• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

cnm bugün ikinci gün.. ben bir bardak ölçüsünü verim sıcağı sıcağına yapıyorum içiyorum. aç karnına içiliyor sabah ve öğlen tercih edilirse akşamda alınabilirmiş.

malzemeleri:
bir bardak su
bir silme tatlı kaşığı zencefil
bir diş sarımsak
bir tatlı kaşığı limon
bir çay kaşığı bal

yapılışı:
bir bardak suyu cezveye koyuyorsun bir tatlı kaşığı zencefili ekliyorsun. kaynayana kadar bekliyorsun. kaynayınca bir diş sarımsağı ezip ilave ediyorsun. ağzını kapatıp ocağı kapatıyorsun. 4 5 dk dinlendiriyorsun. süzerek bardağa alıyorsun. içine bir tatlı kaşığı( ben 1 çorba kaşığı koyuyorum tadını hafifletiyor ) limon koyuyorsun. bir çay bardağı bal ilave edip karıştırıp içiyorsun. ( bal 2 çay kaşığı diyor ama kb sini hesapladığım için bire indirdim günde üç kere içiyorum bir kaşık bal 4 kb toplamda 3 kaşıktan 12 kb oluyor ) aç karnına olacak. ben sabah öğle akşam içiyorum. yarın tatılacam bakalım ödem mi attı yağ mı eridi yarın belli olacak canım:10::10:

şimdi yapıyorum çayı ama 1 tatlı kaşığı zencefil çok değil mi,çok baskın bi tadı var zencefilin.sarımsağı çok severim ama kokusu daha içmeden baydı beni.tabiki zayıflamak adına her yol mübah diye düşünüyorum:1:
karnım da aç değil.az önce bir tabak tatlı yedim:17:
çayın tarifini görmemiştim ne yazıkki yerken.ister yağ atsın ister ödem hepsi kabulümdür:33:
ayrıca bu karışımın sarımsaksız olanını oğlumun öksürüğü olunca yaparım ben.cidden faydasını çok gördm.ben de gribim bu aralar.he açıdan faydalı olacak inşallah.tekrar tşk.

merhaba ppericim ve tabikki bütün diger kzlaraa :)
ben iyim evet baya uzun zamandir ugrayamadim kilo bildirimi de yapamadim cünkü baskül yok. Antalya'ya tatile gittim geldim derken buraya cok giremedim ama rejim aksamadi:) antalyada az biraz kacamaklar oldu tabii ama kendimi yinede iyi hissediyorum. Cikolatayi begendin mi? Ben gecenlerde bi parca normal cikolata yedim ve tadi garip geldi. Galiba bu yapay sekerlere damak tadim cok alisti. Kohlrabi de süper oluyo yaaaa, bak canim cekti simdi:)) biz annemle onu firina vermeden önce altina Kartoffelgratin icin olan tozlar varya onu suyla karistirip dökmüstük öyle pisirmistik:)

Bu arada Adasim Aylin90 hosgeldin yine aramiza:) nasilsin uzun uzun zamandir yoktun ama sevindim seni burda gördügüme:)

Kizlar ya bugün Maviden kot aldim ve 29 beden cok mutlu oldum hatta LTB de 28e bile girdim:)

senin adina cok sevindim 29 beden süper:34: evet cikolatayi cok begendim canim tatli istediginde kahve alti bir parca yerim artik:61:

damla etkisini hemen gösterdi bende o kadar cok özledimki sizleri girmek istiyorum ama gözlerimin ici resmen sisti normalde bile acik tutamiyordum neyse yeniden aranizdayim:62: ben cuma günü girip kilo bildirimi yaptim demekki senin gözünden kacmis ayni ciktim bu 1.5 kilo fazlalik gercekten moralimi bozdu daha cumayi yeni gectik simdiden bu fazlalik yüzünden bir dahaki cumayi düsünmeye basladim haklisin saglili besleniyoruz dedigin gibi ama kacamak yaptigimda fazla cikmayi anliyorumda tam diet yaptigimda fazla cikinca etkileniyorum ister istemez bu hafta sonu kacamak yok hatta cumaya kadar hic yok martin sonu yaklasiyor 70'i terketmem lazim ammada cenem düstü:1: kac gündür yazmayinca böyle oluyor demekki:9::9:

ay körüm ben harbiden özellikle sana baktım bide:1::1:
valla cuma stresi bende de oluştu, topiğin yan etkileri:1::1:
yaz canım sen biz dinleriz:66::66:

bu nasıl bi tattır Allahım!
çayı içmekteyim şu an.sarımsak sarımsak olalı böyle eziyet vermemiştir eminim:18:

merhaba ppericim ve tabikki bütün diger kzlaraa :)
ben iyim evet baya uzun zamandir ugrayamadim kilo bildirimi de yapamadim cünkü baskül yok. Antalya'ya tatile gittim geldim derken buraya cok giremedim ama rejim aksamadi:) antalyada az biraz kacamaklar oldu tabii ama kendimi yinede iyi hissediyorum. Cikolatayi begendin mi? Ben gecenlerde bi parca normal cikolata yedim ve tadi garip geldi. Galiba bu yapay sekerlere damak tadim cok alisti. Kohlrabi de süper oluyo yaaaa, bak canim cekti simdi:)) biz annemle onu firina vermeden önce altina Kartoffelgratin icin olan tozlar varya onu suyla karistirip dökmüstük öyle pisirmistik:)

Bu arada Adasim Aylin90 hosgeldin yine aramiza:) nasilsin uzun uzun zamandir yoktun ama sevindim seni burda gördügüme:)

Kizlar ya bugün Maviden kot aldim ve 29 beden cok mutlu oldum hatta LTB de 28e bile girdim:)

ah caniiiiim iyiyim sagol sen nasilsiiin, evt geri döndüm ins vericem buseferr

bugünkü menüm:

sabah 11 de:

2 yumurtali peynirli omlett
yesil cay

aksam 19:00 da:

2 avuc kadar et
tonbalikli salata
yesil cay

eline sağlık soffcum güzel bir liste olmuş... hemde çok çok mutlu oldum. ne diyoruz durmak yok aynen devam :)

Son düzenleme:
ya kızlar ben çaydan vazgeçtim iğrenç tadına katlandım ama dün 30 kb de yedim hiç şeker yağ tüketmedim 500 gr fazla çıktı :53::53:ilk gün ödem attım sanırım şimdi suyu vucut geri topluyor demek ki ..annemlerde , boş ver gıdana dikkat et yeter diyor. yemedin mi veriyorsun işte ablamın dediği gibi aç kalmak bile daha iyi sonuç verir denemiş oldum neyse ii sonuç alan varmı acaba merakla sizden yanıt bekliyorum:52::52:

Arkadaşlar hcg diye bir damla duydum almayı düşünüyorum size sormayı uygun buldum yorumlarınıza ihtiyacım var

ya kızlar ben çaydan vazgeçtim iğrenç tadına katlandım ama dün 30 kb de yedim hiç şeker yağ tüketmedim 500 gr fazla çıktı :53::53:ilk gün ödem attım sanırım şimdi suyu vucut geri topluyor demek ki ..annemlerde , boş ver gıdana dikkat et yeter diyor. yemedin mi veriyorsun işte ablamın dediği gibi aç kalmak bile daha iyi sonuç verir denemiş oldum neyse ii sonuç alan varmı acaba merakla sizden yanıt bekliyorum:52::52:

iyi sonuç alan derken...:26:
çaydan mı rejimden mi:26:
canım neden yağ kısıtlıyosun ki, yağı her zamanki kadar tüketmelisin bence
periye de demiştim, detoxla iki günde yağdan kilo verilmesi imkansız o an sudan gidiyo sonra vucud tekrar kendini topluyo, toplamak zorunda vucudun kimyası gereği suya ihtiyacı var çünkü, detoxdan bahsediyorsan eğer

Merhaba arkadaşlar,

Benide aranıza alırmısınız :) 5.5 aylık bi bebeğim var doğumda 11 kg aldım, onları verdim ama doğum öncesi aldığım bi 10 kilom var ve toparlamam gereken bi göbeğim :) listeleri araştırırken karbonhidrat diyetini uygulamaya karar verdim.

Yarın başlıycağım 5 biyerde çay aldım, leslie ile 3 mil programını indirdim bilgisayarıma ve karın bacak egzersizleri listem var elimde inşallah başarırım ama bu defa azimliyim kendime bi elbise aldım oğlumun diş buğdayında giymek için ona girmem lazım :52:

Merhaba arkadaşlar,

Benide aranıza alırmısınız :) 5.5 aylık bi bebeğim var doğumda 11 kg aldım, onları verdim ama doğum öncesi aldığım bi 10 kilom var ve toparlamam gereken bi göbeğim :) listeleri araştırırken karbonhidrat diyetini uygulamaya karar verdim.

Yarın başlıycağım 5 biyerde çay aldım, leslie ile 3 mil programını indirdim bilgisayarıma ve karın bacak egzersizleri listem var elimde inşallah başarırım ama bu defa azimliyim kendime bi elbise aldım oğlumun diş buğdayında giymek için ona girmem lazım :52:

süpersin canım ya, o elbiseyi giyeceğine eminim, hem emziriyosundur, ordanda bi avantajın var:13:

süpersin canım ya, o elbiseyi giyeceğine eminim, hem emziriyosundur, ordanda bi avantajın var:13:

Teşekkür ederim chess :) burda sizlerle daha başarılı olacağımı düşünüyorum.Bugün bi merhaba demek için yazdım yarından sonra full burdayım :60: sabah tartılır tartılmazz başlangıç kilomla geleceğim görüşürüz arkadaşlar :27:

selam kislar
ben dukan diyeti yapiyorum
diyete katki olsun diye dier topiklerde okudugum bazi yontemleride ekliyorum
duzenli olarak yesil cay iciyordum ama her cesit denedim yinede yesil cayi sevmedim
burda sizden okudugum sarimsakli cay tarifini denedimde:37:
nasilda heveslendim vermek istedigim bir 3 kilo var onuda bu cayla kolaylastiririm diye dusundum
ama yok imkansiz ben 3 kilo fazlaligima raziyim
bir daha asla o neydi oylee yaa berbat birsey
zaten bir kac yudumdan fazla icemedim bogazim yandi tadi muthis kotuydu
icebilenlere bravo:46:diyorum icemedigim icin uzuldum ise yarayacagina cok inanmistim
ve sarimsakli cay tarifini denemis biri olarak yesil caya buyuk haksizlik ettigimi anladim
yesil caya devam
sizede basarilar kolay ve saglikli kilo vermeler

Arkadaşlar hcg diye bir damla duydum almayı düşünüyorum size sormayı uygun buldum yorumlarınıza ihtiyacım var

canım iyice bi araştır önce mutlaka,hatta bi doktora sorsan çok daha iyi olur.ben hiç duymadım ama bu tür ilaç tarzı zayıflama araçları beni her zaman korkutmuştur.

Merhaba arkadaşlar,

süper bir zayıflama menüsü harika :) şimdiden iyi zayıflamalar diliyorum :)
diş buğdayı nedir bu arada,öyle bir kutlama mı oluyor ? çok cahil kalmışım ben yaaa :)) çocuğum olmadığı nasıl da belli

Back
X