Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım aslında aknede suçlu kb... başta şeker olmak üzere tabii, hatta diğer bi çok hastalıkta
bence cildimizdeki değişiklik genel anlamda kb den uzak durmakla alakalı
:13:

günaydın.aslıcım hoşgeldin.benim motivasyonum çok düşük iki üç gündür.bugünde günümüz var.üfff hiç diyet yapasım yok(((

destekliyorum canım yeni düşüncelerini

günaydın.aslıcım hoşgeldin.benim motivasyonum çok düşük iki üç gündür.bugünde günümüz var.üfff hiç diyet yapasım yok(((

canım güne kadar 0 kb lerle idare edersin, günde de çok çeşit yapıyosanız hepsinden 2 lokma alsan doyarsın zaten:13:

biri karnıyarık mı dedi!!!en sevdiğim ve de yapmaya en üşendiğim yemektir kendileri.

kızlar gunaydın bu rejıme baslamayı dusunuyorum hatta bugun bu rejım ıcın alısverıs yapacagım ama calısan bırısıyım yanı elımın altında hazır bulunacak bıseyler olmalı işim geregı sureklı dısardayım
bana ne tavsıye edersınız markete gıdecem ne alayım ınanın hıc bı fıkrım yok salam mı sosıs mı ne alayım
bıde bekarım yemek yapmayı pek bılmıyorum
tavuk haşlama fln yazmıssınız ben nası yapıcam onlarııııııı lutfen yardımmm edınnn

günaydın kızlar

chess canım lor zaten bütün peynirlerden iyimiş kalsiyum bakımında bende hafta sonu süt kesilmişti onu süzdürdüm tuzladım koydum dolaba iki gündür sabahları 1 dilim kepek ekmeğine sürüp bide üzerine kırmızı biber serpip yiyorum aman bir güzel oluyor. tavsiye ederim pul biberinde zayıflamaya etkisi varmışya.

Aslıcım neyse canını sıkan boşver seni üzmesine müsade etme belki zor olabilir ama biz kilolarıyla uğraşanların ortak özelliğidir sıkıldıkça yemek .yani seninde dediğin gibi rejimini bozdurma.

bi arkadaş lolipop yalıyorum demişti aslında kafama yatmadı değil belki olabilir en azından bu tür zamanlarda işe yarar.

canım kb düşük olduğuna göre et ve et ürünleri, süt ürünleri, yumurta ve sebzeler birazda kuruyemişler
bence yemek yapmayı öğrenmelisin yoksa tek tip yemeklerle beslenmek seni sıkacaktır bi süre sonra

iş yerinde atıştırmak için, kefir ya da ayran ya küçük kaşar ya da küçük dil peynirlerinden alabilirsin mesela

evet canım kesinlikle öyleymiş, aslında peynirin kralı lor yani, pul bibere de bayılırım canım, gerekli gereksiz her yemeğe atarım

canım sut ve sut urunu yasak degıl mı bu rejımde?
tavuk gogus fln alsam dıyorum
suya atıp haslayabılırmıyım kı haslaması nasıl oluyor?
sen en cok ne yıyorsun mesela bu rejımde

ara öğünlerde yogurt süt çerez peynir kurutulmuş yemişlerden birer tane vs alınıyor cnm ben bugün başladım 6 öğüne... kb sine bakarak yicem

gercekten bu diette ara ögün ne yenebilir meyve yiyemedigimize göre kuru meyvelerde bile bir tanesinde 4-5 kb var birde kuruyemis olabilir hem saglikli hem kb'si uygun

bir meyveyi dörde bölersin ara öğünde bi parça yersin meyve hayatımızdan çıkarmamak gerekiyor biz de az az yeriz

canım sut ve sut urunu yasak degıl mı bu rejımde?
tavuk gogus fln alsam dıyorum
suya atıp haslayabılırmıyım kı haslaması nasıl oluyor?
sen en cok ne yıyorsun mesela bu rejımde

sütü bilmiyorum canım ben kullanmıyorum ama süt ürünlerini tabii ki tüketebilirsin mesela 100 gr peynirde 1 kb var, çok güzel bi seçenek
bence tavuğu ızgaralık alıp, pirzola falan ızgarada yapsan ya da poşette yapsan daha lezzetli olabilir, yağ kısıntısına gerek yok, nolmalde nasıl yağ kullanıyosan öyle kullan, yağların kb değeri 0 çünkü, bol bol kullanmasanda kısma yani
sebzeleri kıymalı yapabilirsin
haşlanmış yumurtanın kb si 0, ve bence oldukça doyurucu, beyaz peynir, lor çok doyurucu ve tavuk çok doyurucu bence
aslı nın bi listesi var sayfa 746 da bence o listeye bi göz atmalısın

lolipopun kbsi neki?

Esracım bir adet patlıcanda 4KB var...
Cok guzel bir menun var..Ben de karnıyarık ve ayran ikilisine bayılırım..
Ben de sabah yumurta yemekten vazgecip peynir ve zeytin yemeye karar verdim..
oglen ızgara kofte ve salata
Aksamda brokoli haşlayıp yogurtla onu yiyecegim..

biri karnıyarık mı dedi!!!en sevdiğim ve de yapmaya en üşendiğim yemektir kendileri.
bendede aksine en kolay yemeklerimin arasındadır dün yarım saate karnıyarık +etli pilav + ayran yaptım masayıda hazırladım ahhh çalışmak ahhh sen nelere kadirsin

canım bol bol peynir tavuk yoğurt aralarda yemek için kuruyemiş al hiç yemek yapmayı bilmiyosan zorlanabilirsin sürekli tarif oku denemek için çabala biraz mesela tavuk but aldın diyelim yada pirzola onları yıka teflon tavaya koy azda tuz at kendi suyula pişsin altını üstünü çevir normal eteşde pişsin

Son düzenleme:

saol aslıcım içindede kıymalı iç olduğu için geyet masum bi yemek bizim için patlıcana zaten bayılırım bunuda haftada bir ekliyeyim menüme

Hosgeldin aramıza Dolorincold..
Bu rejimde ne yazık ki az da olsa yemek yapmayı ogrenmen gerekiyor..
En azından tavuk nasıl haslanır, sebze nasıl haşlanır, bunları bilsen bile yiyecek bir suru sey bulursun..
Mesela sebzeleri haşlayıp üstüne zeytinyagı limon sıkabilirsin ya da sarımsaklı yogurt koyup yiyebilirsin..
İnternette cok guzel ve anlatım şekli cok kolay olan tarif siteleri var..Orda saglıklı yemekleri birazcık inceleyebilirsin..
Önümüz yaz şimdi mesela salatalalık filan çıkınca ara ögün olarak guzel bir tercih olabilir..Ya da ben genelde minik peynirler alıyorum yanıma..Dışarda bunları tuketiyorum..Ya da 3-5 tane ceviz atıyorum agzıma..Şarkuteri çok önermiyorum ama gene de sen bilirsin..Ben bu diyette hic salam sosis yemedim mesela..Canım cok çekerse sucuk yiyorum bence iclerinde en masumu o zaten..Ya da pastırma..Digerlerinde cok fazla katkı maddesi var..Ama tabiki yasak degil eger istersen oyle seyler de yiyebilirsin acıktıgında..simdiden kolay gelsin bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…