bu diyetle arkadaşım ayda 8 kilo verdi... 64ten 56ya düştü.. güzel bir diyet..
bu diyetle arkadaşım ayda 8 kilo verdi... 64ten 56ya düştü.. güzel bir diyet..
aylin kimsecikler yok
ben de geçmişi okudum ama kimse kilo verdiğini yazmamış sen görebildin mi.
ben devam edeceğim diyetime puan hesabı yapmıyorum ben .mümkün mertebe 0 puanları ağıklıklı yemeye çalışıyorum o kadar.
sadece meyve yiyoruz arada kiraz o da .az önce de azıcccııkk dondurma yedim.
selin ve hatun gelse de sorsak bişeyler
Guide kabizlik sorunum basladi yaa
ben normalde 2-3 kere wc cikarim, 4 haftadir her 3. gün oluyor simdi yaa
napmam lazimm sempatiksalakcinni
buraya da yazayım.....şu an itibariyle ben 64,5 kilo bi hatunum, yani yarım kilo daha vermişim.........13 gün önce 70 kilo olarak başladığım maratonda şu an 64,5 im..... aldığım 38 beden eteğimi önümüzdeki hafta rahatça giyerim İnşallah...darısı hepinizin başına kızlar, AMİN.......
bugün yediklerim:
sabah:
1 yumurta 0 puan
salata 8 puan diyelim
peynir 1 puan
ara: yok
öglen:
4 tane buzluktan cikmis hazir balik köfte yedim, firinda pismis. (fischstäbchen filet deniyo almancasi) 0 puan sanirim
salata 8 puan diyelim, 1 yk mayonez 1 puan
pasta yaptim hamurundan 2 yemek kasigi yedim, kac puan bilemicem
ara: 250ml ayran (kac puandi)
aksam:
1 tabak kusbasi et 0 puan
dogrumu acaba????????? 30 olmusmu? DARKOLIVE, SELINTEPE?
ablacim yorum yaparmisin
Kızlaaar, merhaba tekrar, yenİ yerİmİz gÜzelmİŞ :)))
dÜn dÜŞÜndÜm taŞındım, baŞka ne yapabİlİrİz dİye. Bİr karara vardım. Madem bu kadar ÇoĞunluk olduk aramızda yarıŞma yapalım ne dersİnİz? Hem zayıflar hem eĞlenİrİz, gÜzel olmaz mı?
ŞÖyle bİr sİstem dÜŞÜndÜm, yarıŞmaya katılmak İsteyenler perŞembe gecesİ saat 02.00'ye kadar yazsınlar. Öncelİkle herkes İÇİn Çetele tutacaĞım kendİ bİlgİsayarımda. YarıŞma cuma sabahı baŞlayacak, cuma sabahı herkes tartıldıktan sonra aynı gÜn İÇerİsİnde yİne buraya boyunu kİlosunu ve hedef kİlosunu yazacak. Ben bunları kopyalayacaĞım. Bİr hafta sonra cuma sabahına kadar kİmse bİr daha tartılmayacak. Bu bİr haftada herkes sabah ÖĞle akŞam ne yedİĞİnİ bana yİne yazacak kİ bunları da kendİ dosyalarına kaydedeceĞİm. MÜmkÜnse yanlarına karbonhİdrat deĞerlerİnİ de yazın bÖylece benİm İŞİm kolaylaŞır arkadaŞlar.
BÖylelİkle hem o hırsla zayıflayacaĞız, hem de kİm nerde hata yapıyor, kİm ne yerse daha Çok zayıflıyor hep bİrlİkte gÖrmÜŞ olacaĞız.
Ben de yarıŞmaya dahİlİm, aynen sİzİn gİbİ, herkesİn ne yİyİp ne İÇtİĞİnİ gÖreceĞİz, yalan yok Çarpıtma yok, burdan hepİmİz sÜper sonuÇlar ÇıkaracaĞız İnanıyorum. Mesela kİm bİrİncİ oldu haftanın sonunda onun o hafta ne yedİĞİnİ en son kopyalayacaĞım topluca buraya, bİr de kİm en sonuncu oldu ona da bakalım bence :)) (ben sonuncu oluyomuŞum, rezalet)
111. SayfadaymıŞız, Şİmdİ baktım, ne gÜzel baŞlangıÇ sayfamızı kİmse unutmaz. Ha bu arada sadece karbonhİdrat dİyetİ yapanlar deĞİl, dİĞerlerİ de kendİ dİyetİ olanlar da yarıŞmaya katılsınlar bence. Sonucu Şİmdİden merak etmeye baŞladım.
listen fena değil de hazır köftenin üzerinde galete , mısır unu vb. şeyler karbonhdrt içerir...ama sen bugün puan olarak çokiyisin,,,,,ilk 3 gün 0 puan çekersen kilolar hızlı veriliyo....yumurta salatası benim en sevdiğim şey...baharat , limon, pul biberle süper,,,menüne alabilirsin canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?