum tekrardan hoşgeldin diyelim ozman
günaydın kızlar
benim dünkü yediklerim
sabah 1 dilim beyaz peynir birazda çeçil peynir 1+1
öğlen az tavuk haşlama 4-5 dilim sucuk 1
arada bi çikolatalı gofret 11
akşamda 1 adet karnıyarık 1 bardak ayran 6+?
ben patlıcanları yağda kızartmıyorum bi çorba kaşığı yağ ile 3 tane paylıcan teflon tavada çevire çevire pişirdim iç harcındada hiç yağ yok kıymanın kendi yağı acaba kb si kaç dır karnıyarığın
bi arkadaş lolipop yalıyorum demişti aslında kafama yatmadı değil belki olabilir en azından bu tür zamanlarda işe yarar.aldente
günaydın kızlar!
2 gündür 70 sınırını aşıyorum.dün kajuya bir dalmışım,sözde 50 gr kadar yiyecektim,200 grlık paketin dibini getirdim.böylece gün içinde yaşadığım aç kalma eziyetinin hiç anlamı kalmadı
reglim de gecikti.cumadan hiç ümitli değilim.
sabah yine kaju(paketin sonuydu)en az 15
kaşar peynir 1desek şimdiden etti 16 ünite.
neyse moralimi bozmamaya çalışıyorum ama canım çok tatlı çekiyo.bugünleri atlatmak istiyorum.
kızlar gunaydın bu rejıme baslamayı dusunuyorum hatta bugun bu rejım ıcın alısverıs yapacagım ama calısan bırısıyım yanı elımın altında hazır bulunacak bıseyler olmalı işim geregı sureklı dısardayım
bana ne tavsıye edersınız markete gıdecem ne alayım ınanın hıc bı fıkrım yok salam mı sosıs mı ne alayım
bıde bekarım yemek yapmayı pek bılmıyorum
tavuk haşlama fln yazmıssınız ben nası yapıcam onlarııııııı lutfen yardımmm edınnn
günaydın kızlar
chess canım lor zaten bütün peynirlerden iyimiş kalsiyum bakımında bende hafta sonu süt kesilmişti onu süzdürdüm tuzladım koydum dolaba iki gündür sabahları 1 dilim kepek ekmeğine sürüp bide üzerine kırmızı biber serpip yiyorum aman bir güzel oluyor. tavsiye ederim pul biberinde zayıflamaya etkisi varmışya.
canım kb düşük olduğuna göre et ve et ürünleri, süt ürünleri, yumurta ve sebzeler birazda kuruyemişler
bence yemek yapmayı öğrenmelisin yoksa tek tip yemeklerle beslenmek seni sıkacaktır bi süre sonra
iş yerinde atıştırmak için, kefir ya da ayran ya küçük kaşar ya da küçük dil peynirlerinden alabilirsin mesela:13:
ya hayır ben hiç de ara öğün filan almıyorum aslında yaaa
sağlıklı olan 6 öğün deniyor,met.nın hızlı çalışması için de gerekli deniyor ama nasıl olcak,kb diyetinde ara öğün olarak ne yenebilirki bilemiyorum
ben bugün diyetime ara verdim valla :) arkadaşım geldi,yedik içtik eğlendik :)) amaaaan zaten regl olmuşum,bir gün ara versem de olur dedim.birilerinin zorlamasıyla değil kendi isteğim ve kararımla yemenin keyfi ayrı tabiki :)
gercekten bu diette ara ögün ne yenebilir meyve yiyemedigimize göre kuru meyvelerde bile bir tanesinde 4-5 kb var birde kuruyemis olabilir hem saglikli hem kb'si uygun
canım sut ve sut urunu yasak degıl mı bu rejımde?
tavuk gogus fln alsam dıyorum
suya atıp haslayabılırmıyım kı haslaması nasıl oluyor?
sen en cok ne yıyorsun mesela bu rejımde
günaydın kızlar
chess canım lor zaten bütün peynirlerden iyimiş kalsiyum bakımında bende hafta sonu süt kesilmişti onu süzdürdüm tuzladım koydum dolaba iki gündür sabahları 1 dilim kepek ekmeğine sürüp bide üzerine kırmızı biber serpip yiyorum aman bir güzel oluyor. tavsiye ederim pul biberinde zayıflamaya etkisi varmışya.
Aslıcım neyse canını sıkan boşver seni üzmesine müsade etme belki zor olabilir ama biz kilolarıyla uğraşanların ortak özelliğidir sıkıldıkça yemek .yani seninde dediğin gibi rejimini bozdurma.
bi arkadaş lolipop yalıyorum demişti aslında kafama yatmadı değil belki olabilir en azından bu tür zamanlarda işe yarar.
bendede aksine en kolay yemeklerimin arasındadır dün yarım saate karnıyarık +etli pilav + ayran yaptım masayıda hazırladım ahhh çalışmak ahhh sen nelere kadirsinbiri karnıyarık mı dedi!!!en sevdiğim ve de yapmaya en üşendiğim yemektir kendileri.
kızlar gunaydın bu rejıme baslamayı dusunuyorum hatta bugun bu rejım ıcın alısverıs yapacagım ama calısan bırısıyım yanı elımın altında hazır bulunacak bıseyler olmalı işim geregı sureklı dısardayım
bana ne tavsıye edersınız markete gıdecem ne alayım ınanın hıc bı fıkrım yok salam mı sosıs mı ne alayım
bıde bekarım yemek yapmayı pek bılmıyorum
tavuk haşlama fln yazmıssınız ben nası yapıcam onlarııııııı lutfen yardımmm edınnn
Esracım bir adet patlıcanda 4KB var...
Cok guzel bir menun var..Ben de karnıyarık ve ayran ikilisine bayılırım..
Ben de sabah yumurta yemekten vazgecip peynir ve zeytin yemeye karar verdim..
oglen ızgara kofte ve salata
Aksamda brokoli haşlayıp yogurtla onu yiyecegim..
bendede aksine en kolay yemeklerimin arasındadır dün yarım saate karnıyarık +etli pilav + ayran yaptım masayıda hazırladım ahhh çalışmak ahhh sen nelere kadirsin
bir de mutfakta hünerli olduğumu sanırdım
içini hazırlamak zaman,patlıcanları soy,kızart,sonra içini doldur...nasıl yetiştiriyosun o kadar zamanda.maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?