Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tşk ama son aşamda tıkanıyorum.vzgeçtim![]()
Kızlar ne yazık ki giremedim çünkü moralim düzelemiyor bir turlu..Belki gercekten dediginiz gibi dolunaydandır..Ama ben duzelmeden de girebilecegimi sanmıyorum bir sure..
Kilo cetveli tutamadım, uzgunum gorevi devralmak isteyen arkadasa kolay gelsin şimdiden..
Pericim cok gecmiş olsun Terkencim sana da gecmis olsun..
Herkesin yazdıgını okuyamadım ama beni merak eden arkadaslara da cok tesekkur ederim..Hepinizi tebrik ederim, kilo veren veremeyen herkesi..
Ben de duzeldigim zaman girecegim, ama evde durumlar çok sıkıcı ve ne zaman duzelir bilemiyorum..
Yazıp da kimsenin sinirlerini bozmaya da niyetim yok..Hiç bana gore degil, ben moral veren olmalıyım herzaman, moralsiz olan degil..Neyse opuyorum herkesi..Tartılmadım bu arada cunku umrumda degil ne yazık ki..
asli kim? nickname ney?
valla bende merak ettim insallah ise yarar kolay gelsin genel olarak hangi tür yicekler var listede
canım tşk ama son aşamda tıkanıyorum.vzgeçtim![]()
sooof bu eklediğin diyet çok zor
yani selaamı okur hoca bi hafta sonra![]()
sooof bu eklediğin diyet çok zor
yani selaamı okur hoca bi hafta sonra![]()
ay ben bir deneyim belki göründüğü kadar zor değildir.. yapan kız 20 gündür yapıyormuş çok zor olsaydı bu kadar süre devam edemezdi gibi geliyor bana:26::26: ablamla karar aldık kesin yapacaz ben size gün gün neler yaşıyorum yazarım işe yararsa süper olur ama yaa![]()
ay ilahi cok hossun bu saate güldürdün beni![]()
Bazı günler sadece aynı şeyi yemen benim diyete benziyor.(tamamen benzemesede)Bence etkili bir diyet olabilir.Eğer birebir uygularsan bence kesinlikle etkili olur.Ama 1 haftalık olması dezavantaj.Hani bir kaç kilo fazlalığı olanlar için acil çıkış kapısı gibi bişeyen iyisi diyeti yazim siz karar verin benimle denemek isteyende olabilir..
birinci gün: kb si 20
et köfte ya da tavuk ızgara sınırsız (0)
bir porsiyon salata(5)
bir bardak ayran (5)
2 dilim pide ekmek (10)
ikinci gün: kb si 24
ıspanak (6) en fazla 4 tabak tüketilecek
üçüncü gün: kb si 20
salata (5) en fazla 4 tabak tüketilecek marul salatası olacak
dördüncü gün: kb si 24
karnabahar (6) en fazla 4 tabak yenilecek haşlama sadece az limonlu olacak
beşinci gün: kb si 40
haşlanmış patates (20) en fazla iki tane yenilecek baharat olabilir
altıncı gün: kb si 16
kabak tavası (4) en fazla 4 tabak olacak
yedinci gün: kb si 20
bir porsiyon salata (5)
bir bardak ayran (5)
iki dilim pide ekmek (10)
kardeşimin arkadaşı 20 gündür yapıyormuş bir haftadan sonrası sakıncalı dedi kardeşim.. siz yapmayın dedi.. bazı günlerde mesela bir gün sadece 1 lt süt bir gün sadece 4 bardak yogurt bir gün sadece bir gün başka bir gıda ve kb lerine bakacak olursak en fazla patates olduğunda 40 kb diger günler 20 24 arası.. kb leri düşük diye mantıklı geldi bana.. sebzeleri haşlıyormuş sadece yağsız tüketiyormuş az tuz kullanıyormuş.. evde olan herhangi bir sebze ile kb sine bakarak tabak sayısını ayarlayarak bizde yapabiliriz.. duruma göre yemek çeşidini belirlicez ablamla.. ayda bir yaparsak 5 kilo versek bile süper bir durum.. ay ben 3 kiloya da razıyım.. işe yararsa kb yi yine düşük tutarız normal diyetimizi yaparız ayda birde bunu uygularsak süper olur ay ben çok heyecan yaptım o kız zayıflamış bizde de işe yarar demek ki hadi bakalım görcez![]()
en iyisi diyeti yazim siz karar verin benimle denemek isteyende olabilir..
birinci gün: kb si 20
bir porsiyon salata(5)
bir bardak ayran (5)
2 dilim pide ekmek (10)
ikinci gün: kb si 24
ıspanak (6) en fazla 4 tabak tüketilecek
üçüncü gün: kb si 20
salata (5) en fazla 4 tabak tüketilecek marul salatası olacak
dördüncü gün: kb si 24
karnabahar (6) en fazla 4 tabak yenilecek haşlama sadece az limonlu olacak
beşinci gün: kb si 40
haşlanmış patates (20) en fazla iki tane yenilecek baharat olabilir
altıncı gün: kb si 16
kabak tavası (4) en fazla 4 tabak olacak
yedinci gün: kb si 20
bir porsiyon salata (5)
bir bardak ayran (5)
iki dilim pide ekmek (10)
kardeşimin arkadaşı 20 gündür yapıyormuş bir haftadan sonrası sakıncalı dedi kardeşim.. siz yapmayın dedi.. bazı günlerde mesela bir gün sadece 1 lt süt bir gün sadece 4 bardak yogurt bir gün sadece bir gün başka bir gıda ve kb lerine bakacak olursak en fazla patates olduğunda 40 kb diger günler 20 24 arası.. kb leri düşük diye mantıklı geldi bana.. sebzeleri haşlıyormuş sadece yağsız tüketiyormuş az tuz kullanıyormuş.. evde olan herhangi bir sebze ile kb sine bakarak tabak sayısını ayarlayarak bizde yapabiliriz.. duruma göre yemek çeşidini belirlicez ablamla.. ayda bir yaparsak 5 kilo versek bile süper bir durum.. ay ben 3 kiloya da razıyım.. işe yararsa kb yi yine düşük tutarız normal diyetimizi yaparız ayda birde bunu uygularsak süper olur ay ben çok heyecan yaptım o kız zayıflamış bizde de işe yarar demek ki hadi bakalım görcez![]()
Merhabalar nasılsınız arkadaşlar?Ben diyete full time devam ediyorum.Bugün sadece bütün gün salata vardı listemde,yarında öyle.Kendime şööyle güzel bi kırmızı lahana doğradım limonladım yedim.Buna ek olarak 2 domates biraz maydonoz 2 biber...Üstelik bugün öğretmen arkadaşlarla buluştuk,misafirlikteydim.Bi sürü bişi yapmış,durum malumAma yemedim tüm ısrar ve çabalara rağmen
Arkadaşlar irademe hayran kaldı...Eeee istikrarlı olmak gerek..İnanın zerre kadar canım çekmedi....Alışmışım sisteme
Artı zayıfladığımıda söylediler..Dışardanda belli oluyor ve buda beni mutlu ediyor...Cumartesi Alışverişe gittik eşimle ve yazlık bir elbise aldım.Kendimi ödüllendirdim ve çok mutlu oldum.İçine sığdım yok sığamadım derdi yaşamadan aldım..Müthiş bir duygu
Dahada moral oldu zayıflamam için irademi dahada güçlendirdi bu elbise durumları...Sizlerle paylaşmak istedim...Sanırım iyi ettiiiiim:79:
tebrik ederim lioncum iradene süper hakim olmussun ama baslangictaki motivasyonundan belliydi basaracagin:13: ayrica kapatcak fazlalik olmayinca insanin istedigi kiyafeti almasi kadar güzel birsey yok![]()
Ya perici 78 olamadım hala.Ama bu hafta ki menüm 2 gün salata 2 gün meyve 3 gün sadece haşlanmış sebzeve meyve ve yine 2 gün haşlanmış sebze ve peynir..Sanırım 2kiloda bu menülerle gidecek...78 olduktan sonrada hedef 74 olacak...En son hedef 72 yada 70 bu aşamayada gelirsem bi fakiri sevindirecemYalnız evde göbek ve yanlar için sadece akşamları biraz egzersiz yapıyorum ama dahada sıkılaşmam lazım etlerim pide hamuru gibi yayılmadan..Spor salonunun fiyatını öğreneyim..Oraya kaydolurum bana uyarsa..Hem zamanda dolu dolu geçtiği için diyet dahada kolay olur ve sıkılaştıkça dahada belli olur zayıfladığım...3 yıl önce başka bir salona gitmiştim aylık 40ytl vermiştim.ama plates ve aerobikte dahildi.Yeni salon açıldı birde oraya soracağım.Fiyatı ne kadardır bilmiyorum
Ama uygunsa kesinlikle yazılacağım....Hımm birde şu baş ağrılarım olmasa
Çok başım ağrıyor bzen..HAtta şu an çook ağrıyor..Ama ilaç almıyorum çünkü diyetten olduğunu biliyorum.Birde kayısılı doğadan formu övdü bir arkadaş 2 gecedir içiyorum ama henüz tık yok...Bağırsaklar dolu değilki çalışsın
Arkadaşa baya etki yapmış ama o dikkat ediyor bizim gibi ölümüne değil yanee
Ahh pericim ahh senin kilona bi gelseydim..Daha ne isterim ki...Hımmm güzel bir elbise
Bu arada boyun kaçtı pericim?Sanada hızlı kilo vermeler..Çok başarılısın canım,ALLAH devamını getirsin..AMİİİN
![]()
canım burda aslı seni kast etmiş galiba zaten, çünkü liste yapmak isteyen sadece sen vardın:13:
kızlar bize bu diyeti sunan selintepe arkadaşımız neden girmiyor acaba topiğe.en son kasımın 3 de girmiş profiline baktım da 4 ay dır yok nerde bu arkadaş..bu diyeti yaptıktan sonra baya bi kilo vermişti.acaba bu diyetin aksi tesirimi tuttu Allah göstermesin vücuduna bi zararımı oldu..eğer öyle olduysa lütfen bizi aydınlatsın da biz de durduralım bu diyeti![]()