Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdan devam ediyoruz arkadaslarrr
selin abla kabizlik basladi gibi yaa
ben günde 2-3 cikarken simdi cikamiyorumm......
(e tabi habire gidlak yersem 3-4 kere cikilir tabi ) kaydirigubbakcemile3
kuru kayisi kac puan? bundan yemem lazim sanirim....
selin sayende zayıflıyorum canım.....ALLAH gönlüne göre versin , hep mutlu ol.
kahvalti sabah yumurta salatasi
bi kac parca sucuk
bi kac domates salatalik
aksam iki sis adana yaninda azcik sal ata iki hazir köfte
ablacim yorum yaparmisin
Bugünkü menün çok daha doğru, umarım fazla zorlanmamışsındır hayatım.
yok hic zorlanmadim valla......
hatta annem spaghetti yaptii kiymali
yemedimm özledim ama yemedimm
su buzluktan cikan balik köfteler oluyorya hazir.... onlarda cokmu var k.b. ?
misir unu mu var ondaa?????
uff yaaa bilmiodumm
of ne yiyecegimi sasirdim
canım germe hemen kendini......köfteni ekmekiçsiz yapıp, yağlı kağıda sararak buzluğa atar acıktıkça yiyebilirsin ,,,,,,ya da galetaya bulanmamış ızgara köfteler var ya onlardan tercih edersin....
elimi verdim kolumu kurtaramıyorum diyosun kısaca yani:)))Amin canım, ALLAH hepimizin gönlüne göre versin. Ben vesileyim sadece. Yazıp çıkacağımı düşünüyordum, baksana kaldık burda :)))))
iyi akşamlar, bende bir dönem karbonhidrat diyetiyle 120 den 75 e düşmüştüm hemde 3 ayda. hamilelik döneminde geri aldım malesef. ben genelde marketlerde satılan piliç burgerlerden ve dondurulmuş hazır dönerden yedim köfteyide evde kendin yaparsın ama içine ekmek girince olmuyor malesef. başarılar dilerim.
iyi akşamlar, bende bir dönem karbonhidrat diyetiyle 120 den 75 e düşmüştüm hemde 3 ayda. hamilelik döneminde geri aldım malesef. ben genelde marketlerde satılan piliç burgerlerden ve dondurulmuş hazır dönerden yedim köfteyide evde kendin yaparsın ama içine ekmek girince olmuyor malesef. başarılar dilerim.
ne yani şimdi sen bize 3 ayda 45 kg verdiğini mi sölüyosun benmi yanlış anladımakannehir:1shok:
şitt noluyo bakalım burda.maşallah kimse zorlanmıyo bakalım ben napcam.bu arada artık çaya şeker atmıcam zaten bi tane atıyodum koca kupaya o da 12 birim karbonhidrat varmış atmıcam artık.besinlerin karbonhidrat değerlerinin listesini eşime netten vercem yarın iş yerinden çıktısını getircek.asacam buzdolabına.hatta değeri 0 olan bes,nleri ayrı bi tere yazcam ki yememmin serbest olduğu şeyler gözümün öünün de olsun hep:)
ne yani dondurulmus döner yiyebilirmiyimm??????
ay cok fazlaaa vermissin cok sagliksiz yaa
o kiloyu bir senede vermen gerekir bence